Merdeka Sale Jam Tangan dari Buruj Watches

Assalamualaikum,


Salam Kemerdekaan 2020 buat semua pembaca. Alhamdulilah bermula esok kami ada buat sale bagi beberapa produk jam tangan kami, Buruj Watches.




Merdeka Sale
Buruj Watches



25 Ogos sehingga 31 Ogos 2020

SAHAJA



FREE POSTAGE seluruh Malaysia



+ Free Beg Kertas Buruj
+ Free Notebook
+ Free Mini Surah
+ Kupon RM10


Dan Waranti setiap jam dari kami selama 1 Tahun



Jam Tangan Solat & Kiblat Buruj Sport


To Order klik HERE


Jam Tangan Solat & Kiblat Buruj Qibla


To Order klik HERE



Jam Tangan Arabic & Anticlockwise Buruj Tawaf Classic

Available Women Only


To Order klik HERE



Jam Tangan Solat & Kiblat Buruj Exclusive


To Order klik HERE



Jam Tangan Arabic Buruj Arabic
Men & Women


To Order klik HERE





Jam Tangan Solat & Kiblat Buruj Aysa


To Order klik
 HERE



Tazkirah Pagi - Redha, Sabar dan Muhasabah Diri

_BINGKISAN PAGI_
_05 MUHARRAM 1442H_

_Hidup kita ni Allah sediakan pelbagai corak dan rupa dari segi aturan kehidupan,ada susah,ada senang,ada sakit,ada sihat dan seumpamanya.Bukan Allah tak adil tapi kerana Allah mahu kita saling membantu dan muhasabah diri masing-masing._

_Usah dicari mana kesilapan dalam takdir yang ditetapkan oleh Ilahi.Tapi carilah punca kelemahan diri dalam menempuh ujian yang diberi .._


_Usah dicari mana ketenangan yang tidak diberi oleh IIahi.Tapi carilah punca keresahan tidak diundang menempuh didalam hati .._


_Dan usah dicari mana nikmat yang Allah tidak beri pada diri.Tapi carilah punca kufur nikmat diri yang tidak pernah tahu menghargai .._


_Biar terpisah dari hati makhluk asalkan jangan terjauh dari redha Allah.Begitu juga biar terpinggir dari sanjungan makhluk asalkan jangan terbuang dari pandangan Allah._


_Wallahualam_

Credit to penulis tapi saya sendiri tak pasti siapa pemiliknya. Semoga Allah berkati setiap penulisan dakwah beliau. Aamiin3x 

Perkhidmatan Pelupusan Al Quran & Buku Agama

Assalamualaikum w.b.t ๐ŸŒน

๐Ÿ“šAnda banyak menyimpan Al-Quran dan buku-buku agama lama dirumah?
๐Ÿคท๐Ÿป‍♀ Banyak yang rosak dan koyak tapi anda tidak tahu mahu lupus dimana?
๐Ÿคท๐Ÿป‍♀ Jangan risau...
๐Ÿ™…๐Ÿป‍♀ Kami ada penyelesaiannya 
๐Ÿ™‹๐Ÿป‍♀ Kami menyediakan PERKHIDMATAN PELUPUSAN AL-QURAN & BUKU-BUKU AGAMA YANG KOYAK/ROSAK/LAMA ๐Ÿ™†๐Ÿป‍♀

๐ŸŒธ Setiap hari jumaat‼

๐ŸŒธ Masa : 10:00 pagi - 4:00 petang

๐ŸŒธ Lokasi : Student Lounge, Yayasan Restu, Kompleks Kesenian Islam Antarabangsa Selangor, Shah Alam

๐ŸŒธ Bayaran : RM8.00/1kg

• Semoga usaha ini dapat menyelesaikan masalah penyimpanan & pelupusan Al-Quran lama dan buku-buku agama yang koyak/rosak secara tertib ๐Ÿ˜Š

• Sila asingkan mengikut kategori Al-Quran / buku agama / buku sekolah. 

▪ Sekiranya terdapat sebarang kemusykilan, mohon hubungi :

๐Ÿง•๐ŸผRoshalina
๐Ÿ“ฑ019-2000023

๐Ÿง•๐ŸผRestu Shop
๐Ÿ“ฑ010-6600271

๐Ÿ‘ณ๐Ÿฝ‍♂En Latiff Majid
๐Ÿ“ฑ019-4807069

๐Ÿ”ฅ Tempat Pelupusan Al-Quran di Riyadh Restu, Lot 2154, Lorong Setia 3, Bt 19, Jalan Kuang, 48050 Kuang, Selangor. 
• Mendapat kelulusan KDN. 

๐Ÿ’š Kesucian Al-Quran tanggungjawab bersama ๐Ÿ’š

@muslimahcircle๐Ÿ›๐Ÿ“š

Mohon rakan2 sebarkan sekali ya. 

Marketing Sharing

Impian saya antara salah satunya ialah membantu lebih ramai orang memahami sedikit sebanyak apa itu marketing, teknik, funnel walaupun ilmu saya tidak hebat. Namun, itulah caranya saya belajar dan gunakan untuk mendapatkan income harian dan bulanan saya. 


Seratus peratus income saya datang secara online. Sejujurnya saya bukan hebat dalam semua funnel. Namun, ilmu yang sedikit itu saya berharap dapat sampai kepada anda semua. Saya bukan mahukan penghargaan anda, saya hanya mahu share. 


Cukuplah bagi saya Allah mengetahui apa yang tersirat di hati saya. Cukuplah hanya diri saya sahaja yang menghargai apa yang saya lakukan. Its enough.


Cuma, saya selalu terbatas untuk sharing kerana bimbang ayat penulisan saya tidak begitu bagus.


Just do it right? 


Lama dah tak sharing. Rindu.


Overdue 2 hari. Doakan saya selamat bersalin ya. Aamiin3x 

Cybersona Shopee Bot For Shopee Marketing - BOOST & TAMBAH FOLLOWER

Adakah anda seller di SHOPEE?


NAK NAIKKAN FOLLOWER DAN NAIKKAN SALE DENGAN MUDAH?


PERKENALKAN SOFTWARE CYBERSONA


cybersona shopee bot boost tambah follower


Kenapa anda WAJIB ada Cybersona? 



4 FUNGSI BEST KAT SOFTWARE NI KHAS BUAT ANDA






FUNGSI AUTO FOLLOW TARGETED





Anda boleh lakukan auto scrapt dan following pada TARGETED PROSPEK berdasarkan

– hot keyword ( trending ) dalam shopee
– own keyword ( boleh set keyword sendiri, contoh, jual tudung, set nak follow orang minat tudung )
– Jumlah followers dan following ( ni penting, sebab user biasa kebiasaanya following dan followers mereka tak ramai.

Anda boleh set AKTIF KE TIDAK FOLLOWER korang.


ni PART BEST… software ni HANYA AKAN scrapt user yang mana

– pernah tinggalkan feedback / rating dalam Shopee
– pernah buat belian dalam Shopee


Haaa.. nampak tak macam mana TARGETED nya?


FUNGSI AUTO UNFOLLOW




Sama macam dalam instagram, bila dah tinggi followers, kita nak kurangkan, kita boleh setkan sampai satu nilai,software ni
akan buat auto unfollowing.


AUTO BOOST PRODUK




Okay, ni satu lagi fungsi yang anda memang NAK. Lupa nak boost produk setiap 4 jam? Tak tahu mana satu nak boost? Dengan Cybersona, anda boleh setkan 5 produk akan auto BOOST setiap 4 jam, tanpa perlu nak masuk dan boost again.

Boleh setkan berdasarkan

– produk tertentu ( anda setkan nak produk mana )
– jumlah view tertentu ( contoh, ada produk anda yg view kurang dari 10, boleh auto boost yg tu dulu)
– random produk (mana-mana produk dalam shopee store anda )


UNLIMITED ACCOUNT


Ada banyak akaun shopee? Haaaa, 1 bot boleh run multiple account Shopee☺️ tetapi janganlah run terlalu banyak. nanti slow juga bot nak adjust setting satu per satu kay. Kami cadangkan 3-5 akaun sekali run sudah ok.. Jika ada lebih, anda boleh run secara berjadual atau manual.



LATESTTTT FEATURES



TRENDING SEARCH





Pening nak cari best trending produk kat shopee?


Pening nak buat keyword produk?


Apakata korang buat research aje ikut produk2 sedia ada kat shopee? Dari situ boleh tengok produk berdasarkan keyword yang korang pilih. Tengok sale diaorg. Tengok brand mana. Bolehlah usha2 kedai tu juga kan?


Nak berjaya kene belajar dari pesaing kita. ๐Ÿ‘




TAPI PERLU ANDA TAHU



SOFTWARE ni untuk PC sahaja tahu. Windows based.


So HP TAK boleh nak run๐Ÿ˜…


1 PC 1 lesen sahaja.


Nak pakai banyak pc? Kenalah lain2 lesen☺️


Okay?


Dan... Walaupun unlimited account, kami cadangkan janganlah semua nak run sekaligus. Nanti berat dan delay aktiviti bot. Setakat run 3 ke 5 akaun oklah ye.


So macam mana?



BERMINAT?



NAK TENGOK LATEST DEMO


KLIK SINI๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡



https://youtu.be/Sh4TbuOdi1c

https://youtu.be/Sh4TbuOdi1c




Dah tak sabar nak dapatkan Cybersona Shopee Bot?



Hah..


Jom dapatkan pada harga LAUNCHING kami hari ini


RM 199
RM 199
RM 199




EHHH JANGAN DULU. TAKNAK MAHAL2 LAH.



KHAS TUK ANDA




RM129 SAHAJA 
RM129 SAHAJA 
RM129 SAHAJA 



LIFETIME & FREE UPGRADE



TAWARAN INI AKAN DITUTUP BILA-BILA MASA SAHAJA.



Dapatkan sementara harga masih dibuka๐Ÿ˜๐Ÿ˜



TERUS ORDER DI SINI