Showing posts with label Software Viral 2.0. Show all posts
Showing posts with label Software Viral 2.0. Show all posts

Friday, March 01, 2019

Software Viral 2.0 Kini Dengan Lite Version Produk Terbaik bagi Facebook Online Seller

March 01, 2019 0 Comments
Kalian yang mengikuti saya di blog ini tentu tahu, saya pengguna Software Viral 2.0 bagi Facebook Marketing. Saya paling kerap gunakan fungsi auto post iklan ke group, dan kedua auto like bagi menaikkan engagement FB profile.


facebook marketing auto post iklan ke fb group secara percuma

facebook marketing



Saya sendiri tidak ingat berapa lama dah saya pakai Software Viral 2.0 ni. Tetapi jarang sangat software ni mengecewakan saya. Iklan-iklan berjalan lancar, engagement bersama kawan-kawan FB sentiasa ada walaupun tak sehebat ramai public figure kan.... Ialah tetapi konsisten itu kena ada.


Marketing ialah konsisten memasarkan produk dan diri kita. Tanpa konsistensi orang lain takkan tahu apa kita buat. Jangan sekadar nak beriklan sahaja di Facebook Group tetapi kita ni di Facebook Profile harus hidup dan aktif.


Saya perasan, ada sesetengah orang suka beriklan di Facebook Group tapi bila kita nak check profile mereka. Krik krik. Tiada update di Facebook profile, malah tak boleh pun tengok profile mereka atas sebab security. Jadi jika anda nak berniaga, anda harus setkan diri anda kepada PUBLIC.


Barulah kepercayaan itu ada. 


APA KELEBIHAN SOFTWARE VIRAL 2.0 VERSI LITE?


Sudah tentu bayarannya lebih murah berbanding full version, jadi anda boleh mencuba dahulu software ini dan fikirkan sama ada anda nak jadikan software ini personal maids FB marketing anda!


Seriusly. 


Kita bukan orang femes kan? 


Jadi kita perlukan software yang boleh bantu diri kita dan bisnes kita. Tiada orang lain yang akan bantu urusniaga anda, tetapi diri anda sendiri. 



software viral 2.0 lite version lebih murah



ANTARA FUNGSI

AUTOPOST GROUP

– Jimatkan masa anda dengan fungsi auto post ke pelbagai group tanpa block apabila jarak masa setiap posting di set (multi image)

(lihat video dibawah)


AUTO SCHEDULE TASK

- Anda boleh scheadule semua aktiviti anda dengan sekali klik


AUTO POST TO WALL FRIEND

- Anda boleh menghantar sebarang post ke wall rakan anda (Anda akan di ajar teknik yang betul untuk hantar post ke wall rakan tanpa mengganggu privasi rakan anda)


AUTO BUMB KOMEN

- Dengan fungsi auto BUMB anda boleh up posting iklan jualan anda di group-group secara berjadual dan pastinya menjimatkan masa dan iklan anda sentiasa kelihatan di dalam group.


AUTO LIKE LATEST POST

- Sistem like latest post sangat berguna untuk bina enggagement walaupun anda sedang sibuk bekerja, sistem akan like status terbaru rakan anda.


AUTO KOMEN LATEST POST

- Sistem komen latest post sangat berguna untuk bina enggagement walaupun anda sedang sibuk bekerja, sistem akan komen status terbaru rakan anda.


KESEMUA FUNGSI INI

BERADA DALAM SATU

SOFTWARE


HARGA ASAL UNTUK MENDAPATKAN SOFTWARE INI ADALAH
RM328.00
RM169.00



NAMUN JANGAN RISAU !!


ANDA BOLEH MENDAPATKAN SOFTWARE INI DENGAN HARGA PROMOSI

HANYA

RM119/6 MONTH

- 1 AKAUN FACEBOOK
- 6 FUNTION AVAILABLE
- GROUP TUTORIAL BERVIDEO


PERCUMA YURAN
SERVER UNTUK 6 BULAN PERTAMA 
BERNILAI RM39.00



Tempahan sudah pun dibuka


Untuk dapatkan software viral 2.0 Lite


Whatsapp

018-9100 852
018-9100 852


Usah tunggu lama-lama untuk berjaya,
mulakan hari ni.


belajar dan gunakan dengan bijak :)

Thursday, September 13, 2018

Iklankan Video Secara Auto Post Ke Facebook Group Anda

September 13, 2018 0 Comments
Bismillah

Hari ni akhirnya saya share video ke group-group Facebook menggunakan Software Viral 2.0. Selama ni pakai gambar sahaja tapi semalam kawan kat group Support Software Viral bagitau dia share video terus dapat sale. Apa lagi saya juga nak la kan

Siapa yang buat iklan tanpa nakkan sale? Cuba angkat tangan.

Semestinya setiap kali kita up status di facebook dan group beriklan di facebook kita mahukan keuntungan. Kita mahukan pelanggan. Jika anda share sebanyak mungkin dan konsisten insha Allah pasti akan ada pembelinya. Tetapi jika tiada bermakna adalah yang tak ok di mana-mana. Mungkin penulisan pengiklanan anda tidak menarik. Mungkin tidak memanggil pelanggan yang tepat. Jadi bila anda menulis iklan tersebut anda harus menulis dengan tepat. Terus membidik kepada sasaran. Namun jika iklan anda itu berbentuk umum maka anda harus titik beratkan apa keutamaan produk anda buat pelanggan anda semua.

Jom saya tunjukkan cara untuk anda beriklan secara automatik ke semua group iklan anda.

Pastikan anda dah memenuhi syarat admin group iklan tersebut kay. Bolehlah terus beriklan tanpa risau kene block atau spam dari admin.

Kerja dan fungsi Software viral 2.0 ini mudah sahaja sebenarnya. Konsep sebenarnya ialah memudahkan cara kita beriklan. Iaitu beriklan secara automatik tanpa anda perlu habiskan masa berjam-jam mengadap komputer atau handphone. Agak-agak la kan kalau ada 100 group facebook berapa lama korang nak duduk depan handphone dan share kan iklan anda?

Tetapi dengan Software Viral ni, semua iklan anda boleh disetkan secara jadual atau tidak berjadual dan boleh berjalan tanpa pengawasan anda. Anda setkan pertama kali sahaja dan tekan "POST NOW" selepas itu iklan anda akan dipostkan ke semua iklan yang anda pilih dan iklan ini berjalan secara automatik. Lepas tu anda nak buat apa, kerja rumah ke, uruskan kerja harian anda ke. Teruskan sahaja tanpa kerisauan.

Iklan anda berjaya dilakukan dan masa anda tidak terbuang begitu sahaja. Selepas itu, jika ada tempahan sama ada melalui facebook atau pelanggan wasap anda anda boleh follow up kemudian.


Iklan menggunakan video berjaya dipostkan ke group2 beriklan di facebook menggunakan autopost facebook software viral

Cara nak setting mudah sahaja. siapkan iklan anda dan masukkan link video
bila dah berjaya lihat warna hijau. anda clik pada anak panah berwarna biru

Selain itu ada keluar notis di facebook anda bahawa iklan video anda telah berjaya dibuat.

Mudah sahajakan? Semua orang bercakap tentang automasikan bisnes. Nak auto bukan mudah. Ianya perlukan modal, tools untuk anda lakukan.

Laburkan sedikit wang supaya hasilnya lumayan. Kalau masih takut untuk melabur demi keuntungan maka usahlah kita berbicara mengenai keuntungan atau hasil yang lebih besar. Software viral dengan 13 fungsi yang menarik iaitu




SOFTWARE VIRAL VERSI MOBILE DAN LAPTOP !!!

Harga asal rm328.00

Tapi kalian hanya perlu bayar rm169.00 sahaja selapas diskaun

1 AKAUN PERSONAL SOFTWARE VIRAL VERSION 2

BOLEH ADD 3 AKAUN FACEBOOK!!!

Group support selama 6 bulan

Group tutorial bervideo yang lengkap dan jelas

(BONUS PERCUMA)


  • bonus 36 ebook yang  boleh edit dan namakan dengan nama sendiri dan boleh jual semula ebook tersebut.


  • Bonus ebook 50 ayat copywriting power !! 


yuran server rm39 setahun (pecuma untuk pelanggan pertama dan bayar pada tahun hadapan hanya jika masih berminat)‼️‼️

JUMLAH = rm169.00 sahaja


Untuk mengetahui tentang produk ini lebih lanjut boleh whatsapp saya di 0189100852.

Home Ads