Thursday, April 18, 2019

Marketing Kena Sentiasa Jalan, Barulah Ada Sale

Tidak kiralah orang baru ke orang lama. Milo pun sibuk buat iklan setiap hari kan? Dah masuk pasaran seluruh dunia pun masih sibuk sangat buat marketing.


Pergi je ke mana-mana kedai pasti ada jual milo!


Tapi hairannya saya dah sebegitu femes mereka tetap buat marketing. Malah pakai iklan TV lagi. Tak mampu i ols


Ialah siapalah kita ni kan. Ramai dikalangan kita terlalu berkira bab costing lagi-lagi bab tools ni. Mahal la. Takut nak gunalah. Jika ditanya, nak income tak?
.
.
Nakkkkkkkk


Boleh keluarkan modal?


Krik krik krik


Inilah yang membezakan orang berjaya, sederhana dan terus terdiam tak buat sale.


Berniaga sesuatu barangan atau servis bermaksud anda harus keluar dari kelompok malu ke kelompok luar biasa. Promot setiap servis / produk anda supaya sampai jauh bukan sekadar di fb personal je.


Rakan FB pula takkan nak biarkan sekadar 100-200 orangkan? Jadi kena tambah sampai limit 5,000 orang!



facebook marketing autopost fb group

Kemudian, sertai sebanyak mana medium group dan sharing servis/ produk yang kita ada. Lakukan secara konsisten. Mampu tak?


Kalau tak mampu sebab busy.. Susah juga. Dah busy bagaimana nak berniaga ni


Mehlah saya ni nak share tools bagi peniaga facebook! Hangpa gunakanlah secara berhemah.


autopost facebook


berniaga di facebook


Nak tahu lebih lanjut, boleh click website ni kay

No comments:

Post a Comment

Subscribe

Babab Artikel