Berkongsi kisah kehidupan sebagai suri dan pada masa sama, berniaga untuk bantu keluarga. Suka sharing berkaitan online marketing dan menjual produk islamik seperti jam azan untuk rumah, jam tangan azan, al quran digital dan macam-macam lagi.

Read More

Selamat Datang Ke Blog Emme Marina

Semoga Dilimpahi Rezeki dan Keberkatan Buat Semua Pembaca
Read More

Servis Facebook Page

Paling saya suka membantu sahabat semua, berjaya dalam bisnes insya Allah. Pasti berjaya
Read More

Al Quran Digital

Pembantu peribadi anda memperbetulkan bacaan, belajar tajwid dan lebih seronok mengaji. Insya Allah
Memaparkan catatan dengan label Foundation mesra solat. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Foundation mesra solat. Papar semua catatan

2/08/2017

Foundation Miracle Flawless by Mira Filzah


Foundation Miracle Flawless Mira Filzah by Bellessa


Berita baik buat semua penggemar foundation jenis matte
Kini terdapat foundation bakal terlajak laris iaitu
Foundation Miracle Flawless oleh Artis Terkenal Malaysia iaitu Mira Filzah

Siapa tidak kenal beliau bukan?


Foundation Mesra Wuduk 2 in 1 
ini dikatakan 


✓ Mampu melembapkan wajah,
✓ Dijamin pakai tidak "crack" bedak tersebut
✓ Lagi peluh, lagi glowing
✓ Menutup cela dan jeragat dengan sapuan nipis


WAJIB TRY DAN HIGHLY RECOMMENDED.😁👍🏻

Kiri: Natural, Kanan: White Pink (Mira Filzah pakai WP)

Harga : RM60 tidak  termasuk postage.

RM67 SM / Rm70 SS 
(harga siap postage untuk order 1-2pcs)

👉🏻 Warna foundation:
1. Natural - untuk kulit sawo matang/brown skin. 
2. White pink - untuk kulit cerah. ( Mira Filzah guna white pink )

👉🏻 Berat Foundation: 10gm
Made In Malaysia.
👉🏻 Lulus KKM.




👉🏻 Ramuan Utama Foundation Miracle Flawless:
1) Collagen
2) Vit A,C & E
3) Water Based
4) Serbuk Mutiara
5) Seed Anggur
6) Olive, Rose & Aloe.


Paling Penting Tiada PARABEN!
Tiada SILIKON!


👉🏻
Kenapa ANDA patut MEMILIH FOUNDATION MIRACLE FLAWLESS MIRA FILZAH by Bellessa?


1) Lulus KKM & Perlindungan UV dengan SPF 35.
2) Kulit kelihatan cerah sekata dan halus.
3) Foundation yang cepat meresap ke kulit.
4) Tidak berminyak/ menyerap minyak dan tahan lama.
5) Membantu menutup parut jerawat dan warna kulit tidak sekata.
6) Water Based berasaskan air foundation yang berasaskan air, mudah ducuci dan wudhu friendly (mesra solat).
7) Tekstur ringan dan halus,kalau senyum uolls jangan risau, takda "crack" kalau senyum. Heee
8) Wangi dan mudah disapu. Tak perlu nak "tepek" banyak2. Sapu nipis2 pun dah cover 1 muka.
9) Direka bukan sahaja untuk perlindungan, tetapi untuk membuat anda kulit kelihatan lebih muda,cerah, tak buat kulit cepat berkedut kerana kerap menggunakan solekan.
10) 2 warna foundation yang dikeluarkan tidak terlalu putih dan tidak terlalu gelap. Serasi dengan warna kulit asia. White pink tidak membuatkan kulit wajah anda kelihatan terlalu putih sehingga nampak perbezaan sangat ketara dengan tona kulit tangan.


Apa Kata PENGGUNA?



Nak Cuba FOUNDATION MIRACLE FLAWLESS MIRA FILZAH ni?


OOPSS Tunggu DULU

Berita Baik buat anda semua 


PROMO PRICE Miracle Flawless by Mira Filzah



HARGA PASARAN 1 PCS - RM60.
TIDAK TERMASUK POSTAGE.

HARGA PROMO 1 PCS - RM49
TIDAK TERMASUK POSTAGE.

RM56 SM / RM59 SS SIAP POSTAGE.



Untuk tempahan

Hubungi saya


Emme Marina
Wakil Jualan produk Miracle Flawless MF
018-9100852


Read More

6/21/2016

Kulit Gelap? Susah Nak Cari Foundation yang Sesuai Untuk Wajah Anda?


😒KULIT GELAP!!!...SUSAH NAK CARI FOUNDATION YG SESUAI DENGAN KULIT ANDA..😒
******************************************

Anda ada masalah mcm ni tak??? Huhhh....Pakai Foundation bukan nmpk makin cerah tapi makin kelabu asap😅

Haaaa...mai dekat mai dekat, saya nak memperkenalkan Adara Foundation yang sangat ohsem...

Foundation ni mmg magic...Satu tona utk semua jenis kulit termasuk la yg berkulit gelap...ianya cepat menyerap & membantu menyamaratakan kulit serta membuatkan kulit anda cerah semulajadi, menutup cela & sekali gus membantu merawat masalah2 kulit di wajah anda.

Sangat mudah digunakan hanya calit-calit je, lebih jimat, mesra wudhu dan bila uolls pakai adara ni di pagi lebaran nnti.. PASTI mata2 akan terpukau melihat betapa glowing nya kulit muka anda bila menggunakan Adara Foundation ni nanti.

Jom dapatkan adara foundation ni pada harga SALE!

.
Apa keistimewaan Adara foundation ni yeh?

Adara

-Foundation
-moisturizer
-concealer
-collagen
-sunblock
-Vitamin E

Function minyak kelapa dara

•Merawat & melembut.
Merawat sel-sel kulit jadi tegang dan lembut.Antiseptik asid lemak VCO mampu merawat masalah jerawat dan mencegah jangkitan bakteria punca jerawat.

•Melembap.
Melembapkan kulit dengan penyerapan terus ke dalam kulit dan elak dari kekeringan dan pengelupasan pada kulit.

•Melindungi.
Melindungi kulit dari pancaran cahaya matahari.

•Anti penuaan.
Melambatkan proses penuaan dan kedutan pada kulit.

•Mencegah.
Mengelak dari terjadi penyakit kulit seperti psoriasis,dermatitis dan eksim.

•Mengganti.
Membantu menghilangkan lapisan sel-sel kulit mati dan dorong pertumbuhan sel-sel kulit baru yang sihat.

Harga SALE RAMADHAN = RM 77 SEM / RM 80 SS
HARGA ASAL = RM 84 SEM / RM 87 SS

(JIMAT = RM 7!!)

Mari dapatkan adara foundation yang sangat best dan mesra solat ni kay.

Saya pon dah pakai adara foundation ni tahuuu ♡

Pm / Whatsapp📲

Pasti....CUN Sangatttt!!!!! GLOWING MOWING GITUU...

Read More

Adara Foundation by EHPS










Foundation ekslusif "putih gebu tanpa jeragat"


Teruja dengan foundation terbaru dari Ieda Hassan Beauty ni.



Saya memang sentiasa mencari produk foundation sebagai pengganti bedak. Bedak memang murah dan mudah dimiliki di mana-mana kedai dan farmasi. Tetapi yang terbaik, mesra solat dan dapat menutup rapi cela pada wajah sukar juga mahu cari tahu.


Sebelum ni ada cuba 4d foundation kan. Tetapi 4d ni tidak dapat menutup cela sepenuhnya. Jika ada jeragat, akan masih kelihatan.


Memandangkan tahap kecerewetan saya semakin kritikal. Haruslah apa yang saya ingin kongsikan dengan peminat foundation, wanita yang suka mekap, yang sedang mencari foundation yang mampu merawat.. baca dulu entri pasal adara foundation ni yer.





[I LOVE ADARA FOUNDATION]
.
Ehem ehem.. caye tak kalau saya cakap saya tak pakai bedak tapi hanya ADARA  Foundation, pakai celak, blusher, lipstik, eye liner.. tadaaaa.. siap.. tak sampai 7minit giteww..I loike it.. jatuh cinta laju-laju dengan ADARA Foundation.. Glowingg..No High beam dah.. jimat RM.. jimat masa..
.
P/s: ramai pm saya tanya apa foundation yg saya pakai.. ADARA foundation lah jawapannya..

Sambil mekap..sambil rawat kulit. Satu2nya foundation yg ada gabungan minyak kelapa dara.. natural vitamin E mampu mencerah kulit.. & SPF 40.. lg best mampu merawat eczema, psiriosis dan jerawat. Best kann..
.

#AdaraMIracleTouch








Wah.


All in one foundation


Adara foundation million magic touch


Bertindak sebagai

☆ foundation
☆ moisturizer iaitu pelembap
☆ concealer iaitu dapat menutup cela seperti parut, jerawat, jerawat. Buatkan wajah kita nampak flawless kay
☆ sunblock. Sunblock memang wajib ada pada foundation. Kita nak jaga dan lindung muka dari sinar uv yang bahaya. Juga sinar matahari ni musuh utama jeragat.

Tips: sunblock sesuai tuk iklim malaysia dan muka jeragat ni spf30 ke atas.

☆ vitamin E. Dapat merawat muka dan melembutkan wajah
☆ Kolagen. Meremajakan kulit dan membuatkan wajah berseri-seri


Apa kelebihan dan kebaikkan adara foundation ekslusif ni ya?


===============================

Kelebihan Bahan ADARA FOUNDATION :

===============================


• KOLAGEN yang menjadikan kulit lebih lembap,anjal dan tegang selain melambatkan proses penuaan dan kedutan pada kulit.

• MINYAK KELAPA DARA pula membantu melembapkan kulit dari kering dan mengelupas,malah membantu menggalakan proses pertumbuhan sel-sel baru dan sihat.

• VITAMIN E membaikpulih struktur kulit melalui kandungan antioksidan yang menjadikan kulit lebih sihat dan cantik.

• SPF40 pula bertindak melindungi sel kulit dari sinaran UV yang berbahaya.

selain kelebihannya...
• Anti kilauan / tidak berminyak.
• 100% menutupi pegmentasi, parut, cela, jerawat, dan noda hitam
• Ringan dan lembut pada kulit seakan-akan anda tidak memakainya
• UV Protection
• Diperbuat dari bahan organik asli
• Senang digunakan dan tidak melekit
• Bertahan hingga 8-12 jam, berbanding bedak biasa hanya 1 jam.
• Tidak menutup pori-pori.


Adara tiada paraben dan bahan kimia yg memudaratkan dan boleh di bawa solat. Bahan2 dlm adara kebanyakkan membantu mencantik sambil merawat masalah kulit.


Adara bukan hanya sekadar alas bedak semata-mata!  pasti puas hati.


Kenapa saya suka Adara??


Selain dari kandungannya yang unik..
Tekstur yang sangat halus dan ringan..
Warna yang natural serasi dengan pelbagai jenis dan warna kulit..
Tidak putih melepak dan bercapuk bila pakai..
Dilengkapi dengan UV protection, SPF 40..





Adara ni kalau travel atau jalan-jalan lupa bawak pencuci muka pun mudah je nk cuci..


Maksudnya just sapu pakai tisu.. dah leh terus ambil wudhu'


Walaupun tak cuci muka pakai sabun.. leh juga solat mcm biasa..


Kalau foundation biasa kan kita kena cuci dulu pakai sabun.. baru air kena kat kulit


Jadi Adara.. tak ganggu.. dan tak halang wudhu' bermakna Adara juga MESRA SOLAT..!!
Alhamdulillah..


Mudah sahaja kan?


cara guna adara foundation 



Bagi yang tidak biasa menggunakan foundation, pakai adara ni tidak perlukan span pon. Hanya pakai jari sahaja. Oleskan pada wajah dan sapu rata ke seluruh wajah.



Senang sungguh pakai adara ni.


Paling penting rasa
♡ Ringan
♡ tidak melekit
♡ mudah dicuci
♡ Tidak bercapok
♡ tahan lama sehingga 12 jam
♡ bertambah glowing bila berpeluh
♡ tidak menutup pori-pori


Jom cuba.


bukan sekadar sebagai pengganti bedak tetapi mampu merawat wajah. terbukti amat berkesan dengan penggunaan secara konsisten



Harga adara foundation juga amat berpatutan.


Tahan 5 ke 6 bulan penggunaan.


RM 76.90 (Tak termasuk pos)
Postage: RM 7 Sem/ RM 10 SS


Apa kata pengguna setia Adara foundation?








































Allahu terlalu banyak testimoni bergambar dan bertulis mengenai keistimewaan adara foundation ni.

Saya sendiri sampai tidak sanggup nak kongsikan semuanya.

Tak mengapa...

Saya kongsikan lagi pada next entri ya.

Alhamdulillah, adara sangat disukai dan digemari ramai.

Pilihan terbaik buat wanita dan lelaki.

Sebekas ni tahan 5 ke 6 bulan dan lebih. Bergantung kita pakai banyak mana la yerrr.

Untuk tempahan, jom hubungi akak cepat-cepat,

Semangat ni nak pakai untuk suami,
Untuk diri sendiri..

Jadi lebih yakin bertemu rakan, dan ahli keluarga yang lain..

Hubungi saya
Emme Marina Mohamad

0189100852

Harga pasaran: RM 76.90 (pos RM 7 sem/ RM 10 ss)
Order 3 ke atas, Percuma Postage.

Ajak kawan-kawan cuba sekali jom.

Read More

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Popular Posts

Blog Archive

Pageviews

BTemplates.com

Blogroll

About

About

Copyright © Diari Seorang Suri & Bisnesmom | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com