Berkongsi kisah kehidupan sebagai suri dan pada masa sama, berniaga untuk bantu keluarga. Suka sharing berkaitan online marketing dan menjual produk islamik seperti jam azan untuk rumah, jam tangan azan, al quran digital dan macam-macam lagi.

Read More

Selamat Datang Ke Blog Emme Marina

Semoga Dilimpahi Rezeki dan Keberkatan Buat Semua Pembaca
Read More

Servis Facebook Page

Paling saya suka membantu sahabat semua, berjaya dalam bisnes insya Allah. Pasti berjaya
Read More

Al Quran Digital

Pembantu peribadi anda memperbetulkan bacaan, belajar tajwid dan lebih seronok mengaji. Insya Allah
Memaparkan catatan dengan label Set Tagging Quran. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Set Tagging Quran. Papar semua catatan

4/18/2019

Macam Mana Cara Guna Al Quran Tagging Ni?

cara tagging al quran

MACAM MANA CARA GUNA QURAN BERTAG?


Antara soalan famous.


Sebelum ni saya sudah mention, Quran ni ada dua jenis tag iaitu TAG AYAT dan TAG JUZUK. Boleh refer post sebelum ni untuk penerangan.


Cara untuk guna mudah saja.


Untuk TAG AYAT, boleh tengok bahagian tepi Al-Quran ada sticker warna warni yang ada tulisan. Jadi belek page dan cari ayat yang ditampal sticker warna warni tadi tu, bolehlah baca ayat yang berkait dengan sticker tersebut. Mudah kan?


Untuk TAG JUZUK pula, kami tampal sticker warna warni pada bahagian atas page. Contoh juzuk satu, kami tampal tag pada bahagian atas page pertama, yang ada surah Al-Fatihah, bermakna bermulanya juzuk pertama. Bila kita baca, dan jumpa tag juzuk seterusnya, bermakna kita sudah habis baca satu juzuk.


Sangat mudah cara guna Al-Quran Bertag ni.


Bagi yang belum order dan nak order, Batch 10 masih open order.


BATCH 10 punya freegift memang sangat best
.
Freegift Safeeya:

  • sampul raya
  • kad doa x 5
  • kalendar

.
Freegift Nafeesa:

  • sampul raya
  • kad zikir x 5
  • kalendar

.
.
Gift ni kami bagi setiap pembelian seunit Al-Quran tau.

Kalau beli dua unit Al-Quran, gift pun dua set jugalah.

.
Jom join Batch 10.


OPEN PRE ORDER: 11-20 APRIL 2019

Pengeposan BERMULA: 12 MEI 2019 InsyaAllah.


Jom dapatkan QURAN TAG untuk RAMADHAN ini
.

Siapa nak selit order?
Jom sambung sembang di WHATSAPP
.
.

Cara Tempahan :
.
1. Whatsapp +60189100852 @ KLIK LINK BIO laju-laju
.


.
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#eNuur
#AlQuranTajwidTerjemahan
#AlquranHumaira
#AlQuranEksklusifWanita
#AlquranPelangi
#AlQuran
#AlQuranRaihan
#AlQuranRabbani
#AlQuranTajwidBerwarna
#AlQuranTaggingByeNuur
#AlQuranTagging
#AlQuranTag
#tagsafeeya #tag383
#tagenuur
Read More

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Popular Posts

Blog Archive

Pageviews

BTemplates.com

Blogroll

About

About

Copyright © Diari Seorang Suri & Bisnesmom | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com