Saturday, July 29, 2017

Instant Shawl RAUDHAH By Heejab Scarf

HEEJAB SCARF DETAIL & INFO TEAMKAKSYA:
[ TERBARU ] - INILAH INSTANT SHAWL RAUDHAH BY HEEJAB SCARF, DIDATANGKAN DENGAN "WARNA-WARNA SELAMAT", SENANG MATCH DENGAN BANYAK WARNA BAJU, HARGA MAMPU MILIK, KUALITI TARAF BUTIK EKSKLUSIF. JIMAT, SUAMI MAKIN SAYANG😍

.
🌸Instant Shawl RAUDHAH By Heejab Scarf🌸

✅ 2 saiz
L: 2.0 m x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 60)
XL: 2.2meter x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 65) .
✅ Material
Body: High Quality Flaminggo Chiffon
Awning: Soft Cotton Anti Tembam
.
Ciri-ciri lain:
✅ Double loops - senang nak pakai, 2 kali sarung, siap. Jimat masa sis.
✅ Didatangkan dengan woven tag eksklusif HEEJAB SCARF.
✅ Tidak jarang - tak perlu dah inner labuh lain sebelah dalam.
✅ Tidak panas - material high quality flaminggo chiffon buatkan sis rasa selesa dalam dakapan Raudhah😍
✅ Flowy- jatuh terletak je bila pakai, buatkan sis rasa selesa dan level of confident meningkat.
✅ Labuh boleh dilaras- sis boleh adjust kepada saiz saiz M/L/XL/XXL
✅ Inner terbentuk elok - inner dengan material high quality soft cotton buatkan sis tak panas dan tak melepet ke dahi. Jadi muka sis tak nampak boolat nanti. Nampak ala2 bujir sirih gitu.
✅ Inner anti tembam - innernya direka khas utk menyorokkan pipi yg comel, in sha Allah nampak selim melim pd bahagian muka sis
✅ Pinless - jimat masa sis, tak payah susah2 nak cari brooch atau pin.
✅ Minima iron - materialnya yg berkualiti membuatkan sis senang nak gosok instant shawl ni, gosok sikit2 je dah nampak licin dah.
✅ Inner dalam labuh menutupi leher - tak perlu dah pakai inner extra labuh yg lain utk tutup leher. Jimat duit.
✅ 10 pilihan warna2 yg kami anggap sebagai "warna selamat" yang menarik. Sebab apa warna selamat? Senang nak match dengan banyak warna baju. Jadi kalau beli 1, dah boleh pakai dengan 5 baju. Tak ke jimat?
.
Harga asal
-----------------
L RM63
XL RM73
.
Harga Pengenalan😱
-----------------------------
L RM59 shj
XL RM69 shj
.
Postage:
+RM8 (sm) / +RM12 (ss)

Untuk tempahan:

Whatsapp details anda seperti:
Nama:
Alamat:
No hp:
Warna berserta saiz:

⤵️⤵️⤵️

http://www.wasap.my/60189100852
http://www.wasap.my/60189100852
http://www.wasap.my/60189100852

& tunggu admin reply ya! Mari jadi yg terawal untuk memiliki Raudhah sebelum kami beritakan #salamSoldOut nanti😱! Nanges😭 kat bucu katil nanti, tak dapat nak nolong.
.
#HeejabScarf #TamanSyurga #instantshawllabuh #muslimah #hijab #Raudhah #sale #jualanmurah #muslimah #islamik #tudunglabuh #instantshawl #shawlmurah #tudungmurah #agentwanted #dropshipwanted #ministokistwanted  #agent #dropship #stokiswanted #heejabscarf


Cantik kan?
Warna-warna pastel yang menarik hati... Bestnya tentang color plain Raudhah instant ni, boleh pakai dengan pelbagai jenis baju.

Baju plain ke, bercorak ke semua boleh💟💟

Jom tengok kecomelan dan keanggunan pelanggan Raudhah Instant yuk.



No comments:

Post a Comment