Wednesday, July 11, 2018

Set Kecantikan by BeadollBeauty Kini di Shopee!

Assalamualaikum,

Nak share dengan kalian, kalian boleh dapatkan produk kecantikan yang sedang viral di pasaran kerana harganya yang sangat berbaloi!

Beauty set by BeadollBeauty

1. Glowing Serum
2. The Oil
3. Glowing Foundation SPF50
4. Glowing Face Mist

Mari saya sharekan info-info dan kelebihan produk dari BeadollBeauty

THE OIL BY BEADOLLBEAUTY

.
KEBAIKAN
1) Melembutkan kulit wajah
2) Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah
3) Meningkatkan dan mengembalikan keanjalan kulit agar kulit kelihatan bersinar dan kelihatan awet muda
4) Melegakan kulit yang mengalami iritasi(simptom kemerahan dan bengkak cecair)
5) Mempunyai antioksidan yang tinggi
6) Tekstur yang mudah diserap dan tidak berminyak
7) Tiada bahan kimia dan pengawet
8) Menghaluskan kulit wajah
9) Mencegah jerawat
10) Mencerahkan kulit
11) Boleh digunakan pada rambut dan kuku
.
BAHAN-BAHAN
1) Marula Oil
2) Organic Sunflower
3) Jojoba
4) Apricot
5) Baobap
6) Rosehip
.
CARA PENGGUNAAN THE OIL BEADOLLBEAUTY

Cara 1
Gunakan GLOWING SERUM BEADOLLBEAUTY terlebih dahulu sebelum sapu the oil untu kesan yang lebih baik
.
Cara 2
Pump 1/2 kali atas tapak tangan (mengikut keluasan muka masing²)
.
Cara 3
Sapu di bahagian muka, dap dap kan je. Belai wajah anda.
.
Lebihan the oil di tapak tangan boleh disapu pada rambut, kuku untuk dapatkan rambut yang sihat dan wangi serta kuku yang licin dan bersih
.
Boleh dipakai di mana mana kulit mati(kulit keras) seperti tumit, siku, buku lali
.
Cara 4
Biarkan seketika, kemudian boleh lah apply ape jenis skincare ataupun blend dengan foundation yang korang guna bagi smooth gitu.
.
Lain-lain
🍂 Tidak perlu gunakan kapas
🍂 Boleh digunakan di semua peringkat umur
🍂 Boleh campur dengan apa-apa jenis skincare/foundation
🍂 Tiada had penggunaan
.
Kulit Lembap Lembut Dan Anjal hnya dgn The Oil, jom dapatkan satu.

RM 28/SEBOTOL
.
#TheOil
#TreatmentOil
#BeADollBeauty
#minyakmarula #marulaoil #minyakmuka #oilcontrol #glowingserum #glowingserumbeadollbeauty

FACE MIST


Face Mist limited edition by Beadoll Beauty sekarang ada perisa askrim vanila la.

🍨🍧Kelebihan glowing Face Mist
🍧🍨 🍦Mengekalkan make up agar tahan lebih lama
🍦sesuai di gunakan bagi semua peringkat umur
🍦sesuai di gunakan bagi semua jenis kulit.
🍦menambahkan seri pada wajah
🍦Mengawal minyak pada wajah
🍦Memperbaiki kulit wajah akibat sinar uv
🍦Menganjalkan kulit wajah
🍦Melembabkan kulit wajah & mengekalkan kelembapan kulit wajah
🍦Kesan glowing pada kulit wajah.

✅Spray pada wajah sebelum Make Up & selepas Make Up

Jadikan rutin harian anda dengan pengunaan pada waktu malam sebelum tidur untuk merawat masalah kulit wajah & Effect Glowing.

RM25 / BOTOL

#facemistvanilla
#facemistbeadollbeauty
#facemistmurah 


GLOWING FOUNDATION


Apa yg best dengan GLOWING FOUNDATION ni? .
Maiii sini KakMie listkan semua di bawah 😘 ⬇
.
✔Sesuai untuk semua jenis kulit
✔Tidak Berminyak Dan Tahan Lama.
✔Berbentuk semi matte. ✔Melindungi Kulit Dari Sinaran UV.
✔Melembabkan Kulit.
✔Tidak Bercapuk Ketika Berpeluh.
✔Kulit Menjadi Flawless Dan Glowing.
✔Menutup Cela/parut Jerawat Serta Merta
✔Mudah Di Cuci.
✔Mengurangkan Ketidaksempurnaan Dan Garis-garis Halus.
✔Mempunyai SPF50
✔Boleh di guna sebagai base makeUP, Concealer dan Moisturiser.
.
Dengan GFD tak perlukan lagi Compact Powder. Boleh pakai b|gitu sja tanpa perlu pakai krim siang. Tak perlu risau lagi di bawah panas terik matahari sebab megandungi SPF 50 untuk melindungi kulit dari pancaran matahari☀ 😌
.
Berminat untuk mencuba
.
#GlowingFoundation
#SPF50
#ArganOil
#beadollbeauty #foundation

GLOWING SERUM BY BEADOLLBEAUTY


🍒Kebaikan dalam GS adalah
🍒 😚Dapat menaikkan pipi yg jatuh dan membentuk pipi yg cantik apabila tersenyum
✨Melembapkan kulit serta memberi effect glowing pada wajah
(sesuai dipakai utk kulit kering)
👻Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yg teruk dan pedih 😻Mengecilkan pori2 muka agar wajah anda tidak lagi berminyak
👵Mengurangkan kedutan dan garis usia yg terbentuk di wajah akibat penuaan
😍Menghilangkan masalah ekzema, kurap atau gatal2 pada anggota badan (selamat digunakan pada bayi)
👑Sesuai dijadikan make up base untuk effect glowing ( tahan sehingga 8 jam)
🙋Merawat kulit kusam dan tidak bermaya
👙Menganjalkan punggung dan payudara
🤗Menghilangkan jeragat
💆Mengurangkan parut / jerawat
🔥Merawat kesan melecur di anggota badan
😬Mengurangkan selulit
🙆Merawat gatal2 pada kulit
👄Melembapkn bibir
👀Melebatkn bulu kening/mata
👠Merawat tumit pecah/kaki kasar

💃BOLEH DIPAKAI DI SELURUH ANGGOTA BADAN. DARI RAMBUT SEHINGGA KAKI.
👍SESUAI UTK SEMUA PERINGKAT UMUR
👫BOLEH DIGUNAKAN OLEH LELAKI DAN PEREMPUAN

💰RM 28 sahaja 🙈


NOT KKM : NOT170303175K

ANDA TERUJA DAN BERMINAT?


#glowingserum
#glowingserumbeadollbeauty
#beadollbeauty
#serumajaib #serum #serummuka #serumrambut #serumglowing #jerawat #serumjeragat #serumjerawat #glowing



PRODUK INI HANYA DIJUAL DI SHOPEE SAHAJA UNTUK PROGRAM SHOPEE FREE SHIPPING.

UNTUK TEMPAHAN : BOLEH ORDER TERUS KAT KEDAI YE

No comments:

Post a Comment