Wednesday, December 13, 2017

Mahu Bisnes Anda Bertahan Lama? Belajar Cara Generated Sale Berulang-ulang Tanpa Kos Marketing


Bismillah

Penghujung tahun 2017 semakin hampir. Planning untuk tahun 2018 harus mula berlangsung 😇😇

Sistem databased dah mula tersusun cantik.


Semuanya diatur mengikut kategori.

Customer dari whatsapp 1 borang
Customer dari blog-blog lain pula borangnya
Belum dikira borang-borang agen dan dropshipper.

Susun kemas di databased sistem yang mana kita boleh olah setiap data mengikut keperluan. Yang penting tiada lagi kebocoran pelanggan. Setiap info yang kita dapat boleh diguna pakai untuk generate repeating sale tanpa kos yang lebih tinggi.

Semoga kita semua tidak lagi amalkan "aku x kisah sape pelangganku" ..

Berapa kali anda nak cari pelanggan baru dan buang yang setia dan sudah kenal dengan kita?



Berinteraksilah. Mana tau mereka memerlukan salah satu produk yang anda ada tu kan?

#notabisnesemme

Catatan harian 12.12.2017

Nota kaki: hari ni sampai 14.12.2017 de mega sale tuk produk kombo dms tauuuuu. Berbaloi tahuuu






Saya kongsikan sedikit bagaimana sistem ini saya lakukan ya. Sneak peak sebelum saya betul-betul tunjuk seluruh flow sistem ini ya.


Bina sebanyak mana borang tidak kira apa jua kategori. Borang jualan ke, Borang pembayaran ke, mahupun Borang soal selidik. Semuanya telah disediakan. Cara untuk membuat borang juga sangat mudah kerana databased ini adalah sebuah sistem yang lengkap dan user friendly. Insha Allah, entri lain kita cerita lebih details tentang sistem databased ni kay

Setiap kali ada pengisian terhadap borang anda, anda akan terus menerima notifikasi melalui emel anda. Hah! mudah sahaja kan? Tiada lagi kehilangan dan keciciran maklumat pelanggan jika tetiba whatsapp anda jem. Dan paling bagus, setiap maklumat pelanggan ini tersimpan dan boleh digunakan sebagai medium repeating sale bagi produk jualan anda. Jimat kos pengiklanan.. Setuju tak?

NEXT ARTICLE Next Post
PREVIOUS ARTICLE Previous Post
NEXT ARTICLE Next Post
PREVIOUS ARTICLE Previous Post
 

Delivered by FeedBurner