Friday, July 06, 2018

Tudung Travel Hitam Instant Shawl Ayra Tak Perlu Gosok! Sarung Sahaja Dah Cantik

Miliki tudung instant hitam tak perlu gosok!
Basuh dan gantung sahaja...

Nak travel anda gulung dan simpan.. Nak pakai sarung dan lilit
Pin pun tak perlu tauu. Dah cukup kemas!
.
Perkenalkan Instant shawl ayra travel version dengan 3 saiz untuk anda semua.

Instant Shawl Double Loop: Fully Instant

Material: High Quality Premium Moss Crepe

Lembut & Selesa

TIDAK JARANG (selamat digayakan walaupun tanpa inner)

TAHAN KEDUTAN (Less ironing)

Labuh Depan dan Belakang (Solat Ready)

Tidak panas 

Jahitan yang kemas dan cantik 

Di datangkan dalam 3 saiz: MEDIUM, LARGE & EXTRA LARGE

Ukuran:

Medium : 2m x 0.65

Large : 2m x 0.75

Extra Large : 2m x 0.8


Model berketinggian 156cm menggayakan saiz Extra Large




P/s: Please also be noted that color may vary due to lighting effect & image resolution.

Warna hitam semua orang perlukan satu kan? Ada yang beli banyak senang katanya.. Hehe.

Nak travel
Umrah haji?
Nak bersukan?

Semuanya boleh dengan instant shawl ayra.
Nak beraya pun boleh😊
.
#tudung#tudungtravel#tudungsarung#tudungtakperluiron#tudungumrah#tudunghaji#muslimahfashion#tudunglabuhinstant#instantshawl#hitam#tudunghitam#mosscrepe#takperlugosok#solatfriendly#tudungtelekung#tudunglabuh#tudungmurah #bawal

Saya sendiri sangat suka instant shawl ayra ni. Senang nak pakai tak fikir panjang, sarung je nampak cantik sahaja tahu. Hehe




Jom tengok feedback pengguna tudung hitam travel tak perlu gosok instant shawl ayra pula




Nak tahu harganya?

Size M = RM39  RM34 sahaja

Size L/XL = RM49 RM39 sahaja

Kospos sehelai = RM7 semenanjung/ RM11 sabah sarawak

Murah sangat kan? Dengan kualiti terbaik insha Allah. Anda pasti suka


Nak tempah sekarang?

Boleh tempah melalui whatsapp kepada saya 018-9100 852 atau ke shopee.com.my/emmemarina










No comments:

Post a Comment