Showing posts with label Pengedar SAH DMS360. Show all posts
Showing posts with label Pengedar SAH DMS360. Show all posts

Thursday, March 22, 2018

Kad Baru untuk Agen Sah DMS Three Sixty (DMS360)

March 22, 2018 0 Comments

Bismillah

Banyak perubahan berlaku tidak kira produk DMS itu sendiri mahupun urusan pentadbiran. Sejak awal Januari CFU umumkan akan membuat pelbagai rombakan dan penelitian bagi melahirkan agen berkualiti.

DMS menghadapi pelbagai tohmahan gara-gara lambakan produk fake dan terpaksa membuat strategi baru termasuklah mengeluarkan produk baru yang lebih luar biasa berbanding produk lama. Alhamdulillah, sambutan pengguna DMS tetap utuh.

Oleh dengan ini, tiada lagi kad lama DMS ya.

Insha Allah dengan perubahan ini anda sebagai pengguna tidak keliru lagi dengan seller yang cuba menipu kalian. Insha Allah pakai produk original 100x lebih baik dari terpakai yang tiruan.


Siapa saya?
Saya stokis vvip bagi syarikat DMS
Boleh whatsapp saya di 0189100852


Monday, January 22, 2018

Penipuan Lapuk Peniaga Fake Produk DMS360 dan Glowing Speed

January 22, 2018 0 Comments


Tolonglah berhenti menipu! Saya kasihan pada ramai pengguna DMS yang tertipu dengan penjual "DMS" yang mengaku sebagai agen sah. Mereka menggunakan gambar terkini produk-produk original DMS dan cuba sedaya upaya menjadi pro tetapi hakikatnya mereka menjual produk palsu DMS.


Ramai tersalah beli. Ramai kondem DMS. Akibatnya nama DMS yang ori juga rosak akibat perbuatan tidak bertanggungjawab. Seperti kes di atas, penjual guna gambar terbaru tetapi apa yang dimaklumkan kepada pelanggan adalah salah sama sekali. Sebab itulah kami tidak mengeluarkan gambar-gambar krim kepada umum. Inilah antara sebabnya. Jadi tidak mahu bercerita panjang la eh. Jika kalian nak order dms, tolong pastikan agen tu agen sah dms dan fokus dms. itu adalah yang terbaik

Berniaga Produk Kecantikan DMS360 4 Tahun Dah Rupanya. Alhamdulillah, Stokis Kami Semakin Berkembang

January 22, 2018 0 Comments
Bismillah


Apa kabar semua? Semoga kalian semua sihat sejahtera. Alhamdulillah, pejam celik rupanya sudah masuk tahun ke 4 saya berniaga produk DMS ni. Bermula sebagai dropship kemudian agen sah DMS. Bukan sekadar menjual tetapi saya berharap lebih ramai wanita mahupun lelaki berjaya memiliki kulit sihat dan bersih dengan DMS360.


Pernah tak kalian terdengar atau terbaca mengenai produk DMS ni? Haa, jika anda kaki facebook ataupun instagram sudah tentu anda pernah terlihat mana-mana iklan produk DMS. Insha Allah saya yakin. Produk DMS ni bukan sahaja untuk kecantikan kulit semata-mata sahaja tahu. Ada banyak produk DMS ni iaitu pelangsingan badan, kesihatan dalaman, jamu wanita dan lelaki, kopi 3 dalam 1, malah kosmetik juga ada. 



Pencapaian syarikat DMS tahun 2017 di International Prestige Brand Award of The Year. Alhamdulillah, DMS merupakan satu-satunya orang Melayu yang berjaya menaikkan syarikat ke persada antarabangsa dan menggondol anugerah ini.


Nak tahu apa produk-produk rangkaian DMS360?

Bukan sekadar set asas muka sahaja tahu. Mari kita lihat senarai produk DMS360 yang terkini. 




Produk paling hot dan tinggi permintaan di kalangan pengguna baru atau lama.

1. Set asas DMS360 (DMS Viral)
2. Set asas Glowing Speed (GS Viral)
3. Serum Glowing
4. Stemcell Apple
5. 4D Foundation
6. CC Foundation
7. Kopi Montok
8. Jamu Kurus Fat Loss
9. Fat Away Fat Burner
10. Supplemen Putih Gebu Glutax Chocolate

Meriah stok DMS di stokis. Restok baru-baru ni. jika anda nak mencuba produk DMS atau berminat nak join bisnes DMS tidak kiralah dropship atau agen. Saya sentiasa mengalu-alukan kehadiran anda. Yang penting anda ada usaha, minat dan kerajinan.

Sesungguhnya orang yang berjaya itu ialah mereka yang rajin dan kuat berusaha. Tapi memanglah logik, jika kita tidak beriklan manakan datang hasilnya bukan?


Boleh whatsapp saya, Emme Marina panggil saya Emme sahaja ya di 018-9100 852. Salam perkenalan semua.





Thursday, December 21, 2017

Skincare 3 in 1 DMS ONE - Ready Stock

December 21, 2017 0 Comments


DMS ONE
—----------------------
🔅Sabun kolagen 40g++
🔅Krim siang 30g
🔅Krim malam 30g
.
💛 Kaya dgn Vitamin C (ekstrak buah-buahan)
💛 Lebih kolagen
💛 Mengandungi beeswax (lilin lebah@madu)
💛 Sesuai utk semua jenis kulit, termasuk yg mengalami eczema & alergi
💛 Sesuai utk lelaki & wanita, remaja seawal 12 tahun
💛 Kesan seawal 3-7 hari
💛 Sangat rekomen kepada kulit kering, tidak disarankan kulit jenis berminyak/terlalu berminyak


SPF25 (Tahan 4 Jam Perlindungan UV)
Saranan 2x pemakaian jika tidak memakai sunblock/foundation dengan SPF40 ke atas)



Fungsi :
—------
✔️menyihatkan kulit
✔️membantu kelembapan kulit
✔️mencerahkan kulit
✔️menghalang unsur pigmen hitam pada kulit
✔️anti penuaan
✔️anti kedutan
✔️melindungi kulit dari UV
✔️merawat masalah kulit
✔️menegang dan menganjalkan kulit
✔️meratakan tona kulit
✔️menjadikan kulit lebih cerah berseri
✔️memudarkan parut jerawat dan jeragat
✔️wajah sentiasa anjal dan gebu


DMSONE BY #dms360
—---------------------

🍏 EKSTRAK BUAH-BUAHAN
yang kaya dengan vitamin A dan C ini bertindak utk menggantikan sel-sel kulit mati kepada sel kulit baru yang lebih anjal dan cerah.

✅BAHAN UTAMA✅
—-------------------

☀️KRIM SIANG☀️

Mengandungi protein bijan (sesame protein) yang berupaya mengurangkan kesan yang disebabkan oleh terapi radiasi dan meneutralkan radikal bebas oksigen selain mampu menghalang pertumbuhan jerawat/ jeragat. Jika disapu pada kulit muka ia mampu mengurangkan kedutan di muka .

Mengandungi titanium dioxide berpotensi tinggi utk mengatasi masalah alergi atau sensitif di muka .

🌜KRIM MALAM🌛

Krim mlm yang sangat bertindak aktif ini mengandungi BEESWAX ataupun LILIN LEBAH@Madu yang kaya dengan Vitamin A. Ia mampu utk merawat kulit seperti jerawat secara efektif. Ia juga membantu anda mengekalkan kulit agar lembab dan menggantikan sel kulit mati dan melindungi kulit dari kerosakan  sinar matahari. 

Kandungan anti bakteria ,anti inflamasi dan sifat antioksidan yg terdapat dalam lilin madu sangat bermanfaat bagi kulit wajah seperti jerawat eczema dan kulit kering. 

Penggunaan berterusan mampu mempercepatkan proses pemulihan kulit wajah dgn cepat dan selamat.

💥SABUN KOLAGEN💥

Bahan yang terkandung dalam sbn kolagen iaitu sodium palmitate. Bahan ini digunakan kerana mempunyai sifat yang mampu membersihkan, menyingkirkan serta melembutkan  kulit wajah. Ia berasaskan dari minyak inti sawit yang bertindak luar biasa bagi mengekalkan lembutan kulit wajah tanpa bilasan berulang.

Mengandungi estrak buah-buahan seperti cucumis melo(melon), buah zaitun dan oil fruit yang kaya dengan vitamin A, C. Haruman kekal dari sabun ini mengandungi pati buah-buahan dapat menyegarkan kulit muka  dan  menggabungkan bahan yang mampu mengangkat sel kulit mati dan sebagai sabun anti jerawat dgn kandungan lainnya yang melembabkan dan merawat  masalah kulit dengan cepat serta menyingkirkan sel kulit mati, tanpa bilasan berulang kali dan menyerap lebih cepat.

Mengurangi dan memulihkan masalah pada kulit muka dengan tona wajah yang sekata.




Harga : RM 150.00
Postage : RM 7 SEM/ RM 11 SEM





Tempah hari ini! Percuma Penghantaran Semenanjung!
+ RM 5 Sabah Sarawak


RM 157  / RM 140 SEM
RM 161  / RM 155 SABAH SARAWAK






Apa kata pelanggan DMSONE kami?








GiveAway DMS360! Kongsi dan Menang Produk Bernilai RM200 5in1 DMSONE Exclusive

December 21, 2017 15 Comments
Bismillahirrahmanirrahim


Salam sayang semua! Nak tak saya open GiveAway bagi produk DMS? Alhamdulillah. Hari ni kita nak launch "GiveAway DMS360! Kongsi dan Menang Produk Bernilai RM200 5in1 DMSONE Exclusive"




Saya kongsikan info produk dan testimoni ya supaya kita teruja sama-sama.. HUHU
ALhamdulillah.


Produk DMS bebas dari bahan kimia merbahaya
Ada KKM
Korean Dermatologi (haaa ni mesti ramai suka sebab semua nak muka glowing mowing gitu)
Produk penjagaan muka Malaysia yang 2x berjaya menang Anugerah Antarabangsa 2014 dan 2017


DMSONE EXLUSIVE 5in1

SET LENGKAP ni di datang kan KHAS dgn kotak yg menarik & tampak EKSKLUSIF:-

1) Colagen Facial Soap Bar
2) Night Cream (10g)
3) Day Cream (10g)
4) Glowing Serum (20ML)
5) CC Cream Foundation SPF 45 PA++ (30ML)

DMSONE EXCLUSIVE 5in1 adalah keluaran istimewa dengan teknologi korea yang membantu bahan aktif meresap pantas ke dalam kulit.

Formulasi ni mengandungi Arbutin, Glutathione, Vitamins B3 & C yg bertindak sebagai "melanin lock" bagi mengurangkan masalah "pigmentasi".

Set lengkap ni juga mampu merawat kulit bermasalah seperti jerawat, garisan halus & jeragat.

Kandungan kolagen dpt membantu menguatkan struktur kulit dan pembentukan sel2 baru agar kulit tambah lembut & licin.

Overall dgn set DMSONE EXCLUSIVE 5 IN 1.. anda bakal dpt kulit yg berseri & bebas cela.

🌹ThePerfectBeautySkinForEveryone
🌹KoreaTechnology

Super Jimat Dalam Satu Harga

Mengandungi :

1. Collagen Facial Soap
👉Dgn gabungan ekstrak semulajadi spti Peony dan fruktan, sabun ini dapat membntu membersih, melembut serta mencerahkan kulit.

2. Glowing Serum
👉Serum rawatan memperbaiki masalah kulit berminyak, pori terbuka, tona kulit tidak sekata dan jerawat itk menghasilkan kulit yg lebih cerah, ankal dan halus.

3. Day Cream
👉Mengurangkan tompok hitam, melembap dan mencerahkan kulit.

4. Night Cream
👉Memulihkan sel kulit yg bermasalah ketika tidur justeru mengurangkan masalah jeragat dan tompok hitam serta mencerahkan kulit.

5. CC Cream SPF 45PA++
👉Merupakan formula bedak asas dan kandungan SPF 45PA++ bertndak sbg pelindung matahari. Meratakan warna kulit yg tidak sekata dan mengurangkan maslaah kulit berminyak.

DMS56 merupakan formula teknologi korea yang lebih terkini,
krimnya tidak sama dengan krim set asas DMS360, DMSONE mahupun Glowing Speed.

Krim seakan lotion, sangat pantas menyerap ke dalam kulit wajah.😍

Sesuai untuk
✔️ Lelaki dan wanita
✔️ Remaja seawal 12 tahun
✔️ Sesuai semua jenis kulit


Testimoni Pelanggan 5in1 DMSONE Exclusive








Bagaimana Nak Join GiveAway ni?


Mudah sahaja


1. Follow blog : Emmemarina.com
2. Add Fb owner: Emmemarina
3. Like FB page: DMS360original
3. Sharekan entri GiveAway DMS360 di blog/website anda. Anda hanya perlu copy paste sahaja entri ini. SIAP! 
4. Komen entri anda di bawah untuk kami pilih pemenang bertuah. Pemenang akan dipilih secara rawak. Original giveaway entri : http://www.emmemarina.com/2017/12/giveaway-dms360-kongsi-dan-menang.html



GiveAway ini akan berlangsung selama SEBULAN! Kami akan umumkan pemenangnya pada 22 January 2018.



Semoga berjaya!

Thursday, December 14, 2017

Tips Kecantikan Sebelum Tidur

December 14, 2017 0 Comments

#tipsdms

Sebelum tidur, cuci muka.. Apply serum stemcell@ glowing@ vit c @stemcell 24k. Rehatkan muka dalam seminit dua,kemudian apply pula krim malam.

Insha Allah, dengan izinNya yang mata panda, kusam, jerawat, boleh diatasi dan kecut dalam tempoh 1 ke 3 hari. Depends eh. Haaa, jeragat tu xdela boleh hilang semalaman. Ambil masa.. Ini kerana antara banyak2 masalah. Jeragatlah yang paling kronik urusannya. Kedua, Kulit sensitif dan resdung.

Jika tidak tahu mana satu nak dipakai. Contact2 la akak emme kay😘😘😉

Nota malam: malam ni kita pakai vit c. Hehe. Baiklah. Selamat malam semua

#dmsviral
#teamsrikandiemmemarina
#tipskecantikan
#pengedarsahdms360


Nak dapatkan produk dms ni?

Boleh hubungi saya

Whatsapp 018 9100 852
Sementara stok masih ada. Tengah combo sale ni tahu.


Home Ads