Teknik Percuma Viralkan Iklan Anda ke Group Facebook dengan Satu Klik Sahaja

Sejak beberapa minggu yang lepas, azam tahun baru 2019 antaranya ialah melepaskan barang-barang di rumah yang tidak digunakan lagi. Bila saya cek semula banyaknya barang di rumah kami yang kami tidak gunakan. Jadi saya fikir untuk apa ya saya simpan semua barang ini?


Jadi, saya snap gambar barang-barang di rumah termasuklah baju anak-anak yang mereka sudah tidak muat lagi ke group-group whatsapp. Alhamdulillah ada sambutan yang membelinya. Jual dengan harga murah sahaja cukuplah kembali untuk balik modal atau buat makan kami sekeluarga. Syukur


Dan kemudian, saya lihat baju-baju saya sendiri. Sebenarnya banyak jubah, blouse yang saya sudah tidak pakai or jarang sangat pakai. Ada yang sekali sahaja dipakai kemudian disimpan sahaja. Jadi untuk apa pembaziran itu? Let go! I am letting go all my clothes which i am not wearing them anymore. So, kalau ada yang anda berminat marilah hubungi saya atau terus membeli dari Shopee shop saya iaitu shopee.com.my/emmemarina . Kelebihan yang anda dapat bila membeli baju-baju ini di shopee ialah anda mungkin boleh dapatkan lebih penjimatan dengan menolak coins anda.


Dah dapat baju murah, tolak coins lagi menjimatkan kan?


Jadi, saya nak sharekan kesemua baju-baju ini kepada rakan-rakan Facebook saya. Kalau sekadar share di Facebook wall, mungkin lah tak berapa ramai sangat yang lihat. Ialah rakan kita tak ramai lagi. Jadi saya fikir why not saya iklankan ke semua group Facebook yang saya ada menggunakan Software Viral 2.0! Mudah, boleh terus iklanlan produk ini kesemua group tanpa manual post satu per satu. Hanya gunakan sahaja fungsi Auto Post Facebook, masukkan ayat iklan, setkan masa dengan baik dan tekan "post now".


Mudah. Menjimatkan masa. Insha Allah sampai.


Dengan izin Allah, insha Allah jika saya postkan ke 30-60 group yang ramai orangnya, manalah tahu ada rezeki mereka yang sedang mencari baju-baju yang saya let go ni.


ini adalah contoh group-group penduduk yang saya joined di Facebook. Apa sahaja group Facebook yang anda join, anda boleh kategorikan di Software Viral untuk memudahkan pengiklanan anda. Post successful bermakna iklan anda sudah berjaya dipostkan ke group tersebut.


Antara fungsi paling best di Software Viral 2.0 ialah penggunaan Auto Post. Auto Post ni anda boleh postkan ke group Facebook, Facebook Profile anda mahupun Facebook Page. Mudah sahaja kan?


Kita sedia maklum dan anda sendiri sedar, bahawa anda tidak ada banyak masa untuk lakukan sharing, pemberitahuan/notis atau iklankan produk anda setiap hari dengan manual postkan ke setiap group anda.


Adakalanya anda mungkin ada banyak Facebook page dan anda nak maklumkan perkara yang sama, mudah! Anda boleh gunakan fungsi Auto post Facebook ini juga dan iklankan notis/status anda kesemua Facebook page dengan sekali klik sahaja. Jimat masa.


Inilah yang saya lakukan setiap hari untuk beriklan secara percuma di medium Facebook. Anda hanya perlu dapatkan produk software ini dan bayaran pun sekali sahaja. Jika buat Facebook Ads anda perlu bayar untuk setiap pengiklanan anda. Gunakan yang percuma dahulu dan konsisten. Insha Allah pasti ada rezeki yang datang.


Saya juga gunakan teknik share link bagi post di Facebook Page bagi menaikkan reach view sebelum saya mula membuat Facebook berbayar. Cara ini dapat meningkatkan juga prospek ke Facebook Page anda secara percuma. Cuba jangan tak cuba. Tahun 2019 anda perlu uruskan perniagaan anda dengan lebih bijak, software ini sesuai tidak kiralah anda ni berniaga online ataupun offline.



Share sentiasa setiap perkembangan bisnes anda kepada group-group prospek anda di Facebook!

You Might Also Like

0 comments

Top Categories