Thursday, September 06, 2018

Share Ke Group Facebook Lebih Mudah dengan Software Viral 2.0

Bismillah

Dalam kita menulis blog dan menunggu entri kita ditemui di carian google. Ada satu lagi cara iaitu PING ke group support blogger. Group ini berperanan sebagai supporter dan manalah tahu dari sini juga datangnya pelanggan kalian. 

Kadang-kadang kita tidak perasan dalam kita sharing ada orang lain yang mungkin memerlukan produk ataupun sedang mengalami masalah yang sama kita hadapi. Menulis blog tidak semestinya menjual semata-mata, di sini kita berkongsi cerita, kita berkongsi ilmu dan apa jua seperti mana anda lakukan di facebook anda atau instagram. Jadi begitu jugalah blogger juga ada group support di mana kita boleh share link entri kita. 

Alhamdulillah, kalau dulu saya kena share satu-satu ke group blog kini kerja dah lebih mudah. Groupkan group-group blogger ini ke satu file dan kemudian setkan sahaja untuk run secara automatik. Jika anda ada 50 group support blogger maka dengan satu klik entri anda akan dipostkan ke semua group ini tanpa perlu bersusah payah lagi. Kurang masa dan jimatkan tugasan harian anda daripada duduk depan laptop atau handphone tunggu loading. Konfirm kan?

Kalau internet laju, kejap je la kot. Kalau tenet tak berapa nak best, tunggula loading lepas tu nak copy paste lagi, cari nama blog lagi nak tekan post lagi. Semua ni boleh ambil masa sampai sejam atau berjam-jam hanya nak sharekan satu entri anda. 

Jadi memanglah sangat berbaloi produk software viral ni untuk diri saya sebagai online seller. Nak kongsikan maklumat, nak menjual. Alhamdulillah! saya suka sangat-sangat dengan sistem software ni dan admin yang sangat membantu dalam urusan seharian bila mana saya tak dapat selesaikan. Biasalah ada masalah kadang-kadang kita tak terer sangat kan. 

Modal software ni sekarang untuk bulan ni masih lagi RM179 sebelum dinaikkan kepada harga asal iaitu RM328.

Saya tak tipu tahu. Saya memang gunakan software ni. Boleh pakai handphone tu yang lagi best. Mudah dan semakin mudah kerja kita seharian. 

Jika anda sedang menghadapi masalah masa dan urusan pengiklanan produk anda, cubalah software facebook yang viral sangat ni. Mana tahu urusan seharian anda semakin baik dan sale semakin naik!

Berbaloi untuk dicuba. Selagi tak buat anda tidak akan dapat hasil yang lumayan.


Sekian, berita daripada ibu berbisnes dari rumah sambil jaga anak 4 orang aka driver aka ceo dan housewife. semoga bertemu lagi!
NEXT ARTICLE Next Post
PREVIOUS ARTICLE Previous Post
NEXT ARTICLE Next Post
PREVIOUS ARTICLE Previous Post
 

Delivered by FeedBurner