Wednesday, July 11, 2018

Upah Buatkan Facebook Fanpage

Publish on : Wednesday, July 11, 2018 There is : 0 Comments Labels : , , , , ,
Assalamualaikum

Semalam dapat feedback customer yang amik servis kita tolong bukan facebook page untuk Homestay dia. Alhamdulillah katanya, customer ramai datang dari facebook.


Suka bila dapat feedback customer. Hehe

Okaylah.. Saje nak upkan entri servis buatkan facebook page ni sebenarnya. Dah lama tak up entri di blog. Pelanggan fb page ni datang dari blog ni dan whatsapp.

Kenapa saya buat servis buatkan Facebook Page?

Kadang-kadang bukan semua orang tahu buat, walaupun ada facebook personal. Adakalanya sebab masa nak buat sendiri takde, jadi upah orang lain untuk siapkan untuk anda. Ini juga antara asbab kenapa wujudnya tukang buat. Ketiga, tahu buat tetapi bukan 100% tahu, jadi bila nak buat tu antara reti tak reti.

Oleh itu saya ambil upah untuk kalian siapkan kedai facebook anda dengan harga amat berpatutan. Cas buatkan facebook page + siapkan story + 1 post di kedai fb anda hanyalah RM30 sahaja.

Murah sahaja mahar servis ni sebenarnya.

Story ini ialah saya siapkan copywriting lah untuk kedai korang. Jadi orang boleh tahu kedai ni jual apa, ada servis apa.. Jadi, bukan sekadar saya buat kedai tetapi ada isi sekali. Haa gitu. Berbaloi kan?

Anda sedang cari seseorang untuk buatkan kedai facebook anda?
Mungkin saya orangnya?

Whatsapp 0189100852

No comments:

Post a Comment