Showing posts with label Kelebihan menjadi ahli gula stevia. Show all posts
Showing posts with label Kelebihan menjadi ahli gula stevia. Show all posts

Sunday, November 08, 2015

Pengakuan Testimoni Isteri Pesakit Barah Otak dan Penerima Khairat Kematian RCC

November 08, 2015 0 Comments

Pengakuan ini berdasarkan perkara sebenar yang terjadi kepada mangsa. Walaupun stevia mampu menyembuhkan penyakit, in shaa Allah tetapi ajal maut tetap di tangan Allah. Namun syukur, kebajikan pengguna turut dirasai apabila bantuan dihulurkan kepada ahli rcc mengikut syarat dan terma yang telah disediakan. Inilah syarikat Islam bumiputera yang bukan sahaja memberi nilai dalam hidup kita tetapi menjaga kebajikan ahli-ahlinya.

Hi RCC team,

This is testimonial from me Kalis.  My niece Muneshwary and husband Anbumani  decided to start RCC business in Feb 2015.

The husband joined Gold package later the wife interested to come in Platinum package.  Things did not happen the way they plan. On April 2015,

Anbumani  had frequent headache.  After consulting doctor the MRI  results was shocked, it was found that he had brain cancer.   The wife gave him

20 drops of Stevia 3 times a day (60 drops per day). He was getting better and feeling  good decided to go back to work in Johor, hometown.

But unfortunately due to other complications he collapse and passed away on 22nd May 2015 without any suffering.  He is 33 years old, have

a daughter 2 years old. The wife was devastated. At this moment during such a difficult moment RCC help to offer RM4,000.00 from Khairat Kematian within 2 weeks. This was a great help for a single mother who is only a housewife.

We would like to offer our deepest gratitude to our Master G, my upline Subra and his wife & the RCC team who expedite the payment incredibly fast.

There is no other organisation can be caring as RCC. From bottom of our heart we would like to offer gratitude to our beloved CEO Encik Azman to bring this wonderful business and love all  colours of people in this country.    Below is the  picture of Anbumani receiving Stevia box from my sister upline, the other photo is my niece Muneshwary and her 2 yrs old daughter Saraniaa.


Regards,
Anbu.


Wednesday, November 04, 2015

Repeat Order Stevia Lagi

November 04, 2015 0 Comments

Alhamdulillah..
Ahli-ahli pengguna stevia rata-rata akan repeat order setiap bulan setiap kali gula stevia ni habis

Ia menunjukkan bahawa permintaan kepada gula sihat dan kebaikkan yang mereka peroleh sejak bertukar ke gula sihat ini.

Meh la ramai-ramai kita bertukar ke gula sihat, bukan nak benci gula pasir. Tok sah la. Nnti orang menci kita pulak.

Nak sesekali rasa gula pasir bila ke kedai orang nak buat bagaimana kan? Akak pon tak mampu nak halang tetapi dengan memilih gula stevia sebagai gula anda di rumah. Anda telah membuat keputusan terbaik buat kesihatan keluarga tersayang.

Tips untuk kesihatan maksima

Amalkan 2 ltr air masak setiap hari sambil dititiskan dengan stevia tau. 10 ke 15 titis sudah mencukupi. Lebih manis, lebih sihat.


Selamat mencuba!

Oopps, terlupa nak habaq supaya lebih ramai tahu. Selain sekadar repeat order untuk kesihatan, apabila ahli repeat mereka layak mendapat

+ khairat kematian ahli dan keluarga
+ tabung kebajikan

Berminat untuk jadi ahli?
Mehla wassap-wassap saya ya.


Thursday, October 29, 2015

Bertukar ke Gula Stevia Hari Ini

October 29, 2015 0 Comments

[Stevia gula sihat yang tidak memudaratkan, parlimen cadang dah nak guna stevia menjelang 2017 - anda sudah bertukar?]

BESTNYA! Best tengok ramai dah nampak kebaikan gula sihat! (^_^)

‪#‎GULA‬ ‪#‎SIHAT‬ mendapat sambutan meluas...

STEVIA bukan ubat....
Ianya pengganti ‪#‎GULAPASIR‬ terbaik...

Produk mengandungi ekstrak daun stevia yg merupakan pemanis semulajadi iaitu 300 x ganda lebih manis drp gula biasa

RCC SWEETENER STEVIA"
*Bukan Ubat
*Pemanis semulajadi
*Karbohidrat dgn nilai
yg sangat rendah = 0 kalori
* 3 Fungsi
-Mncuci darah
-Mncuci Usus
-Mncuci Buah Pinggang
* Jika amalkn pasti dapat MENGAWAL setiap
penyakit/masalah kesihatan yg kita hadapi ��

Xpenah ckp ‪#‎STEVIA‬ penyembuh segala penyakit..
Tapi GULA ‪#‎punca‬ kepada banyak ‪#‎penyakit‬...

Bila kita ‪#‎STOP‬ gula...
InsyaAllah segala masalah kegemukan....gout....kencing manis dan ‪#‎banyaaaaaak‬ lagi penyakit beransur ‪#‎BAIK‬!

Masalahnya ‪#‎SEDAP‬ ke makanan dan minuman xde gula?
Saya jawab ‪#‎TAK‬ SEDAP...
Sbb segalanya ‪#‎tawar‬....

Sebab itu STEVIA menjadi rebutan pengguna yang
NAK MANIS....dan NAK SIHAT...
♡♡♡♡ (^_^) ♡♡♡♡

Lagi2 bila Guna ‪#‎GULASIHAT‬..
■ Dapat khairat kematian diri sehingga RM6000
■ Dapat khairat kematian buat mak ayah dan pasangan dan anak2 kita semuanya....
■ Dapat Tabung Kebajikan sehingga RM5000

Carilah mana2 orang ‪#‎JUAL‬ #GULA bg tabung kebajikan dan khairat kematian buat ahli2 keluarga kita...
‪#‎PAYAH‬ la nak jumpa...

Tapi alhmdulillah...
Masak2 dan minum2 manis dirumah saja...
Syarikat beri semua ‪#‎MANFAAT‬ ni pada ‪#‎AHLI‬ STEVIA


HANYA BERTUKAR DARI GULA YANG MEMUDARATKAN KEPADA PEMANIS STEVIA.
Hanya dengan setitis STEVIA, nikmati minuman kegemaran anda dan rasai kemanisan semulajadi. Lebih manis lebih sihat!

Nak tahu lebih lanjut -> klik sini
Http://emmemarinamohamad.blogspot.my

Wassap 018-9100852 untuk dapatkan stevia hari ini.


*buku panduan stevia disediakan
*promosi khas buat untuk anda juga ada!



Tuesday, October 20, 2015

Jom Bertukar! 1 Rumah 1 botol

October 20, 2015 0 Comments

BESTNYA! Best tengok ramai dah nampak kebaikan gula sihat! (^_^)

#GULASIHAT terus mendapat sambutan meluas.

STEVIA bukan ubat..
Ianya pengganti #GULAPASIR terbaik...

Tak penah cakap #STEVIA penyembuh segala penyakit..
Tapi GULA #punca kepada banyak #penyakit...

Bila kita #STOP gula...
InsyaAllah segala masalah kegemukan....gout....kencing manis dan #banyaaaaaak lagi penyakit beransur #BAIK!

Masalahnya #SEDAP ke makanan dan minuman xde gula?
Saya jawab #TAK SEDAP...
Sbb segalanya #tawar....

Sebab itu STEVIA menjadi rebutan pengguna yang
NAK MANIS....dan NAK SIHAT...
♡♡♡♡ (^_^) ♡♡♡♡

Lagilah apabila Guna #GULASIHAT..
■ Dapat khairat kematian diri sehingga RM6000
■ Dapat khairat kematian buat mak ayah dan pasangan dan anak-anak kita semuanya....
■ Dapat Tabung Kebajikan sehingga RM5000

Carilah mana-mana orang #JUAL #GULA bg tabung kebajikan dan khairat kematian buat ahli2 keluarga kita...
#PAYAH la nak jumpa...

Tapi alhmdulillah...
Masak2 dan minum2 manis dirumah saja...
Syarikat beri semua #MANFAAT ni pada #AHLI STEVIA


Dapatkan stevia hari ini!


Sunday, October 18, 2015

Jangan Guna Stevia Tanpa Jadi Ahli Rugi Tau!

October 18, 2015 0 Comments
Teks: Emme Marina Mohamad

Saya baru tahu sebenarnya ramai sungguh pengguna gula stevia ni di seluruh Malaysia. Stevia ni bukan ada satu brand sahaja iaitu RCC stevia tapi ada banyak. Namun setiap satu brand ini miliki kelebihan tersendiri. Begitu juga uniknya brand RCC stevia.

Rcc stevia bukan sahaja menawarkan gula stevia asli dan mempunyai pengesahan dari KKM, sokongan pengerusi Diabetes Johor, mempunyai ahli berdaftar paling ramai di Malaysia iaitu sebnyak 200k ahli. Tetapi salah seorang top management rcc stevia merupakan pengerusi SCAMA iaitu persatuan pengguna stevia di malaysia. Teruja bukan? Tambah lagi, rcc stevia menyediakan pakej keahlian yang boleh anda pilih dengan yuran yang sangat rendah iaitu RM 140 sahaja. Yup seumur hidup. Tiada yuran tahunan!

Kenapa keahlian ni diwujudkan dan apa kelebihan jadi ahli berdaftar?

Daftar ahli sbgai Pengguna tidak kira pakej mana-mana dan pembelian seterusnya rm60 (2 botol) sebotol mengandungi 10ml atau +-200 titik.. setitik mampu maniskan 200ml air..

Setiap belian ulangan anda rm60/2 botol akan dapat 10RP.. RP(reward point) konsep sama spt mesra card.. RP dikumpul tanpa had masa utk
redeem pelbagai hadiah spt.. voucher giant.. voucher petrol.. note 3.. laptop.. umrah... kereta mewah..

Hanya guna sendiri anda layak kebajikan
1. Khairat kematian pengguna yg berdaftar (ahli) rm4000 hingga rm6000

2. Khairat kematian ahli keluarga terdekat (ibu/bapa,suami/isteri& anak2) walaupun ahli keluarga bukan ahli..max rm2000

3. Tabung kebajikan jika ahli tadi..
A) berlaku kemalangan melibatkan patah
B) jikq berlaku kebakaran
C) jika berlaku bencana alam spt banjir /ribut
SUMBANGAN RM1000 HINGGA RM5000

Ini secara ringkas yang saya boleh ceritakan bagi pengguna stevia rcc. Berita baik buat semua pengguna stevia. Anda guna, anda juga dapat kelebihan lain. Jangan lupa mengesahkan pembelian tau. Klik SINI untuk ikuti tutorial nak sahkan pembelian anda. Alaaa... mudah sahaja.

Khairat Kematian Bagi Ahli Berdaftar RCC Stevia

October 18, 2015 0 Comments
Teks: Emme Marina Mohamad

Setiap warga Malaysia yang telah berdaftar sebagai ahli stevia, RCC stevia mempunyai akauan bagi khairat kematian tau. Pastikan apa yang stokis atau agen anda beritahu anda hal ini.

Dana khairat kematian dibayar mengikut berapa set pembelian untuk ahli berdaftar dalam bulan yang sama.

Jika ahli meninggal, waris layak dapat :
*rm4k (jika maintain 1 set)
*rm5k (jika maintain 2 set)
*rm6k (jika maintain 3 set)

Jika ahli keluarga terdekat meninggal,(ayah/ibu,suami/isteri &anak2, ahli layak dpt :
Max rm2k

Tarikh aktif tabung khairat kematian dan kebajikan aktif adalah selepas 3 bulan mendaftar menjadi ahli rcc..

Jika ada berlaku kematian, syarikat akan semak rekod pembelian 3 bulan berturut-turut sebelum kematian..

Cth:
Jika kematian ahli berlaku bulan Mei, syarikat akan lihat, brapa set belian maintain pada 3 bulan sebelum ..
jika ahli buat belian maintain sebanyak 3 set setiap bulan , maka syarikat  akan bayar rm6k jika ahli berdaftar meninggal dan jika ahli kluarga trdekat mninggal tidak kira brapa set maintain byran tetap max rm2k..

Set maintain boleh dibeli di mana-mana stokis berhampiran..senarai stokis boleh tgk kt web rcc- www.rcc2u.com...pastikan stokis bg pin no..pin ni penting utk pngesahan pmbelian anda utk bulan tersebut.. rujuk SINI untuk tutorial pengesahan no pin anda ya.

Mungkin nilai yang syarikat berikan itu tidak besar seperti syarikat insurans tetapi seperti saya dan pengguna stevia yang lain, kita guna stevia ni setiap hari kerana ianya adalah sejenis gula. Kita beli gula setiap kali ianya kehabisan, cuma tambahan kita cuma perlu mengesahkan pembelian di akaun rcc peribadi kita sendiri dan automatik kita layak claim khairat kematian apabila berlaku kematian.

Untuk jadi ahli berdaftar stevia, atau ingin kemukakan sebarang soalan. Boleh hubungi saya di wassap 018-9100852 untuk respond yang pantas ya. In shaa Allah.

Friday, September 18, 2015

3 Pakej Keahlian Royal Sweetener Stevia RCC

September 18, 2015 0 Comments
Jika anda berminat untuk menjadi ahli gula stevia, sama ada pengguna sahaja atau bagi tujuan agen jualan/ pemasaran termasuklah menjadi stokis. Ada beberapa syarat yang perlu anda ketahui.

Syarat menjadi ahli gula stevia

1. Berumur 18 tahun ke atas
2. Warganegara Malaysia
3. Mempunyai kad pengenalan
4. Boleh membuka akaun bank (jika ingin membuat pengeluaran komisyen jualan


3 pakej keahlian yang syarikat sediakan

- Silver RM 140 akan dapat 3 botol gula stevia
- Gold RM 420 akan dapat 9 botol gula stevia
- Platinum RM 980 akan dapat 21 botol gula stevia

Kesan pilihan pakej terhadap potensi income anda

- Silver maksima potensi sehari RM 1,800
- Gold maksima potensi sehari RM 5,400
- Platinum maksima potensi sehari RM 12,600

Sudah pun membuat pilihan anda?

Hubungi saya Emme Marina bagi mendaftar keahlian anda supaya anda layak menerima pelbagai faedah kumpulan yang telah kami sediakan.


Hubungi saya di tel/ whatsapp 018-9100852 atau emel: emmemarinamhd@gmail.com








Hashtag: #royalsweetenerstevia #merawatkencingmanis #gulatanpakalori #gulasihatstevia #rccstevia #emmemarinamohamad #gulatanpalemak #gulatanpakolestrol #pengedaragulasteviadiperlukan #janapendapatandarirumah #bekerjadarirumah #usahawangulastevia

Saturday, September 12, 2015

Testimoni Pengguna Royal Sweetener Stevia

September 12, 2015 0 Comments
Alhamdulillah semoga berterusan. Feedback dan testimoni dari pengguna/ ahli gula stevia. Mahu repeat order katanya. 

"Tekanan darah sebelum ni 169 turun 135"

Syukur, tidak tergambar perasaan ini bila kita dapat membantu masalah insan lain. Dengan hanya bertukar dari gula pasir kepada gula sihat stevia, bukan sahaja kita dapat menikmati kemanisan tanpa kerisauan tetapi merawat masalah kesihatan pada masa sama.
.
Tahukah anda dengan pembelian ulangan minimum 1set rm60/2 botol,anda layak dpat faedah nenarik dari syarikat..
Seperti;
*reward point(tebus hadiah menarik)
*tabung khairt kematian rm4000-6000
*tabung kebajikan/bncana alam rm1000-5000
''Anda sihat,kebajikan terjaga''

Monday, September 07, 2015

Jana RM1,800 Sehari sebagai Agen Gula Stevia

September 07, 2015 0 Comments
Teks: Emme Marina Mohamad

Ramai di kalangan rakan-rakan yang pelik apabila saya mula memulakan perniagaan sebagai usahawan gula. Selalunya kita tidak perlu menjadi tokei gula, cukup anda buka seunit kedai runcit dan justeru itu konfem anda akan turut menjual produk makanan bernama "gula". Jadi mengapakah saya tiba-tiba membuat keputusan menjadi usahawan gula pula?


Salah faham paling besar ialah apabila anda menganggap gula yang saya maksudkan ialah gula pasir, gula merah atau gula perang. Sebenarnya, saya menjadi usahawan gula stevia atau dikenali sebagai gula sihat iaitu gula alternatif bagi gula yang merbahaya - gula pasir.


Anda gunakan gula?
Apa terjadi apabila gula habis dari stok makanan anda?


Saya pasti anda WAJIB beli apabila habis stok gula bukan??



Senario rakyat Malaysia terhadap kepentingan gula


Ada yang naik angin sebab gula tidak cukup dalam makanan
Ada yang mengalami simptom "Ketagihan Gula"
Ada yang order air "lebih manis"
Ada yang meletakkan gula dalam setiap masakan
Ada yang langsung tidak boleh hidup tanpa gula dalam kehidupan harian mereka


Teringat saya satu bab dalam kisah Ahmad Albab apabila P. Ramlee tidak meletakkan gula dalam minuman yang diberikan kepada bapa mertuanya, langsung bapa mertuanya meludah air tersebut.







Di sinilah peluang anda semua
Pendedahan demi pendedahan dibuat oleh pelbagai pihak mengenai kemudaratan penggunaan gula biasa sebagai gula dalam makanan dan minuman harian kita



Malah di Malaysia sudah diwujudkan sebuah persatuan pengguna gula stevia di mana pengerusi persatuan ini merupakan seorang motivator dan speaker di dalam Syarikat RCC Global Sdn Bhd.


Master G merupakan seorang ahli motivasi dan speaker serta Pakar perubatan dalam Homeoterapi. 

Bagaimana menyertai kami?
Mudah sahaja.

Hanya dengan menjadi ahli, anda layak menjadi salah seorang daripada agen rasmi bagi produk gula sihat stevia ini. 


Modal keahlian

RM 145 SEM / RM 150 SS

Apa yang bakal anda dapat dengan hanya modal minima ini?

+ 3 botol gula stevia (Royal Sweetener Stevia)
+ Flyers
+ Buku (bergantung kepada stok)
+ Ebooks Pemasaran RCC (Khas buat ahli di bawah Emme Marina Mohamad)
+ Ebooks Teknik Jualan Gaya Nabi (RM35 secara PERCUMA)
+ Ebooks Close Sale Seni Whatsapp (RM90 secara PERCUMA)
+ Ebooks Tawaran Meleleh dan Buku Kerja (RM100 secara PERCUMA)
+ Bimbingan Online secara personal
+ Group support
+ Testimoni group support



Faedah keahlian yang syarikat sediakan

+ Khairat kematian ahli (RM4,000 - RM6,000)
+ Khairat kematian keluarga (RM3,000 - RM5,000)
[mak, ayah, suami, anak-anak, adik beradik kandung]

+ Tabung kebajikan (RM 1,000 - RM 5,000)
[kemalangan, kebakaran, bencana alam]

+ Reward point setiap kali pembelian 1 set gula stevia
+ Diskaun harga gula stevia pada pembelian seterusnya



Potensi Pendapatan

Dengan bermodalkan RM 145 SEM / RM 150 SS
anda akan diberikan 1 akaun pendapatan di atas nama anda

RM 1,800 sehari



Bagaimana pendapatan terjana?

Komisyen Tajaan (Jualan)

-Pakej Silver : RM 35
-Pakej Gold: RM 105
-Pakej Platinum : RM 245


Komisyen Kumpulan/Pairing
** Apabila berlaku pairing dalam rangkaian anda

1 Pairing = RM 15

maksima sehari ialah 120 pairing dibenarkan dalam akaun anda
jadi

120 pairing sehari terjana = 120 x RM 15 = RM 1,800


Bonus Royalti/Pencen

-Bonus royalti dibayar 1 kali sebulan
-Bonus ini terjana apabila ahli yang berdaftar di bawah anda melalui jualan anda/marketing membuat repeat belian mereka, tidak kira di mana mereka berada
-Setiap set yang mereka order, RM2 akan ditolak kepada akaun anda


Bayangkan jika 1 ahli membuat marketing/jualan/peribadi melebihi 1 set setiap bulan?

Bayangkan jika anda sudah miliki hingga 100 ke 1000 orang ahli berdaftar di bawah anda?
dan tidak kira sama ada mereka berdaftar direct di bawah nama anda, 

atau

mereka ialah ahli berdaftar di bawah ahli-ahli anda

anda akan tetap dapat menikmati hasil bonus royalti ini
sebab itulah ia dinamakan BONUS ROYALTI

anda akan mendapat hasil pendapatan ini tanpa HAD
bermakna akan melebihi RM1,800 yang ditetapkan dalam sehari

serta menikmati hasil bonus dari LEVEL 1 hingga ke LEVEL 6.


Testimoni Pendapatan Komuniti Usahawan Gula Stevia
Tiada yang mustahil, Anda buat, Anda Dapat

Usahawan gula sihat stevia

+syarikat Islam
+patuh syariah
+bukan money game











Jika anda sudah memahami cara pendapatan melalui usahawan gula sihat stevia ini
dan berminat ingin menyertai komuniti gula sihat stevia

anda boleh terus lakukan tempahan bagi pendaftaran ahli anda bersama saya
atau jika masih mempunyai soalan,
anda boleh hubungi saya di talian 018-9100852

Sunday, August 30, 2015

Jadi USAHAWAN/AGEN Gula Sihat Stevia

August 30, 2015 0 Comments
Teks: Emme Marina Mohamad
Gambar: Carian google




Pengedar dan Usahawan gula Stevia masih kurang di Malaysia, Kami memerlukan lebih ramai pengedar dan stokis dari setiap daerah dan negeri di Malaysia. Bimbingan dan informasi secara berterusan akan diberikan kepada pengedar-pengedar pemanis gula Stevia RCC (Royal Sweetener Stevia) di bawah bimbingan saya, Emme Marina Mohamad dan bersama-sama idola pejuang RCC iaitu Puan Zalila Omar (CEO Marketing RCC Gula Sihat Stevia).

Misi kita di sini ialah untuk mewar-warkan dan membantu seramai rakyat Malaysia untuk bertukar ke gula sihat stevia dan pada masa yang sama memberikan kebajikan yang tidak pernah mereka kecapi semasa mengamalkan gula pasir selama ini. Misi kita juga untuk menaik taraf kewangan di samping mendapat kesihatan yang tidak ternilai harganya.

Seperti yang kita sedar, Penyakit Tidak Berjangkit iaitu Penyakit KRONIK seperti Kencing Manis, Darah Tinggi, Gaut, Kanser, Sakit Jantung serta Obesiti semakin menyerang rakyat Malaysia. Di sinilah peranan kita bermula. Dengan memilih menjadi usahawan/ agen gula stevia, anda bukan sahaja memilih untuk merubah hidup dan kewangan anda, tetapi juga merubah hidup orang lain.

Istimewanya dengan menjadi usahawan/ agen kami, anda TIDAK PERLU menyimpan stok atau terus menjadi stokis tetapi boleh terus bermula sebaik sahaja anda diberikan kelayakkan sebagai agen berdaftar. Jangan risau, segala bimbingan akan diberikan malah tools bisnes turut diberikan secara percuma. Khas buat agen di bawah Emme Marina Mohamad dan Puan Zalila Omar.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Anda perlu mengambil peluang menyebarkan kebaikan pemanis gula stevia sambil menjana pendapatan yang lumayan sebagai usahawan gula stevia.

Tahukah Anda, Siapa salah seorang individu yang paling kaya di Malaysia?


Sudah tentu, Jutawan Gula..


Kenapa mudah untuk menjana pendapatan dengan perniagaan gula?


Sebabnya, gula adalah satu keperluan harian kita semua. Permintaan sentiasa tinggi setiap hari.


Oleh itu, Tidak mustahil , anda mampu menjadi Jutawan Gula Stevia.


Kenapa mudah berniaga Royal Sweetener Stevia iaitu keluaran RCC Global?


Ini kerana, kelebihan dan keuntungan diberikan kepada PENGGUNA BERDAFTAR dan PENGEDAR BERDAFTAR. Oleh sebab itu, permintaan sentiasa tinggi.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------

6 KELEBIHAN PENGGUNA BERDAFTAR STEVIA RCC GLOBAL

Percuma Keahlian Seumur Hidup
Diskaun sehingga 40% untuk setiap pembelian seterusnya
Kumpul Mata Ganjaran dan Tebus Hadiah Lumayan seperti Gadjet, Baucer, Pakej Umrah, Deposit kereta dan sebagainya.
Dilindungi Tabung Khairat Kematian sehingga RM6000 untuk ahli atau keluarga terdekat ahli yang meninggal dunia mengikut terma dan syarat.
Dilindungi Tabung Kebajikan antara RM1000 – RM5000 kepada ahli pengguna jika ditimpa bencana, kemalangan atau kecederaan mengikut terma dan syarat.
Layak jadi pengedar jika berminat.


9 KELEBIHAN PENGEDAR BERDAFTAR RCC GLOBAL

Percuma Keahlian Seumur Hidup
Untung Runcit sehingga 40%
Kumpul Mata Ganjaran dan tebus hadiah lumayan seperti gadget, baucer, top up, percutian, pakej umran dan sebagainya
Komisen Penajaan antara RM35 – RM245 setiap ahli baru yang berdaftar mengikut pakej pendaftaran.
Komisen Kumpulan berpotensi antara RM1800 hingga RM12,600 sehari.
Bonus Royalti/Pencen setiap bulan.
Tabung Khairat Kematian sehingga RM6000 kepada ahli dan keluarga terdekat mengikut terma dan syarat.
Tabung Kebajikan antara RM1000 hingga RM5000 jika ahli ditimpa bencana, kemalangan atau kecederaan, mengikut terma dan syarat.
Perniagaan dan Mata ganjaran ini boleh diwarisi jika ahli meninggal dunia.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------


KONSEP PERNIAGAAN GULA STEVIA RCC

Perniagaan gula stevia ini unik dan menguntungkan. 4 Konsep terdapat dalam perniagaan pemanis semulajadi Stevia RCC iaitu:

1. Networking
2. Trading
3. Royalti program
4. Reward Program

Tiada lagi KONSEP PERNIAGAAN yang seumpamanya di RCC Global Sdn. Bhd.

RCC stand for REAL CONSUMER COMMUNITY  

JENIS-JENIS PENGEDAR

Bagi memudahkan kefahaman bisnes gula stevia, Royal Sweetener Stevia(RSS) oleh Syarikat RCC (M) Global Sdn Bhd.

Pengedar Stevia RCC ini boleh dibahagikan kepada 3 jenis dan anda boleh pilih anda ingin jadi pengedar yang mana satu; iaitu:

1. PENGEDAR SAHAJA
2. PENGEDAR & AGEN PEMASARAN
3. PENGEDAR & STOKIS

-------------------------------------------------------------------------------- 

KEUNTUNGAN SEBAGAI USAHAWAN SAHAJA


Modal yang serendah RM140 sehingga RM1015 sahaja.

Anda bertindak sebagai peniaga yang hanya menjual/mempromosikan pemanis semulajadi Gula Sihat Stevia RCC kepada pelanggan anda. Melalui penjualan tersebut, anda akan memperolehi keuntungan dari untung runcit iaitu sehingga 40%  daripada harga sebenar.

Pengedar boleh mengumpul Mata Ganjaran atau Reward Point (RP) daripada setiap penjualan. 1 SET Royal Sweetener Stevia (RSS) mengandungi  2 botol = 10 Mata Ganjaran.

Contoh, setiap kali anda menjual 2 botol RSS, anda memperolehi 10 mata ganjaran. Mata ganjaran terkumpul Ini boleh tebus hadiah-hadiah yang lumayan seperti pakej umrah, baucer membeli belah, pakej percutian, barangan elektrik dan banyak lagi.

Tidak perlu ajak orang berdaftar dan tidak perlu ada kedai. Anda boleh berniaga secara online dan juga berniaga dari rumah sahaja. Tidak perlu menyimpan stok.

Keuntungan pendapatan anda adalah UNTUNG RUNCIT & KUMPUL MATA GANJARAN sahaja


KEUNTUNGAN SEBAGAI USAHAWAN DAN AGEN PEMASARAN


Keuntungan adalah sama seperti pengedar iaitu untung runcit dan kumpul mata ganjaran untuk tebus hadiah lumayan.

Namun, jika anda memilih untuk menjadi pengedar dan agen pemasaran gula stevia RCC, maka lebih banyak keuntungan yang anda perolehi berbanding pengedar sahaja.

Sebagai agen pemasaran gula stevia RCC, anda akan mendapat keuntungan daripada ahli pengguna berdaftar yang baru serta pengedar-pengedar gula stevia baru yang telah anda bimbing. Antaranya:

1. Komisen Tajaan: Anda akan mendapat komisen setiap kali mendaftar ahli baru sama ada sebagai pengguna berdaftar atau menjadi pengedar mengikut pakej pendaftaran.

– Pakej Silver: Komisen tajaan adalah RM35
– Pakej Gold : Komisen tajaan RM105
– Pakej Platinum: Komisen tajaan RM245

Syarikat RCC Global membayar komisen kepada agen-agen pemasaran yang membawa pelanggan-pelanggan gula Stevia RCC yang setia iaitu dengan menjadi pengguna berdaftar.

2. Komisen Pasangan @ Kumpulan ( Pairing ) : Setiap kali anda atau kumpulan anda mendaftarkan 2 orang ahli baru (sepasang), anda akan dapat Komisen RM15 sepasang. Komisen pasangan ini diberikan kepada syarikat seolah-olah sebagai komisen anda membimbing orang lain berniaga dan secara tidak langsung membantu mengembangkan perniagaan syarikat. Jika anda mengembangkan networking kumpulan anda, maka lebih banyak komisen kumpulan anda akan perolehi.

3. Bonus Royalty/Pencen : Setiap kali pengguna berdaftar di bawah anda membeli 1 set Royal Sweetener Stevia iaitu 2 botol, Anda layak mendapat bonus royalty; RM2 per set RSS jika anda membuat belian peribadi minimum 1 set RSS setiap bulan.

Keuntungan Pengedar dan Agen Pemasaran adalah Untung Runcit, Kumpul Mata Ganjaran, Komisen Tajaan, Komisen Kumpulan dan Bonus Royalti.


KEUNTUNGAN SEBAGAI USAHAWAN DAN STOKIS


Keuntungan adalah sama seperti pengedar. BEZANYA harga produk untuk stokis adalah lebih murah berbanding harga pengedar.

Stokis terbahagi kepada 2 iaitu STOKIS MOBILE dan STOKIS UTAMA. Untung runcit Stokis Utama lebih tinggi daripada Stokis Mobile. Anda perlu daftar sebagai pengedar terlebih dahulu sebelum menjadi Stokis.

Kumpul mata ganjaran seperti pengedar.

Tidak perlu ajak org jika tidak berminat. Keistimewaan sebagai STOKIS nama anda akan disenaraikan di dalam rangkaian stokis seluruh Malaysia, erti kata lain, seluruh agen berdaftar dan ahli berdaftar akan mencari anda.

Tidak wajib ada kedai. Jika ada kedai, satu kelebihan buat anda mempromosikan produk gula stevia kepada orang ramai dan memudahkan pelanggan mendapatkan gula stevia ini.



Ketiga-tiga jenis pengedar di atas, layak menerima Tabung Khairat Kematian dan Tabung Kebajikan jika membuat belian peribadi minimum 1 set RSS (2 botol) setiap bulan.
PENTING: Jika tiada belian peribadi setiap bulan , maka anda TIDAK LAYAK dapat Bonus Royalty, Tabung Khairat Kematian dan Tabung Kebajikan. Namun, anda masih layak menerima komisen tajaan dan Komisen Kumpulan.
Keunikan perniagaan ini adalah ia boleh diwarisi.

BAGAIMANA INGIN MENJADI USAHAWAN/AGEN GULA SIHAT STEVIA RCC?


MODAL PENGEDAR


Berapa modal untuk memulakan perniagaan gula stevia RCC ini?

Modal adalah sangat murah dan TIADA bayaran yuran bulanan atau tahunan.

Modal adalah mengikut pakej iaitu di antara RM140 hingga RM1015. Anda akan dapat antara 3 botol hingga 21 botol RSS masing-masing.



PAKEJ SILVER




Modal RM140 (Semenanjung) dan RM145 (Sabah/Sarawak)
Dapat 3 botol Royal Sweetener Stevia
Dapat 1 akaun perniagaan (Business Center @ BC)



PAKEJ GOLD





Modal RM420 (Semenanjung) dan RM435 (Sabah/Sarawak)
Dapat 9 botol Royal Sweetener Stevia
Dapat 3 akaun perniagaan (Business center @ BC)


Pakej ini menjanjikan pulangan yang selesa dan berganda kerana mempunyai 3 business center ianya ibarat 1 orang dengan 3 pendapatan, amat berbaloi mengambail pakej ini untuk menjalankan perniagaan.

PAKEJ PLATINUM





Modal RM980 (Semenanjung) dan RM1015 (Sabah/Sarawak)
Dapat 21 botol Royal Sweetener Stevia
Dapat 7 akaun perniagaan (Business center @ BC)
Ini adalah PAKEJ YANG TERBAIK jika anda serius menjana pendapatan melalui perniagaan Stevia
AKAUN PERNIAGAAN @ BUSINESS CENTER


Pakej ini amat menguntungkan pada sesiapa yang mengambilnya, ianya ibarat 1 orang dengan 7 pendapatan, setiap akaun kita dapat membentuk empayar dan menyghasilkan banyak bonus kumpulan. Pakej ini biasanya akan dipilih oleh mereka yang telah nampak potensi biz ini serta kejayaan orang yang terdahulu pastinya pakej platinum ini menjadi pilihan utama bagi mereka yang inginkan pendapatan yang tinggi.





Apa kelebihan dan kepentingan mempunyai banyak akaun Business center?

Kelebihan adalah kepada pengedar yang juga berminat menjadi agen pemasaran (Networking). Jika anda mempunyai banyak akaun business center, maka organisasi anda makin mudah berkembang dan lebih mudah mendapat komisen kumpulan daripada ahli yang berdaftar di bawah anda. Oleh itu, pendapatan akan lebih tinggi.


1 Akaun Perniagaan = Berpotensi menjana komisen kumpulan RM1800 sehari
3 Akaun Perniagaan = Berpotensi menjana komisen kumpulan RM5400 sehari
7 Akaun Perniagaan = Berpotensi menjana komisen kumpulan RM12,600 sehari


PENTING: Sila pilih pakej yang benar-benar bersesuaian kerana anda TIDAK BOLEH UPGRADE pakej. Hanya 1 nama boleh didaftarkan. Jika anda serius untuk berbisnes,anda dicadangkan memilih PAKEJ PLATINUM.









Jika anda berminat, anda perlu daftar sekarang. Kami akan menghubungi anda dengan segera setelah berdaftar untuk tujuan bimbingan dan membantu anda menjana pendapatan pendapatan melalui perniagaan pemanis gula Stevia sama ada secara sambilan atau sepenuh masa.






BONUS BERDAFTAR SEBAGAI RAKAN NIAGA ID: EMMEINAYAH

Khas Untuk Anda Semua

Ebooks PERCUMA
Harga di Pasaran: RM 225.00

+ Ebook RCC (plan pemasaran dan info penuh mengenai gula sihat stevia)
+ Ebooks Teknik Jualan Gaya Nabi Muhamad saw
+ Ebooks Seni Close Sale di Whatsapp
+ Ebooks Tawaran Meleleh dan Buku Kerja
+ Ebooks Marketing

+ Group Support Testimoni
+ Group Support Marketing & Rakan Niaga RCC

Sunday, August 23, 2015

RM2 Sehari untuk Kebajikan Anda Bersama Gula Stevia

August 23, 2015 0 Comments
Teks: Emme Marina Mohamad
Gambar: RCC Global

Assalamualaikum

S: Adakah tuan tahu Nilai RM2.... Utk sehari
J: macam mana tu?

S: Berapa ramai ahli keluarga tuan?
J: 5 beradik (contoh)

S: Mak ayah ada lagi ke tuan?
J: Ada

S: isteri ada berapa tuan?
J: masih 1

S: anak2 tuan?
J: ada 3 (contoh)

Saya nak bagi kebajikan...
Dengan hanya RM2 sahaja sehari

Pertama
kalau tuan berlaku musibah Spt
kemalangan (patah)
Kebakaran (rumah)
Bencana alam - Spt ribut atau banjir
Tuan layak terima sumbangan rm1000 hingga rm5000
Hanya rm2.00 ja sehari

Kedua
Dengan rm2.00 tadi juga tuan layak diberi sumbangan khairat kematian
jika berlaku kematian dalam keluarga tuan
Contoh jika tuan sebagai penama yang berdaftar meninggal dunia... Waris tuan layak terima rm4000
Tetapi jika kematian itu berlaku pada setiap ahli keluarga tuan.. Seperti Mak ayah dan semua keluarga tadi
Tuan layak claim sumbangan
setiap org rm3000 x 10 ahli keluarga = jumlah khairat melindungi ahli keluarga tuan sebanyak rm30,000

Maaf ye tuan kita tak minta semua ini malahan kita sentiasa doakan tuan dan keluarga tuan panjang umur murah rezeki tetapi lebih baiknya kita beringat bab-bab kematian ni sesaat pun dah tak boleh delay-delay

Satu-satunya syarikat yang menjaga Kebajikan mak ayah kita dan keluarga kita
Dengan RM2.00 sehari tuan juga berpeluang
✔️umrah percuma
✔️Petrol free
Dan banyak lagi.....

Cuba tuan kira jumlah syarikat kami sediakan utk keluarga tuan ... rm34,000.00 dengan sehari rm2.00 sahaja apa yg tuan perlu buat belanja brg dapur..

Kalau kita kira balik... Sehari untuk 11 ahli keluarga ni tuan hanya belanja RM0.18 sen sahaja sehari... Cuba tuan fikirkan kalau ada 20 ahli keluarga berapa RM tuan belanja sehari utk kebajikan ahli keluarga tuan..

Cuba tuan/puan fikirkan adakah ini dapat bantu keluarga tuan dan masyarakat Malaysia terutamanya orang kita?

Jika tuan/puan berminat boleh whatsapp saya 0189100852


Masih Ragu-Ragu untuk Memiliki Gula Stevia? Mari Bandingkan Harga Kami dan Kebajikan Bersama Kami

August 23, 2015 0 Comments
Teks: Emme Marina Mohamad
Gambar: RCC Global

Bagaimana membandingkan nilai wang anda apabila anda nak beli stevia.

Brand A rm 50 sebotol - jenama tidak diketahui
Brand B rm 75 sebotol - jenama popular
Brand RCC - rm 30 sebotol utk ahli - ada khairat kematian perlindungan bencana kemalangan serta komisyen, royality dan reedem point.

Bagaimana bijaknya anda membelanjakan wang anda dengan sesuatu yang bermakna untuk diri dan keluarga anda dalam jangkamasa panjang

Kerana RCC bukan saja melindungi anda, malahan ahli keluarga terdekat. Jadi mengapa masih tak nampak kelebihan menjadi ahli RCC ?? Petimbangkan segera dan buat keputusan.

Tanya saya tentang pakej ahli

Hubungi saya
Email: emmemarinamhd@gmail.com
No tel: 0189100852
Facebook: Emme Marina Mohamad

Sudahkah Anda Bertukar ke Gula Sihat Stevia?

August 23, 2015 0 Comments
Teks: Emme Marina Mohamad
Gambar: Rakan-rakan RCC

Sudahkah rakan-rakan saya ni bertukar ke gula sihat stevia?
Selama ni kita tidak pernah diberikan pendedahan tentang gula sihat, yang tahu cuma gula pasir
Rupanya bila dah besar kita dapat tahu gula pasir ni tidak mengandungi sebarang zat malah tidak sihat sama sekali

Tiap-tiap bulan pulak tu kita beli berulang-ulang gula pasir
Tapi pernah ke anda dengar ada orang yang bertambah sihat walafiat selepas amalkan gula pasir ini?
Tidak pernah pula saya dengar tetapi malangnya akibat gula pasir ini apa yang kita sering dengar?
Penyakit kencing manis semakin kronik, kanak-kanak, remaja semakin ramai menjadi penghidap kencing manis
Masalah obesiti juga semakin berleluasa

Oleh itu, saya menyeru pada rakan-rakan saya sekalian, pembaca tersayang
Marilah kita bertukar ke gula sihat stevia
Saya jamin ianya sihat seperti kajian-kajian telah buktikan kerana gula sihat stevia ini mengandungi nilai perubatan
Ianya sihat kerana tiada lemak, tiada kolestrol, tiada kalori
Paling menarik ialah ianya tidak akan tinggal di dalam darah kita ataupub menaikkan bacaan gula seperti yang gula pasir lakukan
Berbeza sekali.

Ada lagi saya nak kongsikan
Dengan menjadi ahli gula sihat stevia ini, rakan-rakan bakal mendapat pelbagai faedah antaranya khairat kematian, tabung kebajikan, mengumpul mata ganjaran dan tiada tarikh lupus.
Saya nak tanyalah pada rakan-rakan
Ada ke tokei gula pasir ni cover jika anda terjadi apa-apa?
Contohnya bagi anda khairat kematian ke, tabung kebajikkan ke, dpt kumpul mata ganjaran buat umrah ke seperti yang tokei gula sihat stevia buat?

Ada?
Tiada kan?

Yang ada, menambahkan kos bila terkena kencing manis, bertambah gemok, darah tinggi & macam-macam penyakit kronik.

Mari hubungi saya untuk tahu lebih lanjut

#sayapencetusgulasihat #gulasihat

Wassap 0189100852




Saturday, August 22, 2015

Nilai RM2.00

August 22, 2015 0 Comments

Teks: Emme Marina Mohamad
Gambar: Carian Google

Anda baca dan nilaikan. Ini bukan tulisan saya, ianya satu perbualan. Apa yang anda boleh dapat dari nilai RM2. Inilah yang saya laburkan. Mari kita sama-sama baca dan fahamkan. Nak tahu lebih lanjut? Hubungi saya di 0189100852

Nilai RM2 di RCC Family

S: Berapa ramai ahli keluarga hang???
J: 5 beradik (contoh)

S: Mak ayah ada lagi??
J: Ada

S: Suami berapa?
J: 1 jer ler bodoh.. Apa punya soalan hang ni
Allaaaa melawak pun x boleh

S: isteri ada berapa?
J: masih 1

S: anak2?
J: ada 3 (contoh)

Aku nak bagi kebajikan... Hanya rm2.00 jer
Pertama : kalau Hang jadi apa2 Spt
kemalangan(patah)
Kebakaran (rumah la bukan hang terbakaq)
Bencana alam - ribut atau banjir

Hang boleh dapat rm1000 hingga rm5000
Hanya rm2.00 ja

Kedua: Dengan rm2.00 tadi hang juga diberi sumbangan jika berlaku kematian dalam keluarga hang
Kalau hang... Waris hang dapat rm4000
Kalau berlaku ... setiap ahli keluarga hang dapat sumbangan
Mak ayah dan semua keluarga tadi setiap org rm3000 x 10 ahli keluarga = rm30,000

Aku bukan nak minta hang mati dak... Aku doakan hang dan keluarga panjang umuq murah rezeki tapi hang kena ingat bab mati ni sesaat pun dah tak boleh delay2

Mana nak caqi ooii... Kebajikan mak ayah kita Pun depa bagi
Dengan RM2.00 sehari hang juga berpeluang
✔️umrah percuma
✔️Petrol free
Dah aku x mau ceqita yg lain sat g hang kata melampau...

OK...: Cuba hang kiqa jumlah kami nak bagi... rm34,000.00 dengan sehari rm2.00 ja hang belanja brg dapur..
Kalau kiqa lagi... Sehari untuk 11 ahli keluarga ni hanya belanja
0.18 sen ja sehari... Cuba hang pikiaq kalau ada 20 ahli keluarga beqapa dit hang bayaq saqi utk kebajikan adik beqadik hang..???

Pikiaq tengok laa .. Ambik calculator tu ... Dok nganga lagi....
Hang mau whatsapp aku

Thursday, August 06, 2015

Kelebihan Sebagai Ahli Berdaftar Gula Stevia RCC Global

August 06, 2015 1 Comments
Teks: Emme Marina Mohamad
Gambar: Carian google

royal sweetener stevia

Dengan membeli produk Gula Stevia  iaitu Royal Sweetener Stevia (RSS), RCC Global menawarkan keahlian secara percuma apabila kita membeli produk Gula Stevia RSS berdasarkan pakej yang telah disediakan. Dengan pembelian minima, 1 kotak Gula Stevia RSS berharga RM 140 sahaja, anda layak mendapat KEAHLIAN secara percuma dan dapat MENIKMATI FAEDAH serta GANJARAN yang telah syarikat sediakan buat semua ahli yang telah berdaftar secara rasmi.

Bagaimana untuk mengetahui bahawa anda sudah menjadi ahli yang berdaftar atau tidak? Ada beberapa cara mudah antaranya, anda bakal mendapat “Username” atau NAMA ID beserta kata kunci sementara bagi akaun pengguna yang telah berdaftar. Nama ID ini boleh digunakan untuk membuat belian ulangan di seluruh stokis di Malaysia dan menerima satu akauan peribadi untuk diakses di laman web www.rcc2u.com

  • ·         KIRIMAN SMS
  • ·         EMAIL
  • ·         UPLINE/AGEN


Di RCC, pendaftaran ahli hanya boleh dilakukan sesama ahli sahaja tidak kira darjat atau pangkat. Tinggi atau rendah. Inilah antara keistimewaan yang paling menarik sebagai ahli berdaftar RCC Global. 

ahli rcc stevia

8 KELEBIHAN PENGGUNA BERDAFTAR GULA STEVIA RCC GLOBAL

  • 1.       Percuma Keahlian Seumur Hidup
  • 2.       Tiada Yuran Keahlian dikenakan
  • 3.       Diskaun sehingga 40% untuk setiap pembelian seterusnya
  • 4.       Kumpul Mata Ganjaran dan Tebus Hadiah Lumayan seperti Gadjet, Baucer, Pakej Umrah, Deposit kereta dan sebagainya.
  • 5.       Dilindungi Tabung Khairat Kematian sehingga RM6000 untuk ahli atau sehingga RM 2,000 untuk keluarga terdekat ahli yang meninggal dunia mengikut terma dan syarat.
  • 6.       Dilindungi Tabung Kebajikan antara RM1000 – RM5000 kepada ahli pengguna jika ditimpa bencana, kemalangan atau kecederaan mengikut terma dan syarat.
  • 7.       Layak mendapat Komisyen sebanyak RM 35/seorang apabila anda mengenalkan rakan anda menjadi ahli baru Stevia RCC Global
  • 8.       Layak jadi pengedar jika berminat.



** Untuk layak mendapat tuntutan Khairat Kematian dan Tabung Kebajikan, ahli berdaftar Stevia haruslah sudah menjadi ahli selama 3 bulan dan membuat belian ulangan.


Untuk memahami lebih lanjut mengenai cara tuntutan tabung boleh dibuat, saya sediakan rujukan situasi bagi membantu anda semua; Mohon agen-agen saya juga untuk fahamkan situasi di bawah supaya tiada salah paham apabila menerangkan kepada ahli-ahli baru;

Gula merupakan makanan wajib harian bukan? Mudah sahaja, Anda amalkan Gula Stevia, apabila kehabisan Gula Stevia, Ulang pembelian dan rekodkan sahaja.

Kumpul dan Tebus Mata Ganjaran:


Setiap kali pembelian ulangan anda, anda mendapat 10 mata ganjaran bagi setiap 1 set yang anda belanjakan.

1 set Royal Sweetener Stevia (RM 60)   = 10 mata ganjaran
1 pek Kopi Collagen (RM 55) = 10 mata ganjaran

Tiada had limit untuk membuat kumpulan mata ganjaran, ianya kekal di dalam akaun anda sehinggalah anda menebusnya.

TIADA LAGI SYARIKAT SEUMPAMA RCC GLOBAL YANG MENJAGA KEBAJIKAN AHLINYA DAN MEMBUAT PELBAGAI GANJARAN SERTA FAEDAH DENGAN HANYA MEMBUAT PEMBELIAN ULANGAN MINIMUM RM55 SEBULAN.


ANDA BUKAN SAHAJA DAPAT PRODUK DAN KESIHATAN, TETAPI KEBAJIKANNYA DI JAGA =)



Dari kecil kita amalkan GULA PASIR yang akhirnya mengakibatkan pelbagai penyakit, kegemukan, dan masalah pembelajaran yang tidak baik akibat kurang focus dan nutrisi
Kini anda mampu menyediakan pilihan yang terbaik buat diri anda, anak-anak dan keluarga tersayang
Gula Stevia bukan sahaja GULA ASLI tetapi GULA YANG MAMPU MENYIHATKAN tubuh badan dan memiliki NILAI PERUBATAN yang sudah TERBUKTI MELALUI PELBAGAI KAJIAN oleh pakar-pakar sainstis dan kedoktoran.

Marilah kita sama-sama menukar ke budaya sihat bersama GULA SIHAT STEVIA


Untuk membuat tempahan dan menjadi ahli


Bonus Tambahan Buat Ahli RCC ID: EMMEINAYAH


 + Flyers mengenai Kelebihan & Cara Penggunaan Gula Stevia
+ Menyediakan khidmat Pendaftaran Ahli Baru untuk Anda jika Anda berjaya Mengenalkan Ahli Baru
+ Menyediakan Khidmat Merekod Ulangan Pembelian untuk Anda
+ Rahsia Mengamalkan Gula Stevia secara BETUL terutama bagi pesakit Kronik
+ Rahsia Menurunkan Berat Badan secara Berkesan dengan Gula Stevia
+ Sokongan Group Whatsapp






Baca lebih lanjut di sini:




Home Ads