Showing posts with label Pengurus Online ABDR. Show all posts
Showing posts with label Pengurus Online ABDR. Show all posts

Thursday, March 16, 2017

Surirumah dan Kerjaya

March 16, 2017 1 Comments

Bismillah.

Salam sayang semua. Yang sedang membaca entri ni surirumah atau bekerja hakiki ya? Apa yang anda sedang fikirkan saat ini?

Pada suatu ketika, saya merasakan saya wajib mempunyai kerja sendiri atau lebih tepat, bekerja di luar bagi membantu suami. Di dalam tempoh pengajian sarjana selama 4 tahun ni, alhamdulillah, dengan jayanya kami berjaya mengharungi pelbagai detik kesusahan khususnya masalah kewangan dengan saya yang tidak bekerja malah seorang pelajar lagi.

Dan dalam tempoh pengajian ini juga saya telah melahirkan 3 orang lagi cahaya mata. Masya Allah. Bayangkanlah berapa banyak pula tanggungannya.

Dengan penggunaan wang harian di universiti, yuran bulanan taska anak-anak, pinjaman kereta persendirian, yuran semester. Tidak dapat nak dibayangkan. Suami tidak perlu disebutlah dengan pinjaman-pinjaman dahulu lagi sudah membebankan beliau sehingga gaji bulanan sahaja.  Hmmm. Usahlah disebut. Begitulah kami. Sekadar sahaja. Guna apa yang ada. Nikmati apa yang ada.

Sebab itulah, saya mula berniaga. Saya pilih menjadi seorang peniaga online dengan menjual barangan orang lain bahasa lainnya, dropshipper. Mudah sahaja. Anda rajin beriklan kepada rakan-rakan dan semua jenis medium internet, dapat tempahan dari pelanggan, anda bayarkan kepada pembekal dan pembekallah yang akan menguruskan pengeposan barang kepada pelanggan tadi. Pelbagai jenis produk saya jual tahu, baju, tudung, jubah, produk kecantikan, produk kuruskan badan. Macam-macam.

Syukurnya dalam sepanjang proses ini saya merasakan inilah tempat saya yakni berniaga secara online sebagai dropshipper. Mulalah saya belajar ilmu-ilmu marketing secara serius dan saya anggap bisnes ini produk saya sendiri. Anda milikinya. Dengan cara itu, anda dapat berusaha sebagaimana gigihnya peniaga-peniaga lain yang pegang stok mereka sendiri. Benar?

Ini juga antara rahsia kejayaan saya. Anda buat anda pasti berjaya.

Menjadi surirumah pula sambil berniaga bukanlah mudah. Masya Allah susahnya. Adakalanya hingga ke hari ni, emosi khususnya masih tidak stabil. Apabila bekerja kita perlukan fokus. Nak beriklan, mencipta idea, hatta penulisan saya pagi ni. Ianya memerlukan sedikit ketenangan cuma dari kebingitan dan hingar bingar tangisan dan jeritan anak-anak. Penting ya, kita mahu melakukan kerja dan menguruskan pelanggan setiap hari. Aura positif kena ada. Dan ini melibatkan emosi kita semua. Jadi apa patut kita lakukan dengan situasi ni? Apa yang biasa saya lakukan, beristigfar,  bertenang dan bermain dengan anak-anak kemudian barulah menyambung kembali kerja.

Emosi dan keperluan anak harus didahulukan jika tidak anda bekerja dalam suasana yang amat tertekan. Tidak salah untuk tutup kerja anda dan bersama anak-anak. Bukankah itu tujuan asal kita semua bekerja di rumah? Jadi bila sudah bekerja di rumah kenapa pula anak dipinggirkan?

Sebagai surirumah berpendapatan sendiri, berniaga dari rumah ni. Kita tetap surirumah. Tugsan di rumah wajib dilakukan. Mengemas, memasak, mengasuh ini semua tugasan kita. Lakukan dan jadualkan supaya anda mampu menguruskan tugasan harian dengan baik sekali. Utamakan perkara yang penting dan mulakan pekerjaan anda dengan tenang.

Allah itu maha baik. Kita surirumah nak berniaga bukan sebab nak kaya raya. Tetapi nak bantu suami kan? Mintalah pada Allah agar segala urusan kita pada setiap hari berjalan lancar dan rezeki mencurah-curah buat keluarga kita. Pasti Allah bantu kita semua.

Masih tidak yakin? Hehe. Teruskan mengikuti kisah perjalanan saya di blog ya. Mana tahu terinspirasi pula. :)


4 orang puteriku yang amat comel tetapi nakal
Tugasan kerja mama semalam. Menyiapkan entri di blog jualan dms360, shopping store dms360 dan menulis entri di blog ini juga.
Menyantuni pelanggan dms360. Mereka semua ni dari blog, bagaimana saya tahu? Sebabnya saya memang tak pernah menjual produk dms di facebook. Instagram pula sepi. Saya mula beriklan produk dms ni di blog.

Cukuplah dahulu entri pagi ni. Semoga bertemu di lain entri ya.


Friday, December 02, 2016

Sudut Ofis di Rumah (SOHO)

December 02, 2016 0 Comments

Apabila kita mahu pekerjaan kita lebih efisien. Teratur. Maka kita akan perlukan satu sudut di mana kita dapat melakukan kerja harian kita.

Contoh paling mudah, jika kita diberi satu pekerjaan di sebuah syarikat. Mestilah kita membayangkan kita akan diberikan satu meja, kerusi serta alatan untuk kita melakukan kerja betul?

Jadi samalah kita surirumah atau mana-mana pihak yang mahu menjadikan rumah sebagai ofis anda. Takkan nak buat kerja beralaskan tilam yang empuk? Konfirm layu je mata ye tak?

Jadi sepertimana bekerja di sebuah syarikat anda juga perlukan ruang SOHO ini untuk diri anda sendiri.

Di rumah ni saya memang ada banyak meja tulis dan kerusi. Tetapi tidaklah spesifik di mana tempat saya. Nak tempat yang tidak panaslah, ada kemudahan itu inilah. Tidak mahu dekat dengan televisyen lah. Dan kemudian mudah memantau anak-anak semasa kita sedang leka membuat kerja harian. Ini penting ya. Bekerja di rumah bermaksud anda bekerja sambil menguruskan anak-anak. Kebiasaannya surirumah yang bekerja di rumah tidak menghantar anak ke taska. Kita jaga sendiri sambil melakukan kerja harian.

Sambil bekerja, kitalah pengasuh anak, mengemas rumah, memasak dan sebagainya. Maka sudah semestinya satu tempat di mana kerja anda boleh beroperasi diperlukan. Jadual harian juga perlu disusun agar perjalanan harian anda berjalan dengan lancar.

Jadi secara sederhana sahajalah saya menyusun sudut kerja saya di rumah.

Apa yang saya perlukan?

1. Meja
2. Kerusi
3. Rak bagi meletakkan dan menyimpan buku, dan peralatan kerja
4. Nota@jadual ataupun notis board

Cukuplah ini sahaja dulu. Tidak perlu terlalu cantik. Cukuplah untuk saya melakukan kerja dengan lebih teratur dan selesa.

Ruang kerja ni saya buat di bilik tidur saya sendiri berdasarkan beberapa faktor

1. Aircond
2. Memantau anak juga mudah
3. Bilik tidak terlalu panas
4. Privasy bermakna kalau anak-anak tengok tv ker..bermain ka.. mereka akan bermain diruang tamu jadi tidak terlalu bising untuk saya


Ruang tamu sebenarnya sangat panas jika bukan musim tengkujuh. Saya rimas juga. Juga tiada ruang sesuai untuk meletakkan sudut kerja. Jika diletak kurang sesuai juga bagi tetamu-tetamu yang hadir.


Cantikkan meja dengan wallpaper stiker ni. Nampaklah lain sikit kan?
Notis board untuk nota harian, jadual dan apa-apa sahaja yang anda nak lekat. Saya gunakan wallpaper stiker juga sebagai latar notis board

Ringkas sahaja kan?

Anda juga boleh buat lagi cantik.

Cuma satu lagi saya perlukan ialah lampu meja,  bilik ni agak gelap bila waktu siang dan malam memang patut ada lampu meja jika mahu bekerja hingga lewat malam.

Suami juga boleh gunakan ruang ini tuk kerja-kerja dan menulis tesis nanti. Suami suka guna ruang ni pada waktu malam, jadi haruslah saya membeli lampu meja tu secepat mungkin. :)

Jom, siapa bilang surirumah tidak boleh berpendapatan sendiri? Sentiasa boleh!


Tuesday, May 03, 2016

ABDR Platform Untuk Mula Bekerja Dan Berniaga

May 03, 2016 0 Comments
Pelajar : Norhayati Mohd Nooh
Guru Online : Anys Idayu Zakaria

Semoga anda yang membaca blog saya sentiasa dibawah lindungan Allahs.w.t. Rasanya mesti anda pernah terbaca megenai Akademi Bekerja Di Rumah(ABDR) di carian google. Secara jujurnya pada peringkat permulaannya saya pernah meneliti dan tercari-carikeistimewaan yang ditonjolkan oleh ABDR bagi menyakinkan saya untuk mendaftar.Penulisan kali ini dengan rasa rendah diri dan niat yang ikhlas untuk membantuanda, saya kongsikan pengalaman saya mengapa saya memilih ABDR sebagai pilihan terbaik.

Bila bercakap mengenai ABDR, mesti orang akan beranggapan hanya suri rumah  yang mempunyai anak-anak sahaja yang  layak dan boleh meyertai sahaja. Sebenarnya ANDA SILAP, sebagai individu yang masih bekerja saya membuat pilihan untukmenyertainya kerana ia adalah persedian awal saya untuk melangkah jauh danmemasang impan untuk menjana pendapatan hanya di rumah.
Sebenarnya saya merasa berbangga dengan kejayaan Wanita yang bekerja dirumah. Dapat membahagikan masa dan displin dalam menjalankan kedua-dua tugasiaitu mengasuh anak-anak disamping menjana pendapatan ekonomi keluarga. Tidakdinafikan bekerja di rumah adalah suatu pekerjaan yang berganda dan suri rumahmampu menghadapi sebarang tekanan dan cabaran. Belum dikurniakan zuriat bukan alasanuntuk saya leka dan tidak bersedia untuk menghadapi cabaran bergelar seorangibu. InsyaAllah, saya yakin bahawa perancangan Allah adalah tepat dan sayaredha Allah sedang menguji hambanya untuk sentiasa berserah kepadaNya. Maka saya akan buktikan dengan BEKERJA & BERNIAGA..peranan kedua-duanya seakan sama untuk mengurusnya.

Keistimewaan yang saya dapat pada permulaannya adalah kita belajar darisegi teknik penghasilan blog yang menarik. Kita akan diajar satu persatusekiranya kita tidak mahir dalam penggunaan IT. Cara ini adalah permulaan untuk kita berkomunikasi dengan mentor secara maya bagi memudahkan pembelajaran. Alhamdulillahsaya mudah untuk menerima walaupun pada suatu ketika terdapat sedikit kesukaranuntuk memahaminya. Dengan tunjuk ajar mentor dan membaca blog rakan-rakan diABDR saya terasa teruja untuk berkongsi pengalaman. Bagi yang ingin menjalankan,ini adalah platform terbaik untuk memasarkan produk dan perkhidmatan.InsyaAllah jika ada kerajinan semuanya menjadi mudah bagi anda untukmelakukannya.

Harapan saya semoga rangkaian ABDR sentiasa berkembang maju dan dapatmembantu lebih ramai WANITA untuk lebih kehadapan disamping dapat memberi ruangmencipta pendapatan pasif dan aktif. Akhir kata sebagai penutup penulisan ini anggaplah 

“ Kita  ibarat seperti KOMPUTER. Kitalahyang menentukan program apa yang kita mahu masuk bagi membolehkan KOMPUTER itumelaksanakan fungsinya dengan baik.”
Semoga anda berpeluang untuk mencuba dan melangkah menjana pendapatanmelalui bisnes online.

Kami buka pendaftaran setiap hari. Secara Rasminya saya sedia membantu anda

Untuk pendaftaran boleh terus hubungi saya:
Sms@ wsapp : 018-9100852

Thursday, March 24, 2016

Bagaimana ABDR Boleh Bantu Bisnes Kalian?

March 24, 2016 0 Comments

.Assalamualaikum...

Hai, saya Emme Marina atau lebih mesra dengan panggilan Emme,, Pengurus Online Akademi Bekerja Di Rumah pilihan ramai.

Kami dari jemaah ABDR menyediakan peluang dan ruang bagi kalian surirumah atau suri bekerjaya yang mahu belajar asas penulisan dan bina kedai online. Skop pembelajaran ialah:
-Belajar asas memaksimakan pemasaran percuma melalui blog dan juga facebook.
-Belajar asas berjualan melalui program dropship.
-Belajar menjual produk fizikal.
-Belajar menjual produk digital.
-Juga belajar bagaimana memulakan usaha menabung dan pendapatan aktif tanpa perlu mengeluarkan modal yang besar.

Akademi Bekerja di rumah (ABDR) ialah:
> kumpulan sokongan khas untuk suri belajar basic berbisnes online.
> kumpulan sokongan khas untuk suri belajar menjana pendapatan hanya di rumah.
> kumpulan sokongan khas untuk suri bekerjaya menjana pendapatan secara sampingan.
> kumpulan sokongan untuk mereka bergelar wahm.
> platform untuk belajar berbisnes produk fizikal secara dropship dan produk digital ebook dan servis.

2 pakej kelas utama yang popular sepanjang tahun ialah:

1. KELAS ASAS BLOG PENULISAN
        i.            Belajar asas blog (blogspot)
      ii.            Belajar menulis berdasarkan apa FOKUS PENULISAN berdasarkan siapa PEMBACA SASARAN.
    iii.            Tukar pembaca kepada PELANGGAN.
     iv.            Belajar menulis secara konsisten.
       v.            Jadikan minat, kemahiran dan kepakaran sedia ada tukar dalam bentuk penulisan. Jadikan ia sebagai panduan.
     vi.            Tukar blog yang tidak ada pembaca dengan membina 'kelompok' pembaca sasaran.
   vii.            Apabila blog sudah mempunyai sasaran pembaca yang 'tepat', maka sudah boleh ditukar kepada pembeli.
viii.            Blog adalah salah satu medium pemasaran percuma. Namun penulisan yang bagus dapat membina pengaruh kepada pembaca.
     ix.            Kelas asas blog dan penulisan perlu menguasai 44 entri dan 5 label. Ia akan diberikan selepas daftar dan analisa.

2. KELAS ASAS BLOG MULA BISNES
        i.            Bina kedai online asas berdasarkan apa produk atau servis. Contoh produk pakaian, makanan, butik, produk kesihatan, kecantikan.
      ii.            Kelas ini khusus untuk surirumah yang benar-benar zero tentang urusniaga online.
    iii.            Mahu mula tetapi tidak tahu cara.
     iv.            Mahu mula tetapi tidak ada produk. ABDR menyediakan beberapa produk piihan, produk sunnah, buku, pakej ebook, ruang periklanan.
       v.            Belajar jana pendapatan melalui blog.
     vi.            Asas kedai online, borang tempahan, lima label utama.
   vii.            Sudah ada shopping cart, juga boleh bina blog khusus untuk aliran pembaca kepada pelanggan.
viii.            Mahu simpan stok boleh, tidak mahu simpan stok juga boleh

Jana pendapatan tanpa perlu keluar rumah. InshaaAllah...

Pakej kelas yang ditawarkan:
RM200/250 KELAS BLOG BISNES ATAU KELAS BLOG PENULISAN
- boleh pilih salah satu kelas + PENGURUS ONLINE ABDR
(BONUS 6 EBOOK - ebook Asas blog, ebook Superwahm supermom, ebook Mula bisnes butik, ebook 101 Idea bisnes, ebook Yeay mama sudah resign, ebook 10 Langkah mudah bina kedai online)

RM300 KELAS BLOG MULA BISNES PENULISAN SERENTAK + PENGURUS ONLINE ABDR
(BONUS 10 EBOOK - ebook Asas blog, ebook Mula bisnes butik, ebook 101 Idea bisnes, ebook Panduan berpantang, ebook Resipi berpantang, ebook Superwahm supermom, ebook Rahsia khidmat pelanggan, ebook Yeay mama sudah resign, ebook 10 Langkah bina kedai online - belum terbit, ebook Panduan rakan niaga - belum terbit)

¶Kelas online sahaja dalam group kelas di facebook.
¶Masa belajar yang sangat fleksibel ikut masa pelajar sendiri. Tiada had masa ditetapkan.
¶Nota toturial bergambar lengkap disediakan.
¶Dapat bergabung dengan lebih 1000 blogger alumni akademi yang merupakan usahawan online dan wahm.
¶Masih boleh ikuti tutorial berterusan dalam kelas walaupun sudah selesai tugasan.
¶Dapat menjana pendapatan dengan produk ABDR jika mendaftar sebagai PENGURUS ONLINE.

Jika anda bersedia untuk menggunakan blog sebagai medium pemasaran yang paling efektif, menjadikan blog sebagai medium perkongsian dan blog anda mudah berada di carian google, dan mudah dijejak pembaca, jom sertai KELAS ONLINE BLOG ABDR ini.

Baca lebih banyak ulasan pelajar ABDR di blog utama http://akademibekerjadirumah.blogspot.com

Jika masih tidak faham bagaimana blog ini memainkan peranan dalam impak bisnes kalian serta sebagai aset anda.

Terus hubungi saya
0189100852

Inshaa Allah saya bantu bimbing kalian
jadikan kedai blog sebagai aset terpenting bagi bisnes anda.


Thursday, January 07, 2016

Berminat Nak Jadi Pengurus Online ABDR atau Rakan Niaga ABDR?

January 07, 2016 0 Comments
Mahukah kalian menjadi rakan niaga ABDR atau dikenali sebagai Pengurus Online ABDR?

Ya. Seperti saya, anda juga boleh. Mari kita sama-sama berganding bahu menjana pendapatan dari blog dan online sebagai rakan niaga ABDR.





rakan niaga akademi bekerja di rumah


Anda mahu mula bisnes tetapi tidak ada produk?
Kini anda tidak perlu risau lagi.

Berdaftarlah Sebagai Rakan Niaga Akademi Bekerja Di Rumah!!!

Anda akan mendapat Satu Blog Bisnes yang membolehkan anda menjalankan operasi perniagaan hanya dari rumah sahaja.


Anda hanya perlu mempromosikan pakej-pakej jualan dan produk-produk yang ditawarkan oleh Akademi Bekerja Di Rumah. Kami sediakan tapak untuk anda berniaga tanpa perlu keluar dari rumah. Apa yang anda perlukan hanyalah kesungguhan, fokus dan komited serta yang utama komputer atau laptop dan talian internet.

Apa yang kalian dapat ialah satu blog tersedia dengan pautan:


1. Logo Akademi Bekerja Di Rumah
2. Logo rasmi SOHOdirectory
3. Kelas-kelas Online
4. Pakej Ebook Mula Bisnes/Ebook
5. Ruang Periklanan

Yang membantu menjana pendapatan anda TANPA PERLU KELUAR DARI RUMAH. HANYA HUJUNG JARI SAHAJA!!!

Mudahkan. Bahan promosi semua disediakan. Saya akan bimbing anda menjadi rakan niaga akademi kami.

Apa tunggu lagi, mendaftarlah dengan saya selaku Guru Online Bertugas:
sms / wtsapp : 018-9100852

add saya di facebook : https://www.facebook.com/emmemarinamhd



Apa itu PENGURUS ONLINE ABDR?
1. Mahu mula bisnes tetapi tidak ada produk?

Tidak perlu risau lagi, kini kalian boleh mendaftar sebagai Rakan Niaga Akademi Bekerja Di Rumah (PENGURUS ONLINE AKADEMI)

2. Apakah itu "Rakan Niaga Akademi Bekerja Di Rumah"?

Rakan Niaga Akademi Bekerja Di Rumah membolehkan kalian mempromosikan "produk akademi " kepada orang ramai dan sekiranya mendapat jualan, kalian akan menerima komisyen, yang bermula dari RM10 – RM 100 (mengikut pakej ebook dan pakej yuran kelas blog)

3. Apa sebenarnya produk yang ditawarkan oleh Akademi Bekerja Di Rumah?

Produk umum dan permintaan sepanjang tahun. Produk informasi dalam bentuk ebook iaitu pakej mula bisnes mengikut bidang/bisnes. Kita ada pakej mula bisnes makanan, pakej mula bisnes butik online/offline, pakej mula bisnes di rumah,pakej bekerja di rumah,kelas online dan tapak pengiklanan. Salah satu ebook yang ada setiap pakej ialah ebook asas blog dan penulisan. Saya berkongsi cara paling asas puan-puan boleh mulakan, iaitu mula dengan apa yang ada, Yuran dikenakan untuk kalian belajar buat blog, asas penulisan dan mula bisnes online. Ia sangat asas untuk belajar buat borang tempahan. Kita juga belajar bina asas trafik, tanpa perlu mengeluarkan modal.

Produk hanya atas talian,tak perlu simpan stok,tak perlu urus stok dan hanya dari rumah atau dimana-mana sahaja mengikut keselesaan anda asalkan ada talian internet.

4. Berapa yuran yang dikenakan?

Yuran yang dikenakan akademi rakan niaga hanya sekali sahaja.Tiada modal berkali-kali.Ada 2 pakej yuran yang boleh dipilih iaitu RM250 atau RM300.

5. Apakah perbezaan yuran tersebut?

Yuran berbeza dari segi bonus ebook yang akan diterima.

* Yuran RM250 (Bonus 6 ebook – ebook belajar asas blog, ebook mula bisnes butik, ebook 101 idea home based bisnes, dan ebook super wahm super mom)
* Yuran RM300 (Bonus 10 ebook –ebook belajar asas blog, ebook mula bisnes butik, ebook 101 idea home based bisnes, ebook super wahm super mom dan ebook rahsia khidmat pelanggan, bonus beriklan di soho directory)

6. Apakah syaratnya untuk saya menyertai program Rakan Niaga Akademi Bekerja Di Rumah?

* Laptop/ smartphone dan talian internet
* hanya perlukan kesungguhan, fokus, konsisten.

7. Apa yang kalian dapat ialah belajar hasilkan sebuah blog yang lengkap dengan pautan : 

1) Logo Akademi Bekerja Di Rumah
2) Logo rasmi SOHO Directory
3) Kelas-kelas Online
4) Pakej Ebook Mula Bisnes/Ebook
5) Ruang Periklanan

8. Apa lagi yang kami dapat?


Jaringan dan perhubungan sahabat-sahabat lain yang juga dari kalangan surirumah, suri bekerjaya. Boleh berkenalan dan bertukar pandangan. Inilah kumpulan sokongan yang perlu untuk wanita yang bekerja di rumah, untk mendapatkan semangat, pendapat, bina kenalan baru dan sebagainya.

Mahu sertai kami, mudah sahaja. Pilih pakej yang kalian mahukan dan buat pendaftaran. Mulakan perniagaan hanya dari rumah anda sekarang. Mulakan dengan apa yang ada.


Apa tunggu lagi, mendaftarlah dengan saya selaku Guru Online Bertugas:
sms / wtsapp : 018-9100852

add saya di facebook : https://www.facebook.com/emmemarinamhd

Wednesday, November 04, 2015

Jom Jadi Rakan Niaga Akademi Bekerja Di Rumah

November 04, 2015 0 Comments

kademi Bekerja Di Rumah telah membuka peluang secara besar-besaran kepada semua yang berminat untuk menambah pendapatan dan menjana wang tambahan dengan menjadi “Rakan Niaga” Akademi Bekerja Di Rumah.

APAKAH PRODUK DAN PERKHIDMATAN AKADEMI 

 Di Akademi kami menyediakan beberapa produk digital dan service digital seperti berikut :
1)  eBook dan Pakej eBook
2)  TAPAK IKLAN dan pakej pengiklanan
3)  KELAS ONLINE dan pakej kelas

Untuk mengetahui produk dan perkhidmatannya dari masa ke semasa, kalian akan di serap masuk ke dalam laman rakan niaga di mana info terkini akan diberikan di sana. 

BAGAIMANA UNTUK MENJADI RAKAN NIAGA

 1)  Setiap yang berminat untuk menjadi rakan niaga perlu mendaftar keahlian terlebih dahulu.
2)  Kemudian perlu menyediakan blog seperti yang telah di standardkan oleh Akademi dengan tambahan pengkhususan blog masing-masing. (ia akan ditunjukkan langkah demi langkah oleh pengurus akademi, di mana saya adalah salah seorang daripadanya)
3)  Seterusnya blog yang telah mencapai standard akan memasang tabs page utama yang memperkenalkan dan memperomosikan pakej akademi seperti ebook digital, kelas online, dan tapak pengiklanan alam maya di soho directory.
4)  Seterusnya langkah demi langkah akan diberikan apabila mula mendapat pelanggan

 APAKAH KELEBIHAN MENJADI RAKAN NIAGA

 Dapat menambah pendapatan dengan menjual produk dan perkhidmatan digital secara online sahaja. Tidak memenatkan atau memerlukan kos lain seperti masa, tenaga dan wang ringgit untuk menjalankan promosi atau jualan. Semuanya boleh dilakukan di rumah atau di mana-mana dengan menggunakan komputer, internet dan gadget pintar yang lain.

Apa yang kalian dapat ialah satu Blog tersedia dengan pautan :
1)  Logo Akademi Bekerja Di Rumah
2)  Logo rasmi SOHO Directory
3)  Kelas-kelas Online
4)  Pakej Ebook Mula Bisnes/Ebook
5)  Ruang Periklanan

Kami bantu anda keluar dari zon selesa dan menjana pendapatan TANPA PERLU KELUAR DARI RUMAH!


Home Ads