Thursday, October 27, 2016

Jom Berwakaf! Projek Wakaf Selipar

Publish on : Thursday, October 27, 2016 There is : 1 Comments Labels : , , , ,

Assalamualaikum,

Sukacita memaklumkan kami telah pun membuka sebuah projek wakaf khususnya selipar wakaf untuk diwakafkan di masjid, surau malah di rumah tahfiz.

Menariknya selipar ni ada ditulis WAQAF tau.

Jadi mungkin dengan adanya, tulisan ini kurang lah aktiviti pencurian atau tersalah ambil selipar.

Atau sekurangnya bila meminjam, segera kita pulangkan kepada masjid atau surau tersebut.

Walaupun hanya sekadar selipar di mata kita.

Namun, ianya mempunyai nilai fungsi yang memang kita akan cari setiap kali nak berwuduk di masjid-masjid ni kan?

Setuju?

Jadi, saya ajak rakan-rakan pembaca semua, sertai projek wakaf selipar ini bersama kami di Amal till Jannah.


Inshaa Allah, pahala berwakaf ini akan mengalir selagi mana ianya diwakafkan.. Allahu.

Untuk info lanjut, klik link di bawah ya.

Check out this blog "Projek Wakaf Selipar"  projek wakaf selipar 


1 comment:

  1. Assalammualaikum...saya nak beli selipar ni utk ddi wahaf kan kat masjid n surau kampung saya...brp rm 1 selipar tu....sila email saya di budak.batukikir@gmail.com
    Di harap tuan/puan sudi balas email saya

    ReplyDelete