Showing posts with label kelebihan ahli rcc. Show all posts
Showing posts with label kelebihan ahli rcc. Show all posts

Friday, September 09, 2016

Penipuan Keahlian RCC Stevia

September 09, 2016 0 Comments

"Assalamualaikum Puan.
Sy nak order stevia dgn puan. Masalahnya sy tak tahu sama ada sy ini ahli ke tidak. Tahun lepas, sy ada beli secara online drp suatu website terkenal, pakej beli 3 botol dapat jd ahli. 3 botol dh dapat tapi sy tak dapat apa2 maklumat tentang keahlian itu. Sy cuba tanya kat website tu, tapi takde jawapan. Jd bagaimana nak cek? Ada beza ke sy beli dr puan sebagai ahli atau tidak ahli? TK."


Luahan seorang pengguna stevia yang telah ditipu. Ini bukan kali pertama ya.


Sedih untuk saya nyatakan tetapi mengapa kita semua gagal menjadi seorang peniaga yang jujur, amanah dan bertanggungjawab?

Khasnya bagi semua agen dan stokis bagi produk rcc stevia?

Kita semua sedar dunia bisnes kini terlalu mencabar. Permainan harga, penipuan barangan tiruan malah menipu duit pelanggan terlalu ramai.

Menipu pelanggan satu perkara, tetapi tidak amanah kepada pengeluar sebenar produk juga merupakan satu etika yang sangat serius.

Produk rcc stevia didatangkan dengan pakej keahlian kepada pelanggan. Dan keahlian ini membolehkan anda iaitu ahli berdaftar untuk layak membeli produk-produk keluaran syarikat rcc pada harga ahli.

Dengan pakej keahlian paling rendah iaitu RM140 sekotak (mengandungi 3 botol stevia) anda sudah layak menjadi ahli berdaftar.

Selepas pembelian pakej ahli rcc stevia, anda boleh membeli stevia pada harga ahli. Harga ahli rcc stevia ialah hanya RM60 satu set. Di mana satu set ini mempunyai 2 botol stevia.

Selain harga stevia yang amat murah. Antara kelebihan lain sebagai ahli rcc stevia ialah:-

1. Setiap pembelian ulangan produk keluaran rcc, anda mendapat mata ganjaran percuma. Contohnya;

- 1 set rcc stevia mendapat 30 mata ganjaran.
- 1 kotak kopi kapucino mendapat 30 mata ganjaran.
- 1 set kecantikan wajah rcc beautyline mendapat 50 mata ganjaran

Apabila dikumpulkan, mata ganjaran ini boleh ditebus sebanyak 2 kali dalam masa setahun iaitu pada bulan 6 dan bulan 12.

Terdapat banyak baucer, produk yang boleh ditebus malah ianya sangat berbaloi dan lumayan.

Paling menarik hati saya ialah jika kita berjaya mengumpul 22, 000 mata ganjaran kita boleh tebus dengan pakej umrah. Ini bermakna anda hanya gunakan mata ganjaran ini sebagai tiket percuma umrah kalian.

Bagus bukan?

2. Tabung kebajikan ahli
Tabung ini khas buat ahli sahaja iaitu apabila berlaku musibah pada diri anda seperti rumah anda terbakar, kemalangan mahupun anda dilanda musibah bencana alam seperti banjir, dan lain lain.

3. Khairat kematian ahli dan keluarga kandung ahli
Apabila berlaku kematian sama ada diri anda, isteri, anak kandung atau pun ibu bapa kandung. Anda layak memohon khairat kematian yang telah disediakan buat anda.

Namun untuk anda sebagai ahli layak mendapat tabung kebajikan dan khairat kematian, anda harus patuhi syarat yang telah syarikat tentukan iaitu,

1. Membeli produk rcc stevia sama ada stevia atau kopi atau set kecantikan beautyline pada setiap bulan. Kelayakkan tuntutan dikira backdated 3 bulan terakhir. Tidak cukup 3 bulan tak sah ya
2. Anda harus mengesahkan pembelian tersebut di laman akaun persendirian masing-masing setelah pembelian berlaku.
3. Telah jadi ahli berdaftar selepas 3 bulan. Maknanya kelayakan ini sah selepas 3 bulan anda jadi ahli. Dalam tempoh 3 bulan ini, anda tidak layak jadi untuk membuat sebarang tuntutan. Walau bagaimanapun, kiraan belian setiap bulan telah bermula dari bulan pertama anda mendaftar. 

Okay mungkin ramai tidak tahu atau tidak faham,

Apabila anda telah menjadi ahli berdaftar ini bermakna, syarikat akan mengenal pasti kad pengenalan anda.

Anda akan ada USERNAME dan PASWORD bagi mengakses akaun peribadi anda di laman website rcc2u.com.

Apabila anda masuk ke laman akaun peribadi anda, akan tertera butiran peribadi anda.

Okay.

Saya beritahu tadi, anda akan dapat mata ganjaran percuma bukan? Juga harus mengesahkan pembelian. Kenapa?

Ini kerana dengan mengesahkan pembelian anda, barulah syarikat mendapat maklumat mengenai pembelian anda dan dengan itu barulah anda akan mendapat MATA GANJARAN dan BUKTI BELIAN BULANAN bagi MELAYAKKAN diri anda tabung kebajikan dan khairat kematian.

Panjang lebar penerangan saya mengenai kes ini, diharap agar semua ahli yang membaca jangan ambil mudah perkara ini ya.

Ingat, pembelian haruslah di sahkan. Setelah pembelian dibuat, stokis akan memberikan anda pengesahan pin yang perlu anda sahkan kemudiaannya di laman akaun peribadi anda.

Gagal buat demikian, anda gagal mendapat semua faedah yang seharusnya anda wajib dapat.

Jadilah pengguna yang celik, jangan harapkan agar semua stokis dan agen faham anda. Kerana itulah anda mudah ditipu. Banyak sangat kes berlaku, tetapi tanpa bukti. Syarikat tidak dapat lakukan apa-apa.

Harap entri ini dapat membantu kalian semua. 


Tuesday, March 22, 2016

Panduan Ahli Baru RCC Stevia

March 22, 2016 0 Comments

Teks: Emme Marina Mohamad

Assalamualaikum semua, terima kasih buat ceo marketing kita, Tuan Asmawee sebab sudi kongsi ringkasan nota tentang panduan keahlian rcc serta kebajikan ahli yang kita dapat setelah menyertai keahlian rcc global.

Mengapa disebut keahlian ya?
Bagaimana menjadi ahli?

Seperti yang kalian lihat di blog saya ini sebenarnya ialah blog penjagaan kesihatan menggunakan gula sihat stevia dari syarikat rcc global sdn. Bhd.

Harga sebotol stevia 10 ml berharga RM 50
2 botol stevia RM 100
3 botol stevia RM 150

Tetapi untuk lebih penjimatan, pada pembelian 3 botol stevia. Anda layak mendapat keahlian percuma dan jimat sebanyak RM 10.

Jadinya, Harga stevia bagi pengguna VIP = RM 140 sahaja.

Setiap ahli akan memperolehi 1 akaun khas di mana anda perlukan akaun ini sama ada untuk tujuan semakan pembelian ulangan (bagi melayakkan diri anda mendapat kebajikan dan khairat kematian) dan juga sebagai bisnes tools.

SEBAGAI AHLI BARU RCC.

ANDA PERLU TAHU...

▶ WITHDRAWAL KOMISEN SETIAP HARI AHAD SEBELUM SISTEM CLOSED 10.30MLM

▶ Hanya 6 Bank yg digunakan utk Pembayaran Komisen :
✅Maybank
✅CIMB
✅RHB
✅Public Bank
✅Bank Islam
✅BSN

▶ Bagi yang Akaun Gold dan Platinum untuk keluarkan Komisen kene Login setiap akaun.

▶ No Akaun Bank mestilah sama dgn Penama Ahli berdaftar

▶ Redeemtion FREE drpd RP terkumpul boleh dbuat pd Bulan Jun dan Disember shj dan setiap Akauan tidak boleh dicampurkan RP dgn akaun lain.

▶ Redeemtion RP ke Privilage Card Petronas hanya dibuka pd setiap 10hb setiap bulan... (minyak percuma)

2000RP = RM 200
5500RP = RM 600

Bagaimana RP dikumpul?

2 cara nilai RP ini dikumpul;

- Pembelian ulangan (10 point)
- komisyen pasangan berkumpulan (10 point)

** stevia (2 botol) = RM 60 = 10 RP
** kopi kapucinno = RM 55 = 10 RP
** RCC beautyline = RM 155 = 10 RP

SEBAGAI AHLI RCC ANDA PERLU TAHU...

✅ No Akaun Syarikat :
Maybank ▶ 5511-0030-3495 ( RCC GLOBAL (M) SDN BHD

✅ Tabung Kebajikan ( Hanya Ahli RCC ) cover RM1K - RM 5K.

▶Syarat Kelayakan :
# Keahlian 3 bulan
# Belian 3 bulan bertrut2 Minimum 1 set B sbulan
Siapa yg layak?
- Kemalangan ( Patah )
- Kebakaran
- Banjir
- Ribut

✅ Tabung Khairat :
# Ahli :
Belian 1setB = Layak RM4K
Belian 2setB = Layak RM5K
Belian 3setB = Layak RM6K

#Keluarga :
Bila Kematian kepada :-
- Suami
- Isteri
- Anak2
- Ibu
- Bapa
# Tuntutan RM2K seorang

✅ Target UMRAH PERCUMA RCC kumpul 30,000RP(1 Tiket seorang)

✅ Komisen RCC boleh dikeluarkan hanya pada Hari Ahad setiap minggu sebelum Sistem Offline kul 10.30mlm dan tiada masalah kalau tak withdraw boleh juga withdraw setiap bulan selepas Komisen Pencen Royalty keluar

✅ Setiap Pengeluaran Komisen Fee RM5 setiap..Akaun tidak kira berapa amount withdraw

✅ Wisma dibuka dr jam 9pg-6ptg ( Isnin - Jumaat ) & 9pg-1ptg ( Sabtu ) dan AHAD DITUTUP.

✅No HQ HOTLINE 📞07-2445935

✅ STOKIS MOBILE Modal RM 3880 :
# 20 set A x RM 136 (RM 4)
# 20 set B x RM58 (RM 2)

✅ STOKIS UTAMA Modal RM 18,650
# 100 set A x RM132(RM 8)
# 100 set B x RM 54.50(RM 5.50)


Alhamdulillah. Menarik bukan jadi ahli rcc ni?
Selain anda menjadi pengguna anda boleh juga jadikan rcc sebagai platform perniagaan anda.

Bagi mereka yang meminati perniagaan atau marketing bersama rcc. Terdapat lagi 2 pakej pilihan iaitu

- Gold 9 botol = RM 420 (3 akaun pendapatan)
- Platinum 21 botol = RM 980 (7 akaun pendapatan)


Jika kalian sudah paham, dan berminat untuk sertai keluarga sihat rcc,

Hubungi saya di talian
0189100852

Sudi membantu kalian pada bila-bila masa sahaja
Jom jadi sihat.

Badan sihat, poket tebal :)


Monday, February 29, 2016

Gelombang Bebas Hutang Bersama Stevia Semakin Menular

February 29, 2016 0 Comments

Teks: Emme Marina Mohamad

Percaya tapi macam susah nak percaya. Boleh ke buat duit dengan produk stevia ni?


Jawapannya: memang boleh!

Mungkin yang fikir besar, nak untung sekali masuk beratus atau beribu. Maka, stevia bukan untuk awak. Atau mungkin nak kaya tanpa mahu pedulikan orang lain. Juga bukan untuk awak.

Misi kita di sini ialah menyebarkan kebaikkan gula stevia bagi menggantikan gula pasir atau racun putih ini dirumah anda namun pada masa sama anda boleh kongsikan kejayaan ini bersama rakan dan seluruh Malaysia.


Bayangkan misi 1 rumah, 1 stevia tercapai. Atau pun 1 kad pengenalan, 1 stevia. Hehe

Semua rumah pasti ada gula kan?

Jomlah saya kongsikan fenomena rakan-rakan biz saya yang gigih dan rajin usaha dalam merebut peluang menyebarkan kebaikkan gula stevia. Sambil sebarkan maklumat, sambil tebalkan poket.


Tengoklah tu. Sape rajin dia dapat tahu.

Tiada istilah duduk goyang dan dapat iincome berkepuk. Orang Cina, India semuanya sudah mula berminat menyertai plan bisnes rcc stevia ni. Pengasas kita orang Islam, Bumiputera tahu.


Wednesday, January 20, 2016

Kenapa Saya Join RCC

January 20, 2016 0 Comments

💥KENAPA SAYA JOIN RCC💥

Sebab guna sendiri pun dapat faedah ❗

💥🌿 Produk Stevia pemanis sihat, produk muslim ada PPIM,AJL dan HALAL

💥🌿Dapat harga murah, sebotol rm50 bila daftar dapat rm60 dua botol.

💥🌿Setiap belian ulangan rm60 dapat 10 mata ganjaran yg tiada tarikh luput.
Boleh kumpul sampai bila2. Boleh tukar dgn
↗tab
↗labtop
↗baucer giant
↗baucer petrol
↗umrah
↗deposit kereta mewah
↗emas
↗pelancongan.

💥🌿 Khairat kematian sbanyak rm4k - rm6k utk waris, jika saya meninggal (sbg pengguna setia dgn belian rm60 sebulan)

💥🌿Khairat kematian saya dapat jika keluarga terdekat meninggal. Rm2k utk setiap kematian (sbg pegguna setia dgn belian rm60 sebulan)

💥🌿Dana kebajikan, saya dapat rm1-rm5k jika berlaku musibah spt ↗kemalangan melibatkn patah
↗kebakaran
↗bencana alam spt banjir dan sbgnya. ( sebagai pengguna setia dgn belian rm60 sebulan )

Dengan modal serendah rm140 ( 3 botol stevia) dan belian bulanan rm60 (2 botol) saya layak dapat semua ni ❗

Anda bagaimana?

Daftar segera utk dapat LEBIH LAGI❗

Hubungi saya utk info selanjutnya :
Emme Marina
0189100852


Sunday, November 22, 2015

Khairat Kematian dan Tabung Kebajikan. Sudahkah anda buat belian ulangan?

November 22, 2015 0 Comments

Utk semua ahli
.
Sudahkah tuan/puan membuat pembelian maintenance iaitu pembelian Plan B serendah RM60 bagi bulan November dan mendaftarkan pin belian di akaun masing2?
.
Ia bukan pembelian wajib tetapi ianya adalah keperluan utk kelayakan menuntut khairat kematian dan faedah tabung kebajikan yg ditawarkan syarikat...

Nak tahu lebih lanjut? Masih tak tahu username keahlian anda?

Wasap 0189100852
.
.
.
#steviasweetener #stevia #steviaextract #steviarccglobal #nosugar #zerocalories #nocalorie #malaysia #penang #detox #testimoni #testimonistevia #promosi #hargapromosi #sales #menjanapendapatan #healthyeating #gulasihat #kempentukargula #kencingmanis #darahtinggi #gout #migrain #gastrik #kanser #demam #photooftheday #photoofthenight


Home Ads