Saturday, November 26, 2016

Radio Quran Digital 2150 Pengisian

Publish on : Saturday, November 26, 2016 There is : 0 Comments Labels : , , ,
Percuma hadiah selain radio quran
Hadiah percuma al quran mini dengan tafsir dan tajweed. Rm 45 sahaja jika anda mahu membeli secara asing. Tetapi beli radio quran 2150, quran ini percuma. (Sementara promosi ini masih berlangsung)

Assalamualaikum...

Alhamdulillah, bertemu lagi kita dalam entri kali ni saya nak mengajak para pembaca sama-sama memiliki koleksi radio mini quran islamik.

Bukan sebarang radio. Saiznya yang comel, mudah dibawa ke sana ke mari. Siap boleh disimpan di dalam poket handbag anda. Begitu senangnya kan?

Membawa radio quran ini ke mana sahaja.

Boleh mendengar bacaan alunan al quran, nasyid, ceramah-ceramah dari para Ustaz yang mahsyur mengenai amalan seharian kita. Himpunan doa yang begitu banyak turut dimuatkan di dalam pengisian radio quran ini.

Alhamdulillah, saya sendiri bila tidak yakin akan sesuatu bacaan, amalan atau ingin menenangkan jiwa ni kita buka sahaja radio quran islamik. Insha Allah

Nak dengar channel radio fm? Masya Allah. Boleh sahaja.

Sama-sama kita dengarkan radio ikim.fm yer.

Penuh celoteh. Okay, ada terlalu banyak versi pengisian radio quran ini, ada yang hanya mengandungi bacaan alunan quran sahaja, ada yang diselitkan dengan tambahan surah-surah penting, ada yang berceramah, bernasyid juga doa-doa harian. Banyak sangat.

Dari serendah harga radio quran ini RM60 sehingga RM180.

Jangan salah faham ya. Lagi mahal bererti lagi banyak pengisian yang dipenuhi dalam radio quran islamik tersebut.

Yang saya akan perkenalkan kepada kalian semua ialah versi pengisian paling banyak iaitu sebanyak 2150 program.

*Radio Mini Quran Islamik 2150 Pengisian*

Method: No COD. POS ONLY
Harga: RM 180 free pos SEM/ RM 190 SS
*Price include Free gift*

Sahabat akan dapat:

⇢ FREEGIFT Tasbih Digital
⇢ FREEGIFT Doa Amalan Harian
⇢ FREE 1 NASKAH AL QURAN PELANGI COMEL

Nama: Emme Marina
Ahli: ATJ03
No tel: 0189100852

❤Kisah Anak Menggembirakan Hati Mak Ayah❤
.
.

❝Mak kejutkan Subuh, dia tengok radio tu COMEL, siap banyak surah. Tup-tup hilang dari radar radio tu,,mak amik,,mak dengar bilik sebelah, ingatkan saya pasang surah dalam fon. Alhamdulillah,,nanti nak beli lagi,,best sangat-sangat ❞ Azzika Kuching
.

❝The radio is FANTASTIC. AWESOME berabis sebab faezah expected surah-surah quran saja, kali ni ada hadith dan ceramah jua apa. MasyaAllah so COOL❞ Faezah.
.

❝Alhamdulillah. makin lama makin banyak family yang nak beli. Tu REPEAT ORDER. Dorang cakap bagus. BANYAK PENGISIAN. Boleh isi masa tengah berniaga ❞ Limbang.
.

❝Alhamdulillah BEST SANGAT guna radio Al-Quran ni. Mak Ayah pun suka, banyak manfaatnya. Dahlaa kecil comel, mudah sangat nak usung ke sana ke mari..hehe❞ Noorharyani Perlis
.
.
Insan tersayang juga mengalami situasi seperti di bawah?

➤Ingin membuat simpanan mp3 Al-Quran lengkap 114 Surah dalam phone anda tapi fail anda terlalu berat?
➤Ingin memperkukuhkan bacaan Al-Quran namun belum sempat ke kelas mengaji?
➤Tidak sempat membaca terjemahan Al-Quran kerana jadual yang padat?
➤Selalu ada gangguan ‘halus’ di rumah atau tempat kerja?

........................
RADIO POKET eNUUR !  2,150 ISI MENARIK
.........................

✔ Terdapat 2,150 ISI MENARIK
✔ Bacaan Lengkap Al-Quran & Tafsir (114 Surah)
✔ 1,100 Tajuk Ceramah Agama
✔ 372 Tajuk Soal Jawab Agama
✔ Yasin dan Terjemahan
✔ Nasyid Pelbagai Kumpulan
✔ Ulasan Hadis Imam Bukhari Ust Dr Abdul Basit
✔ Zikir Munajat, Zikir Selepas Solat, Selawat Syifa’, Zikir Nabi Yunus dll zikir
✔ Doa: Penenang Hati, Tahajud, Murah Rezeki, Pendinding Diri dan pelbagai Doa Amalan Harian
✔ Soal Jawab Solat: Cara Solat RAsulullah, Cara Solat Wanita, Bimbingan Solat Sunat dll
✔ Azan Masjid Nabawi, Masjidil Haram, Imam Muda Taufek
✔ Soal jawab oleh Ust Azhar Idrus, Ust Ahmad Dasuki, Dato’ Ismail Kamus, Ust Abdullah Khairi, Ust Syed Norhisyam, Dato’ Dr haron Din, Ust Nurudin Al-Banjari dll
✔ Ibadah Haji
✔ Dan Pelbagai Pilihan Lain Yang Pasti Memukau
.
.
LAGI KELEBIHAN RADIO POKET eNUUR UNTUK ANDA ツ

➽ Memory 8GB - 2,150 item
➽ Menggunakan Bateri Li-ion
➽ USB Cable
➽ Port Charger
➽ Port USB Pendrive
➽ 6 Page KOD Laminate
➽ Berfungsi sebagai Radio FM
.
.
KEISTIMEWAAN RADIO POKET eNUUR ツ

✔ Mudah di bawa ke mana-mana, hanya sebesar tapak tangan dan boleh disimpan di dalam poket (Poket Size)
✔ Boleh cas seperti handphone dan bateri tahan lama
✔ Boleh dengar menggunakan earphone
✔ Boleh loop, forward dan rewind
✔ Istimewanya kad memori 8GB yang telah dilengkapi 2,150 fail berformat MP3,
.
.
Susah ke senang nak guna? ツ

❤ Mudah didengar... dengan hanya memilih dari menu pilihan mengikut panduan laminate yang disertakan.
❤ Anda hanya tekan digit kod yang dihendaki dan mula mendengar dengan tenang.
.
.
Sesuai untuk mak ayah sahaja ka? Jangan risau sebab ianya flexibal untuk semua peringkat ツ
1 KELUARGA boleh guna

Boleh dijadikan sebagai hadiah / cenderahati kepada rakan-rakan.
Boleh dijadikan sebagai hadiah hantaran perkahwinan untuk pasangan.
Kanak-kanak boleh guna? Ya, inilah bahan terbaik untuk menarik anak-anak minat mengaji. Apa kata latih dari kecil. Latih anak menjadi seorang tahfiz sejak dari kecil lagi. Bagi GAJET SUPERCOMEL ini untuk anak anda.
Ibu-ibu mengandung tu, apa kata dengarkan dan biasakan alunan Al-Quran 24 jam di rumah. InsyAllah bakal anak itu nanti adalah anak syurga yang di idamkan.
.
.
Dan yang paling best ツ

Rasa nak tambah lagi koleksi ceramah agama@doa amalan@nasyid2 terbaru? Masukkan ja pengisian tambahan ke dalam pendrive dan anda akan bergembira mendengar kesemuanya.

Sangat senang kan?
.
.
Manfaat seisi keluargaツ

✌ Tenang rumah bila dikelilingi alunan Al Quran, zikir dan ceramah agama
✌ Aura positif sepanjang masa
✌ TERAPI MINDA untuk seluruh ahli rumah
✌ Tiada lagi masalah susah nak dengar ceramah agama lebih-lebih ibu bapa.
✌ 100% FOKUS dapat ditingkatkan kerana ianya mampu membawa kepada alpha state.
✌ Anak-anak tenang ditidurkan dengan alunan zikir sepanjang masa.
✌ Tidak memerlukan cd, radio & laptop untuk mendengar ceramah agama. Semuanya lengkap dalam Radio Poket eNuur.
.
.
Dan kami ada tawaran istimewa untuk anda ツ

Sahabat akan dapat:

⇢ FREEGIFT Tasbih Digital
⇢ FREEGIFT Doa Amalan Harian
⇢ FREE 1 NASKAH AL QURAN PELANGI COMEL
⇢ Dan FREE POSTAGE

Betol ka betol ni?
Iya ini bukan khayalan tapi kenyataan
Rugi xgrab sekarang! Nanti nyesal tak sudah
.
YANG TERAWAL sahaja!
.
Whatsapp ‘Radio eNuur’ ke

➨ ➨ +60189100852 Emme
➨ ➨ +60189100852 Emme
➨ ➨ +60189100852 Emme
Sekarang!

"..dengan mengingati ALLAH jiwa akan menjadi tenang"


Ingin dapatkan radio quran islamik untuk diri anda sendiri atau dihadiahkan untuk ibu bapa tersayang?


Harga paling jimat dengan 2150 pengisian dapat free gift yang amat berbaloi2 tahu..


Hanya RM 180 sahaja Semenanjung / RM 190 sabah sarawak.

Harga sudah termasuk postage :)



Hubungi saya
Emme Marina
0189100852

Ready stok ya


No comments:

Post a Comment