Berkongsi kisah kehidupan sebagai suri dan pada masa sama, berniaga untuk bantu keluarga. Suka sharing berkaitan online marketing dan menjual produk islamik seperti jam azan untuk rumah, jam tangan azan, al quran digital dan macam-macam lagi.

Read More

Selamat Datang Ke Blog Emme Marina

Semoga Dilimpahi Rezeki dan Keberkatan Buat Semua Pembaca
Read More

Servis Facebook Page

Paling saya suka membantu sahabat semua, berjaya dalam bisnes insya Allah. Pasti berjaya
Read More

Al Quran Digital

Pembantu peribadi anda memperbetulkan bacaan, belajar tajwid dan lebih seronok mengaji. Insya Allah
Memaparkan catatan dengan label peluang dropship. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label peluang dropship. Papar semua catatan

7/10/2020

Video Tutorial Panduan Buat Dropship Produk Islamik

Assalamualaikum semua,


Dropshipper saya masih belum ramai. Saya tidak begitu fokus mencari dropshipper kerana sudah biasa bersendirian. Walaupun mentor-mentor ramai mengesyorkan pencarian agen dan dropship namun tak semua orang biasa lakukan sedemikan.


Saya sudah biasa lakukan sale sendiri, kekok juga kan nak buat group dropship, namun bukanlah tak pernah ada group dropship sendiri. Saya sudah uruskan lama dropshipper sejak tahun 2011 lagi. Cuma dulu agak aktif, sekarang masa dan perubahan cara hidup mungkin antara faktor saya kurang aktif menjaga team sendiri. 


Namun, saya sedar apa yang kita ada kita patut share untuk lebih ramai dapat peluang menjaga pendapatan seperti mana saya sendiri lakukan. Apa ilmu yang kita ada selain share secara public, kita boleh share kepada team sendiri.


Jadi khas buat dropship-dropship kesayangan saya ini. Saya siapkan satu website katalog khas buat mereka.


Website ini bertujuan sebagai rujukan kepada mereka. Bagaimana mengenali produk, mencari bahan-bahan bagi pengiklanan, memudahkan urusan tempahan dan pembayaran. Namun bagi saya, yang mudah ialah mereka sudah ada tempat rujukan untuk menggali informasi produk yang mereka akan promosikan.



Saya cuba untuk mudahkan urusan setiap dropshipper. Ada masanya saya terlalu sibuk untuk singgah group. Jadi saya harap dengan adanya setiap panduan dan bahan yang telah disediakan dapat memudahkan urusan mereka berniaga produk-produk di bawah DROPSHIP PRODUK ISLAMIK.



Jom tengok video tutorial yang telah saya sediakan siang tadi. Okay ke?



Doakan team Dropship Produk Islamik cemerlang, dan berjaya dunia dan akhirat kay?


Berminat nak sertai kami pun boleh. 




Read More

2/28/2019

Dropship Al Quran Tagging Dibuka, Jom Sertai Team Sahabat Enuur Hari Ini

Bismillah. Adakah anda sedang mencari peluang untuk menjadi dropship al quran tagging? Alhamdulillah, team saya masih dibuka penyertaan bagi sesiapa sahaja yang ingin menjana pendapatan dengan berniaga al quran tagging


Kami buka ruang untuk anda menjemput rezeki bersama kami.☺Mari berniaga sambil menambah pahala. :)

Dropship al quran tagging


Untuk dropship,


Komisyen 15% tidak termasuk postage.


Namun untuk kami lihat keriusan anda berniaga dan mahukan sales bersama kami. Ada syaratnya,


Harga dan list produk

Ready Stok

Set Tagging :
1. Tagging 1.0 RM 37 (Pos: RM 8 Sem/ RM 11 SS)
2. Tagging 2.0 RM 39  (RM 37) (Pos: RM 8 Sem/ RM 11 SS)

**Harga Tag 2.0 offer sampai habis 1000 set

198 Tagging (Quran siap Tag)

1. AlQuran Tag A6 : RM 95 (Pos: RM 8 Sem/ RM 11 SS)
2. AlQuran Tag B6 : RM 115 (Pos: RM 9 Sem/ RM 16 SS)
3. AlQuran Tag A5 : RM 120 (Pos: RM 9 Sem/ RM 16 SS)
4. AlQuran Tag Ekslusif Wanita : RM 135 (Pos: RM 9 Sem/ RM 16 SS)


Pre Order

383 Tagging (Quran siap Tag)

1. AlQuran Tag A6 : RM 135 (Pos: RM 8 Sem/ RM 11 SS)
2. AlQuran Tag B6 : RM 115 (Pos: RM 9 Sem/ RM 16 SS)
3. AlQuran Tag A5 : RM 160 (Pos: RM 9 Sem/ RM 16 SS)
4. AlQuran Tag Ekslusif Wanita : RM 175 (Pos: RM 9 Sem/ RM 16 SS)


Jika anda berminat, kehadiran anda sangat dialu-alukan


Jika berminat boleh terus masuk ke grup dropship quran tag


https://chat.whatsapp.com/EqiFXPCOKJq6n9ZyK3ufWw


Untuk lihat produk details dan stock update, pastikan anda ada apps Telegram kay

https://t.me/qurantag



Sudah masuk, perkenalkan diri supaya kita dapat berkenalan dan bekerjasama bersama-sama.


Nama
Tempat tinggal


Untuk hubungi kami,
Whatsapp : 018-9100 852
Read More

11/23/2017

Tawaran Dropship dan Mini Agen DMS360


Salam

Jika anda berminat dalam bidang kecantikan, pelangsingan dan kesihatan. Semuanya ada di DMS360. Produk terviral di Malaysia sejak tahun 2014. Produk kecantikan kami 2x memenangi anugerah antarabangsa (2014 & 2017).







Produk bebas bahan kimia.
selamat
berkesan
ribuan testimoni




Jana pendapatan sebagai dropship kami atau menjadi agen serendah RM400 sahaja.

komisyen DS - 15%
komisyen mini agen - 20%





Hubungi terus 0189100852
Emme Marina
Stokis VIP DMSONE Skinworks


bimbingan marketing dan produk diberikan. Skrip iklan-iklan juga sentiasa ada.


berniaga dengan bijak.
jana pendapatan dengan dms viral


#dmsviral #gsviral
Read More

3/29/2017

Apa itu Dropship?

APA ITU DROPSHIP???

❎ Tak perlu pergi pos barang.
❎ Tak perlu simpan stok kat rumah.
❎ Tak perlu fikir nak 'restock' barang.
❎ Tak perlu buat 'stock listing'.
❎ Tak perlu photoshoot produk.
❎Tak perlu susah-susah nak fikir ayat iklan sebab Iklan Dah Autopost di fb.Semua leader yang buatkan.
.
.
.
Dah semua tak perlu, habis apa yang dropship dapat?? 

✔ Komisen 
✔ Group santai untuk timba ilmu.
✔ Gambar dan butiran produk secara percuma
✔ Peluang memulakan perniagaan dari rumah sambil jaga anak-anak.
✔ Selok belok dunia perniagaan.

P/s:Siapkan akaun untuk online banking bagi memudahkan untuk cek transaksi bank dan pemindahan baki.

Keutamaan diberikan pada yang benar-benar nak meniaga ,jana income ,rajin beriklan dan rajin online ya.

Mahu berniaga produk DMS360? 

Pendaftaran dibuka.

Syarat ketat kami, jujur, amanah dan jaga hubungan dengan Pencipta. 

Hubungi saya 
Stokis Leader DMS360 DMSONE

Hanya yang original sahaja

0189100852


Read More

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Popular Posts

Blog Archive

Pageviews

BTemplates.com

Blogroll

About

About

Copyright © Diari Seorang Suri & Bisnesmom | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com