Monday, January 01, 2018

Coaching Bisnes Bersama Coach Fahmy

Publish on : Monday, January 01, 2018 There is : 0 Comments Labels : ,
Alhamdulillah. Selamat dah menempah slot bisnes coaching one to one bersama Coach Fahmy. Perasaannya seram sejuk. Bukan murah harga sesi personal coaching ni. Kumpul duit dan fikirnya lama sangat.


Sesi coaching kami dah tempah minggu depan. Harapnya dapatlah kita merealisasikan impian RM 1 juta setahun? Huhu. Aamin. Takdelah Coach selalu up di group telegram pasal RM 1 juta setahun tu. Memang kalau fikir otak setakat hari ni.. Wah jauhnya tak tergapai. Tetapi bila kita tolak logik. Dan kembali pada kuasa yang Maha Esa. RM 1 juta mungkin hanya ibarat sebesar zarah kan?


Jika impian tersangat tinggi. Tunggu apa lagi? Planning and Execute lah. Kalau masih melangok, sampai kesudahlah kita ni takkan pernah maju.


Apa-apa pun, doakan kami ya. Nanti kami share. Mana tahu korang juga perlukan coaching dengan Coach Fahmy untuk bisnes planning u ols.. Semoga kita semua terus sukses!

No comments:

Post a Comment