Wednesday, March 14, 2018

SSC 9.0 : SHOPEE SELLER COACHING [RAYA 2018!]

SHOPEE SELLER COACHING 9.0


Ini adalah kelas online yang berkongsi cara-cara menjadi Seller di Shopee. Bermula dengan langkah paling asas iaitu membuat akaun dan cara tetapan pengeposan sehinggalah cara advance iaitu database customer, marketing, Shopee Ads, penalti dan pelbagai tajuk yang lain.

Kelas akan berlangsung selama enam malam bersama tiga orang Shopee Preferred Seller yang akan membimbing anda from zero to hero. Barisan trainers diketuai oleh Puan Syaza Yasmin, pengasas Channel Shopee MY Class dan open group Shopee Q&A yang juga merupakan Shopee Seller of the Month (July 2017).


SSC 9.0 [RAYA!] akan membantu anda memahami sistem Shopee dengan jelas supaya anda boleh ledakkan jualan raya anda!

Jika sebelum ini anda berjualan di FB dan IG, kini Shopee adalah platform e-commerce terkini yang boleh membantu anda meningkatkan jualan dan pasaran produk anda.

Yuran: RM89

Tempoh = 6 hari 
Hari = Isnin - Rabu
Tarikh = 2 April 2018 hingga 10 April 2018 (Tiada kelas Jumaat, Sabtu & Ahad)
Jam = 9:00 Malam Hingga 11:00 Malam
Tempat = Kelas Online Di Telegram

Topik yang akan dibincangkan:
  • Shopee Apps
  • Setting
  • Upload Product
  • Shopee Seller Centre
  • Mass Upload, Mass Shipping
  • Category
  • Performance
  • Penalty System
  • Shopee Shipping Programme
  • Option 1
  • Option 2
  • Free Shipping
  • Marketing
  • Voucher
  • Campaign
  • Discount Tag
  • Ads
  • Database
  • Tips & Tricks

Kenapa Seller Shopee Coaching?


  • Akses percuma SSC Premium Channel
  • Kumpulan sokongan kekal
  • Sesuai untuk semua peringkat sellers termasuk Preferred Seller
  • SSC telah membantu lebih 700 orang sellers sejak March 2017 sehingga kini.

Apa kata peserta SSC?


[Lihat testimoni lain di @shopeemyclass3]



"Sangat-sangat bermanfaat, jelas, full of info, trainers sgt membantu. Yang penting kena praktik je ape trainer bg. Dulu saya kelas SSC 6.0 tapi x cuba nak ikut pun.. Sampai ade kesedaran nak scroll balik nota2 n rejoin dlm kelas SSC7.0 pula. Alhamdulillah. Baru hidup kedai shopee saya." ~ Bahirah

******


"Alhamdulillah da dapat prefered seller...moga rezeki makin kencang selepas ni..aminn Alhamdulillah..tu la xsangka jgk dpt offer sebegini cepat..byk lagi lum bljr..tengah usha2 lagi nota2 yg ticer bg kat SSC tu. Nota-nota tu banyak membantu...terutamanya kalau da banyak produk n nak kna update selalu..terbaik nota2 trainers" ~ Sheila

****

"SSC membantu sangat. Kalau tau lama dah saya menjual kat shopee ni. Berjaya buat sales RM3600++ dari class SBC yg lepas" ~ Puan Shila



****

"Wah seronoknya.. byknya order. Alhamdulillah. Saya dah 6 bulan join shopee tp tak pernah tau mcmana nak menjual kat sini. Alhamdulillah, lepas join kelas ni.. dah start ada order. Terima kasih semua cikgu2 kesayangan.. semoga bertambah lagi rezeki cikgu2 dan kita semua.."~Eina Aziz

****
"Sangat membantu walaupun masa saya join ni saya dah ada sorang buyer hasil boost je. Tapi lepas join SBC saya lebih buka mata. Banyak perkara yang saya belajar melalui SBC 2.0. Sebelum mula kelas saya agak keberatan nak join dan bayar sebab saya alah dengan kelas berbayar. Tapi lepas join saya rasa rugi besar kalau haritu saya tak join." ~ Siti Khadijah Mohd Fadzil


Untuk tempahan


Terus bank in ke akaun, jangan tunggu sampai kelas tertutup ye. 
tak tahu lagi bila ada lagi kelas ni

NEXT ARTICLE Next Post
PREVIOUS ARTICLE Previous Post
NEXT ARTICLE Next Post
PREVIOUS ARTICLE Previous Post
 

Delivered by FeedBurner