Thursday, May 24, 2018

Kurus dan Buang Toksin dengan Blanket Sauna by Libo Spa Butik

Bismillah. .

"Dulu selalu ber 'sauna' kat spa. .

Suka mandi wap berherba. Lepas keluar dari sauna beg rasa freshhhh sgt. . Masalah lenguh badan, kebas kaki tangan , tak ada selera makan, tidur tak lena, senggugut, haid tak teratur, migrain dan stress memang dah lega sekarang. Macam tak percaya kan! Hanya bersauna dengan ramuan herba  ..mak ai ...hambat angin satu badan!

Lepas sauna badan, boleh bertangas rahim dengan herba Terapi Feminin yg super ohsem ni pulak. Sangat membantu mengatasi masalah keputihan, gatal-gatal vagina, buasir dan mengecutkan rahim. .

. . Tu la kan. .  nk 'spend' banyak-banyak masa kat spa mmg tak sempat, as mommy yang bekerjaya sangat 'superbusy! Sejak saya guna 'sauna blanket' di rumah.. Suka-suka je bila nak bersauna dan bertangas. .





SERIUS BEST !!!"

Set sauna blanket ni jadi pilihan terbaik  kerana :-

👍🏻 Kain yg kalis air & udara, wap herba terkumpul dalam blanket
👍🏻 Boleh bersauna bila-bila masa je kat rumah
👍🏻 Boleh dicuci dan mudah disimpan
👍🏻 Boleh bawa ke mana saja atau travelling
👍🏻 Selesa
👍🏻 Kain berkualiti dan tahan lasak

Bagaimana Nak Guna Blanket Sauna ni?


Meh tengok video ni

Cara Guna Blanket Sauna - Senang Sahaja kan?


MANFAAT BERSAUNA HERBA : 


💡 Melancarkan perjalanan darah
💡 Membuang angin dalam badan
💡Memecahkan lemak
💡Merawat kebas-kebas
💡 Meringankan sakit pinggang
💡Tidur yg lebih lena
💡Menghilangkan stress
💡Merawat migrain
💡Membetulkan sistem haid yg tidak teratur
💡Menurunkan berat badan

Manfaat bertangas rahim : 

Ramuan akar kayu yang digunakan sebagai herba tangas yg mampu :
💡 Berkesan mereda dan mengurangkan ketidakselesaan dan kembung perut yang berkait dengan datangnya haid. Mengurangkan "heavy menses"
💡 kitaran haid menjadi normal
💡 Mempercepatkan pemulihan luka dan mengecutkan rahim selepas bersalin
💡 Mencegah berlakunya tombong atau buasir
💡Mengubati jangkitan yis/ fungi pada alat sulit yang menyebabkan bau kurang enak
💡 Meredakan simptom menopause
💡 mengecutkan rahim
💡 mengatasi masalah keputihan / prolaps
💡 merawat buasir

Cara bertangas rahim:
=================

Langkah 1
Hanya perlu rebus 3 sudu serbuk tangas ni dalam periuk berisi 500 ml air. Dalam periuk nasi pon boleh.

Langkah 2
Letakkan periuk di bawah kerusi yang berlubang agar wap yang terhasil boleh dirasai. Sarungkan blanket tangas dari aras pinggang ke bawah menutupi kerusi dan duduk bertenang di atas kerusi tadi.

Langkah 3
Ketika duduk lakukan senaman kegel untuk menguatkan otot di bahagian perananakan. Bertangas lebih kurang 15 - 20 minit.

Untuk wanita yang sudah berkahwin digalakkan bertangas di penghujung waktu period manakala anak dara pula sebelum waktu kedatangan haid. Wanita yang sudah menopause juga mendapat manfaat dari bertangas kerana faktor kekeringan akibat penurunan mendadak estrogen , bertangas basah amat sesuai untuk memberi kelembapan dan memulihkan masalah keputihan.

Ramuan :
Serai wangi, kunyit, manjakani, inai, cekur, genggam fatimah, habatussauda, sirih, akar kayu dan garam bukit

♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️

KOMBO JIMAT SAUNA DAN TANGAS

 SET HOME SAUNA

📌Blanket sauna
📌Terapi Feminin (tangas)
📌Terapi Spa (mandian herba)

Harga : 

MYR150
POS : RM10 SEM/ RM15 SS


Blanket sauna

Harga : 

MYR90
POS : RM10 SEM/ RM15 SS


HERBA TANGAS - BOLEH DIBUAT SEBAGAI TANGAS BASAH ATAU KERING

Terapi Feminin Herba Tangas

Harga :

MYR45
POS : RM8 SEM/ RM12 SS

MANDIAN HERBA DAN SAUNA


Terapi Feminin Herba Tangas

Harga : 

MYR19 Packing Lama
RM25 Packing Baru

POS : RM8 SEM/ RM12 SS



Untuk menempah ada 2 cara:

Anda boleh whatsapp di talian +60189100852

atau jika ada akaun shopee


Jika anda tiada shopee dan baru nak download





Cara Install Shopee Apps

Play Store -> Shopee.MY (Malaysia) -> Daftar akaun -> Mula membeli belah


OK BONUS UNTUK ANDA YANG BELUM ADA SHOPEE DAN NAK GUNA SHOPEE
SAYA ADA REDEEM KOD YANG ANDA BOLEH GUNA TAU

NANTI DAPAT REBATE RM7 BILA SHOPPING KAT SHOPEE

GUNAKAN KOD NI

EMMEM223


No comments:

Post a Comment