Monday, July 16, 2018

Software Viral Sangat Membantu Saya Surirumah Yang Super Sibuk

Assalamualaikum

Saya mula berniaga di facebook sejak sekian lama menyepi. Bila dah kekok guna facebook inilah jadinya. Nak post facebook jarang, nak iklankan ke facebook juga krik krik. Apatah lagi nak aktif pergi like dan komen kawan-kawan facebook punye post setiap hari. Aduh tak terdaya saya dibuatnya.

Setiap hari saya sertai group Swap Like Shopee dan Instagram. Memang akan memenuhi masa juga. Dengan tugasan harian di rumah dan jaga anak-anak. Kemudian rushing nak ambil dan hantar anak sekolah lagi. Sesungguhnya adakalanya kita sampai tahap stress untuk cuba boost sale online.

Masa sebagai pengurus rumah dan anak-anak banyak mengambil masa untuk kekal fokus berniaga secara online. Sebab inilah saya tidak membuat perniagaan offline lagi buat masa ini. Jika saya buat cod, agak-agaknya bertambahlah havoc urusan saya seharian. Sudahnya hampir setiap hari pula saya dah tertido jam 10 malam. Hehe. Adakalanya jam 9 malam saya sudah terlelap bila tidurkan anak. Iyalah tidur mengempengkan baby, dengan kita sekali tidur sampai ke subuh.

Bila kawan perkenalkan software yang dia pakai ni saya antara segan tak segan jugakla. Saya terus sahaja tanya. Rupanya dia pakai software Viral ni untuk runkan iklan-iklan produk yang dia jual. Saya perasan sebab saya nampak iklan dia setiap hari dekat grup2 facebook. Saya pun pelik, eh rajinnya dia ni. Alkisahnya pakai software viral!

Selain tu, yang best software ni kita boleh setkan secara automatik like post rakan-rakan facebook tahu. Ha, jimat masa dan tak perlulah kita nak like satu-satu secara manual. Kalau 100 kawan, mahu berapa jam nak duduk situ ngadap handphone semata-mata. Kalau tenet nazak, bertambah nazakla nak tunggu loading profile kawan-kawan facebook kan?

Saya tunjukkan contoh video saya like post kawan semalam pakai software ni.


Best ke best?


Kenapa Kita Kena Like Post Kawan Facebook?


"LETIH NAK MAINTAIN ENGGAMENT"

sifu kata kalau kita tak like status orang jangan harapkan orang lain like status kita..

makin banyak kita habiskan masa like status orang makin banyak like yang kita dapat untuk bina sosial proof dan bina semangat kita..

tapi berapa banyak masa yang kita ada?

nasib baik saya jumpa satu sistem yang boleh like ratusan status rakan fb dengan sekali klik... dan bina enggagement dengan lebih baik...

haa itulah jawapannya. semoga membantu!



kalau korang berminat, bolehla dapatkan software ni sebelum harga depa naikkan lagi.
NEXT ARTICLE Next Post
PREVIOUS ARTICLE Previous Post
NEXT ARTICLE Next Post
PREVIOUS ARTICLE Previous Post
 

Delivered by FeedBurner