Memaparkan catatan dengan label kenali potensi diri. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label kenali potensi diri. Papar semua catatan

Jemputan Khas ke Group Pengajian Kenali Potensi Diri Secara Percuma. Ekslusif dibuka kepada Umum

" Apakah Sebenarnya Yg Aku Cari dalam Hidup ini, Siapakah Aku ? "

Assalamualaikum . . Kekasih2 Allah dirahmati sekalian. .  nama sy Kawaras Yahaya , #SuccessPartner kalian di #FAVApprentice . . Jom saya kongsikan Bait2 Kasih Syg untuk input Isnin kite . .


Bismillah

Pernahkah kita bertanya kepada diri 2 persoalan di atas?


Manusia ada 2 bahagian asas :

1. Jasad ( Jasmani )
2. Batin ( Rohani )


. . Jika Allah tak memandang kepada Rupa Paras, dimana letaknya pandangan tu ?


=========
Watak Batin
=========

Jiwa, Fikiran, 7 Martabat Nafsu , Kecenderungan , Kebolehan


=========
MENGENAL DIRI
=========


1. Awalnya kita bekerja seawal 7am - 6pm setiap hari dan hanya dapat tidur pada sekitar 11pm dan bangun semula sekitar 5am. Bekerja bermula usia 24 dan pencen sekitar 56 , rutin yang sama selama 32 tahun. .

2. Pernahkah terfikir untuk kita kenal diri kita ? apa kebolehan kita yg terpendam?

3. Adakah kita sudah rasa ada sesuatu yg "Hilang" di dlm kehidupan sekarang ?

4. Adakah kita bahagia ? berfikiran terbuka dan positif ? atau kita sentiasa biarkan org2 #Negatif mempengaruhi kita ?


Untuk menjawab persoalan ini, haruslah mendapat bimbingan #Mentor.. in shaa Allah, mudah untuk kita mencorak kejayaan dalam hidup, kerjaya dan bisnes.


================================
Sila Like dan Follow dengan senyuman

FB : @kawarasyahaya @favacademy
Insta : @kawarasyahaya
=================================

Share lah Posting dan LINK ni dekat #Group2 lain, Free - free je kita dapat pahala bila bisnes orang lain maju



Telegram Bisnes dan ILMU Percuma :

 t.me/FavApprentice