Memaparkan catatan dengan label cara mudah whatsapp. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label cara mudah whatsapp. Papar semua catatan

Extract Dan Save All Contact Number from Whatsapp Chat, Contact and Group!

Whatsapp Extractor Chrome untuk anda yang ingin gunakan setiap contact list di Whatsapp anda sebagai prospek anda! Tidak kiralah targetted prospek ataupun randomly prospek. Terpulang kepada anda cara menggunakan setiap informasi ini dengan berhemah.


whatsapp contact list extractor


Adakah anda peniaga online yang sering berurusan dengan pelanggan melalui wasap?


Jika YA, adakah anda hadapi masalah untuk simpan semua nombor telefon prospek yang pernah wasap anda?? Atau selama ni anda salin satu per satu???
.
.
Dengan adanya Whatsapp Extractor Chrome (http://nak.la/whatsapppextractor), kini kerja anda lebih mudah dan anda tak perlu lagi buang masa untuk salin nombor telefon prospek yang pernah wasap anda satu per satu!


Hanya dengan 1-click sahaja, sistem akan save semua nombor prospek yang pernah wasap anda! Ini akan memudahkan anda untuk manage database pelanggan atau untuk lakukan follow up. Work smarter, not harder!
.
.
Terdapat 3 Fungsi Utama
=========
- Save Numbers from Chat list
- Save Numbers from Contact list
- Save Numbers from Group list

Harga early bird hanya RM40 sahaja dan sah sehingga 30 April 2019!



Dapatkan sekarang di
▶️ http://nak.la/whatsapppextractor



Atau jika anda perlukan sebarang jawapan dan bantuan, whatsapp saya di http://nak.la/8N1GN

Cara Paling Berkesan Buat Blasting Iklan Whatsapp Anda Tanpa Perlu Save Nombor Pelanggan!

Selesai siapkan databased pelanggan untuk blasting esok guna Aplikasi Autowasap versi Android. Buat masa ni, ada android version sahaja. Iphone belum ada lagi.




Bila cakap tentang whatsapp marketing ni, topik trending la. 


Ada cikgu suruh buat group sendiri. 

Masuk sebanyak mungkin group whatsapp dan beriklan dan guna siap teknik auto reply untuk double action. 

Buat status whatsapp setiap hari. (ni bagus untuk anda semua lakukan, siapa belum buat, silalah buat sedemikian kay)


dan paling best sekali mengenai whatsapp ini ialah....


Blasting, bulk sending post ataupun namanya broadcasting. Tetapi malangnya, jika anda menggunakan apps whatsapp official sama ada Whatsapp atau Business Whatsapp kekurangan terbesar ialah pelanggan perlu save nombor telefon anda terlebih dahulu. TIDAK SAVE, post anda tidak akan sampai kepada mereka. Jadi, cara kedua ialah manual whatsapp kepada pelanggan anda satu per satu.


Whatsapp Broadcasting membolehkan anda blasting iklan atau post anda maksima kepada 256 orang sekaligus! Mudah. Cuma tak konfirm je adalah 256 orang ni dapat lihat iklan anda atau tidak. 


atau cara lain, anda manual iklan kepada pelanggan anda seorang demi seorang. Kaedah ini lambat, menelan banyak masa anda tetapi berkesan. Ini kerana anda sendiri menyampaikan iklan anda secara perseorangan dan malangnya bagi pilihan broadcast tidak dapat menyampaikan iklan anda secara 100% berjaya.


Ramai mana pula anda larat nak whatsapp seorang demi seorang?


Jika anda ada 10,000 pelanggan, berapa lama nak habiskan masa untuk buat aktiviti tersebut? 


Jadi inilah saya nak share satu aplikasi yang saya sendiri pakai iaitu AUTOWASAP. Tidak kiralah berapa kecil pun pelanggan anda nak broadcast. Yang penting 100% sampai iklan anda melainkan pelanggan tu tak pakai nombor whatsapp.


SIAP!


Dan anda boleh pakai format txt file atau excell file atau contact hp anda sendiri. Mudah, berkesan dan jimat masa kan?


Terbaru! Dalam aplikasi Autowasap ni juga developer dan masukkan fungsi auto reply. Jadi anda tidak perlu pakai banyak aplikasi dalam handphone anda untuk lakukan aktiviti bot anda.


Best auto reply ni tau. Anda boleh berkomunikasi dengan pelanggan anda ketika anda tidak ada depan handphone. Robot je jawabkan, tapi setting dululah kan. Jika boleh, jangan buat ayat skema sangat macam robot tu.. HEHE


whatsapp blaster whatsapp broadcast



Demo Apps Autowasap (Wasap Blaster)
Android Version





Cara Mudah Whatsapp Tanpa Perlu Save No Telefon Terlebih Dahulu

Assalamualaikum semua,

Minggu lepas menjadi viral kewujudan satu sumber website iaitu www.wasap.my. Di mana dengan meletakkan nombor telefon kita dihujungnya, sesiapa sahaja mampu menghubungi kita di whatsapp.

Mudah sahaja.

Klik link tersebut, anda terus dapat whatsapp nombor yang anda kehendaki.

Contoh: www.wasap.my/60189100852 ini merupakan nombor saya sendiri. Anda klik sahaja, akan terus dapat whatsapp saya tanpa perlu simpan nombor saya terlebih dahulu di phonebook anda.

Senang sahaja betul?

Tetapi perubahan telah dibuat di mana anda dua pilihan untuk anda, satu terus gunakan link di atas dengan menukar ke nombor telefon anda, atau anda boleh mendaftar akaun wasap.my dan peroleh manfaat selain cara yang mudah bagi pelanggan menghubungi anda.

Cara Mudah Whatsapp Tanpa Perlu Save No Telefon Terlebih Dahulu

====================
Sistem ini dibangunkan oleh saya, SAIFUDDIN ILYAS menggunakan API sah Whatsapp.
Sistem ini TIDAK BOLEH membaca & menyimpan nombor telefon Pelanggan anda.
Tiada Virus & aktiviti tak beretika dalam sistem ini. Kami menghormati privacy anda.
Ianya hanyalah redirect ke aplikasi Whatsapp sahaja.
====================

VERSI 1 - TAK PERLU DAFTAR

http://www.wasap.my/[notelefon]

Gantikan [notelefon] dengan nombor anda dimulakan dengan nombor 6
Contoh: http://www.wasap.my/60123456789

====================

VERSI 2 LEBIH POWER!

Contoh: http://versibaru.wasap.my

1. Whatsapp boleh dibuka di hp atau laptop/pc.
2. Personalized URL & lebih pendek.
3. Boleh lihat berapa banyak klik.
4. Boleh lihat klik dari mana (FB, Web, IG dll).
5. Letak FB Pixel ID & Adwords Tag sendiri.

Yang penting TETAP PERCUMA!

KLIK SINI UNTUK DAFTAR

Saya sudahkan mendaftar. Ini link saya, di mana apabila anda klik sahaja akan terus dapat hubungi saya di whatsapp :)


Apa lagi? Ini merupakan berita baik bagi semua peniaga online.

Belum cuba? 

Cubalah baru tahu bagaimanakan?