Showing posts with label Dermaxsuperskin 360. Show all posts
Showing posts with label Dermaxsuperskin 360. Show all posts

Wednesday, April 03, 2019

Restok Skincare 3 in 1 DMS360 Rescue

April 03, 2019 0 Comments
Alhamdulillah, berita baik. Skincare DMS360 Rescue atau Dermaxsuperskin 360 bakal restok oleh HQ DMS dalam masa 2 ke 3 minggu lagi. Walaupun kali ni agak lama untuk HQ restok tetapi syukur sangat-sangat produk ini bukanlah diberhentikan sepertimana diwar-warkan!


Allah risau betul kita kalaulah set asas Dermaxsuperskin 360 ni betul-betul HQ nak stop!



Inilah produk pertama yang saya amalkan dan sangat suka sebab berkesan! Set asas DMS360 Rescue sangatlah best dan sudah ramai pengguna setia, tidaklah tetiba HQ nak stopkan kan?


Cemas tahu.


Jadi, HQ dan leader saya maklumkan hari ini, ada khabar baik lagi 2 minggu paling awal kita akan dapat stok skincare DMS360 Rescue. Alhamdulillah.



Ramai tunggu ni. Kesian customer tunggu lama.


Harga berpatutan, set skincare basic yang berkesan dan mendapat anugerah antarabangsa pula tu. Siapa tidak mahu cuba bukan?



set asas DMS360 original
Hati-hati dengan produk tiruan DMS diluar sana ya


Anda nak dapatkan set asas DMS360 anda? Terus hubungi atau whatsapp saya sahajalah.


Insha Allah kita bantu sebaik mungkin. Percuma konsultasi gitu.



Whatsapp (emme): 018-9100 852
Siapa saya?


Stokis Sah DMS360 (Leader: 0102)

Monday, March 18, 2019

Tahukah Anda? Produk Rangkaian DMS360 Pernah Dua Kali Memenangi Anugerah Antarabangsa?

March 18, 2019 0 Comments
Tidak sangka produk jenama Malaysia berjaya menggondol dua kali anugerah antarabangsa. Ya, saya tidak tipu kalian. Tetapi inilah realitinya. Dermaxsuperskin 360 yang saya sendiri amalkan dan sentiasa promot kepada anda ini telah pun mendapat anugerah di peringkat antarabangsa sebanyak dua kali!


dms360 trusted brand

dms360 trusted brand

dms360 trusted brand



Walaupun terdapat pelbagai rintangan yang terpaksa kami hadapi sejak 2 tahun kebelakangan ini. Tetapi syukur alhamdulillah, DMS360 tetap mendapat permintaan dan testimoni tanpa berhenti menunjukkan keberkesanan produk DMS360.


Ramai pengguna lama konfius dengan pelbagai packaging DMS360, khususnya dua produk skincare iaitu set asas DMS360 dan Glowing Speed. Dukacita saya terpaksa maklumkan terdapat produk tiruan bagi kedua-dua set asas ni. Mahu tidak mahu, kami wajib memaklumkan pada kalian yang ini bukanlah satu marketing untuk menaikkan sale produk DMS tetapi saya sendiri sudah buat perbandingan produk DMS360 original dan tiruan yang berada di pasaran.


Ternyata terdapat perbezaan ketara malah krim dan bau juga tidak sama!


Yang bagusnya, anda sudah boleh buat perbezaan ini sekarang melalui packaging terbaru dari DMS360. Kelainan packaging ini sangat ketara, insha Allah anda tidak akan keliru lagi.


glowing speed original 2019

dms360 original 2019



Saya sudahpun membuat entri khas mengenai produk tiruan DMS, anda boleh baca terus di sini ya.


http://dms360original.com/2018/10/set-skincare-dms360-rescue-original-vs-tiruan.html

http://dms360original.com/2018/10/dms-360-dermax-superskin-360-original-tiada-hologram.html

http://dms360original.com/2018/10/sabun-honeydew-dms360-serum-stemcell-tiruan-di-shopee-lazada.html


Saya berharap entri ini dapat membantu anda apabila anda mahu membuat sebarang belian produk rangkaian DMS360 diluar sana :)



Mahu dapatkan info DMS melalui saya?



Tentu sahaja boleh. Anda boleh terus hubungi saya melalui whatsapp di talian 018-9100 852.


agen sah dms360

Saturday, February 23, 2019

DMS360 Skincare Kini Sudah 7 Tahun di Pasaran!

February 23, 2019 0 Comments
Tak sangka rupanya sudah 7 tahun produk DMS360 ni bertapak dan saya sendiri menjadi agen sah DMS360 hampir 6 tahun. Saya join keluarga DMS360 atau Dermax superskin 360 pada tahun 2014. Masa ni, saya cuba sahaja dahulu. Produk pertama yang saya cuba ialah set asas DMS360.


Masa ni, saya aktif bersosial dekat Facebook, dan ramai betullah agen sah DMS360 ni. Merata dapat tengok iklan diaorang. Macam mana tak tertarik?


Baca punya baca, saya pun akhirnya cubalah set asas DMS360. Pada masa tu, masalah yang saya hadapi bagi wajah saya ialah kulit muka kusam, sunburn, dan jeragat. Tetapi, saya tidak menaruh harapan terlalu tinggi untuk jeragat ni sebabnya saya ni memang ada jeragat atas 2 faktor yang sangat kuat, iaitu jeragat keturunan dan jeragat hormon.


Tetapi syukur alhamdulillah, dalam 2-4 minggu pakai set asas DMS360 masalah kulit kusam dan sunburn tu makin lama makin pulih. Muka cerah dah sama warna dengan leher. Haa, kan korang sendiri kalau perasan siapa kulit sunburn ni, leher cerah muka hitam. Kulit kusam atau sel-sel kulit mati pun memang seriusly dapat diatasi. Glowing la muka kita, ramai tegur muka makin berseri.


So, awal-awal pemakaian memang muka saya ada sedikit menggelupas. Bukan gelupas hat teruk tu ye, yang manja-manja jer. Soft peeling kata orang putih. Apa yang saya buat ialah, bila saya basuh muka dengan sabun collagen honeydew DMS ni, saya gosok-gosok bagi kulit-kulit mati tu keluar. Bila saya buat macam tu, kulit makin licin alhamdulillah. Tak lama lepas tu, takde dah soft peeling tu. dan sampai hari ni, memang tak pernah lah pakai skincare DMS kulit jadi gelupas walaupun saya tukar-tukar produk dengan set asas DMS yang lain.


Jika anda nak cuba produk DMS360, bolehlah order dengan saya kay. hehe


Bahaya produk diluar sana dah banyak FAKE.


Tiruan DMS360 sudah sangat banyak dek produk DMS terlalu femes. Ramai mengambil kesempatan dan tanpa malunya bagitau ni produk ori sis!!


Langsung nama-nama diaorang takde dalam list agen berdaftar! Produk lain, tak sama dengan ori, tetapi ramai tak tahu maka ramailah tertipu. Ada customer muka depa sensitif, baru pakai sehari kulit rosak. Ada yang muka tak rasa apa, memang lagu tu ajelah.. bernasib baiklah kalian.








Ready Stok Produk DMS360


Set Asas

DMS360 Rescue RM 139.00
Glowing Speed Galatica RM 169.90


Serum

Serum Glowing RM 100.00
Serum Stemcell Plus 2+1 RM 156.00
Serum Duo RM 199.00

Foundation

4d Foundation RM120.00
5d Foundation RM120.00
CC Hybrid Foundation RM120.00

Produk kuruskan badan

Fat Loss RM100.00/ 30 biji
BCC Krim Losyen Panas RM100 (clearance RM70)


Kesihatan dan Aset Wanita

Miss Me RM100.00/60 biji
Kopi DMSTOX (Coffee Monatox) RM75.00/ 15 scht

Kesihatan lelaki

Kopi Aumm RM120.00

Loose

Sabun DMS360 RM40.00 40g
Sabun Glowing Speed RM55.00 50g


Nak tempah produk DMS yang konfirm original? Mehlah wasap akak terus kay

Kita boleh sembang produk mana yang terbaik untuk masalah yang kalian hadapi. Consultation adalah percuma sahaja.


Whatsapp 018-9100852.

Friday, July 06, 2018

Skincare Dermaxsuperskin 360 Selesaikan Masalah Jeragat, Jerawat dan Muka Rosak!

July 06, 2018 0 Comments
Set asas kecantikan Dermaxsuperskin 360 sudah 5 tahun di pasaran dan sentiasa mendapat permintaan yang tinggi. Walaupun produk DMS360 tiruan masih berlambakan di kedai jamu dan jualan online dengan harga tidak masuk akal namun produk DMS360 atau Dermaxsuperskin 360 tetap memberikan kepuasan buat pemiliknya.

Yang muka kurang seri makin berseri. 
Jeragat semakin pudar.
Jerawat sudah mula kecut dan segan nak naik semula

Semuanya kerana keberkesanan produk original Dermax superskin 360. Hanya menggunakan produk original sahaja anda semua bakal tampil lebih berseri dan yakin. Gunakanlah produk DMS360 yang original sahaja kerana kami tidak bertanggungjawab jika berlaku sesuatu yang tidak diingini kepada anda nanti. Siapa pula nak tanggung jika muka anda rosak akibat bahan yang tidak diketahui?

Tahukah anda?

Set asas DMS360 atau Dermaxsuperskin 360 ini bukan biasa-biasa produknya tahu. Set asas Dermaxsuperskin 360 telah berjaya memenangi produk terbaik pada tahun 2014 di peringkat antarabangsa! Dengan menggunakan formulasi dari korea, kerana itulah krim DMS agak lain dari yang lain. Secalit sahaja sudah mencukupi untuk menyelesaikan masalah kulit wajah anda!


Banyak pertukaran packaging telah dibuat demi anda mendapatkan produk yang original lantaran lambakan produk fake DMS360
Pastikan yang original baru beli

DMS 360 TERBUKTI mampu merawat

✔️Jerawat / Parut Jerawat
✔️ Blackhead / Whitehead
✔️ Cela / Tompokan Hitam
✔️ Liang Pori Terbuka
✔️ Jeragat / Pigmentasi
✔️ Mencerahkan Kulit
✔️ Sesuai Untuk Kulit Sensitif / Kering / Berminyak
✔️ Meratakan Tona Kulit Muka
✔️ Mengurangkan Kedutan / Garisan Halus
✔️ Mengawal Minyak Berlebihan
✔️ Memberi Kelembapan Kulit
✔️ Memperbaiki / Mengaktifkan Sel Kulit Yg Rosak
✔️ Melambatkan Proses Penuaan
✔️ Menegangkan Kulit Muka.

SUPER CREAM (DAY & NIGHT CREAM) EFEKTIF UNTUK :
—------------------------------------—
– Mencerah & menyerikan wajah
– Menghilangkan pigmentasi yang tebal
– Menghapuskan jerawat dengan berkesan
– Mengecilkan pori-pori wajah dan menghaluskan kulit secara semulajadi
– Menjadikan kulit lebih awet muda dan anjal

SABUN COLLAGEN DMS UNTUK RAWATAN WAJAH
—------------------------------—
- lembut
- wangi
- buih2 yg halus
- memngecutkan jerawat
- mematikan jerawat
- mencerahkan wajah
- menegangkan
- memudarkan bekas2 parut

SET TERLARIS ini mempunyai
—---------------------------—
1. Krim Siang (20g)
2. Krim Malam (20g)
3. Sabun Honeydew (30g)

Bahan semulajadi
✔️ Pati sarang burung
✔️ Ektrak Honeydew
✔️ Glutathione
✔️ Kolagen

SPF25 (Tahan 4 Jam Perlindungan UV)
Saranan 2x pemakaian jika tidak memakai sunblock/foundation dengan SPF40 ke atas)
JIMAT TAHAN 3 BULAN PENGGUNAAN!!

Testimoni Skincare Dermaxsuperskin 360


















Skincare DMS360 sesuai tidak kira lelaki atau wanita
Seawal remaja hingga tua



Dapatkan set asas Dermaxsuperskin 360 hari ini dan miliki kecantikan semula jadi


Harga RM 139.00
Percuma Postage Seluruh Malaysia
Setiap tempahan anda bakal mendapat Cabutan Bertuah dari DMS360



Whatsapp 018-9100 852
Whatsapp 018-9100 852
Whatsapp 018-9100 852

Stokis dan agen sah berdaftar DMS, Emme Marina



Thursday, June 14, 2018

Glowing Speed Galatica By DMS360

June 14, 2018 0 Comments

GLOWING SPEED GALATICA 
—---------------------
Khasiat dan Manfaat GLOWING SPEED GALATICA:

♥️ Merangsang regenerasi sel kulit
♥️ Menganjalkan kulit wajah
♥️ Melembabkan dan menutrisi wajah hingga bagian dalam
♥️ Mencerahkan warna kulit wajah dan sunburn
♥️ Mengecilkan liang pori-pori wajah
♥️ Menjaga wajah dari kerutan dan penuaan
♥️ Membantu mencegah, mengurangi dan menghilangkan jerawat
♥️ Memperbaiki sirkulasi mikro pada wajah
♥️ Menekan kapasitas oksidasi pada kulit
♥️ Membuat wajah semakin cantikk dan awet muda
♥️ Memudarkan jeragat (kronik/hormon/penuaan)
♥️ Membantu membaiki kulit rosak akibat bahan kimia merbahaya

Glowing Speed Whitening Turbo mengandungi :
✔️Arbutin
✔️Collagen
✔️Glutathionne
✔️Furious Glow Pro

Produk ini lebih besar, lebih jimat kerana mampu bertahan sehingga 4-5 bulan. Sapu nipis² bukan tebal². 

Set premium ini terdiri dari
1. 1x krim siang (30g)
2. 1x krim malam (30g)
3. Sabun (45g)

Hasilnya terbukti :

😍 7x lebih pantas bertindak ke atas wajah
😍 glowing sepantas 5 saat
😍 kesan seawal 3 hari
😍 super glowing berbanding dms360 dan cermin seri
😍 lebih awet muda
😍 lebih besar
😍 lebih jimat

Sesuai untuk
✔️ Lelaki dan wanita
✔️ Wanita berusia 26thn ke atas
✔️ Selalu terdedah pada panas dan cahaya matahari
✔️ Kulit berminyak/ Normal/ Kombinasi/Kering

SPF45 (Tahan 8 Jam Perlindungan UV)

Testimoni Pengguna Glowing Speed Galatica
















Nak menempah Glowing Speed Galatica?

Whatsapp 018-9100 852 

Tuesday, May 22, 2018

Berjaya Masuk Kempen Raya Shopee 24 May - 26 May 2018

May 22, 2018 0 Comments
Assalamualaikum,

Alhamdulillah, tak sangka berjaya masuk kempen raya shopee. Jika anda nak dapatkan dua produk DMS yang meletop ini pada harga tak masuk akal. Bolehlah order di kedai shopee saya bermula 24 May nanti.



Kedai shopee saya ini linknya - www.shopee.com.my/emmemarina dan dua produk yang berjaya dimasukkan ialah 4D Foundation dan Stemcell 2+1 Apple Swiss with 24K Gold.

https://shopee.com.my/product/18001801/242411928/
 Dalam set stemcell ni 2+1 bermaksud ada kedua-dua jenis stemcell iaitu Stemcell pure Apple Swiss dan Stemcell 24k Gold

Stemcell 24k Gold

Stemcell Apple Swiss

https://shopee.com.my/product/18001801/241084827/

4D juga mampu memudarkan jeragat dan dikenali sebagai foundation anti jeragat yang boleh merawat dan mencerahkan wajah anda semua selain berfungsi sebagai pengganti bedak dan sunblock

Bolehlah anda mencuba kedua produk ini. Ha istimewa tahu. Belum cuba belum tahu!

P/s: Anda juga boleh nominate produk anda setiap kali shopee buat kempen. Mana tahu lulus kan? Walaupun rezeki esok lusa masih tidak tahu, namun kita cuba. Sama ada berjaya buat sale atau berjaya naikkan trafik kedai kita. Itu juga satu usaha marketing.

Selamat berniaga di Shopee!

Home Ads