Monday, January 11, 2016

Alpsdream Hand Wax

Publish on : Monday, January 11, 2016 There is : 0 Comments Labels : , ,


Teks: Emme Marina Mohamad
Foto: Alpsdream Hand Wax

Assalamualaikum..

Semalam kita order Alpsdream hand wax dari supplier. Teruja pula tengok ramai pelanggan Alpsdream berjaya putihkan tangan mereka setelah mencuba produk ni.

Memandangkan muka dah semakin cerah. Tangan yang sunburn ini juga nampaknya perlu dirawat dan dicerahkan. Jika tidak muka cerah, tangan hitam. Haha

Tak mahula gitu!

Dan yang kelakarnya, tangan kanan lebih gelap dari tangan kiri. Biasalah tu driving saya selalu pegang ikut tangan kanan, tangan kiri simpan.. Putihla sikit dari tangan yang terbakar tu.
Saya ada cuba tadi. Selepas pertama kali penggunaan ada nampak perbezaan shade color pada tangan kanan ni. Tapi bila tangkap gambar, tak boleh nak bezakan. Apa apa pun baru sekali penggunaan kan.

Tunggula saya update semula dalam masa seminggu kay. Mana tahu menjadi. Hehe

Doakan tauu


No comments:

Post a Comment