Saturday, May 28, 2016

Feedback dan Testimoni Nayla Instant Shawl

Assalamualaikum..

Bismillah

Kepada pemakai dan penggemar tudung labuh tetapi amat mementingkan kualiti dan keselesaan bertudung. Perkenalkan nayla instant shawl.

Alhamdulillah, sejak semalam beberapa stokis Nayla instant shawl dari ESCARVE telah pun dapat stok. Jeles juga kerana stokis saya masih belum dapat stok. Inshaa Allah esok 28 May kami akan menerima stok nayla series.

Berlaku beberapa kesulitan kerana tukang jahit bagi Nayla series mengalami beberapa perkara yang tidak dapat dielakkan maka sedikit kelewatan di situ.

Saya kongsikan kegembiraan pelanggan yang telah pun berjaya mendapat stok Nayla ya. Sungguh ayu dan cantik si pemakai.

warna-warna nayla juga amat menarik dan memikat hati. Jom tengok!

Keterangan nayla instant shawl
.

"ALHAMDULILLAH..SELESA SGT PAKAI!"

" Serius Syaz, memang! Dah la cun. Selesa pulak tu. Memang tak panas. Haritu pergi pasar masa kat JB, pakai Nayla.serius tak rasa panas dan serabut. Kalau pakai tudung lain, sure kita dah sakit kepala sebab panas. Ternyata Nayla bukan setakat LABUH & #sarung je meletop, namun memang sangat selesa! Ahaks! I loike! 😘😘 "

===============================

Taip 'NAYLA' dan hantarkan ke:

☏WHATSAPP: +60189100852
☏WHATSAPP: +60189100852
☏WHATSAPP: +60189100852

===============================
NAYLA SERIES INSTANT SHAWL
===============================

KENAPA NAYLA SERIES INSTANT SHAWL WAJIB DIMILIKI ;

● 15 pilihan warna yang menarik yang mampu buat mata korang menangis 💝💝

● Material : PREMIUM Panora Chiffon Body & Soft Cotton (Awning)

● LABUH (2.0M x 80CM)

● TIDAK JARANG, TIDAK PANAS, LEMBUT & FLOWY

● Design: Dual loop, Soft awning

● Opacity material: Opaque (Tak Jarang)

● Jahitan Kemas (Fully Baby Seam)
 

🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

*** Warna gambar berbeza sedikit  berbanding warna sebenar disebabkan oleh pencahayaan dan skrin resolusi telefon bimbit.

================
APA ISTIMEWANYA NAYLA SERIES INSTANT SHAWL  :
================

🌼  Soft awning dan bahagian muka terbentuk cantik dan kemas

🌼 Terdapat pelbagai pilihan warna menarik utk disuai padankan dengan busana anda

🌼  100% dijamin tidak jarang, tidak panas, tidak melekap di dada dan dahi .

🌼  Labuh boleh di adjust mengikut keselesaan anda

🌼  Design terkini, MUDAH dipakai ,PINLESS

🌼  SOLAT READY

🌼  MINIMA IRON

===============
BERMINAT ? 😍
===============

💝 Jimat masa untuk berdandan! Hanya perlu SARUNG dan TAK PERLU LILIT.

💝 Tidak melekat di dahi..Jadi tak perlu risau walaupun bermuka bulat. Effect muka nampak lebih slim 😍

💝100 % dijamin tidak jarang..Jadi tidak perlu pakai inner di dalam lagi.(Inner Attached )

💝 Labuh berbanding yang berada di pasaran

💝 Boleh dibasuh dengan mesin basuh tanpa risau awning rosak.

💝 Sesuai untuk dibawa kemana sahaja dan sesuai untuk semua golongan dan peringkat umur.

=============
HARGA
=============

🎯 Harga hanyalah:

RM59/Sehelai

*tidak termasuk kos penghantaran.

BERBANDING DENGAN INSTANT SHAWL LABUH YANG LAIN MOSTLY (RM69-RM89)

JIMAT BAAANYAAAK 💃💃💃💃

Dapatkan selagi STOK MASIH ADA❗

===============
CARA ORDER
===============

Taip 'NAYLA' (CODE)' dan hantarkan ke:

📞 WHATSAPP: +60189100852
📞 WHATSAPP: +60189100852
📞 WHATSAPP: +60189100852

No comments:

Post a Comment