Showing posts with label Auto Like Post Facebook. Show all posts
Showing posts with label Auto Like Post Facebook. Show all posts

Thursday, October 18, 2018

Sukarnya Beriklan di Facebook Tapi Nasib Baik Autopost Software Viral Ada

October 18, 2018 0 Comments
Bismillah

Sejak saya delete akaun Facebook saya yang sudah ada 5,000 rakan dan 1,000 lebih followers pada tahun 2016 dan kemudian cuba kembali ke dunia Facebook. Ianya sebenarnya sangat mencabar. Sukar untuk kekal aktif untuk bersosial malah untuk update status di Facebook personal. Jika kalian selalu singgah di blog saya anda juga mungkin perasan saya agak sukar untuk berkongsi mengenai kisah saya dan keluarga, suami dan anak-anak.


Sebenarnya saya agak protective, dan terlalu risau akan banyak perkara jika saya terlalu kerap menceritakan hal keluarga. Risau terbagi maklumat yang boleh mendatangkan bahaya kepada keluarga sendiri. Haa beginilah tahap kebimbangan saya.


Cukuplah sedikit kisah dan luahan hati saya hari ini. Oleh sebab saya alami kesukaran untuk kembali aktif di media sosial namun kerja-kerja pengiklanan tetap harus diteruskan. Rugi tersangat rugi jika saya tidak menggunakan peluang yang terbentang luas ni, masih terlalu ramai pengguna Facebook di Malaysia. Dan kita tidak harus limitkan diri hanya kerana kita rasa kita kurang serasi di media sosial tersebut. Facebook group dan Facebook Fanpage adalah salah satu medium yang amat berguna dalam mempromosikan produk jualan dan servis yang kita jalankan.


Dengan membina Facebook Fanpage bagi produk anda, anda membina sebuah kedai rasmi buat perniagaan anda. Usah limitkan diri anda untuk 100% berada di dalam kelompok 5,000 kawan sedangkan anda boleh pergi jauh dengan membina sebuah kedai rasmi anda di Facebook Fanpage. Untuk membina FB page juga sangatlah mudah. Dan tiada bayaran dikenakan jika anda sekadar nak setup Fb page. Ok?


Kedua, anda wajib join group-group Facebook untuk memaksimakan pengiklanan anda secara percuma! Rugi sangat anda tidak join group-group beriklan di Facebook kerana anda tidak perlukan bayaran langsung malah anda boleh bertemu ramai prospek di sana.


Jadi usah peningkan kepala dengan asyik memikirkan malu nak beriklan dekat Fb personal, anda boleh gunakan FB page dan FB group untuk iklankan produk jualan anda kay :)


Sejak saya gunakan FB Autopost dan 13 fungsi yang ada dekat Software Viral 2.0 ni, alhamdulillah kerja-kerja pengiklanan jadi lebih mudah. Jika saya kurang kawan, saya boleh add rakan-rakan baru secara automatik. Anda boleh pilih bagaimana anda nak add rakan, setkan masa dan add rakan baru dalam 50 ke 100 orang sehari tanpa anda perlu klik satu per satu. Software Viral ini akan lakukan kerja untuk anda. Kemudian, bercakap pasal FB personal, anda perlu juga aktif membuat interaksi bersama rakan-rakan FB anda yang lain. Janganlah ada kawan sampai 5,000 tapi krik lebih kan.. Biarlah rakan ramai, interaksi juga tinggi. Jika tinggi dapatlah kita prospek yang lebih besar juga. Betul? Jadi bagaimana nak buatkan rakan-rakan kita ni sentiasa follow dan lihat iklan kita ialah dengan kita aktif bersama mereka juga. Oleh itu, apa yang Software Viral ini sediakan ialah Auto likes dan Auto komen status rakan-rakan anda. Dengan lakukan perkara ini, dan konsisten, rakan-rakan FB yang sunyi tu akan mula melihat status-status post anda di wall mereka!

Ha!! Itu yang kita perlukan! Setuju?


Apa lagi kehebatan Software Viral ni?


Ok.. Anda boleh Auto join group-group FB setelah anda buat carian berdasarkan keyword. Contohnya, ada taip dropship sebab anda nak tambah dropship bagi produk anda. Ok, anda taip dan akan keluarlah semua group yang ada di dalam FB yang menggunakan keyword dropship! Jadi anda hanya perlu klik pada group-group tersebut dan tekan RUN NOW, oleh itu SV 2 akan mula menambah group-group ini bagi pihak anda.




Fungsi paling best! Anda boleh iklankan atau post apa sahaja anda nak share ke group-group FB dan biarkan sahaja software buat kerja anda. Anda bolehlah buat kerja lain kan... Jika ada 300 group FB, anda boleh kategori kan setiap group ini berdasarkan pilihan anda sendiri. Jadi mudahlah anda nak beriklan dengan lebih baik apabila anda groupingkan group FB ini dengan kategori lebih baik.

Sebagai contoh, saya ada kategorikan " group dropship", "group blogger" dan yang anda rasa sesuai untuk anda dengan produk jualan anda.


Software Viral 2.0 dengan 13 fungsi hebat ini berharga RM179 sahaja! Harga asal RM329. Jadi anda dah jimat banyak dengan diskaun yang diberikan. RM 179 ni, harga software dan lesen anda, jika masuk tahun kedua, anda tidak perlu bayar RM 179, tapi sambung sahaja dengan bayaran RM 39 untuk bayaran server sahaja!


Tidak mahal kan? Untuk modal RM179 insha Allah anda boleh balikkan modal setelah anda dapat jualan melalui software viral 2.0. Insha Allah, jika anda percaya anda pasti mampu lakukan.


Nak dapatkan produk hebat Software Viral 2.0?


Whatstapp SV2 ke 018-9100 852
Whatstapp SV2 ke 018-9100 852
Whatstapp SV2 ke 018-9100 852

Friday, September 07, 2018

Bila Keluar Error Pada Iklan Autopost Group Anda

September 07, 2018 0 Comments
Nak cerita indah je tidak bagus jugakan. Seolah-olah software Viral autopost facebook ini sempurna. Hakikatnya tiada perkara itu sempurna melainkan Allah yang Maha Esa. Cewah. Madah permulaan ya.

Pagi tadi saya beriklan, mengiklankan stok clearance jam tangan azan. Stok bagi model Jam tangan azan Harameen 6506 tidak akan direstok kembali oleh HQ kami maka HQ nak bagi clearkan stok ni segera itu yang ada lelong.




CLEARANCES SALE! CLEARANCES SALE!

Untuk makluman semua,kami sedang mengadakan CLEARANCES SALES bagi produk jam tangan azan model Harameen 6506 ini. Dan produk ini TIDAK AKAN DI RESTOCK SEMULA. Jadi cepat dapatkan stok terakhir Jam tangan azan HARAMEEN H6506 ini sekarang!

* Percuma: Baucer RM10 & Beg kertas Eksklusif (STOK TERHAD).

P/S: Pembelian sebelum jam 11.30 pagi akan dihantar pada hari yang sama.🤩 Selepas jam tersebut, akan dihantar hari bekerja berikutnya. InsyAllah 😊

Kenapa beli daripada kami?
- Harga paling murah
- Produk direct daripada kilang
- Penghantaran segera
- Tracking Number terus ke telefon anda melalui SMS
- Stok banyak (bagi yang mahu borong)

JAM TANGAN AZAN KIBLAT HARAMEEN 6506
Pilihan warna: Hitam (Skrin Putih), Hitam (Skrin Hitam), Kelabu (Skrin Putih), Kelabu (Skrin HItam), Pink, Putih, Kuning, Hijau Muda, Turquoise, Ungu dan Oren.
*kalau ada yang nak gambar lebih jelas boleh Chat dengan kami ya.

Spec:
•    Automatik Qiblat sepantas 3 saat
•    Automatik Kompas
•    Waktu solat seluruh dunia
•    Tulis nama sehingga 6 huruf
•    Penanda Al Quran
•    Kalender Hijrah dan Masihi
•    Taqweem Malaysia
•    Dwi-bahasa (English & Arabic)
•    Alarm
•    Stopwatch
•    Kalis Air (30M)

Untuk tempahan terus wasap ke 0189100852

#jammurah #harameen #jamazan #jamkiblat #kiblat #solat #buruj #freegift #original #warranty #casio #jamtanganazan #islam #trusted #jamdigital #mikat #quran #promosi

Mula sahaja terus ada masalah pada sistem. Keluar permission error. Aduh. Gelabah la kejap kan. Mana tidaknya kelmarin akibat tamak beriklan dan tidak ikut peraturan facebook saya disekat dan disifatkan sebagai spam. Namun, berjaya selesaikan dengan facebook cuma denda tetap kena dendalah. Saya tidak boleh buat apa-apa posting selama 1 hari. Alhamdulillah cuma sehari.


Bila saya cek kembali rupanya group tersebut sudah tiada ruang untuk membuat sebarang posting. Sudah ditutup. Jadi solusinya selepas ini delete sahaja group ini dari facebook akaun anda selepas itu anda boleh keluarkan dari setting group beriklan di software viral autopost facebook automasikan bisnes anda. 

Mudahnya software viral autopost facebook ini memberikan peluang untuk saya beriklan tanpa membazirkan masa. Malam tadi saya run auto like untuk semua post kawan-kawan di facebook. Insha Allah mulai hari ni nak konsisten add rakan baru 100 orang sehari. Nak add banyak-banyak boleh tetapi nanti masa terguna pula untuk pengiklanan autopost. Anda harus bijak gunakan software supaya facebook tidak anggap anda spamming. Jangan kerana ketamakan kalian, kalian sanggup hilang facebook akaun tahu.

Dan bestnya software viral autopost facebook ini boleh pakai kat handphone. Tidakla susah payah perlu beli laptop. Tak perlu sampai ke tahap tu dan boleh jalankan 3 akaun facebook berlainan sekaligus. 

Ha, apa lagi. Mulakanlah sale anda di facebook😊

Monday, July 16, 2018

Software Viral Sangat Membantu Saya Surirumah Yang Super Sibuk

July 16, 2018 0 Comments
Assalamualaikum

Saya mula berniaga di facebook sejak sekian lama menyepi. Bila dah kekok guna facebook inilah jadinya. Nak post facebook jarang, nak iklankan ke facebook juga krik krik. Apatah lagi nak aktif pergi like dan komen kawan-kawan facebook punye post setiap hari. Aduh tak terdaya saya dibuatnya.

Setiap hari saya sertai group Swap Like Shopee dan Instagram. Memang akan memenuhi masa juga. Dengan tugasan harian di rumah dan jaga anak-anak. Kemudian rushing nak ambil dan hantar anak sekolah lagi. Sesungguhnya adakalanya kita sampai tahap stress untuk cuba boost sale online.

Masa sebagai pengurus rumah dan anak-anak banyak mengambil masa untuk kekal fokus berniaga secara online. Sebab inilah saya tidak membuat perniagaan offline lagi buat masa ini. Jika saya buat cod, agak-agaknya bertambahlah havoc urusan saya seharian. Sudahnya hampir setiap hari pula saya dah tertido jam 10 malam. Hehe. Adakalanya jam 9 malam saya sudah terlelap bila tidurkan anak. Iyalah tidur mengempengkan baby, dengan kita sekali tidur sampai ke subuh.

Bila kawan perkenalkan software yang dia pakai ni saya antara segan tak segan jugakla. Saya terus sahaja tanya. Rupanya dia pakai software Viral ni untuk runkan iklan-iklan produk yang dia jual. Saya perasan sebab saya nampak iklan dia setiap hari dekat grup2 facebook. Saya pun pelik, eh rajinnya dia ni. Alkisahnya pakai software viral!

Selain tu, yang best software ni kita boleh setkan secara automatik like post rakan-rakan facebook tahu. Ha, jimat masa dan tak perlulah kita nak like satu-satu secara manual. Kalau 100 kawan, mahu berapa jam nak duduk situ ngadap handphone semata-mata. Kalau tenet nazak, bertambah nazakla nak tunggu loading profile kawan-kawan facebook kan?

Saya tunjukkan contoh video saya like post kawan semalam pakai software ni.


Best ke best?


Kenapa Kita Kena Like Post Kawan Facebook?


"LETIH NAK MAINTAIN ENGGAMENT"

sifu kata kalau kita tak like status orang jangan harapkan orang lain like status kita..

makin banyak kita habiskan masa like status orang makin banyak like yang kita dapat untuk bina sosial proof dan bina semangat kita..

tapi berapa banyak masa yang kita ada?

nasib baik saya jumpa satu sistem yang boleh like ratusan status rakan fb dengan sekali klik... dan bina enggagement dengan lebih baik...

haa itulah jawapannya. semoga membantu!



kalau korang berminat, bolehla dapatkan software ni sebelum harga depa naikkan lagi.

Home Ads