Showing posts with label Facebook Autopost. Show all posts
Showing posts with label Facebook Autopost. Show all posts

Wednesday, July 03, 2019

Facebook Marketing Kini Lebih Mudah dengan Software Auto Post TolongLA POST. Satu Klik Untuk FB Timeline, Page dan Groups

July 03, 2019 14 Comments

Khas kepada peniaga online yang menggunakan media sosial fb sebagai tempat jualan online

Sekarang anda boleh melakukan online marketing anda dengan lebih mudah dan berjadual kesemua platform anda di FB hanya dengan sekali klik sahaja.

AUTOPOST FACEBOOK TIMELINE PAGE GROUP TOLONGLAPOST


Tugas anda sebagai peniaga online yang sibuk dengan tugasan harian yang lain akan lebih mudah....

facebook autopost software tolongla post pro

Anda nak iklan berjalan secara automatik walaupun anda sedang sibuk dengan tugasan harian yang lain?


TOLONGPOSTpro akan bantu anda memudahkan tugas marketing anda hanya dengan skali klik dan iklan anda kan berjalan ke semua platform yang ada pada FB anda secara berjadual dan sistematik.























FUNGSI UTAMA TOLONGLA POST PRO YANG TERSEDIA :-


AUTO POST
Jimatkan masa anda dengan fungsi auto post ke pelbagai group dengan jarak masa selamat yang boleh di tetapkan (multi image 7 gambar sekali post)


AUTO SCHEDULE POST
- Anda boleh scheadule/tetapkan masa iklan anda untuk posting. Dan software akan berjalan mengikut masa dan tarikh yang telah di tetapkan malah anda boleh tetapkan schedule lebih kedepan dari tarikh asal.


SAVE POST AND SETTING
- Anda boleh save copywiting anda dan juga group/page yang telah anda pilih untuk kegunaan post seterusnya. Jadi anda tidak lagi perlu ulang type copywiting dan pilih group/page untuk buat posting. Hanya load bahan yang telah anda save.


AUTO VIDEO COPY AND POST
- Anda boleh post video dari youtube, facebook page atau group tanpa perlu download terlebih dahulu. Hanya copy url video dan software akan proses video dan post sebagai video anda sendiri.






7 SUB FUNGSI TOLONGLA POST YANG TERSEDIA


AUTO POST TEXT / LINK / IMAGE / ALBUM / MULTI IMAGE / SLIDE SHOW / VIDEO





KESEMUA FUNGSI INI
BERADA DALAM SATU
SOFTWARE




HARGA ASAL UNTUK MENDAPATKAN SOFTWARE INI ADALAH

RM199.00



NAMUN JANGAN RISAU !!




ANDA BOLEH MENDAPATKAN SOFTWARE INI DENGAN HARGA PROMOSI



HANYA


RM99/PREMIUM



- 1 AKAUN FACEBOOK 

(Boleh tukar akaun facebook bila-bila masa)

- LIVE SUPPORT CHAT 6 BULAN

- GROUP TUTORIAL BERVIDEO




PERCUMA YURAN

SERVER TAHUNAN 

BERNILAI RM39.00



**YURAN SERVER HANYA PERLU DI BAYAR SELEPAS SETAHUN PENGUNAAN, MEMANDANGKAN SOFTWARE INI BASE ON SERVER JADI KAMI TERPAKSA KENAKAN CAS TAHUNAN BAGI MENGEKALKAN FUNGSI SERVER YANG DI SEDIAKAN OLEH PIHAK PEMBEKAL SERVER. NAMUN CAS INI SANGAT MURAH BERBANDING JUMLAH YANG PIHAK KAMI PERLU BAYAR PADA PEMBEKAL.


software bantu autopost facebook timeline, page, group


SOAL JAWAB SERTA TERMA DAN SYARAT 

KLIK DI SINI










Thursday, April 18, 2019

Marketing Kena Sentiasa Jalan, Barulah Ada Sale

April 18, 2019 14 Comments
Tidak kiralah orang baru ke orang lama. Milo pun sibuk buat iklan setiap hari kan? Dah masuk pasaran seluruh dunia pun masih sibuk sangat buat marketing.


Pergi je ke mana-mana kedai pasti ada jual milo!


Tapi hairannya saya dah sebegitu femes mereka tetap buat marketing. Malah pakai iklan TV lagi. Tak mampu i ols


Ialah siapalah kita ni kan. Ramai dikalangan kita terlalu berkira bab costing lagi-lagi bab tools ni. Mahal la. Takut nak gunalah. Jika ditanya, nak income tak?
.
.
Nakkkkkkkk


Boleh keluarkan modal?


Krik krik krik


Inilah yang membezakan orang berjaya, sederhana dan terus terdiam tak buat sale.


Berniaga sesuatu barangan atau servis bermaksud anda harus keluar dari kelompok malu ke kelompok luar biasa. Promot setiap servis / produk anda supaya sampai jauh bukan sekadar di fb personal je.


Rakan FB pula takkan nak biarkan sekadar 100-200 orangkan? Jadi kena tambah sampai limit 5,000 orang!



facebook marketing autopost fb group

Kemudian, sertai sebanyak mana medium group dan sharing servis/ produk yang kita ada. Lakukan secara konsisten. Mampu tak?


Kalau tak mampu sebab busy.. Susah juga. Dah busy bagaimana nak berniaga ni


Mehlah saya ni nak share tools bagi peniaga facebook! Hangpa gunakanlah secara berhemah.


autopost facebook


berniaga di facebook


Nak tahu lebih lanjut, boleh click website ni kay

Friday, March 01, 2019

Software Viral 2.0 Kini Dengan Lite Version Produk Terbaik bagi Facebook Online Seller

March 01, 2019 0 Comments
Kalian yang mengikuti saya di blog ini tentu tahu, saya pengguna Software Viral 2.0 bagi Facebook Marketing. Saya paling kerap gunakan fungsi auto post iklan ke group, dan kedua auto like bagi menaikkan engagement FB profile.


facebook marketing auto post iklan ke fb group secara percuma

facebook marketing



Saya sendiri tidak ingat berapa lama dah saya pakai Software Viral 2.0 ni. Tetapi jarang sangat software ni mengecewakan saya. Iklan-iklan berjalan lancar, engagement bersama kawan-kawan FB sentiasa ada walaupun tak sehebat ramai public figure kan.... Ialah tetapi konsisten itu kena ada.


Marketing ialah konsisten memasarkan produk dan diri kita. Tanpa konsistensi orang lain takkan tahu apa kita buat. Jangan sekadar nak beriklan sahaja di Facebook Group tetapi kita ni di Facebook Profile harus hidup dan aktif.


Saya perasan, ada sesetengah orang suka beriklan di Facebook Group tapi bila kita nak check profile mereka. Krik krik. Tiada update di Facebook profile, malah tak boleh pun tengok profile mereka atas sebab security. Jadi jika anda nak berniaga, anda harus setkan diri anda kepada PUBLIC.


Barulah kepercayaan itu ada. 


APA KELEBIHAN SOFTWARE VIRAL 2.0 VERSI LITE?


Sudah tentu bayarannya lebih murah berbanding full version, jadi anda boleh mencuba dahulu software ini dan fikirkan sama ada anda nak jadikan software ini personal maids FB marketing anda!


Seriusly. 


Kita bukan orang femes kan? 


Jadi kita perlukan software yang boleh bantu diri kita dan bisnes kita. Tiada orang lain yang akan bantu urusniaga anda, tetapi diri anda sendiri. 



software viral 2.0 lite version lebih murah



ANTARA FUNGSI

AUTOPOST GROUP

– Jimatkan masa anda dengan fungsi auto post ke pelbagai group tanpa block apabila jarak masa setiap posting di set (multi image)

(lihat video dibawah)


AUTO SCHEDULE TASK

- Anda boleh scheadule semua aktiviti anda dengan sekali klik


AUTO POST TO WALL FRIEND

- Anda boleh menghantar sebarang post ke wall rakan anda (Anda akan di ajar teknik yang betul untuk hantar post ke wall rakan tanpa mengganggu privasi rakan anda)


AUTO BUMB KOMEN

- Dengan fungsi auto BUMB anda boleh up posting iklan jualan anda di group-group secara berjadual dan pastinya menjimatkan masa dan iklan anda sentiasa kelihatan di dalam group.


AUTO LIKE LATEST POST

- Sistem like latest post sangat berguna untuk bina enggagement walaupun anda sedang sibuk bekerja, sistem akan like status terbaru rakan anda.


AUTO KOMEN LATEST POST

- Sistem komen latest post sangat berguna untuk bina enggagement walaupun anda sedang sibuk bekerja, sistem akan komen status terbaru rakan anda.


KESEMUA FUNGSI INI

BERADA DALAM SATU

SOFTWARE


HARGA ASAL UNTUK MENDAPATKAN SOFTWARE INI ADALAH
RM328.00
RM169.00



NAMUN JANGAN RISAU !!


ANDA BOLEH MENDAPATKAN SOFTWARE INI DENGAN HARGA PROMOSI

HANYA

RM119/6 MONTH

- 1 AKAUN FACEBOOK
- 6 FUNTION AVAILABLE
- GROUP TUTORIAL BERVIDEO


PERCUMA YURAN
SERVER UNTUK 6 BULAN PERTAMA 
BERNILAI RM39.00



Tempahan sudah pun dibuka


Untuk dapatkan software viral 2.0 Lite


Whatsapp

018-9100 852
018-9100 852


Usah tunggu lama-lama untuk berjaya,
mulakan hari ni.


belajar dan gunakan dengan bijak :)

Saturday, February 16, 2019

Teknik Percuma Viralkan Iklan Anda ke Group Facebook dengan Satu Klik Sahaja

February 16, 2019 0 Comments
Sejak beberapa minggu yang lepas, azam tahun baru 2019 antaranya ialah melepaskan barang-barang di rumah yang tidak digunakan lagi. Bila saya cek semula banyaknya barang di rumah kami yang kami tidak gunakan. Jadi saya fikir untuk apa ya saya simpan semua barang ini?


Jadi, saya snap gambar barang-barang di rumah termasuklah baju anak-anak yang mereka sudah tidak muat lagi ke group-group whatsapp. Alhamdulillah ada sambutan yang membelinya. Jual dengan harga murah sahaja cukuplah kembali untuk balik modal atau buat makan kami sekeluarga. Syukur


Dan kemudian, saya lihat baju-baju saya sendiri. Sebenarnya banyak jubah, blouse yang saya sudah tidak pakai or jarang sangat pakai. Ada yang sekali sahaja dipakai kemudian disimpan sahaja. Jadi untuk apa pembaziran itu? Let go! I am letting go all my clothes which i am not wearing them anymore. So, kalau ada yang anda berminat marilah hubungi saya atau terus membeli dari Shopee shop saya iaitu shopee.com.my/emmemarina . Kelebihan yang anda dapat bila membeli baju-baju ini di shopee ialah anda mungkin boleh dapatkan lebih penjimatan dengan menolak coins anda.


Dah dapat baju murah, tolak coins lagi menjimatkan kan?


Jadi, saya nak sharekan kesemua baju-baju ini kepada rakan-rakan Facebook saya. Kalau sekadar share di Facebook wall, mungkin lah tak berapa ramai sangat yang lihat. Ialah rakan kita tak ramai lagi. Jadi saya fikir why not saya iklankan ke semua group Facebook yang saya ada menggunakan Software Viral 2.0! Mudah, boleh terus iklanlan produk ini kesemua group tanpa manual post satu per satu. Hanya gunakan sahaja fungsi Auto Post Facebook, masukkan ayat iklan, setkan masa dengan baik dan tekan "post now".


Mudah. Menjimatkan masa. Insha Allah sampai.


Dengan izin Allah, insha Allah jika saya postkan ke 30-60 group yang ramai orangnya, manalah tahu ada rezeki mereka yang sedang mencari baju-baju yang saya let go ni.


ini adalah contoh group-group penduduk yang saya joined di Facebook. Apa sahaja group Facebook yang anda join, anda boleh kategorikan di Software Viral untuk memudahkan pengiklanan anda. Post successful bermakna iklan anda sudah berjaya dipostkan ke group tersebut.


Antara fungsi paling best di Software Viral 2.0 ialah penggunaan Auto Post. Auto Post ni anda boleh postkan ke group Facebook, Facebook Profile anda mahupun Facebook Page. Mudah sahaja kan?


Kita sedia maklum dan anda sendiri sedar, bahawa anda tidak ada banyak masa untuk lakukan sharing, pemberitahuan/notis atau iklankan produk anda setiap hari dengan manual postkan ke setiap group anda.


Adakalanya anda mungkin ada banyak Facebook page dan anda nak maklumkan perkara yang sama, mudah! Anda boleh gunakan fungsi Auto post Facebook ini juga dan iklankan notis/status anda kesemua Facebook page dengan sekali klik sahaja. Jimat masa.


Inilah yang saya lakukan setiap hari untuk beriklan secara percuma di medium Facebook. Anda hanya perlu dapatkan produk software ini dan bayaran pun sekali sahaja. Jika buat Facebook Ads anda perlu bayar untuk setiap pengiklanan anda. Gunakan yang percuma dahulu dan konsisten. Insha Allah pasti ada rezeki yang datang.


Saya juga gunakan teknik share link bagi post di Facebook Page bagi menaikkan reach view sebelum saya mula membuat Facebook berbayar. Cara ini dapat meningkatkan juga prospek ke Facebook Page anda secara percuma. Cuba jangan tak cuba. Tahun 2019 anda perlu uruskan perniagaan anda dengan lebih bijak, software ini sesuai tidak kiralah anda ni berniaga online ataupun offline.



Share sentiasa setiap perkembangan bisnes anda kepada group-group prospek anda di Facebook!

Thursday, October 18, 2018

Sukarnya Beriklan di Facebook Tapi Nasib Baik Autopost Software Viral Ada

October 18, 2018 0 Comments
Bismillah

Sejak saya delete akaun Facebook saya yang sudah ada 5,000 rakan dan 1,000 lebih followers pada tahun 2016 dan kemudian cuba kembali ke dunia Facebook. Ianya sebenarnya sangat mencabar. Sukar untuk kekal aktif untuk bersosial malah untuk update status di Facebook personal. Jika kalian selalu singgah di blog saya anda juga mungkin perasan saya agak sukar untuk berkongsi mengenai kisah saya dan keluarga, suami dan anak-anak.


Sebenarnya saya agak protective, dan terlalu risau akan banyak perkara jika saya terlalu kerap menceritakan hal keluarga. Risau terbagi maklumat yang boleh mendatangkan bahaya kepada keluarga sendiri. Haa beginilah tahap kebimbangan saya.


Cukuplah sedikit kisah dan luahan hati saya hari ini. Oleh sebab saya alami kesukaran untuk kembali aktif di media sosial namun kerja-kerja pengiklanan tetap harus diteruskan. Rugi tersangat rugi jika saya tidak menggunakan peluang yang terbentang luas ni, masih terlalu ramai pengguna Facebook di Malaysia. Dan kita tidak harus limitkan diri hanya kerana kita rasa kita kurang serasi di media sosial tersebut. Facebook group dan Facebook Fanpage adalah salah satu medium yang amat berguna dalam mempromosikan produk jualan dan servis yang kita jalankan.


Dengan membina Facebook Fanpage bagi produk anda, anda membina sebuah kedai rasmi buat perniagaan anda. Usah limitkan diri anda untuk 100% berada di dalam kelompok 5,000 kawan sedangkan anda boleh pergi jauh dengan membina sebuah kedai rasmi anda di Facebook Fanpage. Untuk membina FB page juga sangatlah mudah. Dan tiada bayaran dikenakan jika anda sekadar nak setup Fb page. Ok?


Kedua, anda wajib join group-group Facebook untuk memaksimakan pengiklanan anda secara percuma! Rugi sangat anda tidak join group-group beriklan di Facebook kerana anda tidak perlukan bayaran langsung malah anda boleh bertemu ramai prospek di sana.


Jadi usah peningkan kepala dengan asyik memikirkan malu nak beriklan dekat Fb personal, anda boleh gunakan FB page dan FB group untuk iklankan produk jualan anda kay :)


Sejak saya gunakan FB Autopost dan 13 fungsi yang ada dekat Software Viral 2.0 ni, alhamdulillah kerja-kerja pengiklanan jadi lebih mudah. Jika saya kurang kawan, saya boleh add rakan-rakan baru secara automatik. Anda boleh pilih bagaimana anda nak add rakan, setkan masa dan add rakan baru dalam 50 ke 100 orang sehari tanpa anda perlu klik satu per satu. Software Viral ini akan lakukan kerja untuk anda. Kemudian, bercakap pasal FB personal, anda perlu juga aktif membuat interaksi bersama rakan-rakan FB anda yang lain. Janganlah ada kawan sampai 5,000 tapi krik lebih kan.. Biarlah rakan ramai, interaksi juga tinggi. Jika tinggi dapatlah kita prospek yang lebih besar juga. Betul? Jadi bagaimana nak buatkan rakan-rakan kita ni sentiasa follow dan lihat iklan kita ialah dengan kita aktif bersama mereka juga. Oleh itu, apa yang Software Viral ini sediakan ialah Auto likes dan Auto komen status rakan-rakan anda. Dengan lakukan perkara ini, dan konsisten, rakan-rakan FB yang sunyi tu akan mula melihat status-status post anda di wall mereka!

Ha!! Itu yang kita perlukan! Setuju?


Apa lagi kehebatan Software Viral ni?


Ok.. Anda boleh Auto join group-group FB setelah anda buat carian berdasarkan keyword. Contohnya, ada taip dropship sebab anda nak tambah dropship bagi produk anda. Ok, anda taip dan akan keluarlah semua group yang ada di dalam FB yang menggunakan keyword dropship! Jadi anda hanya perlu klik pada group-group tersebut dan tekan RUN NOW, oleh itu SV 2 akan mula menambah group-group ini bagi pihak anda.




Fungsi paling best! Anda boleh iklankan atau post apa sahaja anda nak share ke group-group FB dan biarkan sahaja software buat kerja anda. Anda bolehlah buat kerja lain kan... Jika ada 300 group FB, anda boleh kategori kan setiap group ini berdasarkan pilihan anda sendiri. Jadi mudahlah anda nak beriklan dengan lebih baik apabila anda groupingkan group FB ini dengan kategori lebih baik.

Sebagai contoh, saya ada kategorikan " group dropship", "group blogger" dan yang anda rasa sesuai untuk anda dengan produk jualan anda.


Software Viral 2.0 dengan 13 fungsi hebat ini berharga RM179 sahaja! Harga asal RM329. Jadi anda dah jimat banyak dengan diskaun yang diberikan. RM 179 ni, harga software dan lesen anda, jika masuk tahun kedua, anda tidak perlu bayar RM 179, tapi sambung sahaja dengan bayaran RM 39 untuk bayaran server sahaja!


Tidak mahal kan? Untuk modal RM179 insha Allah anda boleh balikkan modal setelah anda dapat jualan melalui software viral 2.0. Insha Allah, jika anda percaya anda pasti mampu lakukan.


Nak dapatkan produk hebat Software Viral 2.0?


Whatstapp SV2 ke 018-9100 852
Whatstapp SV2 ke 018-9100 852
Whatstapp SV2 ke 018-9100 852

Thursday, September 13, 2018

Iklankan Video Secara Auto Post Ke Facebook Group Anda

September 13, 2018 0 Comments
Bismillah

Hari ni akhirnya saya share video ke group-group Facebook menggunakan Software Viral 2.0. Selama ni pakai gambar sahaja tapi semalam kawan kat group Support Software Viral bagitau dia share video terus dapat sale. Apa lagi saya juga nak la kan

Siapa yang buat iklan tanpa nakkan sale? Cuba angkat tangan.

Semestinya setiap kali kita up status di facebook dan group beriklan di facebook kita mahukan keuntungan. Kita mahukan pelanggan. Jika anda share sebanyak mungkin dan konsisten insha Allah pasti akan ada pembelinya. Tetapi jika tiada bermakna adalah yang tak ok di mana-mana. Mungkin penulisan pengiklanan anda tidak menarik. Mungkin tidak memanggil pelanggan yang tepat. Jadi bila anda menulis iklan tersebut anda harus menulis dengan tepat. Terus membidik kepada sasaran. Namun jika iklan anda itu berbentuk umum maka anda harus titik beratkan apa keutamaan produk anda buat pelanggan anda semua.

Jom saya tunjukkan cara untuk anda beriklan secara automatik ke semua group iklan anda.

Pastikan anda dah memenuhi syarat admin group iklan tersebut kay. Bolehlah terus beriklan tanpa risau kene block atau spam dari admin.

Kerja dan fungsi Software viral 2.0 ini mudah sahaja sebenarnya. Konsep sebenarnya ialah memudahkan cara kita beriklan. Iaitu beriklan secara automatik tanpa anda perlu habiskan masa berjam-jam mengadap komputer atau handphone. Agak-agak la kan kalau ada 100 group facebook berapa lama korang nak duduk depan handphone dan share kan iklan anda?

Tetapi dengan Software Viral ni, semua iklan anda boleh disetkan secara jadual atau tidak berjadual dan boleh berjalan tanpa pengawasan anda. Anda setkan pertama kali sahaja dan tekan "POST NOW" selepas itu iklan anda akan dipostkan ke semua iklan yang anda pilih dan iklan ini berjalan secara automatik. Lepas tu anda nak buat apa, kerja rumah ke, uruskan kerja harian anda ke. Teruskan sahaja tanpa kerisauan.

Iklan anda berjaya dilakukan dan masa anda tidak terbuang begitu sahaja. Selepas itu, jika ada tempahan sama ada melalui facebook atau pelanggan wasap anda anda boleh follow up kemudian.


Iklan menggunakan video berjaya dipostkan ke group2 beriklan di facebook menggunakan autopost facebook software viral

Cara nak setting mudah sahaja. siapkan iklan anda dan masukkan link video
bila dah berjaya lihat warna hijau. anda clik pada anak panah berwarna biru

Selain itu ada keluar notis di facebook anda bahawa iklan video anda telah berjaya dibuat.

Mudah sahajakan? Semua orang bercakap tentang automasikan bisnes. Nak auto bukan mudah. Ianya perlukan modal, tools untuk anda lakukan.

Laburkan sedikit wang supaya hasilnya lumayan. Kalau masih takut untuk melabur demi keuntungan maka usahlah kita berbicara mengenai keuntungan atau hasil yang lebih besar. Software viral dengan 13 fungsi yang menarik iaitu




SOFTWARE VIRAL VERSI MOBILE DAN LAPTOP !!!

Harga asal rm328.00

Tapi kalian hanya perlu bayar rm169.00 sahaja selapas diskaun

1 AKAUN PERSONAL SOFTWARE VIRAL VERSION 2

BOLEH ADD 3 AKAUN FACEBOOK!!!

Group support selama 6 bulan

Group tutorial bervideo yang lengkap dan jelas

(BONUS PERCUMA)


  • bonus 36 ebook yang  boleh edit dan namakan dengan nama sendiri dan boleh jual semula ebook tersebut.


  • Bonus ebook 50 ayat copywriting power !! 


yuran server rm39 setahun (pecuma untuk pelanggan pertama dan bayar pada tahun hadapan hanya jika masih berminat)‼️‼️

JUMLAH = rm169.00 sahaja


Untuk mengetahui tentang produk ini lebih lanjut boleh whatsapp saya di 0189100852.

Friday, September 07, 2018

Bila Keluar Error Pada Iklan Autopost Group Anda

September 07, 2018 0 Comments
Nak cerita indah je tidak bagus jugakan. Seolah-olah software Viral autopost facebook ini sempurna. Hakikatnya tiada perkara itu sempurna melainkan Allah yang Maha Esa. Cewah. Madah permulaan ya.

Pagi tadi saya beriklan, mengiklankan stok clearance jam tangan azan. Stok bagi model Jam tangan azan Harameen 6506 tidak akan direstok kembali oleh HQ kami maka HQ nak bagi clearkan stok ni segera itu yang ada lelong.




CLEARANCES SALE! CLEARANCES SALE!

Untuk makluman semua,kami sedang mengadakan CLEARANCES SALES bagi produk jam tangan azan model Harameen 6506 ini. Dan produk ini TIDAK AKAN DI RESTOCK SEMULA. Jadi cepat dapatkan stok terakhir Jam tangan azan HARAMEEN H6506 ini sekarang!

* Percuma: Baucer RM10 & Beg kertas Eksklusif (STOK TERHAD).

P/S: Pembelian sebelum jam 11.30 pagi akan dihantar pada hari yang sama.ūü§© Selepas jam tersebut, akan dihantar hari bekerja berikutnya. InsyAllah ūüėä

Kenapa beli daripada kami?
- Harga paling murah
- Produk direct daripada kilang
- Penghantaran segera
- Tracking Number terus ke telefon anda melalui SMS
- Stok banyak (bagi yang mahu borong)

JAM TANGAN AZAN KIBLAT HARAMEEN 6506
Pilihan warna: Hitam (Skrin Putih), Hitam (Skrin Hitam), Kelabu (Skrin Putih), Kelabu (Skrin HItam), Pink, Putih, Kuning, Hijau Muda, Turquoise, Ungu dan Oren.
*kalau ada yang nak gambar lebih jelas boleh Chat dengan kami ya.

Spec:
•    Automatik Qiblat sepantas 3 saat
•    Automatik Kompas
•    Waktu solat seluruh dunia
•    Tulis nama sehingga 6 huruf
•    Penanda Al Quran
•    Kalender Hijrah dan Masihi
•    Taqweem Malaysia
•    Dwi-bahasa (English & Arabic)
•    Alarm
•    Stopwatch
•    Kalis Air (30M)

Untuk tempahan terus wasap ke 0189100852

#jammurah #harameen #jamazan #jamkiblat #kiblat #solat #buruj #freegift #original #warranty #casio #jamtanganazan #islam #trusted #jamdigital #mikat #quran #promosi

Mula sahaja terus ada masalah pada sistem. Keluar permission error. Aduh. Gelabah la kejap kan. Mana tidaknya kelmarin akibat tamak beriklan dan tidak ikut peraturan facebook saya disekat dan disifatkan sebagai spam. Namun, berjaya selesaikan dengan facebook cuma denda tetap kena dendalah. Saya tidak boleh buat apa-apa posting selama 1 hari. Alhamdulillah cuma sehari.


Bila saya cek kembali rupanya group tersebut sudah tiada ruang untuk membuat sebarang posting. Sudah ditutup. Jadi solusinya selepas ini delete sahaja group ini dari facebook akaun anda selepas itu anda boleh keluarkan dari setting group beriklan di software viral autopost facebook automasikan bisnes anda. 

Mudahnya software viral autopost facebook ini memberikan peluang untuk saya beriklan tanpa membazirkan masa. Malam tadi saya run auto like untuk semua post kawan-kawan di facebook. Insha Allah mulai hari ni nak konsisten add rakan baru 100 orang sehari. Nak add banyak-banyak boleh tetapi nanti masa terguna pula untuk pengiklanan autopost. Anda harus bijak gunakan software supaya facebook tidak anggap anda spamming. Jangan kerana ketamakan kalian, kalian sanggup hilang facebook akaun tahu.

Dan bestnya software viral autopost facebook ini boleh pakai kat handphone. Tidakla susah payah perlu beli laptop. Tak perlu sampai ke tahap tu dan boleh jalankan 3 akaun facebook berlainan sekaligus. 

Ha, apa lagi. Mulakanlah sale anda di facebookūüėä

Thursday, September 06, 2018

Share Ke Group Facebook Lebih Mudah dengan Software Viral 2.0

September 06, 2018 0 Comments
Bismillah

Dalam kita menulis blog dan menunggu entri kita ditemui di carian google. Ada satu lagi cara iaitu PING ke group support blogger. Group ini berperanan sebagai supporter dan manalah tahu dari sini juga datangnya pelanggan kalian. 

Kadang-kadang kita tidak perasan dalam kita sharing ada orang lain yang mungkin memerlukan produk ataupun sedang mengalami masalah yang sama kita hadapi. Menulis blog tidak semestinya menjual semata-mata, di sini kita berkongsi cerita, kita berkongsi ilmu dan apa jua seperti mana anda lakukan di facebook anda atau instagram. Jadi begitu jugalah blogger juga ada group support di mana kita boleh share link entri kita. 

Alhamdulillah, kalau dulu saya kena share satu-satu ke group blog kini kerja dah lebih mudah. Groupkan group-group blogger ini ke satu file dan kemudian setkan sahaja untuk run secara automatik. Jika anda ada 50 group support blogger maka dengan satu klik entri anda akan dipostkan ke semua group ini tanpa perlu bersusah payah lagi. Kurang masa dan jimatkan tugasan harian anda daripada duduk depan laptop atau handphone tunggu loading. Konfirm kan?

Kalau internet laju, kejap je la kot. Kalau tenet tak berapa nak best, tunggula loading lepas tu nak copy paste lagi, cari nama blog lagi nak tekan post lagi. Semua ni boleh ambil masa sampai sejam atau berjam-jam hanya nak sharekan satu entri anda. 

Jadi memanglah sangat berbaloi produk software viral ni untuk diri saya sebagai online seller. Nak kongsikan maklumat, nak menjual. Alhamdulillah! saya suka sangat-sangat dengan sistem software ni dan admin yang sangat membantu dalam urusan seharian bila mana saya tak dapat selesaikan. Biasalah ada masalah kadang-kadang kita tak terer sangat kan. 

Modal software ni sekarang untuk bulan ni masih lagi RM179 sebelum dinaikkan kepada harga asal iaitu RM328.

Saya tak tipu tahu. Saya memang gunakan software ni. Boleh pakai handphone tu yang lagi best. Mudah dan semakin mudah kerja kita seharian. 

Jika anda sedang menghadapi masalah masa dan urusan pengiklanan produk anda, cubalah software facebook yang viral sangat ni. Mana tahu urusan seharian anda semakin baik dan sale semakin naik!

Berbaloi untuk dicuba. Selagi tak buat anda tidak akan dapat hasil yang lumayan.


Sekian, berita daripada ibu berbisnes dari rumah sambil jaga anak 4 orang aka driver aka ceo dan housewife. semoga bertemu lagi!

3 TEKNIK RAHSIA TINGKATKAN JUALAN MENGGUNAKAN SOFTWARE 

September 06, 2018 0 Comments
3 TEKNIK RAHSIA TINGKATKAN JUALAN MENGGUNAKAN SOFTWARE (wajib buat setiap hari)

Tindakan merupakan tunggak utama kepada kejayaan kalian. Jika dah beli software kemudian tak jalankan maka tak berguna juga kan?

Oleh itu kami senaraikan 3 Teknik Rahsia untuk Tingkatkan Sale Anda







1. Collect targeted prospek mengikut Niche produk masing masing. Kemudian add mereka sebagai friendlist.. (video disediakan)

2 . Gunakan fungsi boom wall selepas jadikan prospek sebagai frienlist. ( rujuk penerangan di bawah video cara boom wall)

3. Remove friendlist yang bukan targeted untuk produk anda..
(simpan mereka yang selalu support anda dan kenalan anda)


3 TEKNIK UTAMA YANG PALING PENTING UNTUK TINGKATKAN JUALAN DI PERSONAL FB


Software memudahkan urusan seharian. Dengan software viral hidup anda jadi lebih tenang dan dapat beriklan setiap hari tanpa kos yang tinggi. Hanya sekali bayaran sahaja untuk software ini.

Nak tahu lebih lanjut?

Boleh hubungi saya di 0189100852 atau baca dahulu di http://nak.la/salefbmeletop

Thursday, July 12, 2018

Software Viral Facebook Auto Post. Postkan Iklan Anda Tanpa Henti Tanpa Perlu Bayar Iklan!

July 12, 2018 0 Comments

Terlebih dahulu saya nak ucapkan tahniah!! Sebab berjaya sampai ke sini..dan luangkan sedikit masa emas anda.

Dalam website ini saya akan terangkan bagaimana anda boleh menjadikan perniagaan online anda lebih mudah dan bagaimana SISTEMini dapat membantu dalam jualan anda


versi mobile dan laptop

 KENAPA ANDA HARUS MEMILIKI

INGIN TINGKATKAN JUALAN HINGGA 200%

PENAT BERHABIS DUIT UNTUK FB ADS TAPI SALES KELAUT

KEKANGAN MASA UNTUK BUAT TEKNIK BISNES ONLINE

FRIENDLIST RAMAI TAPI SALES KRIK KRIK



TESTIMONI PENGGUNA SOFTWARE VIRAL







ANTARA FUNGSI

AUTOPOST GROUP

– Jimatkan masa anda dengan fungsi auto post ke pelbagai group tanpa block apabila jarak masa setiap posting di set (multi image)

(lihat video dibawah)

AUTO SCHEDULE TASK

- Anda boleh scheadule semua aktiviti anda dengan sekali klik


AUTO POST TO WALL FRIEND

- Anda boleh menghantar sebarang post ke wall rakan anda (Anda akan di ajar teknik yang betul untuk hantar post ke wall rakan tanpa mengganggu privasi rakan anda)


AUTO DUPLICATE PAGE

-Anda boleh duplicate mana-mana page termasuk page hq produk anda dengan sekali klik dan memudahkan anda untuk menguruskan multiple page


AUTO ADD TARGETED FRIEND

-Anda boleh menjadikan fb anda di penuhi prospek yang berkualiti dengan add rakan dari lubuk yang tepat (TEKNIK AKAN DI AJAR DALAM GROUP TUTORIAL)


AUTO UNFRIEND

- Unfriend rakan mengikut pilihan dengan  sekali klik


AUTO INVITE TO GROUP

- Anda boleh add friendlist anda untuk join mana mana group dengan sekali klik


AUTO INVITE TO PAGE

- Anda boleh invite rakan secara automatik ke page anda


AUTO ACCEPT FRIEND REQUEST

- Accept friend request dengan satu klik


AUTO LIKE LATEST POST

- Sistem like latest post sangat berguna untuk bina enggagement walaupun anda sedang sibuk bekerja, sistem akan like status terbaru rakan anda.


AUTO KOMEN LATEST POST

- Sistem komen latest post sangat berguna untuk bina enggagement walaupun anda sedang sibuk bekerja, sistem akan komen status terbaru rakan anda.


KESEMUA FUNGSI INI BERADA DALAM SATU SOFTWARE


HARGA ASAL UNTUK MENDAPATKAN SOFTWARE INI ADALAH
RM328.00


NAMUN JANGAN RISAU !!


ANDA BOLEH MENDAPATKAN SOFTWARE INI DENGAN HARGA PROMOSI
**JANGAN BIMBANG TENTANG YURAN SERVER KERANA ANDA TIDAK WAJIB BAYAR!!!
YURAN SERVER HANYA PERLU DI BAYAR SETELAH GENAP SETAHUN DAN IANYA ADALAH PILIHAN.




36 EBOOK TERBAIK YANG ANDA BOLEH EDIT DAN JADIKAN SEBAGAI EBOOK SENDIRI 

ANDA BOLEH JUAL SEMULA ATAU GUNA UNTUK DIRI SENDIRI


Berminat?
Whatsapp

018-9100 852
018-9100 852
018-9100 852

Home Ads