Julai Sale Jam Tangan Solat Kiblat Buruj Watches

Jam tangan islamik sebenarnya ada tahu. Tidak ramai yang tahu pasal kewujudan jam tangan ni sebabnya terlalu banyak jam tangan di pasaran. Saya sendiri pun baru tahu mengenai jam tangan solat dan arah kiblat ni pada tahun 2018. Sedangkan jam ni dah lama wujud. 





Saya ceritakan serba sedikit ya mengenai Jam Tangan Solat Kiblat ini.


Ada beberapa jenis jam tangan solat atau design la senang kan. Fungsi jam tangan solat ni semuanya SAMA kecuali untuk Buruj Aysa dan Sport ada 3 bahasa iaitu Bahasa Melayu, English dan Arab. Yang lainnya insha Allah sama. Oleh itu, panduan penggunaan atau menu lebih kurang sama sahaja hehe.


Ringkasan Fungsi Jam Tangan Solat Kiblat Buruj Watches:



AUTOMATIK KIBLAT SEPANTAS 1.50 SAAT!
WAKTU SOLAT
TULIS NAMA MAKSIMA 7 HURUF
PENANDA AL QURAN
KALENDAR HIJRAH DAN MASIHI
DWI-BAHASA -Bahasa Arab atau Bahasa Inggeris.
ALARM
STOPWATCH
MOON AGE
AUTOMATIK KOMPASS
DAYLIGHT SAVING TIME ( DST ) Untuk negara 4 musim sahaja!
TAQWEEM MALAYSIA
WATER RESISTANCE ( 30 M)


Tanpa berlengah lagi, jom kita tengok SALE yang kami sedang war-warkan sepanjang bulan JULAI 2020. Julai sahaja tahu, bulan OGOS lain cerita :)










Jom dapatkan Jam Solat Kiblat hari ini


Sementara stok masih ada :)


Untuk tempahan


Whatsapp ke 018-9100 852

atau


No comments