Berkongsi kisah kehidupan sebagai suri dan pada masa sama, berniaga untuk bantu keluarga. Suka sharing berkaitan online marketing dan menjual produk islamik seperti jam azan untuk rumah, jam tangan azan, al quran digital dan macam-macam lagi.

Read More

Selamat Datang Ke Blog Emme Marina

Semoga Dilimpahi Rezeki dan Keberkatan Buat Semua Pembaca
Read More

Servis Facebook Page

Paling saya suka membantu sahabat semua, berjaya dalam bisnes insya Allah. Pasti berjaya
Read More

Al Quran Digital

Pembantu peribadi anda memperbetulkan bacaan, belajar tajwid dan lebih seronok mengaji. Insya Allah
Memaparkan catatan dengan label Reseller Emas. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Reseller Emas. Papar semua catatan

8/02/2022

Pendaftaran Program Reseller Dealer Emas Orodesign Ogos 2022 (Dibuka Sebulan Sahaja)

Rebut peluang jadi salah seorang DEALER/RESELLER EMAS ORODESIGN sekarang!!! Peluang ini dibuka sebulan sahaja sah dari 1 Ogos hingga 31 Ogos 2022. Termurah di abad ini tau. Rugi jika anda penyimpan emas goldbar atau barang kemas tak sertai keahlian Emas Orodesign ni.






Kelebihan Dealer/Reseller Emas Orodesign:

A. Dapat platform bisnes kedai emas secara online dan boleh dijalankan secara offline pun. Web dealer berdaftar www.orodesign.biz

B. Ready stok utk jualan 20 kg..... terdiri dari brg2 kemas berfashion, gold bar dan dinar emas DENGAN HARGA KILANG. Semua ini boleh di tengok di dalam website :view.orodesign.biz

C. Boleh sertai program dealer get dealer di mana setiap dealer yg diperkenalkan, kita akan dapat insentif RM150 dan setiap 1g yg mereka beli akan beri kita insentif RM1.... *(RM1/g) dan NEW DEALER automatik 

D. Diberi bimbingan untuk berfungsi seperti perjalanan aktiviti sebuah kedai emas.

E.  Tidak perlu simpan stok di tangan.

F. Semua penghantaran barang kemas kpd customer diurus door to door 100% oleh kilang. 

G. JAMINAN Beli balik 100% pada harga kilang (tinggi).

H. Tempahan brg kemas jugak diterima dan dealer boleh buat duit.

I. Emas lama juga diterima pada harga kilang dan juga dealer boleh buat untung.

J. Dealer boleh buat pertukaran Pay With Gold iaitu pertukaran goldbar, dinar, coin kepada barang kemas tanpa ada susut nilai pada goldbar, dinar dan coin tersebut.

K. Dalam kursus kami juga ajar bagaimana utk beli surat pajak dan buat untung dgnnya.

L. Dari semasa ke semasa akan ada Happy Hour Sale dgn harga special utk dealer sahaja.


Kenapa pilih Jadi Ahli Emas Orodesign/MAA?


(1) Pemilik MAA PRECIOUS METALS; EN AZRUL BIN AZMI berpengalaman dalam industri emas Malaysia lebih 20 tahun.

(2) 100% milik bumiputra beragama islam. Pengeluar zakat emas dan perniagaan setiap tahun. InsyaAllah membantu ekonomi Islam.

(3) Harga emas 916/999 antara yang termurah di pasaran.

(4) Mempunyai rangkaian besar, ada ribuan dealer seluruh Malaysia setakat ini.

(5) Ketulenan emas terjamin.

(6) Produk mesra ArRahnu

(7) 100% belian balik oleh syarikat

(8) Tiada paksaan membeli. 

Semua kelebihan ini dinikmati oleh dealer Orodesign dengan hanya RM399 sahaja.


Ya! 


RM399 SAHAJA SEUMUR HIDUP, 

✔️BUKAN MLM,  

✔️BELI TERUS DARI KILANG EMAS. 


Siapakah yg boleh join program Orodesign ni?


Program ni boleh disertai oleh siapa saja terutamanya :

1. Gold Saver : mereka yg suka beli emas utk pakai dan simpan.

2. Gold Invester : yg beli pada harga murah dan jual pd harga tinggi.

3. Gold Dealer : yg jual beli emas samada secara online mahupun offline.

4. Networker : yg berpengalaman yg ingin memanfaatkan dealer get dealer program.


Pengambilan Dealer dibuka adalah mengikut Kuota HQ

Jom rebut peluang keemasan ni 


www.wasap.my/60189100852/NakJadiDealer


Sila isi maklumat utk pendaftaran Dealer Emas Orodesign👇


Username : 

Nama Penuh: 

No IC: 

Alamat Penuh : 

No telefon : 

Email :


Sila snap gambar kad pengenalan depan sahaja bagi tujuan verify oleh pihak kilang‼️. IC tersebut akan di "watermark" untuk  keselamatan.


Siapa dan Apakah Program Syarikat Emas ORODESIGN?

Q : Apa itu Orodesign?

A : Orodesign ialah platform Emas yang berada di market Malaysia. Program USAHAWAN EMAS milik penuh Kilang Emas Amethyts di bawah Syarikat Amethyst Training &  Consultancy. 

HQ Amethyts Training & Consultancy di Taman Sungai Dua Utama, Butterworth, Penang. 


Trivago ada kedai? Grab ada kedai? Food Panda ada restoren?. Jadi Orodesign macam itulah.


Q : Nak daftar jadi dropship kena bayar ke?

A : Tidak. Pendaftaran percuma


Q : Kalau daftar dropship apa kelebihannya?

A : Dropship dapat untung runcit hasil jual emas kepada customer. Jual bawah harga pasaran. Dropship beli ikut harga jadual yang di update setiap hari. Klik laman web http://view.orodesign.biz . Kalau berminat dengan item, snap dan send gambar pada dealer. Dealer akan buat tempahan.


Q : Cara pembayaran macam mana?

A : Bayaran ke akaun dealer. Dealer akan buat bayaran ke Master Dealer (MD). MD akan approve bayaran pada kilang. Kilang akan poskan emas pada customer ikut alamat diberi.


Q : Macam mana nak buat duit yang besar melalui Platform Orodesign?

A : Ya boleh. Jadi dealer Orodesign.


Q : Macam mana nak jadi Dealer?

A : Pembayaran RM399 sekali seumur hidup.


Q : Macam mana nak mendaftar dealer?

A : Buat bayaran RM399 kepada orang yang perkenalkan Orodesign. Maklumat seperti nama, no kad pengenalan, alamat diperlukan untuk pendaftaran dealer.


Q : Apa yang saya dapat selepas daftar dealer?

A : Anda layak memiliki emas harga kilang walaupun beli sekecil 0.25g emas. Dapat platform bisnes kedai emas secara online dan boleh dijalankan secara offline pun. *Ready stok* untuk jualan 13 kg terdiri daripada barang2 kemas berfashion, gold bar dan dinar emas. Semua ini boleh di tengok di dalam website : https://view.orodesign.biz . Diberi bimbingan untuk berfungsi seperti perjalanan aktiviti sebuah kedai emas. Tidak perlu simpan stok ditangan. Semua *penghantaran* barang kemas kepada customer diurus door to door *100% oleh kilang*. *JAMINAN* Beli balik 100% pada harga kilang (tinggi). *Tempahan* barang kemas jugak diterima dan dealer boleh buat duit. Dari masa ke masa akan ada *Happy Hour Sale* dengan harga speacial untuk dealer sahaja.


Q : Lagi?

Jana pendapatan lumayan dengan emas lama dan surat pajak. Emas lama juga diterima pada harga kilang dan juga dealer boleh buat untung. Diajar juga agaimana untuk beli *surat pajak* dan buat untung dengannya.


Q : Apa lagi ya?

A : Ada 1 lagi pangkat selepas dealer Orodesign iaitu MD (Master Dealer). Mendapat lebih besar komisen dan upah2 yang lain.


Q : Bila boleh daftar?

A : Bila2 masa sahaja dalam tempoh 1 Ogos - 31 Ogos 2022 sahaja.


Q : Ya...saya nak daftar dan nak cuba berniaga dengan platform ni. Doakan saya ya..


🅰️Anda boleh daftar saja secara percuma menjadi dropship terus boleh buat duit dengan cara jual barang dalam katalog produk https://view.orodesign.biz

@

🅱️Anda boleh daftar dealer RM399 sekali seumur hidup dengan pelbagai cabang niaga menanti yang boleh datangkan keuntungan.


Anda ada pilihan..

Dropship....untung nipis melalui jualan emas sahaja.


Dealer.......untung besar dengan pelbagai cabang niaga.


A : Insyaallah. Semoga berjaya.


Wasap saya nk daftar dealer emas :


http://www.wasap.my/60189100852/JadiDealerKilang

Read More

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Popular Posts

Blog Archive

Pageviews

BTemplates.com

Blogroll

About

About

Copyright © Diari Seorang Suri & Bisnesmom | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com