Showing posts with label Software Facebook Viral. Show all posts
Showing posts with label Software Facebook Viral. Show all posts

Saturday, February 16, 2019

Teknik Percuma Viralkan Iklan Anda ke Group Facebook dengan Satu Klik Sahaja

February 16, 2019 0 Comments
Sejak beberapa minggu yang lepas, azam tahun baru 2019 antaranya ialah melepaskan barang-barang di rumah yang tidak digunakan lagi. Bila saya cek semula banyaknya barang di rumah kami yang kami tidak gunakan. Jadi saya fikir untuk apa ya saya simpan semua barang ini?


Jadi, saya snap gambar barang-barang di rumah termasuklah baju anak-anak yang mereka sudah tidak muat lagi ke group-group whatsapp. Alhamdulillah ada sambutan yang membelinya. Jual dengan harga murah sahaja cukuplah kembali untuk balik modal atau buat makan kami sekeluarga. Syukur


Dan kemudian, saya lihat baju-baju saya sendiri. Sebenarnya banyak jubah, blouse yang saya sudah tidak pakai or jarang sangat pakai. Ada yang sekali sahaja dipakai kemudian disimpan sahaja. Jadi untuk apa pembaziran itu? Let go! I am letting go all my clothes which i am not wearing them anymore. So, kalau ada yang anda berminat marilah hubungi saya atau terus membeli dari Shopee shop saya iaitu shopee.com.my/emmemarina . Kelebihan yang anda dapat bila membeli baju-baju ini di shopee ialah anda mungkin boleh dapatkan lebih penjimatan dengan menolak coins anda.


Dah dapat baju murah, tolak coins lagi menjimatkan kan?


Jadi, saya nak sharekan kesemua baju-baju ini kepada rakan-rakan Facebook saya. Kalau sekadar share di Facebook wall, mungkin lah tak berapa ramai sangat yang lihat. Ialah rakan kita tak ramai lagi. Jadi saya fikir why not saya iklankan ke semua group Facebook yang saya ada menggunakan Software Viral 2.0! Mudah, boleh terus iklanlan produk ini kesemua group tanpa manual post satu per satu. Hanya gunakan sahaja fungsi Auto Post Facebook, masukkan ayat iklan, setkan masa dengan baik dan tekan "post now".


Mudah. Menjimatkan masa. Insha Allah sampai.


Dengan izin Allah, insha Allah jika saya postkan ke 30-60 group yang ramai orangnya, manalah tahu ada rezeki mereka yang sedang mencari baju-baju yang saya let go ni.


ini adalah contoh group-group penduduk yang saya joined di Facebook. Apa sahaja group Facebook yang anda join, anda boleh kategorikan di Software Viral untuk memudahkan pengiklanan anda. Post successful bermakna iklan anda sudah berjaya dipostkan ke group tersebut.


Antara fungsi paling best di Software Viral 2.0 ialah penggunaan Auto Post. Auto Post ni anda boleh postkan ke group Facebook, Facebook Profile anda mahupun Facebook Page. Mudah sahaja kan?


Kita sedia maklum dan anda sendiri sedar, bahawa anda tidak ada banyak masa untuk lakukan sharing, pemberitahuan/notis atau iklankan produk anda setiap hari dengan manual postkan ke setiap group anda.


Adakalanya anda mungkin ada banyak Facebook page dan anda nak maklumkan perkara yang sama, mudah! Anda boleh gunakan fungsi Auto post Facebook ini juga dan iklankan notis/status anda kesemua Facebook page dengan sekali klik sahaja. Jimat masa.


Inilah yang saya lakukan setiap hari untuk beriklan secara percuma di medium Facebook. Anda hanya perlu dapatkan produk software ini dan bayaran pun sekali sahaja. Jika buat Facebook Ads anda perlu bayar untuk setiap pengiklanan anda. Gunakan yang percuma dahulu dan konsisten. Insha Allah pasti ada rezeki yang datang.


Saya juga gunakan teknik share link bagi post di Facebook Page bagi menaikkan reach view sebelum saya mula membuat Facebook berbayar. Cara ini dapat meningkatkan juga prospek ke Facebook Page anda secara percuma. Cuba jangan tak cuba. Tahun 2019 anda perlu uruskan perniagaan anda dengan lebih bijak, software ini sesuai tidak kiralah anda ni berniaga online ataupun offline.



Share sentiasa setiap perkembangan bisnes anda kepada group-group prospek anda di Facebook!

Thursday, October 18, 2018

Sukarnya Beriklan di Facebook Tapi Nasib Baik Autopost Software Viral Ada

October 18, 2018 0 Comments
Bismillah

Sejak saya delete akaun Facebook saya yang sudah ada 5,000 rakan dan 1,000 lebih followers pada tahun 2016 dan kemudian cuba kembali ke dunia Facebook. Ianya sebenarnya sangat mencabar. Sukar untuk kekal aktif untuk bersosial malah untuk update status di Facebook personal. Jika kalian selalu singgah di blog saya anda juga mungkin perasan saya agak sukar untuk berkongsi mengenai kisah saya dan keluarga, suami dan anak-anak.


Sebenarnya saya agak protective, dan terlalu risau akan banyak perkara jika saya terlalu kerap menceritakan hal keluarga. Risau terbagi maklumat yang boleh mendatangkan bahaya kepada keluarga sendiri. Haa beginilah tahap kebimbangan saya.


Cukuplah sedikit kisah dan luahan hati saya hari ini. Oleh sebab saya alami kesukaran untuk kembali aktif di media sosial namun kerja-kerja pengiklanan tetap harus diteruskan. Rugi tersangat rugi jika saya tidak menggunakan peluang yang terbentang luas ni, masih terlalu ramai pengguna Facebook di Malaysia. Dan kita tidak harus limitkan diri hanya kerana kita rasa kita kurang serasi di media sosial tersebut. Facebook group dan Facebook Fanpage adalah salah satu medium yang amat berguna dalam mempromosikan produk jualan dan servis yang kita jalankan.


Dengan membina Facebook Fanpage bagi produk anda, anda membina sebuah kedai rasmi buat perniagaan anda. Usah limitkan diri anda untuk 100% berada di dalam kelompok 5,000 kawan sedangkan anda boleh pergi jauh dengan membina sebuah kedai rasmi anda di Facebook Fanpage. Untuk membina FB page juga sangatlah mudah. Dan tiada bayaran dikenakan jika anda sekadar nak setup Fb page. Ok?


Kedua, anda wajib join group-group Facebook untuk memaksimakan pengiklanan anda secara percuma! Rugi sangat anda tidak join group-group beriklan di Facebook kerana anda tidak perlukan bayaran langsung malah anda boleh bertemu ramai prospek di sana.


Jadi usah peningkan kepala dengan asyik memikirkan malu nak beriklan dekat Fb personal, anda boleh gunakan FB page dan FB group untuk iklankan produk jualan anda kay :)


Sejak saya gunakan FB Autopost dan 13 fungsi yang ada dekat Software Viral 2.0 ni, alhamdulillah kerja-kerja pengiklanan jadi lebih mudah. Jika saya kurang kawan, saya boleh add rakan-rakan baru secara automatik. Anda boleh pilih bagaimana anda nak add rakan, setkan masa dan add rakan baru dalam 50 ke 100 orang sehari tanpa anda perlu klik satu per satu. Software Viral ini akan lakukan kerja untuk anda. Kemudian, bercakap pasal FB personal, anda perlu juga aktif membuat interaksi bersama rakan-rakan FB anda yang lain. Janganlah ada kawan sampai 5,000 tapi krik lebih kan.. Biarlah rakan ramai, interaksi juga tinggi. Jika tinggi dapatlah kita prospek yang lebih besar juga. Betul? Jadi bagaimana nak buatkan rakan-rakan kita ni sentiasa follow dan lihat iklan kita ialah dengan kita aktif bersama mereka juga. Oleh itu, apa yang Software Viral ini sediakan ialah Auto likes dan Auto komen status rakan-rakan anda. Dengan lakukan perkara ini, dan konsisten, rakan-rakan FB yang sunyi tu akan mula melihat status-status post anda di wall mereka!

Ha!! Itu yang kita perlukan! Setuju?


Apa lagi kehebatan Software Viral ni?


Ok.. Anda boleh Auto join group-group FB setelah anda buat carian berdasarkan keyword. Contohnya, ada taip dropship sebab anda nak tambah dropship bagi produk anda. Ok, anda taip dan akan keluarlah semua group yang ada di dalam FB yang menggunakan keyword dropship! Jadi anda hanya perlu klik pada group-group tersebut dan tekan RUN NOW, oleh itu SV 2 akan mula menambah group-group ini bagi pihak anda.




Fungsi paling best! Anda boleh iklankan atau post apa sahaja anda nak share ke group-group FB dan biarkan sahaja software buat kerja anda. Anda bolehlah buat kerja lain kan... Jika ada 300 group FB, anda boleh kategori kan setiap group ini berdasarkan pilihan anda sendiri. Jadi mudahlah anda nak beriklan dengan lebih baik apabila anda groupingkan group FB ini dengan kategori lebih baik.

Sebagai contoh, saya ada kategorikan " group dropship", "group blogger" dan yang anda rasa sesuai untuk anda dengan produk jualan anda.


Software Viral 2.0 dengan 13 fungsi hebat ini berharga RM179 sahaja! Harga asal RM329. Jadi anda dah jimat banyak dengan diskaun yang diberikan. RM 179 ni, harga software dan lesen anda, jika masuk tahun kedua, anda tidak perlu bayar RM 179, tapi sambung sahaja dengan bayaran RM 39 untuk bayaran server sahaja!


Tidak mahal kan? Untuk modal RM179 insha Allah anda boleh balikkan modal setelah anda dapat jualan melalui software viral 2.0. Insha Allah, jika anda percaya anda pasti mampu lakukan.


Nak dapatkan produk hebat Software Viral 2.0?


Whatstapp SV2 ke 018-9100 852
Whatstapp SV2 ke 018-9100 852
Whatstapp SV2 ke 018-9100 852

Thursday, September 13, 2018

Iklankan Video Secara Auto Post Ke Facebook Group Anda

September 13, 2018 0 Comments
Bismillah

Hari ni akhirnya saya share video ke group-group Facebook menggunakan Software Viral 2.0. Selama ni pakai gambar sahaja tapi semalam kawan kat group Support Software Viral bagitau dia share video terus dapat sale. Apa lagi saya juga nak la kan

Siapa yang buat iklan tanpa nakkan sale? Cuba angkat tangan.

Semestinya setiap kali kita up status di facebook dan group beriklan di facebook kita mahukan keuntungan. Kita mahukan pelanggan. Jika anda share sebanyak mungkin dan konsisten insha Allah pasti akan ada pembelinya. Tetapi jika tiada bermakna adalah yang tak ok di mana-mana. Mungkin penulisan pengiklanan anda tidak menarik. Mungkin tidak memanggil pelanggan yang tepat. Jadi bila anda menulis iklan tersebut anda harus menulis dengan tepat. Terus membidik kepada sasaran. Namun jika iklan anda itu berbentuk umum maka anda harus titik beratkan apa keutamaan produk anda buat pelanggan anda semua.

Jom saya tunjukkan cara untuk anda beriklan secara automatik ke semua group iklan anda.

Pastikan anda dah memenuhi syarat admin group iklan tersebut kay. Bolehlah terus beriklan tanpa risau kene block atau spam dari admin.

Kerja dan fungsi Software viral 2.0 ini mudah sahaja sebenarnya. Konsep sebenarnya ialah memudahkan cara kita beriklan. Iaitu beriklan secara automatik tanpa anda perlu habiskan masa berjam-jam mengadap komputer atau handphone. Agak-agak la kan kalau ada 100 group facebook berapa lama korang nak duduk depan handphone dan share kan iklan anda?

Tetapi dengan Software Viral ni, semua iklan anda boleh disetkan secara jadual atau tidak berjadual dan boleh berjalan tanpa pengawasan anda. Anda setkan pertama kali sahaja dan tekan "POST NOW" selepas itu iklan anda akan dipostkan ke semua iklan yang anda pilih dan iklan ini berjalan secara automatik. Lepas tu anda nak buat apa, kerja rumah ke, uruskan kerja harian anda ke. Teruskan sahaja tanpa kerisauan.

Iklan anda berjaya dilakukan dan masa anda tidak terbuang begitu sahaja. Selepas itu, jika ada tempahan sama ada melalui facebook atau pelanggan wasap anda anda boleh follow up kemudian.


Iklan menggunakan video berjaya dipostkan ke group2 beriklan di facebook menggunakan autopost facebook software viral

Cara nak setting mudah sahaja. siapkan iklan anda dan masukkan link video
bila dah berjaya lihat warna hijau. anda clik pada anak panah berwarna biru

Selain itu ada keluar notis di facebook anda bahawa iklan video anda telah berjaya dibuat.

Mudah sahajakan? Semua orang bercakap tentang automasikan bisnes. Nak auto bukan mudah. Ianya perlukan modal, tools untuk anda lakukan.

Laburkan sedikit wang supaya hasilnya lumayan. Kalau masih takut untuk melabur demi keuntungan maka usahlah kita berbicara mengenai keuntungan atau hasil yang lebih besar. Software viral dengan 13 fungsi yang menarik iaitu




SOFTWARE VIRAL VERSI MOBILE DAN LAPTOP !!!

Harga asal rm328.00

Tapi kalian hanya perlu bayar rm169.00 sahaja selapas diskaun

1 AKAUN PERSONAL SOFTWARE VIRAL VERSION 2

BOLEH ADD 3 AKAUN FACEBOOK!!!

Group support selama 6 bulan

Group tutorial bervideo yang lengkap dan jelas

(BONUS PERCUMA)


  • bonus 36 ebook yang  boleh edit dan namakan dengan nama sendiri dan boleh jual semula ebook tersebut.


  • Bonus ebook 50 ayat copywriting power !! 


yuran server rm39 setahun (pecuma untuk pelanggan pertama dan bayar pada tahun hadapan hanya jika masih berminat)‼️‼️

JUMLAH = rm169.00 sahaja


Untuk mengetahui tentang produk ini lebih lanjut boleh whatsapp saya di 0189100852.

Friday, September 07, 2018

Bila Keluar Error Pada Iklan Autopost Group Anda

September 07, 2018 0 Comments
Nak cerita indah je tidak bagus jugakan. Seolah-olah software Viral autopost facebook ini sempurna. Hakikatnya tiada perkara itu sempurna melainkan Allah yang Maha Esa. Cewah. Madah permulaan ya.

Pagi tadi saya beriklan, mengiklankan stok clearance jam tangan azan. Stok bagi model Jam tangan azan Harameen 6506 tidak akan direstok kembali oleh HQ kami maka HQ nak bagi clearkan stok ni segera itu yang ada lelong.




CLEARANCES SALE! CLEARANCES SALE!

Untuk makluman semua,kami sedang mengadakan CLEARANCES SALES bagi produk jam tangan azan model Harameen 6506 ini. Dan produk ini TIDAK AKAN DI RESTOCK SEMULA. Jadi cepat dapatkan stok terakhir Jam tangan azan HARAMEEN H6506 ini sekarang!

* Percuma: Baucer RM10 & Beg kertas Eksklusif (STOK TERHAD).

P/S: Pembelian sebelum jam 11.30 pagi akan dihantar pada hari yang sama.ūü§© Selepas jam tersebut, akan dihantar hari bekerja berikutnya. InsyAllah ūüėä

Kenapa beli daripada kami?
- Harga paling murah
- Produk direct daripada kilang
- Penghantaran segera
- Tracking Number terus ke telefon anda melalui SMS
- Stok banyak (bagi yang mahu borong)

JAM TANGAN AZAN KIBLAT HARAMEEN 6506
Pilihan warna: Hitam (Skrin Putih), Hitam (Skrin Hitam), Kelabu (Skrin Putih), Kelabu (Skrin HItam), Pink, Putih, Kuning, Hijau Muda, Turquoise, Ungu dan Oren.
*kalau ada yang nak gambar lebih jelas boleh Chat dengan kami ya.

Spec:
•    Automatik Qiblat sepantas 3 saat
•    Automatik Kompas
•    Waktu solat seluruh dunia
•    Tulis nama sehingga 6 huruf
•    Penanda Al Quran
•    Kalender Hijrah dan Masihi
•    Taqweem Malaysia
•    Dwi-bahasa (English & Arabic)
•    Alarm
•    Stopwatch
•    Kalis Air (30M)

Untuk tempahan terus wasap ke 0189100852

#jammurah #harameen #jamazan #jamkiblat #kiblat #solat #buruj #freegift #original #warranty #casio #jamtanganazan #islam #trusted #jamdigital #mikat #quran #promosi

Mula sahaja terus ada masalah pada sistem. Keluar permission error. Aduh. Gelabah la kejap kan. Mana tidaknya kelmarin akibat tamak beriklan dan tidak ikut peraturan facebook saya disekat dan disifatkan sebagai spam. Namun, berjaya selesaikan dengan facebook cuma denda tetap kena dendalah. Saya tidak boleh buat apa-apa posting selama 1 hari. Alhamdulillah cuma sehari.


Bila saya cek kembali rupanya group tersebut sudah tiada ruang untuk membuat sebarang posting. Sudah ditutup. Jadi solusinya selepas ini delete sahaja group ini dari facebook akaun anda selepas itu anda boleh keluarkan dari setting group beriklan di software viral autopost facebook automasikan bisnes anda. 

Mudahnya software viral autopost facebook ini memberikan peluang untuk saya beriklan tanpa membazirkan masa. Malam tadi saya run auto like untuk semua post kawan-kawan di facebook. Insha Allah mulai hari ni nak konsisten add rakan baru 100 orang sehari. Nak add banyak-banyak boleh tetapi nanti masa terguna pula untuk pengiklanan autopost. Anda harus bijak gunakan software supaya facebook tidak anggap anda spamming. Jangan kerana ketamakan kalian, kalian sanggup hilang facebook akaun tahu.

Dan bestnya software viral autopost facebook ini boleh pakai kat handphone. Tidakla susah payah perlu beli laptop. Tak perlu sampai ke tahap tu dan boleh jalankan 3 akaun facebook berlainan sekaligus. 

Ha, apa lagi. Mulakanlah sale anda di facebookūüėä

Thursday, September 06, 2018

3 TEKNIK RAHSIA TINGKATKAN JUALAN MENGGUNAKAN SOFTWARE 

September 06, 2018 0 Comments
3 TEKNIK RAHSIA TINGKATKAN JUALAN MENGGUNAKAN SOFTWARE (wajib buat setiap hari)

Tindakan merupakan tunggak utama kepada kejayaan kalian. Jika dah beli software kemudian tak jalankan maka tak berguna juga kan?

Oleh itu kami senaraikan 3 Teknik Rahsia untuk Tingkatkan Sale Anda







1. Collect targeted prospek mengikut Niche produk masing masing. Kemudian add mereka sebagai friendlist.. (video disediakan)

2 . Gunakan fungsi boom wall selepas jadikan prospek sebagai frienlist. ( rujuk penerangan di bawah video cara boom wall)

3. Remove friendlist yang bukan targeted untuk produk anda..
(simpan mereka yang selalu support anda dan kenalan anda)


3 TEKNIK UTAMA YANG PALING PENTING UNTUK TINGKATKAN JUALAN DI PERSONAL FB


Software memudahkan urusan seharian. Dengan software viral hidup anda jadi lebih tenang dan dapat beriklan setiap hari tanpa kos yang tinggi. Hanya sekali bayaran sahaja untuk software ini.

Nak tahu lebih lanjut?

Boleh hubungi saya di 0189100852 atau baca dahulu di http://nak.la/salefbmeletop

Monday, July 16, 2018

Software Viral Sangat Membantu Saya Surirumah Yang Super Sibuk

July 16, 2018 0 Comments
Assalamualaikum

Saya mula berniaga di facebook sejak sekian lama menyepi. Bila dah kekok guna facebook inilah jadinya. Nak post facebook jarang, nak iklankan ke facebook juga krik krik. Apatah lagi nak aktif pergi like dan komen kawan-kawan facebook punye post setiap hari. Aduh tak terdaya saya dibuatnya.

Setiap hari saya sertai group Swap Like Shopee dan Instagram. Memang akan memenuhi masa juga. Dengan tugasan harian di rumah dan jaga anak-anak. Kemudian rushing nak ambil dan hantar anak sekolah lagi. Sesungguhnya adakalanya kita sampai tahap stress untuk cuba boost sale online.

Masa sebagai pengurus rumah dan anak-anak banyak mengambil masa untuk kekal fokus berniaga secara online. Sebab inilah saya tidak membuat perniagaan offline lagi buat masa ini. Jika saya buat cod, agak-agaknya bertambahlah havoc urusan saya seharian. Sudahnya hampir setiap hari pula saya dah tertido jam 10 malam. Hehe. Adakalanya jam 9 malam saya sudah terlelap bila tidurkan anak. Iyalah tidur mengempengkan baby, dengan kita sekali tidur sampai ke subuh.

Bila kawan perkenalkan software yang dia pakai ni saya antara segan tak segan jugakla. Saya terus sahaja tanya. Rupanya dia pakai software Viral ni untuk runkan iklan-iklan produk yang dia jual. Saya perasan sebab saya nampak iklan dia setiap hari dekat grup2 facebook. Saya pun pelik, eh rajinnya dia ni. Alkisahnya pakai software viral!

Selain tu, yang best software ni kita boleh setkan secara automatik like post rakan-rakan facebook tahu. Ha, jimat masa dan tak perlulah kita nak like satu-satu secara manual. Kalau 100 kawan, mahu berapa jam nak duduk situ ngadap handphone semata-mata. Kalau tenet nazak, bertambah nazakla nak tunggu loading profile kawan-kawan facebook kan?

Saya tunjukkan contoh video saya like post kawan semalam pakai software ni.


Best ke best?


Kenapa Kita Kena Like Post Kawan Facebook?


"LETIH NAK MAINTAIN ENGGAMENT"

sifu kata kalau kita tak like status orang jangan harapkan orang lain like status kita..

makin banyak kita habiskan masa like status orang makin banyak like yang kita dapat untuk bina sosial proof dan bina semangat kita..

tapi berapa banyak masa yang kita ada?

nasib baik saya jumpa satu sistem yang boleh like ratusan status rakan fb dengan sekali klik... dan bina enggagement dengan lebih baik...

haa itulah jawapannya. semoga membantu!



kalau korang berminat, bolehla dapatkan software ni sebelum harga depa naikkan lagi.

Thursday, July 12, 2018

Software Viral Facebook Auto Post. Postkan Iklan Anda Tanpa Henti Tanpa Perlu Bayar Iklan!

July 12, 2018 0 Comments

Terlebih dahulu saya nak ucapkan tahniah!! Sebab berjaya sampai ke sini..dan luangkan sedikit masa emas anda.

Dalam website ini saya akan terangkan bagaimana anda boleh menjadikan perniagaan online anda lebih mudah dan bagaimana SISTEMini dapat membantu dalam jualan anda


versi mobile dan laptop

 KENAPA ANDA HARUS MEMILIKI

INGIN TINGKATKAN JUALAN HINGGA 200%

PENAT BERHABIS DUIT UNTUK FB ADS TAPI SALES KELAUT

KEKANGAN MASA UNTUK BUAT TEKNIK BISNES ONLINE

FRIENDLIST RAMAI TAPI SALES KRIK KRIK



TESTIMONI PENGGUNA SOFTWARE VIRAL







ANTARA FUNGSI

AUTOPOST GROUP

– Jimatkan masa anda dengan fungsi auto post ke pelbagai group tanpa block apabila jarak masa setiap posting di set (multi image)

(lihat video dibawah)

AUTO SCHEDULE TASK

- Anda boleh scheadule semua aktiviti anda dengan sekali klik


AUTO POST TO WALL FRIEND

- Anda boleh menghantar sebarang post ke wall rakan anda (Anda akan di ajar teknik yang betul untuk hantar post ke wall rakan tanpa mengganggu privasi rakan anda)


AUTO DUPLICATE PAGE

-Anda boleh duplicate mana-mana page termasuk page hq produk anda dengan sekali klik dan memudahkan anda untuk menguruskan multiple page


AUTO ADD TARGETED FRIEND

-Anda boleh menjadikan fb anda di penuhi prospek yang berkualiti dengan add rakan dari lubuk yang tepat (TEKNIK AKAN DI AJAR DALAM GROUP TUTORIAL)


AUTO UNFRIEND

- Unfriend rakan mengikut pilihan dengan  sekali klik


AUTO INVITE TO GROUP

- Anda boleh add friendlist anda untuk join mana mana group dengan sekali klik


AUTO INVITE TO PAGE

- Anda boleh invite rakan secara automatik ke page anda


AUTO ACCEPT FRIEND REQUEST

- Accept friend request dengan satu klik


AUTO LIKE LATEST POST

- Sistem like latest post sangat berguna untuk bina enggagement walaupun anda sedang sibuk bekerja, sistem akan like status terbaru rakan anda.


AUTO KOMEN LATEST POST

- Sistem komen latest post sangat berguna untuk bina enggagement walaupun anda sedang sibuk bekerja, sistem akan komen status terbaru rakan anda.


KESEMUA FUNGSI INI BERADA DALAM SATU SOFTWARE


HARGA ASAL UNTUK MENDAPATKAN SOFTWARE INI ADALAH
RM328.00


NAMUN JANGAN RISAU !!


ANDA BOLEH MENDAPATKAN SOFTWARE INI DENGAN HARGA PROMOSI
**JANGAN BIMBANG TENTANG YURAN SERVER KERANA ANDA TIDAK WAJIB BAYAR!!!
YURAN SERVER HANYA PERLU DI BAYAR SETELAH GENAP SETAHUN DAN IANYA ADALAH PILIHAN.




36 EBOOK TERBAIK YANG ANDA BOLEH EDIT DAN JADIKAN SEBAGAI EBOOK SENDIRI 

ANDA BOLEH JUAL SEMULA ATAU GUNA UNTUK DIRI SENDIRI


Berminat?
Whatsapp

018-9100 852
018-9100 852
018-9100 852

Home Ads