Berkongsi kisah kehidupan sebagai suri dan pada masa sama, berniaga untuk bantu keluarga. Suka sharing berkaitan online marketing dan menjual produk islamik seperti jam azan untuk rumah, jam tangan azan, al quran digital dan macam-macam lagi.

Read More

Selamat Datang Ke Blog Emme Marina

Semoga Dilimpahi Rezeki dan Keberkatan Buat Semua Pembaca
Read More

Servis Facebook Page

Paling saya suka membantu sahabat semua, berjaya dalam bisnes insya Allah. Pasti berjaya
Read More

Al Quran Digital

Pembantu peribadi anda memperbetulkan bacaan, belajar tajwid dan lebih seronok mengaji. Insya Allah
Memaparkan catatan dengan label Jam Tangan Buruj. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Jam Tangan Buruj. Papar semua catatan

11/08/2021

Jom Dapatkan Buruj Vega Jam Tangan Waktu Solat dan Automatik Kiblat Terbaru dari Buruj Watches

Bismillah❤️ BURUJ VEGA nama di beri. Tahukah anda, ada 2 fakta yang menarik tentang BURUJ VEGA ?


1. Bintang kelima yang paling terang di alam semesta.

2. Size BURUJ VEGA 2x lebih besar daripada size Matahari. 


Masya Allah! Hebatkan kuasa Allah? 

So, Korang first time ke tahu fakta yang menarik ni macam sis? 

 

Ekslusif sangat kan? 3 warna yang sangat cantik, casual malah tampak seakan sangat mahal seperti ribuan ringgit tetapi kami hanya berikan harga yang mampu milik namun kualiti tetap umph untuk sahabat semua!





Khas untuk sahabat semua. Buruj Watches launching bukan sahaja seunit 3 warna tetapi ada matching couple set!. Alhamdulillah. Seronoklah semua pasangan. Sesuai dijadikan hadiah buat suami, isteri atau yang sedang sibuk mencari set couple bagi hari pernikahan yang bakal mendatang. AAMIIN3x


Kotak yang sangat cun sesuai diletakkan dan didandan di atas dulang pengantin



BURUJ VEGA - OH SO SWEET! JAM TANGAN WAKTU SOLAT IDAMAN SETIAP COUPLE SWEET TILL JANNAH! 🥰

Bulan baru. Semangat baru. 

So, nak laaa ada sesuatu yang best kan? 😍 nak pakai sedondon dengan pasangan 

Sis, tak ada pasangan tak boleh ke? 

Eh, mestilah boleh. Masih sweet di hati kami. Cia cia cia 
-

Buruj Vega New Release 

Normal Price : RM 279 

Launching Price : RM239 
Couple set : RM460 


✅ Free Postage to Semenanjung
✅ 369 Days Warranty 
✅ Free Gift Special for 99 Couple Only




Spesifikasi Teknikal

Buruj Vega

⌚️Weight : 100g
⌚️Case Diameter : 3.87 cm
⌚️Case Thickness :0.9cm
⌚️Case Material : stainless steel
⌚️Band Material : Genuine Leather
⌚️Screen :Sapphire Glass
⌚️Band length (include case): 25.4 cm
⌚️Band width : 1.8 cm


CLOSE UP BURUJ VEGA







COUPLE SET BURUJ VEGA



SILVER

BROWN

BLACK



JOM DAPATKAN HARI INI SEMENTARAN OFFER MASIH ADA.


Untuk tempahan klik sahaja link di bawah ya:-




atau boleh terus whatsapp saya di sini:-


Read More

9/08/2021

Viral Jam Tangan Buruj, Bukan Rolex - Menteri Agama Idris Ahmad vs Siti Kasim

 Bismillah. Alhamdulillah. Berlaku juga viral marketing percuma jam tangan Buruj Watches yang saya selama ini sharing dan promosikan. Kalau nak tahu, Mufti WP juga memakai jam tangan solat dan arah kiblat tetapi bukan jenama Buruj. Tidak pula saya ceritakan di sini. Terasa rugi pula. Gambar tersebut juga sudah hilang dari handphone terdahulu, sama ada hilang atau sudah tidak dapat dicari. 









Tidak terhenti di facebook page Ustaz Idris Ahmad sahaja, tetapi berjaya masuk ke Siakap Keli dan Malaysia Kini. 


Alhamdulillah, huru-hara di buatnya oleh kami semua. Ramai mencari jam tangan ROLEX Buruj iaitu ROSEGOLD Adam namun malangnya stok kami sudah SOLD OUT. Dalam masa 2 hari, Buruj Couple Adam Hawa yang agak sukar dihabis dalam masa singkat telah habis licin! Rosegold dan Silver. 






SOLD OUT! 


Kemudian bermulalah mimpi ngeri apabila jam Buruj model lain turut menyusut. Buruj Qibla Special Edition, kulit leather turut menjadi tumpuan ramai khususnya lelaki untuk menggantikan kekecewaan apabila tidak dapat memiliki jam Buruj Model Buruj Couple.


Macho kan Jam Tangan Buruj Grey Special Edition?


Mari saya kongsikan apakah keistimewaan Jam Tangan Buruj Ini untuk panduan muslimin dan muslimat dan kenapa anda harus memilikinya !


Rugi jika mampu beli, tapi tak memilikinya. 


Paling bagus, kita dapat istiqomah dalam menunaikan solat awal waktu, bukankah itu matlamat kita semua sebagai hambanya?


Fungsi Islamik Jam Buruj Watches:-


  • Paparan Masa Waktu Solat Akan Datang - contohnya To Duhr : 2 hours 1 minute
  • 5 Waktu Solat dan Syuruk - Di sinilah anda akan settingkan berapa BEEP bila masuknya waktu solat, maksima 59-60 beep
  • Arah Kiblat
  • Set Masa & Tarikh
  • Set Second (Saat)
  • City Select (Pilihan Bandar)
  • Language (Bahasa : English/Arab atau Melayu - Buruj Sport sahaja)
  • Kalendar Display(Hijri/Gregorian)
  • Time Display (AM/PM atau 24 Hours) - Di sini anda boleh setting mahu display saat atau tidak.
  • Azan Display (Cara anda nak paparkan waktu solat ada 3 pilihan : Waktu Solat, Minit, Kedua2 sekali)
  • Taqweem (di Malaysia pilih Malaysia atau default)
  • Azan Safety (sekiranya ada waktu yang tidak sama biasanya 1-5 minit anda boleh betulkan di sini)
  • DST Select
  • Alarm (ON/OFF)
  • Stopwatch
  • Volume (2 pilihan : Slow (1) - Kuat (2))
  • My Name (Paparkan nama/ayat di skrin jam maksima 7 huruf)
  • Moon Age
  • Penanda Quran (Ayat dan Surah)
  • Bateri Indicator (lihat status bateri jam anda)








Untuk Tempahan, sahabat boleh terus tempah di laman website atau bagi yang sukakan personal touch dan bantuan dari saya bolehlah terus whatsapp saya kay. Insya Allah kita bantu sahabat semua sebaiknya.


Baiklah. bagaimana nak order?



atau

2. Whatsapp :- 018-9100 852
Read More

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Popular Posts

Blog Archive

Pageviews

BTemplates.com

Blogroll

About

About

Copyright © Diari Seorang Suri & Bisnesmom | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com