Berkongsi kisah kehidupan sebagai suri dan pada masa sama, berniaga untuk bantu keluarga. Suka sharing berkaitan online marketing dan menjual produk islamik seperti jam azan untuk rumah, jam tangan azan, al quran digital dan macam-macam lagi.

Read More

Selamat Datang Ke Blog Emme Marina

Semoga Dilimpahi Rezeki dan Keberkatan Buat Semua Pembaca
Read More

Servis Facebook Page

Paling saya suka membantu sahabat semua, berjaya dalam bisnes insya Allah. Pasti berjaya
Read More

Al Quran Digital

Pembantu peribadi anda memperbetulkan bacaan, belajar tajwid dan lebih seronok mengaji. Insya Allah
Memaparkan catatan dengan label Stokis VIP DMS360. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Stokis VIP DMS360. Papar semua catatan

4/07/2018

Kini Dengan Setiap Pembelian Produk DMS Anda Akan Dapat Tiket Cabutan Bertuah!

Bismillah

Alhamdulillah. Semakin seronok berbisnes dengan DMS. Setiap 1 produk anda tempah melalui agen sah anda akan dapat 1 tiket cabutan bertuah. Ha, best ke best?

Pada 5 April yang lepas 5 tiket telah dicabut dan hadiahnya terlalu lumayan. Hadiah pertama sahaja dapat cincin bernilai RM850. Huhu. Best giler sangat-sangat. Mana tahu anda beli produk untuk masalah anda tetiba dapat pula cabutan bertuah kan. 

Jika anda beli 2 produk maka akan dapat 2 tiket lucky draw. Okay, sila simpan tiket cabutan bertuah DMS Viral dan rajinkan diri mengunjungi page rasmi DMS Viral Lucky Draw 






Nak dapatkan produk DMS yang original?
Saya tahu ada banyak desas desus, banyak harga pelik hingga tak masuk akal

ada yang menjual tanpa langsung mengendahkan anda..
usahlah

Jika anda nak cantik, nak kurus
dapatkan produk DMS yang original dan konsultasi dari saya sendiri

VVIP Leader DMS Three Sixty - 0102
Emme Marina

018-9100 852
Read More

1/22/2018

Penipuan Lapuk Peniaga Fake Produk DMS360 dan Glowing Speed



Tolonglah berhenti menipu! Saya kasihan pada ramai pengguna DMS yang tertipu dengan penjual "DMS" yang mengaku sebagai agen sah. Mereka menggunakan gambar terkini produk-produk original DMS dan cuba sedaya upaya menjadi pro tetapi hakikatnya mereka menjual produk palsu DMS.


Ramai tersalah beli. Ramai kondem DMS. Akibatnya nama DMS yang ori juga rosak akibat perbuatan tidak bertanggungjawab. Seperti kes di atas, penjual guna gambar terbaru tetapi apa yang dimaklumkan kepada pelanggan adalah salah sama sekali. Sebab itulah kami tidak mengeluarkan gambar-gambar krim kepada umum. Inilah antara sebabnya. Jadi tidak mahu bercerita panjang la eh. Jika kalian nak order dms, tolong pastikan agen tu agen sah dms dan fokus dms. itu adalah yang terbaik
Read More

Koleksi Peribadi Produk Kecantikan DMS360. Nak Tahu Lebih Lanjut? Jom Kenali DMS360

Read More

Berniaga Produk Kecantikan DMS360 4 Tahun Dah Rupanya. Alhamdulillah, Stokis Kami Semakin Berkembang

Bismillah


Apa kabar semua? Semoga kalian semua sihat sejahtera. Alhamdulillah, pejam celik rupanya sudah masuk tahun ke 4 saya berniaga produk DMS ni. Bermula sebagai dropship kemudian agen sah DMS. Bukan sekadar menjual tetapi saya berharap lebih ramai wanita mahupun lelaki berjaya memiliki kulit sihat dan bersih dengan DMS360.


Pernah tak kalian terdengar atau terbaca mengenai produk DMS ni? Haa, jika anda kaki facebook ataupun instagram sudah tentu anda pernah terlihat mana-mana iklan produk DMS. Insha Allah saya yakin. Produk DMS ni bukan sahaja untuk kecantikan kulit semata-mata sahaja tahu. Ada banyak produk DMS ni iaitu pelangsingan badan, kesihatan dalaman, jamu wanita dan lelaki, kopi 3 dalam 1, malah kosmetik juga ada. 



Pencapaian syarikat DMS tahun 2017 di International Prestige Brand Award of The Year. Alhamdulillah, DMS merupakan satu-satunya orang Melayu yang berjaya menaikkan syarikat ke persada antarabangsa dan menggondol anugerah ini.


Nak tahu apa produk-produk rangkaian DMS360?

Bukan sekadar set asas muka sahaja tahu. Mari kita lihat senarai produk DMS360 yang terkini. 




Produk paling hot dan tinggi permintaan di kalangan pengguna baru atau lama.

1. Set asas DMS360 (DMS Viral)
2. Set asas Glowing Speed (GS Viral)
3. Serum Glowing
4. Stemcell Apple
5. 4D Foundation
6. CC Foundation
7. Kopi Montok
8. Jamu Kurus Fat Loss
9. Fat Away Fat Burner
10. Supplemen Putih Gebu Glutax Chocolate

Meriah stok DMS di stokis. Restok baru-baru ni. jika anda nak mencuba produk DMS atau berminat nak join bisnes DMS tidak kiralah dropship atau agen. Saya sentiasa mengalu-alukan kehadiran anda. Yang penting anda ada usaha, minat dan kerajinan.

Sesungguhnya orang yang berjaya itu ialah mereka yang rajin dan kuat berusaha. Tapi memanglah logik, jika kita tidak beriklan manakan datang hasilnya bukan?


Boleh whatsapp saya, Emme Marina panggil saya Emme sahaja ya di 018-9100 852. Salam perkenalan semua.





Read More

1/01/2018

Jualan Super Deal DMS360 Sempena Tahun Baru 2018

Check out this blog "Jualan Hujung Tahun Produk DMS360 Khas Buat Pembaca Sahaja" http://www.dms360original.com/2017/12/jualan-hujung-tahun-produk-dms360-khas.html

Assalamualaikum,

Alhamdulillah. Jika anda pengguna setia DMS atau sedang google mengenai produk DMS. Mari dapatkan produk rangkaian DMS360 selama 3 hari dengan harga terbaik!

Bagi pengguna yang mempunyai shopee account boleh terus ke kedai saya di DMS360 Shoppe Online
Kita tengah offer produk-produk DMS sehingga 3 Januari 2018.

Selamat bershopping. Dan semoga anda mendapat apa yang anda impikan bersama produk DMS360.

Nak cantik natural?
Nak kuruskan badan?
Nak jaga dalam dan luaran kita sebagai wanita?

Semua ada di DMS360. Cuba jangan tak cuba. Belum cuba belum tahu :)

Read More

12/21/2017

GiveAway DMS360! Kongsi dan Menang Produk Bernilai RM200 5in1 DMSONE Exclusive

Bismillahirrahmanirrahim


Salam sayang semua! Nak tak saya open GiveAway bagi produk DMS? Alhamdulillah. Hari ni kita nak launch "GiveAway DMS360! Kongsi dan Menang Produk Bernilai RM200 5in1 DMSONE Exclusive"




Saya kongsikan info produk dan testimoni ya supaya kita teruja sama-sama.. HUHU
ALhamdulillah.


Produk DMS bebas dari bahan kimia merbahaya
Ada KKM
Korean Dermatologi (haaa ni mesti ramai suka sebab semua nak muka glowing mowing gitu)
Produk penjagaan muka Malaysia yang 2x berjaya menang Anugerah Antarabangsa 2014 dan 2017


DMSONE EXLUSIVE 5in1

SET LENGKAP ni di datang kan KHAS dgn kotak yg menarik & tampak EKSKLUSIF:-

1) Colagen Facial Soap Bar
2) Night Cream (10g)
3) Day Cream (10g)
4) Glowing Serum (20ML)
5) CC Cream Foundation SPF 45 PA++ (30ML)

DMSONE EXCLUSIVE 5in1 adalah keluaran istimewa dengan teknologi korea yang membantu bahan aktif meresap pantas ke dalam kulit.

Formulasi ni mengandungi Arbutin, Glutathione, Vitamins B3 & C yg bertindak sebagai "melanin lock" bagi mengurangkan masalah "pigmentasi".

Set lengkap ni juga mampu merawat kulit bermasalah seperti jerawat, garisan halus & jeragat.

Kandungan kolagen dpt membantu menguatkan struktur kulit dan pembentukan sel2 baru agar kulit tambah lembut & licin.

Overall dgn set DMSONE EXCLUSIVE 5 IN 1.. anda bakal dpt kulit yg berseri & bebas cela.

šŸŒ¹ThePerfectBeautySkinForEveryone
šŸŒ¹KoreaTechnology

Super Jimat Dalam Satu Harga

Mengandungi :

1. Collagen Facial Soap
šŸ‘‰Dgn gabungan ekstrak semulajadi spti Peony dan fruktan, sabun ini dapat membntu membersih, melembut serta mencerahkan kulit.

2. Glowing Serum
šŸ‘‰Serum rawatan memperbaiki masalah kulit berminyak, pori terbuka, tona kulit tidak sekata dan jerawat itk menghasilkan kulit yg lebih cerah, ankal dan halus.

3. Day Cream
šŸ‘‰Mengurangkan tompok hitam, melembap dan mencerahkan kulit.

4. Night Cream
šŸ‘‰Memulihkan sel kulit yg bermasalah ketika tidur justeru mengurangkan masalah jeragat dan tompok hitam serta mencerahkan kulit.

5. CC Cream SPF 45PA++
šŸ‘‰Merupakan formula bedak asas dan kandungan SPF 45PA++ bertndak sbg pelindung matahari. Meratakan warna kulit yg tidak sekata dan mengurangkan maslaah kulit berminyak.

DMS56 merupakan formula teknologi korea yang lebih terkini,
krimnya tidak sama dengan krim set asas DMS360, DMSONE mahupun Glowing Speed.

Krim seakan lotion, sangat pantas menyerap ke dalam kulit wajah.šŸ˜

Sesuai untuk
✔️ Lelaki dan wanita
✔️ Remaja seawal 12 tahun
✔️ Sesuai semua jenis kulit


Testimoni Pelanggan 5in1 DMSONE Exclusive








Bagaimana Nak Join GiveAway ni?


Mudah sahaja


1. Follow blog : Emmemarina.com
2. Add Fb owner: Emmemarina
3. Like FB page: DMS360original
3. Sharekan entri GiveAway DMS360 di blog/website anda. Anda hanya perlu copy paste sahaja entri ini. SIAP! 
4. Komen entri anda di bawah untuk kami pilih pemenang bertuah. Pemenang akan dipilih secara rawak. Original giveaway entri : http://www.emmemarina.com/2017/12/giveaway-dms360-kongsi-dan-menang.html



GiveAway ini akan berlangsung selama SEBULAN! Kami akan umumkan pemenangnya pada 22 January 2018.



Semoga berjaya!

Read More

11/21/2017

Pre Order GS Viral aka Glowing Speed DMS360 Dibuka

Glowing Speed DMS360 dengan wajah baru dan nama baru.


GS VIRAL😱😱


SeMoga menjadi produk viral terfemes❤️

Apa yang membuatkan GS VIRAL LEBIH BAIK?
✅ improve version dr segi ramuan dan krim
✅ lebih pantas berkesan
✅ perkenalkan ramuan berasaskan botanikal


Mengekalkan ciri2 istimewa GS yg lama ❤️
✅ SPF45 tuk perlindungan matahari maksima
✅ sabun tetap sama tahan 3 bulan ++
✅ Harga menten sama❤️❤️❤️❤️❤️


Pre order dibuka. Limited stok 1st batch.

150 kotak ditempah oleh stokis kami. Berbaki lebih kurang 30-50 kotak sahaja lagi.


Nak dapatkan harga istimewa?


Jom join keluarga dms❤️❤️ sambil bersinar sambil tebalkan poket anda.😘


Untuk tempahan Glowing Speed anda.
Whatsapp 018 9100 852


Stok 1st batch limited ye.
Pre order: ETA 7 ke 14 hari


#bisnesdarirumah #pengedarsahdiperlukan #gsviral #glowingspeed #stokupdatedms360original #stokisvipdms360 #dropshipdiperlukan #dropshipdmsdibuka #DmsViral #dms360original #koreaskincare


Read More

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Popular Posts

Blog Archive

Pageviews

BTemplates.com

Blogroll

About

About

Copyright © Diari Seorang Suri & Bisnesmom | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com