Thursday, September 13, 2018

Iklankan Video Secara Auto Post Ke Facebook Group Anda

Bismillah

Hari ni akhirnya saya share video ke group-group Facebook menggunakan Software Viral 2.0. Selama ni pakai gambar sahaja tapi semalam kawan kat group Support Software Viral bagitau dia share video terus dapat sale. Apa lagi saya juga nak la kan

Siapa yang buat iklan tanpa nakkan sale? Cuba angkat tangan.

Semestinya setiap kali kita up status di facebook dan group beriklan di facebook kita mahukan keuntungan. Kita mahukan pelanggan. Jika anda share sebanyak mungkin dan konsisten insha Allah pasti akan ada pembelinya. Tetapi jika tiada bermakna adalah yang tak ok di mana-mana. Mungkin penulisan pengiklanan anda tidak menarik. Mungkin tidak memanggil pelanggan yang tepat. Jadi bila anda menulis iklan tersebut anda harus menulis dengan tepat. Terus membidik kepada sasaran. Namun jika iklan anda itu berbentuk umum maka anda harus titik beratkan apa keutamaan produk anda buat pelanggan anda semua.

Jom saya tunjukkan cara untuk anda beriklan secara automatik ke semua group iklan anda.

Pastikan anda dah memenuhi syarat admin group iklan tersebut kay. Bolehlah terus beriklan tanpa risau kene block atau spam dari admin.

Kerja dan fungsi Software viral 2.0 ini mudah sahaja sebenarnya. Konsep sebenarnya ialah memudahkan cara kita beriklan. Iaitu beriklan secara automatik tanpa anda perlu habiskan masa berjam-jam mengadap komputer atau handphone. Agak-agak la kan kalau ada 100 group facebook berapa lama korang nak duduk depan handphone dan share kan iklan anda?

Tetapi dengan Software Viral ni, semua iklan anda boleh disetkan secara jadual atau tidak berjadual dan boleh berjalan tanpa pengawasan anda. Anda setkan pertama kali sahaja dan tekan "POST NOW" selepas itu iklan anda akan dipostkan ke semua iklan yang anda pilih dan iklan ini berjalan secara automatik. Lepas tu anda nak buat apa, kerja rumah ke, uruskan kerja harian anda ke. Teruskan sahaja tanpa kerisauan.

Iklan anda berjaya dilakukan dan masa anda tidak terbuang begitu sahaja. Selepas itu, jika ada tempahan sama ada melalui facebook atau pelanggan wasap anda anda boleh follow up kemudian.


Iklan menggunakan video berjaya dipostkan ke group2 beriklan di facebook menggunakan autopost facebook software viral

Cara nak setting mudah sahaja. siapkan iklan anda dan masukkan link video
bila dah berjaya lihat warna hijau. anda clik pada anak panah berwarna biru

Selain itu ada keluar notis di facebook anda bahawa iklan video anda telah berjaya dibuat.

Mudah sahajakan? Semua orang bercakap tentang automasikan bisnes. Nak auto bukan mudah. Ianya perlukan modal, tools untuk anda lakukan.

Laburkan sedikit wang supaya hasilnya lumayan. Kalau masih takut untuk melabur demi keuntungan maka usahlah kita berbicara mengenai keuntungan atau hasil yang lebih besar. Software viral dengan 13 fungsi yang menarik iaitu




SOFTWARE VIRAL VERSI MOBILE DAN LAPTOP !!!

Harga asal rm328.00

Tapi kalian hanya perlu bayar rm179.00 sahaja selapas diskaun

1 AKAUN PERSONAL SOFTWARE VIRAL VERSION 2

BOLEH ADD 3 AKAUN FACEBOOK!!!

Group support selama 6 bulan

Group tutorial bervideo yang lengkap dan jelas

(BONUS PERCUMA)


  • bonus 36 ebook yang  boleh edit dan namakan dengan nama sendiri dan boleh jual semula ebook tersebut.


  • Bonus ebook 50 ayat copywriting power !! 


yuran server rm39 setahun (pecuma untuk pelanggan pertama dan bayar pada tahun hadapan hanya jika masih berminat)‼️‼️

JUMLAH = rm179.00 sahaja

Untuk mengetahui tentang produk ini lebih lanjut boleh whatsapp saya di 0189100852.
NEXT ARTICLE Next Post
PREVIOUS ARTICLE Previous Post
NEXT ARTICLE Next Post
PREVIOUS ARTICLE Previous Post
 

Delivered by FeedBurner