Thursday, December 28, 2017

Mega Sale Jam Solat dan Auto Kiblat Beli 3 Percuma 1! Tiga Hari Sahaja Tahu. Jom Dapatkan Hari Ini

Bismillah

Alhamdulillah. Disebabkan oleh sambutan pelanggan yang amat menggalakkan. Maka HQ mengadakan jualan besar-besaran untuk 3 hari sahaja!

Khas untuk JAM TANGAN SOLAT AL HARAMEEN 6505   apabila anda beli 3 utas jam ini, anda dapat PERCUMA AL HARAMEEN 6506. ALLAH, BERBALOI-BALOI!!

Sudahlah, harga Mega Sale Harameen jatuh jimat shingga RM101 pula. Beli 3 dapat lagi percuma... Fengsan kita dibuatnya.

Cantik tahu jam tangan solat Al Harameen 6505 ni. Rekaannya simple tetapi amat bergaya. Sesuai dipakai tidak kira umur, lelaki mahupun wanita😊.


Bagaimana?

Dah Jatuh Cinta?

Apa keistimewaan Jam Tangan Solat kami?

NAK JAM TANGAN BERKUALITI DENGAN FUNGSI ALARM SOLAT DAN AUTO KIBLAT TANPA DATA INTERNET DENGAN HARGA MAMPU MILIK?

"KHAS UNTUK MEREKA YANG MAHU UBAH HIDUP DENGAN MENGUTAMAKAN SOLAT, PERBAIKI DIRI DENGAN JAM MENUJU KEJAYAAN - TIDAK KIRALAH APA PANGKAT ANDA"

Miliki jam tangan istimewa dengan ciri-ciri islamik:

APLIKASI CANGGIH YANG MEMBUATKAN ANDA TERUJA UNTUK MEMILIKINYA! 😍
•••
🕋 Kompas Auto Kiblat Sepantas 2.79 SAAT!
🕓 Waktu Solat Seluruh Dunia
📝 Tulis Nama Maksima 7 Huruf
🖇 Penanda Al-Quran
⏰ Alarm Solat Azan (Bunyi Beep)
📆 Kalendar Hijrah & Masihi
🇺🇸 Dwi-Bahasa (EN/AR)
🗓 Taqweem Malaysia
💦 Water Resistant 30M
💡 Lampu LED Hijau
⏰ Daily Alarm
⏱ Stopwatch
🔰 Waranti 1 Tahun


Harameen 6506 lebih kecil saiznya berbanding Harameen 6505. Malah rekaan bentuknya juga tidak sama. Ianya kelihatan sangat comel dan cantik dipakai  tidak kiralah lelaki atau wanita. Kecil atau dewasa.


Perbezaan antara Jam Solat Harameen 6505 dan Harameen 6506

Mari dapatkan satu untuk diri sendiri, dan orang-orang tersayang :) Perbaiki diri kita dengan awali solat awal waktu bersama jam tangan solat ini. Insha Allah. Ianya usaha yang terbaik sekali!

Nak tahu harga-harga dan rekaan jam tangan solat yang lain?


Buruj Exclusive
Buruj Ramadhan
Harameen 6505
Harameen 6506

Terdapat 4 Jenis Design dengan Harga Super Deal!

⌚ Exclusive Black/ Silver
Harga RM289
Super Deal Price RM235
(Jimat RM54)

⌚ Ramadhan Black/ White/ Rose Pink/ Sky Blue
Harga RM249
Super Deal Price RM175
(Jimat RM74)

⌚ Harameen 6505 Black Orange/ Black White/ Super White/ Blue/ Turqoise
Harga RM299
Super Deal Price RM198
(Jimat RM101)

😰😰offer..offerrrr
BUY 3 FREE HARAMEEN 6506

RM594 SHJ DPT PERCUMA RM175 HARAMEEN 6506 (KALER RANDOM)

⌚ Harameen 6506 Black/ Grey/ Orange/ Pastel Green/ Green/ Yellow/ White/ Rose Pink
Harga RM269
Super Deal Price RM175
(Jimat RM94)


Mega sale bakal berakhir 3 hari sahaja lagi.

Untuk tempahan,
Hubungi saya

Emme 018-9100 852


Tuesday, December 26, 2017

Berhati-hati Jika Anda Suka Spam Di Whatsapp. Rugi atau Untung? Nak Tahu?



Isu spam rakan-rakan di whatsapp ialah isu biasa. Walaupun jarang terkena namun tetap ada ketika beberapa orang yang tidak dikenali menghantar mesej produk jualan mereka. Pernah tak kalian terkena sebegini?


Persepsi kita tentang gangguan peribadi di applikasi whatsapp sangat berbeza dengan sms marketing. Kita sudah tahu sms digunakan pelbagai cara termasuklah marketing. Sekejap promosi, sekejap notis hingga kita sendiri jarang menggunakan applikasi tersebut. Namun, kita tetap membaca mesej bukan? 


Antara cara menghubungi pelanggan adalah melalui whatsapp broadcasting, namun kebiasaannya kita dihubungi atau menghubungi mereka yang kita kenali atau pernah berurusan dengan kita. Mereka kenal kita, dan mereka tahu apa kita lakukan. Namun demikian, ada caranya dan ada waktunya yang kita boleh gunakan broadcasting ini. Tidak bermaksud anda kenal mereka, anda boleh ganggu mereka setiap hari atau setiap minggu tentang jualan anda. Apa pula kata pelanggan tersebut kan? Dah gila sangat nak buat sale ke apa. Disebabkan whatsapp kini salah satu dan satu-satunya medium peribadi yang digunakan oleh rakyat Malaysia, ianya sangat peribadi untuk kita terjah tanpa usul periksa. Sudahlah tidak kenal, diganggu pula dengan iklan-iklan pelbagai produk. Nak delete satu hal, tersimpan gambar satu cerita lain. hehe


Oleh itu, jika anda mahu ganggu rakan-rakan anda di whatsapp khasnya mereka yang anda memang tidak kenal. Pastikan anda kenali mereka dahulu. Anda boleh mulakan di group whatsapp dan biarkan mereka mengenali anda, status anda jika anda seorang peniaga. Maka, bila anda perlu prospek dan mahu gunakan whatsapp personal untuk menghubungi kesemua rakan group whatsapp anda. Mulakan dengan cara perkenalan paling terbaik yang anda boleh fikirkan. Fikirkan perasaan rakan anda diganggu, dan harus mendelete chat anda apabila membacanya. Mungkin dengan cara ini dapat membantu anda membuat skrip writing yang lebih baik. 


Dan tolonglah, jangan ganggu rakan-rakan di whatsapp secara personal dengan menghantar terlalu banyak notis dan iklan anda. Teruk jika nombor telefon anda direpot dan akhirnya nombor anda disekat oleh pihak Whatsapp. Oleh kerana terlalu ghairah ingin menjual, terus disekat atau diban. Bukankah sudah sangat mengharukan?


Semoga entri ini dapat membuka mata kalian mengenai spamming rakan-rakan di whatsapp ya. 

Alhamdulillah. Rezeki Pelanggan dari Kedai Shopee.








Bismillah. Berniaga online melalui shopee merupakan pengalaman terbaik. Alhamdulillah, walaupun belum lagi berpuluh ribu sales di shopee tetapi bersyukur sangat kerana dapat juga mama mempunyai sales.


Bukan senang nak senang. Kita harus sentiasa cari peluang dan lubang untuk berjaya. Gunakan sebanyak mana peluang asalkan ianya tidak memakan diri. Perhatikan tahap kesukaran medium channel marketing, bagaimana memahirkan diri, mencari pelanggan.


Keistimewaan Shopee

1. Penjimatan postage.
Kita sedia maklum cas postage perlu ditanggung bila kita membeli barangan online. Namun bila di Shopee, kedua pelanggan dan peniaga dapat menggunakan shopee rebate menjadikan pembayaran produk lebih menjimatkan.

2. Kumpul Point dan Redeem Tunai
Setiap pembelian di Shopee akan mendapat point dan point ini anda boleh gunakan untuk membeli barang lain di Shopee. 

3. Pembayaran menggunakan pelbagai jenis bank, paypal dan manual transfer
Bukankah sangat menyenangkan? Malah anda tidak perlu risau ditipu kerana Shopee akan memastikan bahawa setiap pembelian anda berjalan lancar. Anda tidak perlu membayar terus kepada peniaga tetapi Shopee sebagai orang tengah jualan anda. 

ada banyak lagi kelebihan berniaga melalui Shopee, antara kesukarannya ialah persaingan sesama peniaga, tiada pelanggan datang kerana tidak tahu akan kewujudan kedai anda dan juga penggunaan keyword dan hashtag amat memainkan peranan. 

Insha Allah, ada masa lagi saya akan ceritakan lebih banyak kelebihan berniaga di Shopee ya. Jika kalian nak tahu lebih lanjut boleh whatsapp saya tidak ada masalah :)

Thursday, December 21, 2017

Skincare 3 in 1 DMS ONE - Ready Stock



DMS ONE
—----------------------
🔅Sabun kolagen 40g++
🔅Krim siang 30g
🔅Krim malam 30g
.
💛 Kaya dgn Vitamin C (ekstrak buah-buahan)
💛 Lebih kolagen
💛 Mengandungi beeswax (lilin [email protected])
💛 Sesuai utk semua jenis kulit, termasuk yg mengalami eczema & alergi
💛 Sesuai utk lelaki & wanita, remaja seawal 12 tahun
💛 Kesan seawal 3-7 hari
💛 Sangat rekomen kepada kulit kering, tidak disarankan kulit jenis berminyak/terlalu berminyak


SPF25 (Tahan 4 Jam Perlindungan UV)
Saranan 2x pemakaian jika tidak memakai sunblock/foundation dengan SPF40 ke atas)



Fungsi :
—------
✔️menyihatkan kulit
✔️membantu kelembapan kulit
✔️mencerahkan kulit
✔️menghalang unsur pigmen hitam pada kulit
✔️anti penuaan
✔️anti kedutan
✔️melindungi kulit dari UV
✔️merawat masalah kulit
✔️menegang dan menganjalkan kulit
✔️meratakan tona kulit
✔️menjadikan kulit lebih cerah berseri
✔️memudarkan parut jerawat dan jeragat
✔️wajah sentiasa anjal dan gebu


DMSONE BY #dms360
—---------------------

🍏 EKSTRAK BUAH-BUAHAN
yang kaya dengan vitamin A dan C ini bertindak utk menggantikan sel-sel kulit mati kepada sel kulit baru yang lebih anjal dan cerah.

✅BAHAN UTAMA✅
—-------------------

☀️KRIM SIANG☀️

Mengandungi protein bijan (sesame protein) yang berupaya mengurangkan kesan yang disebabkan oleh terapi radiasi dan meneutralkan radikal bebas oksigen selain mampu menghalang pertumbuhan jerawat/ jeragat. Jika disapu pada kulit muka ia mampu mengurangkan kedutan di muka .

Mengandungi titanium dioxide berpotensi tinggi utk mengatasi masalah alergi atau sensitif di muka .

🌜KRIM MALAM🌛

Krim mlm yang sangat bertindak aktif ini mengandungi BEESWAX ataupun LILIN [email protected] yang kaya dengan Vitamin A. Ia mampu utk merawat kulit seperti jerawat secara efektif. Ia juga membantu anda mengekalkan kulit agar lembab dan menggantikan sel kulit mati dan melindungi kulit dari kerosakan  sinar matahari. 

Kandungan anti bakteria ,anti inflamasi dan sifat antioksidan yg terdapat dalam lilin madu sangat bermanfaat bagi kulit wajah seperti jerawat eczema dan kulit kering. 

Penggunaan berterusan mampu mempercepatkan proses pemulihan kulit wajah dgn cepat dan selamat.

💥SABUN KOLAGEN💥

Bahan yang terkandung dalam sbn kolagen iaitu sodium palmitate. Bahan ini digunakan kerana mempunyai sifat yang mampu membersihkan, menyingkirkan serta melembutkan  kulit wajah. Ia berasaskan dari minyak inti sawit yang bertindak luar biasa bagi mengekalkan lembutan kulit wajah tanpa bilasan berulang.

Mengandungi estrak buah-buahan seperti cucumis melo(melon), buah zaitun dan oil fruit yang kaya dengan vitamin A, C. Haruman kekal dari sabun ini mengandungi pati buah-buahan dapat menyegarkan kulit muka  dan  menggabungkan bahan yang mampu mengangkat sel kulit mati dan sebagai sabun anti jerawat dgn kandungan lainnya yang melembabkan dan merawat  masalah kulit dengan cepat serta menyingkirkan sel kulit mati, tanpa bilasan berulang kali dan menyerap lebih cepat.

Mengurangi dan memulihkan masalah pada kulit muka dengan tona wajah yang sekata.




Harga : RM 150.00
Postage : RM 7 SEM/ RM 11 SEM





Tempah hari ini! Percuma Penghantaran Semenanjung!
+ RM 5 Sabah Sarawak


RM 157  / RM 140 SEM
RM 161  / RM 155 SABAH SARAWAK






Apa kata pelanggan DMSONE kami?








GiveAway DMS360! Kongsi dan Menang Produk Bernilai RM200 5in1 DMSONE Exclusive

Bismillahirrahmanirrahim


Salam sayang semua! Nak tak saya open GiveAway bagi produk DMS? Alhamdulillah. Hari ni kita nak launch "GiveAway DMS360! Kongsi dan Menang Produk Bernilai RM200 5in1 DMSONE Exclusive"




Saya kongsikan info produk dan testimoni ya supaya kita teruja sama-sama.. HUHU
ALhamdulillah.


Produk DMS bebas dari bahan kimia merbahaya
Ada KKM
Korean Dermatologi (haaa ni mesti ramai suka sebab semua nak muka glowing mowing gitu)
Produk penjagaan muka Malaysia yang 2x berjaya menang Anugerah Antarabangsa 2014 dan 2017


DMSONE EXLUSIVE 5in1

SET LENGKAP ni di datang kan KHAS dgn kotak yg menarik & tampak EKSKLUSIF:-

1) Colagen Facial Soap Bar
2) Night Cream (10g)
3) Day Cream (10g)
4) Glowing Serum (20ML)
5) CC Cream Foundation SPF 45 PA++ (30ML)

DMSONE EXCLUSIVE 5in1 adalah keluaran istimewa dengan teknologi korea yang membantu bahan aktif meresap pantas ke dalam kulit.

Formulasi ni mengandungi Arbutin, Glutathione, Vitamins B3 & C yg bertindak sebagai "melanin lock" bagi mengurangkan masalah "pigmentasi".

Set lengkap ni juga mampu merawat kulit bermasalah seperti jerawat, garisan halus & jeragat.

Kandungan kolagen dpt membantu menguatkan struktur kulit dan pembentukan sel2 baru agar kulit tambah lembut & licin.

Overall dgn set DMSONE EXCLUSIVE 5 IN 1.. anda bakal dpt kulit yg berseri & bebas cela.

🌹ThePerfectBeautySkinForEveryone
🌹KoreaTechnology

Super Jimat Dalam Satu Harga

Mengandungi :

1. Collagen Facial Soap
👉Dgn gabungan ekstrak semulajadi spti Peony dan fruktan, sabun ini dapat membntu membersih, melembut serta mencerahkan kulit.

2. Glowing Serum
👉Serum rawatan memperbaiki masalah kulit berminyak, pori terbuka, tona kulit tidak sekata dan jerawat itk menghasilkan kulit yg lebih cerah, ankal dan halus.

3. Day Cream
👉Mengurangkan tompok hitam, melembap dan mencerahkan kulit.

4. Night Cream
👉Memulihkan sel kulit yg bermasalah ketika tidur justeru mengurangkan masalah jeragat dan tompok hitam serta mencerahkan kulit.

5. CC Cream SPF 45PA++
👉Merupakan formula bedak asas dan kandungan SPF 45PA++ bertndak sbg pelindung matahari. Meratakan warna kulit yg tidak sekata dan mengurangkan maslaah kulit berminyak.

DMS56 merupakan formula teknologi korea yang lebih terkini,
krimnya tidak sama dengan krim set asas DMS360, DMSONE mahupun Glowing Speed.

Krim seakan lotion, sangat pantas menyerap ke dalam kulit wajah.😍

Sesuai untuk
✔️ Lelaki dan wanita
✔️ Remaja seawal 12 tahun
✔️ Sesuai semua jenis kulit


Testimoni Pelanggan 5in1 DMSONE Exclusive








Bagaimana Nak Join GiveAway ni?


Mudah sahaja


1. Follow blog : Emmemarina.com
2. Add Fb owner: Emmemarina
3. Like FB page: DMS360original
3. Sharekan entri GiveAway DMS360 di blog/website anda. Anda hanya perlu copy paste sahaja entri ini. SIAP! 
4. Komen entri anda di bawah untuk kami pilih pemenang bertuah. Pemenang akan dipilih secara rawak. Original giveaway entri : http://www.emmemarina.com/2017/12/giveaway-dms360-kongsi-dan-menang.html



GiveAway ini akan berlangsung selama SEBULAN! Kami akan umumkan pemenangnya pada 22 January 2018.



Semoga berjaya!

Wednesday, December 20, 2017

Rahsia Sebenar Databased Pelanggan. Jana Pendapatan Berulang dan Automasikan Tempahan Anda!



Setelah lebih 8 tahun berniaga dengan pelbagai jenis niche dan pelanggan.


KERUGIAN TERBESAR SAYA IALAH SAYA KEHILANGAN DATABASED PELANGGAN SETIA SAYA
YANG MENGENALI SAYA



kerana saya tidak membuat sebarang filing atau menyimpan databased mereka.


Tahukah anda?


Untuk bina pelanggan baru adalah lebih sukar dari menggunakan pelanggan sedia ada.




Hari-hari teropong pelanggan baru ye tak?




Kenapa pelanggan sedia ada ini penting?





Sepanjang berjumpa para mentor jutawan salah satu aspek persamaan yang paling ketara mereka mempunyai jutaan database pelanggan sama ada mentor Irfan Khairi atau Patric Chan mereka ini mempunyai jutaan database prospect sejak bertahun-tahun lamanya.


Inilah rahsianya.


Adakah anda sudah mempunyai database sebegini ?


Kelebihan mempunyai database pelanggan :

  1. Memudahkan anda buat repeat sales berulang kali tanpa kos.
  2. Jimat tak perlu facebook ads (iklan berbayar facebook) atau paid advertising kerana kita gunakan semula list pelanggan sedia ada untuk buat cross-selling atau update offer terbaru.
  3. Database adalah aset termahal dalam sesuatu business. Boleh jual semula data, cross selling atau upsell tanpa limit selagi kita ada database yang tepat.
Contoh sistem database yang simple dan senang.....

Ni contoh borang pertama kami hari tu. Kami buat satu borang tuk semua produk jualan. tapi lepas tu kami asingkan borang. Borang DMS lain, Jam lain.. dan sekian-sekian. Sebabnya untuk produk kadang-kadang customer tulis salah nama produk atau tidak lengkap. Jadinya error la dekat situ kan. Jadi dengan sistem ni, kita boleh edit dan update atau buat borang baru mengikut kesesuaian kita dan analisis yang kita dapat dari pelanggan. 


Dalam sistem database ini anda mempunyai kelebihan untuk 'melihat' secara lebih mendalam mengenai seseorang pelanggan. Boleh tentukan poket pelanggan tebal mana dan lihat sama ada mempunyai kad kredit Mastercard, Visa, American Express dan sebagainya.




Malah anda juga dapat mengorek rahsia statistic database pelanggan anda secara visual yang cukup friendly. Termasuklah percentage dan nilai kekuatan database anda sepanjang tahun.

Ini adalah game yang amat menyeronokkan kerana sesebuah business boleh buat keputusan untuk lancarkan apa-apa produk atau servis yang bersesuaian.


Add caption

Ini adalah salah satu contoh yang mana borang tempahan online sudah diisi pembayaran oleh pelanggan dan maklumat di'capture' dalam sistem DutaNaga.Net supaya anda boleh 'track' & 'trace' di mana pelanggan anda buat pembayaran serta boleh edit atau print terus maklumat ini boleh dimasukkan ke dalam fail syarikat.

Databased pelanggan dari Dutanaga diexport ke file excell. Tiada lagi perlu keyin secara manual dan mengambil banyak masa anda. Terutamanya jika anda terlalu sibuk untuk mengurusan databased pelanggan!

Saya kongsikan bagaimana saya lakukan dan gunakan sistem databased ini ya?


Saya letakkan setiap borang ini di setiap blog. Link di instagram, facebook malahan apabila pelanggan mahu lakukan transaksi pembelian melalui wasap. Apa yang saya lakukan hanya share sahaja link borang tempahan itu dengan lengkap butiran pembayaran. Jadi apabila pelanggan sudah selesai melakukan pembayaran mereka terus mengisi borang tempahan. Dan usai selesai, kita sebagai peniaga mendapat notis dari emel :)

Semua databased ini tersimpan melalui dua arah dan tidak perlu risau lagi wasap anda hilang la. terformat. terdelete!! 



Bagus bukan?

Jom saya tunjukkan lebih banyak lagi!!


Buat borang dan kutip databased tanpa limit

Buat borang semudah ABC! Tak pandai pun pasti akan pandai :) Jangan risau



Ini cara saya uruskan pelanggan dari wasap :)
Cubalah




Saya sangat-sangat jatuh cinta dengan sistem databased automasi ni.
Tahun ni sahaja dah bazirkan hampir RM2,000 sebab nak pelanggan order dari website kononnya.


Bayar bulan-bulan ke ecommerce website sedangkan sudah ada platform percuma iaitu medan blog saya. Bila menambah ecommerce dan tidak generate sale..


Hakikatnya saya hanya buat kerugian pada perniagaan sendiri. Alhamdulillah tidak lagi dengan 
SISTEM DATABASED


Anda boleh buat pelbagai jenis borang untuk generate databased pelanggan. 
Semua di tangan anda!



Mudah bukan ?




Ini adalah salah satu contoh borang online pendaftaran bagi program client kami. Ia boleh dimasukkan ke dalam mana-mana blog, web, forum dan email. Hanya copy paste sahaja dan ia sememangnya direka untuk mereka yang 'zero' coding programming. 


Borang Hubungi Kami di website emmemarina.com. Anda gunakan code untuk embes terus ke dalam blog atau website anda.


Manakala di bawah ini pula adalah rahsia poket pelanggan anda yang boleh kita tahu berapa banyak gaji mereka sebulan. Ini amat penting supaya anda boleh menyediakan barisan produk yang mengikut jenis tebal poket yang bersesuaian.


Menarik bukan ?

Ramai yang dah berjaya dengan Sistem Database ini....




Semua ini anda boleh miliki sepenuhnya dalam tempoh promosi.

Kami sediakan booster yang hebat untuk anda.

Berminat ?

Boleh segera grab kadar harga murah RM99 sahaja setahun dan anda boleh mulakan pelbagai borang online tanpa batasan.

Ya memang tiada limit. Anda boleh kutip data pelanggan dengan lebih dahsyat  !


Special Offer Sistem Database
-----------------------------
Harga Promo : RM99.00
Harga Sebenar : RM399.00
-----------------------------


Segera daftar sekarang dengan click pada button tempahan di bawah :

Selepas pembelian, anda akan dimasukkan ke Group VIP Support.




Contoh Databased sistem yang kami gunakan sewaktu dulu
Hanya 1 borang sahaja boleh kami guna (percuma)
huhu.

Kalau nak upgrade mahaiiii oiii


Ramai mencadangkan Respon-o-matik kerana sistemnya memang user frenly. Tak pening kepala nak coding, nak guna. Memang paling simple yang pernah kami jumpa sehingga kami jumpa SISTEM DATABASE ni.


TERBAIK!




Special Offer Sistem Database
-----------------------------
Harga Promo : RM99.00
Harga Sebenar : RM399.00
-----------------------------

Tuesday, December 19, 2017

Skincare 3in1 Dermax Superskin 360 (DMS360) - PRE ORDER DMSVIRAL Kini Dibuka



Perkenalkan Dermax Superskin 360 (DMS360 Skincare)


Korean Dermatologi
KKM Approve
International Brand Award 2014




Produk ini bakal dikeluarkan pada Januari 2018
dengan packaging baru dan nama baru


Perkenalkan DMSViral #dmsviral


Kami buka pre order mulai hari ini







Limited Stok

Malah anda tidak akan dapat produk ini di mana-mana kedai ya
Usah terbeli produk tiruan DMS


DMS 360 #dmsviral TERBUKTI mampu merawat:


✔️Jerawat / Parut Jerawat
✔️ Blackhead / Whitehead
✔️ Cela / Tompokan Hitam
✔️ Liang Pori Terbuka
✔️ Jeragat / Pigmentasi
✔️ Mencerahkan Kulit
✔️ Sesuai Untuk Kulit Sensitif / Kering / Berminyak
✔️ Meratakan Tona Kulit Muka
✔️ Mengurangkan Kedutan / Garisan Halus
✔️ Mengawal Minyak Berlebihan
✔️ Memberi Kelembapan Kulit
✔️ Memperbaiki / Mengaktifkan Sel Kulit Yg Rosak
✔️ Melambatkan Proses Penuaan
✔️ Menegangkan Kulit Muka.

SUPER CREAM (DAY & NIGHT CREAM) EFEKTIF UNTUK :
—------------------------------------—
– Mencerah & menyerikan wajah
– Menghilangkan pigmentasi yang tebal
– Menghapuskan jerawat dengan berkesan
– Mengecilkan pori-pori wajah dan menghaluskan kulit secara semulajadi
– Menjadikan kulit lebih awet muda dan anjal

SABUN COLLAGEN DMS UNTUK RAWATAN WAJAH
—------------------------------—
- lembut
- wangi
- buih2 yg halus
- memngecutkan jerawat
- mematikan jerawat
- mencerahkan wajah
- menegangkan
- memudarkan bekas2 parut

SET TERLARIS ini mempunyai
—---------------------------—
1. Krim Siang (20g)
2. Krim Malam (20g)
3. Sabun Honeydew (30g)

Bahan semulajadi
✔️ Pati sarang burung
✔️ Ektrak Honeydew
✔️ Glutathione
✔️ Kolagen

SPF25 (Tahan 4 Jam Perlindungan UV)
Saranan 2x pemakaian jika tidak memakai sunblock/foundation dengan SPF40 ke atas)


JIMAT TAHAN 3 BULAN PENGGUNAAN!!



Harga : RM 139.00
Postage : RM 7 SEM/ RM 11 SEM



Tempah hari ini! Percuma Penghantaran Semenanjung!
+ RM 5 Sabah Sarawak


RM 146  / RM 139 SEM
RM 150  / 144 RM SABAH SARAWAK




Apa kata pelanggan DMSViral kami?