Friday, March 01, 2019

Software Viral 2.0 Kini Dengan Lite Version Produk Terbaik bagi Facebook Online Seller

Kalian yang mengikuti saya di blog ini tentu tahu, saya pengguna Software Viral 2.0 bagi Facebook Marketing. Saya paling kerap gunakan fungsi auto post iklan ke group, dan kedua auto like bagi menaikkan engagement FB profile.


facebook marketing auto post iklan ke fb group secara percuma

facebook marketing



Saya sendiri tidak ingat berapa lama dah saya pakai Software Viral 2.0 ni. Tetapi jarang sangat software ni mengecewakan saya. Iklan-iklan berjalan lancar, engagement bersama kawan-kawan FB sentiasa ada walaupun tak sehebat ramai public figure kan.... Ialah tetapi konsisten itu kena ada.


Marketing ialah konsisten memasarkan produk dan diri kita. Tanpa konsistensi orang lain takkan tahu apa kita buat. Jangan sekadar nak beriklan sahaja di Facebook Group tetapi kita ni di Facebook Profile harus hidup dan aktif.


Saya perasan, ada sesetengah orang suka beriklan di Facebook Group tapi bila kita nak check profile mereka. Krik krik. Tiada update di Facebook profile, malah tak boleh pun tengok profile mereka atas sebab security. Jadi jika anda nak berniaga, anda harus setkan diri anda kepada PUBLIC.


Barulah kepercayaan itu ada. 


APA KELEBIHAN SOFTWARE VIRAL 2.0 VERSI LITE?


Sudah tentu bayarannya lebih murah berbanding full version, jadi anda boleh mencuba dahulu software ini dan fikirkan sama ada anda nak jadikan software ini personal maids FB marketing anda!


Seriusly. 


Kita bukan orang femes kan? 


Jadi kita perlukan software yang boleh bantu diri kita dan bisnes kita. Tiada orang lain yang akan bantu urusniaga anda, tetapi diri anda sendiri. 



software viral 2.0 lite version lebih murah



ANTARA FUNGSI

AUTOPOST GROUP

– Jimatkan masa anda dengan fungsi auto post ke pelbagai group tanpa block apabila jarak masa setiap posting di set (multi image)

(lihat video dibawah)


AUTO SCHEDULE TASK

- Anda boleh scheadule semua aktiviti anda dengan sekali klik


AUTO POST TO WALL FRIEND

- Anda boleh menghantar sebarang post ke wall rakan anda (Anda akan di ajar teknik yang betul untuk hantar post ke wall rakan tanpa mengganggu privasi rakan anda)


AUTO BUMB KOMEN

- Dengan fungsi auto BUMB anda boleh up posting iklan jualan anda di group-group secara berjadual dan pastinya menjimatkan masa dan iklan anda sentiasa kelihatan di dalam group.


AUTO LIKE LATEST POST

- Sistem like latest post sangat berguna untuk bina enggagement walaupun anda sedang sibuk bekerja, sistem akan like status terbaru rakan anda.


AUTO KOMEN LATEST POST

- Sistem komen latest post sangat berguna untuk bina enggagement walaupun anda sedang sibuk bekerja, sistem akan komen status terbaru rakan anda.


KESEMUA FUNGSI INI

BERADA DALAM SATU

SOFTWARE


HARGA ASAL UNTUK MENDAPATKAN SOFTWARE INI ADALAH
RM328.00
RM169.00



NAMUN JANGAN RISAU !!


ANDA BOLEH MENDAPATKAN SOFTWARE INI DENGAN HARGA PROMOSI

HANYA

RM119/6 MONTH

- 1 AKAUN FACEBOOK
- 6 FUNTION AVAILABLE
- GROUP TUTORIAL BERVIDEO


PERCUMA YURAN
SERVER UNTUK 6 BULAN PERTAMA 
BERNILAI RM39.00



Tempahan sudah pun dibuka


Untuk dapatkan software viral 2.0 Lite


Whatsapp

018-9100 852
018-9100 852


Usah tunggu lama-lama untuk berjaya,
mulakan hari ni.


belajar dan gunakan dengan bijak :)

No comments:

Post a Comment

Subscribe