Facebook Marketing Kini Lebih Mudah dengan Software Auto Post TolongLA POST. Satu Klik Untuk FB Timeline, Page dan Groups


Khas kepada peniaga online yang menggunakan media sosial fb sebagai tempat jualan online

Sekarang anda boleh melakukan online marketing anda dengan lebih mudah dan berjadual kesemua platform anda di FB hanya dengan sekali klik sahaja.

AUTOPOST FACEBOOK TIMELINE PAGE GROUP TOLONGLAPOST


Tugas anda sebagai peniaga online yang sibuk dengan tugasan harian yang lain akan lebih mudah....

facebook autopost software tolongla post pro

Anda nak iklan berjalan secara automatik walaupun anda sedang sibuk dengan tugasan harian yang lain?


TOLONGPOSTpro akan bantu anda memudahkan tugas marketing anda hanya dengan skali klik dan iklan anda kan berjalan ke semua platform yang ada pada FB anda secara berjadual dan sistematik.























FUNGSI UTAMA TOLONGLA POST PRO YANG TERSEDIA :-


AUTO POST
Jimatkan masa anda dengan fungsi auto post ke pelbagai group dengan jarak masa selamat yang boleh di tetapkan (multi image 7 gambar sekali post)


AUTO SCHEDULE POST
- Anda boleh scheadule/tetapkan masa iklan anda untuk posting. Dan software akan berjalan mengikut masa dan tarikh yang telah di tetapkan malah anda boleh tetapkan schedule lebih kedepan dari tarikh asal.


SAVE POST AND SETTING
- Anda boleh save copywiting anda dan juga group/page yang telah anda pilih untuk kegunaan post seterusnya. Jadi anda tidak lagi perlu ulang type copywiting dan pilih group/page untuk buat posting. Hanya load bahan yang telah anda save.


AUTO VIDEO COPY AND POST
- Anda boleh post video dari youtube, facebook page atau group tanpa perlu download terlebih dahulu. Hanya copy url video dan software akan proses video dan post sebagai video anda sendiri.






7 SUB FUNGSI TOLONGLA POST YANG TERSEDIA


AUTO POST TEXT / LINK / IMAGE / ALBUM / MULTI IMAGE / SLIDE SHOW / VIDEO





KESEMUA FUNGSI INI
BERADA DALAM SATU
SOFTWARE




HARGA ASAL UNTUK MENDAPATKAN SOFTWARE INI ADALAH

RM199.00



NAMUN JANGAN RISAU !!




ANDA BOLEH MENDAPATKAN SOFTWARE INI DENGAN HARGA PROMOSI



HANYA


RM99/PREMIUM



- 1 AKAUN FACEBOOK 

(Boleh tukar akaun facebook bila-bila masa)

- LIVE SUPPORT CHAT 6 BULAN

- GROUP TUTORIAL BERVIDEO




PERCUMA YURAN

SERVER TAHUNAN 

BERNILAI RM39.00



**YURAN SERVER HANYA PERLU DI BAYAR SELEPAS SETAHUN PENGUNAAN, MEMANDANGKAN SOFTWARE INI BASE ON SERVER JADI KAMI TERPAKSA KENAKAN CAS TAHUNAN BAGI MENGEKALKAN FUNGSI SERVER YANG DI SEDIAKAN OLEH PIHAK PEMBEKAL SERVER. NAMUN CAS INI SANGAT MURAH BERBANDING JUMLAH YANG PIHAK KAMI PERLU BAYAR PADA PEMBEKAL.


software bantu autopost facebook timeline, page, group


SOAL JAWAB SERTA TERMA DAN SYARAT 

KLIK DI SINI










12 comments:

  1. software sangat membantu dan best sgt

    ReplyDelete
  2. Menarik. Nak kena baca balik kan...harganya pun ok lah within budget. Kalau ratus2 tu mahal juga bagi saya. Ada slide show juga tu pakej yang best tu. Live support chat selama 6 bulan?....wahhh menarik!!

    ReplyDelete
  3. Hebatnya software. Dah boleh jimatkan masa dan upah pekerja. Nak bina marketing ni bukan mudah. Sesuai untuk yang baru bermula daripada bawah. Banyak kelebihan menggunakan software ni. Harga pun tak mahal

    ReplyDelete
  4. Wah...hebatnya.software yang sangat berguna untuk semua,lebih2 lagi yang berniaga.senang dan amat besar manfaatnya..

    ReplyDelete
  5. Mudah je sekarang. Semua hanya Di hujung jari je. Marketing professional pun senang nak manage client needs.

    ReplyDelete
  6. bagusnya ada software macam ni. senang lah untuk mereka yang membuat bisnes online untuk majukan perniagaan mereka. mmg sangat2 membantu. mungkin saya juga akan guna sekiranya saya berniaga online. terima kasih share :)

    ReplyDelete
  7. Ohhh ada ker software macam ni tak kena scam ker nanti kalau banyak post dekat FB dalam masa serentak hehehee. Tapi sangat membantu dan memudahkan orang untuk business online...

    ReplyDelete
  8. Wah bagusnya ada software macam ni. Boleh bantu peniaga-peniaga online diluar sana yang sibuk seharian. Memang berbaloi ada software macam ni

    ReplyDelete
  9. Facebook marketing mmg sangat banyak membantu para usahawan diluar sana dalam memasarkan produk perniagaan mereka. Tak sangka sekarang sudah ada feauture yg memudahkan utk para usahawan diluar sana yakni sistem iklan berjadual. Kena teroka lagi nie !

    ReplyDelete
  10. FB marketing mmg penting skrg. Semua org duk scroll FB je and FB pun dah berkira engagement dgn free post ni. Huhu

    ReplyDelete
  11. Bestnya kalau dapat gunakan sumber ni, dapat buat marketing dengan baik untuk bisnes yang dijalankan..
    Thank you sis share kan info ni. 🙂

    ReplyDelete
  12. menarik tgk details psl software ni especially untuk org yg bt bisnes..senang sgt blh setting memcm untuk mudah kerja..harga pun affordable sgt just rm99..

    ReplyDelete