Showing posts with label Software Viral 2.0. Tingkatkan Sale Facebook. Show all posts
Showing posts with label Software Viral 2.0. Tingkatkan Sale Facebook. Show all posts

Saturday, February 16, 2019

Teknik Percuma Viralkan Iklan Anda ke Group Facebook dengan Satu Klik Sahaja

February 16, 2019 0 Comments
Sejak beberapa minggu yang lepas, azam tahun baru 2019 antaranya ialah melepaskan barang-barang di rumah yang tidak digunakan lagi. Bila saya cek semula banyaknya barang di rumah kami yang kami tidak gunakan. Jadi saya fikir untuk apa ya saya simpan semua barang ini?


Jadi, saya snap gambar barang-barang di rumah termasuklah baju anak-anak yang mereka sudah tidak muat lagi ke group-group whatsapp. Alhamdulillah ada sambutan yang membelinya. Jual dengan harga murah sahaja cukuplah kembali untuk balik modal atau buat makan kami sekeluarga. Syukur


Dan kemudian, saya lihat baju-baju saya sendiri. Sebenarnya banyak jubah, blouse yang saya sudah tidak pakai or jarang sangat pakai. Ada yang sekali sahaja dipakai kemudian disimpan sahaja. Jadi untuk apa pembaziran itu? Let go! I am letting go all my clothes which i am not wearing them anymore. So, kalau ada yang anda berminat marilah hubungi saya atau terus membeli dari Shopee shop saya iaitu shopee.com.my/emmemarina . Kelebihan yang anda dapat bila membeli baju-baju ini di shopee ialah anda mungkin boleh dapatkan lebih penjimatan dengan menolak coins anda.


Dah dapat baju murah, tolak coins lagi menjimatkan kan?


Jadi, saya nak sharekan kesemua baju-baju ini kepada rakan-rakan Facebook saya. Kalau sekadar share di Facebook wall, mungkin lah tak berapa ramai sangat yang lihat. Ialah rakan kita tak ramai lagi. Jadi saya fikir why not saya iklankan ke semua group Facebook yang saya ada menggunakan Software Viral 2.0! Mudah, boleh terus iklanlan produk ini kesemua group tanpa manual post satu per satu. Hanya gunakan sahaja fungsi Auto Post Facebook, masukkan ayat iklan, setkan masa dengan baik dan tekan "post now".


Mudah. Menjimatkan masa. Insha Allah sampai.


Dengan izin Allah, insha Allah jika saya postkan ke 30-60 group yang ramai orangnya, manalah tahu ada rezeki mereka yang sedang mencari baju-baju yang saya let go ni.


ini adalah contoh group-group penduduk yang saya joined di Facebook. Apa sahaja group Facebook yang anda join, anda boleh kategorikan di Software Viral untuk memudahkan pengiklanan anda. Post successful bermakna iklan anda sudah berjaya dipostkan ke group tersebut.


Antara fungsi paling best di Software Viral 2.0 ialah penggunaan Auto Post. Auto Post ni anda boleh postkan ke group Facebook, Facebook Profile anda mahupun Facebook Page. Mudah sahaja kan?


Kita sedia maklum dan anda sendiri sedar, bahawa anda tidak ada banyak masa untuk lakukan sharing, pemberitahuan/notis atau iklankan produk anda setiap hari dengan manual postkan ke setiap group anda.


Adakalanya anda mungkin ada banyak Facebook page dan anda nak maklumkan perkara yang sama, mudah! Anda boleh gunakan fungsi Auto post Facebook ini juga dan iklankan notis/status anda kesemua Facebook page dengan sekali klik sahaja. Jimat masa.


Inilah yang saya lakukan setiap hari untuk beriklan secara percuma di medium Facebook. Anda hanya perlu dapatkan produk software ini dan bayaran pun sekali sahaja. Jika buat Facebook Ads anda perlu bayar untuk setiap pengiklanan anda. Gunakan yang percuma dahulu dan konsisten. Insha Allah pasti ada rezeki yang datang.


Saya juga gunakan teknik share link bagi post di Facebook Page bagi menaikkan reach view sebelum saya mula membuat Facebook berbayar. Cara ini dapat meningkatkan juga prospek ke Facebook Page anda secara percuma. Cuba jangan tak cuba. Tahun 2019 anda perlu uruskan perniagaan anda dengan lebih bijak, software ini sesuai tidak kiralah anda ni berniaga online ataupun offline.



Share sentiasa setiap perkembangan bisnes anda kepada group-group prospek anda di Facebook!

Thursday, October 18, 2018

Sukarnya Beriklan di Facebook Tapi Nasib Baik Autopost Software Viral Ada

October 18, 2018 0 Comments
Bismillah

Sejak saya delete akaun Facebook saya yang sudah ada 5,000 rakan dan 1,000 lebih followers pada tahun 2016 dan kemudian cuba kembali ke dunia Facebook. Ianya sebenarnya sangat mencabar. Sukar untuk kekal aktif untuk bersosial malah untuk update status di Facebook personal. Jika kalian selalu singgah di blog saya anda juga mungkin perasan saya agak sukar untuk berkongsi mengenai kisah saya dan keluarga, suami dan anak-anak.


Sebenarnya saya agak protective, dan terlalu risau akan banyak perkara jika saya terlalu kerap menceritakan hal keluarga. Risau terbagi maklumat yang boleh mendatangkan bahaya kepada keluarga sendiri. Haa beginilah tahap kebimbangan saya.


Cukuplah sedikit kisah dan luahan hati saya hari ini. Oleh sebab saya alami kesukaran untuk kembali aktif di media sosial namun kerja-kerja pengiklanan tetap harus diteruskan. Rugi tersangat rugi jika saya tidak menggunakan peluang yang terbentang luas ni, masih terlalu ramai pengguna Facebook di Malaysia. Dan kita tidak harus limitkan diri hanya kerana kita rasa kita kurang serasi di media sosial tersebut. Facebook group dan Facebook Fanpage adalah salah satu medium yang amat berguna dalam mempromosikan produk jualan dan servis yang kita jalankan.


Dengan membina Facebook Fanpage bagi produk anda, anda membina sebuah kedai rasmi buat perniagaan anda. Usah limitkan diri anda untuk 100% berada di dalam kelompok 5,000 kawan sedangkan anda boleh pergi jauh dengan membina sebuah kedai rasmi anda di Facebook Fanpage. Untuk membina FB page juga sangatlah mudah. Dan tiada bayaran dikenakan jika anda sekadar nak setup Fb page. Ok?


Kedua, anda wajib join group-group Facebook untuk memaksimakan pengiklanan anda secara percuma! Rugi sangat anda tidak join group-group beriklan di Facebook kerana anda tidak perlukan bayaran langsung malah anda boleh bertemu ramai prospek di sana.


Jadi usah peningkan kepala dengan asyik memikirkan malu nak beriklan dekat Fb personal, anda boleh gunakan FB page dan FB group untuk iklankan produk jualan anda kay :)


Sejak saya gunakan FB Autopost dan 13 fungsi yang ada dekat Software Viral 2.0 ni, alhamdulillah kerja-kerja pengiklanan jadi lebih mudah. Jika saya kurang kawan, saya boleh add rakan-rakan baru secara automatik. Anda boleh pilih bagaimana anda nak add rakan, setkan masa dan add rakan baru dalam 50 ke 100 orang sehari tanpa anda perlu klik satu per satu. Software Viral ini akan lakukan kerja untuk anda. Kemudian, bercakap pasal FB personal, anda perlu juga aktif membuat interaksi bersama rakan-rakan FB anda yang lain. Janganlah ada kawan sampai 5,000 tapi krik lebih kan.. Biarlah rakan ramai, interaksi juga tinggi. Jika tinggi dapatlah kita prospek yang lebih besar juga. Betul? Jadi bagaimana nak buatkan rakan-rakan kita ni sentiasa follow dan lihat iklan kita ialah dengan kita aktif bersama mereka juga. Oleh itu, apa yang Software Viral ini sediakan ialah Auto likes dan Auto komen status rakan-rakan anda. Dengan lakukan perkara ini, dan konsisten, rakan-rakan FB yang sunyi tu akan mula melihat status-status post anda di wall mereka!

Ha!! Itu yang kita perlukan! Setuju?


Apa lagi kehebatan Software Viral ni?


Ok.. Anda boleh Auto join group-group FB setelah anda buat carian berdasarkan keyword. Contohnya, ada taip dropship sebab anda nak tambah dropship bagi produk anda. Ok, anda taip dan akan keluarlah semua group yang ada di dalam FB yang menggunakan keyword dropship! Jadi anda hanya perlu klik pada group-group tersebut dan tekan RUN NOW, oleh itu SV 2 akan mula menambah group-group ini bagi pihak anda.




Fungsi paling best! Anda boleh iklankan atau post apa sahaja anda nak share ke group-group FB dan biarkan sahaja software buat kerja anda. Anda bolehlah buat kerja lain kan... Jika ada 300 group FB, anda boleh kategori kan setiap group ini berdasarkan pilihan anda sendiri. Jadi mudahlah anda nak beriklan dengan lebih baik apabila anda groupingkan group FB ini dengan kategori lebih baik.

Sebagai contoh, saya ada kategorikan " group dropship", "group blogger" dan yang anda rasa sesuai untuk anda dengan produk jualan anda.


Software Viral 2.0 dengan 13 fungsi hebat ini berharga RM179 sahaja! Harga asal RM329. Jadi anda dah jimat banyak dengan diskaun yang diberikan. RM 179 ni, harga software dan lesen anda, jika masuk tahun kedua, anda tidak perlu bayar RM 179, tapi sambung sahaja dengan bayaran RM 39 untuk bayaran server sahaja!


Tidak mahal kan? Untuk modal RM179 insha Allah anda boleh balikkan modal setelah anda dapat jualan melalui software viral 2.0. Insha Allah, jika anda percaya anda pasti mampu lakukan.


Nak dapatkan produk hebat Software Viral 2.0?


Whatstapp SV2 ke 018-9100 852
Whatstapp SV2 ke 018-9100 852
Whatstapp SV2 ke 018-9100 852

Friday, September 07, 2018

Bila Keluar Error Pada Iklan Autopost Group Anda

September 07, 2018 0 Comments
Nak cerita indah je tidak bagus jugakan. Seolah-olah software Viral autopost facebook ini sempurna. Hakikatnya tiada perkara itu sempurna melainkan Allah yang Maha Esa. Cewah. Madah permulaan ya.

Pagi tadi saya beriklan, mengiklankan stok clearance jam tangan azan. Stok bagi model Jam tangan azan Harameen 6506 tidak akan direstok kembali oleh HQ kami maka HQ nak bagi clearkan stok ni segera itu yang ada lelong.




CLEARANCES SALE! CLEARANCES SALE!

Untuk makluman semua,kami sedang mengadakan CLEARANCES SALES bagi produk jam tangan azan model Harameen 6506 ini. Dan produk ini TIDAK AKAN DI RESTOCK SEMULA. Jadi cepat dapatkan stok terakhir Jam tangan azan HARAMEEN H6506 ini sekarang!

* Percuma: Baucer RM10 & Beg kertas Eksklusif (STOK TERHAD).

P/S: Pembelian sebelum jam 11.30 pagi akan dihantar pada hari yang sama.šŸ¤© Selepas jam tersebut, akan dihantar hari bekerja berikutnya. InsyAllah šŸ˜Š

Kenapa beli daripada kami?
- Harga paling murah
- Produk direct daripada kilang
- Penghantaran segera
- Tracking Number terus ke telefon anda melalui SMS
- Stok banyak (bagi yang mahu borong)

JAM TANGAN AZAN KIBLAT HARAMEEN 6506
Pilihan warna: Hitam (Skrin Putih), Hitam (Skrin Hitam), Kelabu (Skrin Putih), Kelabu (Skrin HItam), Pink, Putih, Kuning, Hijau Muda, Turquoise, Ungu dan Oren.
*kalau ada yang nak gambar lebih jelas boleh Chat dengan kami ya.

Spec:
•    Automatik Qiblat sepantas 3 saat
•    Automatik Kompas
•    Waktu solat seluruh dunia
•    Tulis nama sehingga 6 huruf
•    Penanda Al Quran
•    Kalender Hijrah dan Masihi
•    Taqweem Malaysia
•    Dwi-bahasa (English & Arabic)
•    Alarm
•    Stopwatch
•    Kalis Air (30M)

Untuk tempahan terus wasap ke 0189100852

#jammurah #harameen #jamazan #jamkiblat #kiblat #solat #buruj #freegift #original #warranty #casio #jamtanganazan #islam #trusted #jamdigital #mikat #quran #promosi

Mula sahaja terus ada masalah pada sistem. Keluar permission error. Aduh. Gelabah la kejap kan. Mana tidaknya kelmarin akibat tamak beriklan dan tidak ikut peraturan facebook saya disekat dan disifatkan sebagai spam. Namun, berjaya selesaikan dengan facebook cuma denda tetap kena dendalah. Saya tidak boleh buat apa-apa posting selama 1 hari. Alhamdulillah cuma sehari.


Bila saya cek kembali rupanya group tersebut sudah tiada ruang untuk membuat sebarang posting. Sudah ditutup. Jadi solusinya selepas ini delete sahaja group ini dari facebook akaun anda selepas itu anda boleh keluarkan dari setting group beriklan di software viral autopost facebook automasikan bisnes anda. 

Mudahnya software viral autopost facebook ini memberikan peluang untuk saya beriklan tanpa membazirkan masa. Malam tadi saya run auto like untuk semua post kawan-kawan di facebook. Insha Allah mulai hari ni nak konsisten add rakan baru 100 orang sehari. Nak add banyak-banyak boleh tetapi nanti masa terguna pula untuk pengiklanan autopost. Anda harus bijak gunakan software supaya facebook tidak anggap anda spamming. Jangan kerana ketamakan kalian, kalian sanggup hilang facebook akaun tahu.

Dan bestnya software viral autopost facebook ini boleh pakai kat handphone. Tidakla susah payah perlu beli laptop. Tak perlu sampai ke tahap tu dan boleh jalankan 3 akaun facebook berlainan sekaligus. 

Ha, apa lagi. Mulakanlah sale anda di facebookšŸ˜Š

Thursday, September 06, 2018

3 TEKNIK RAHSIA TINGKATKAN JUALAN MENGGUNAKAN SOFTWARE 

September 06, 2018 0 Comments
3 TEKNIK RAHSIA TINGKATKAN JUALAN MENGGUNAKAN SOFTWARE (wajib buat setiap hari)

Tindakan merupakan tunggak utama kepada kejayaan kalian. Jika dah beli software kemudian tak jalankan maka tak berguna juga kan?

Oleh itu kami senaraikan 3 Teknik Rahsia untuk Tingkatkan Sale Anda







1. Collect targeted prospek mengikut Niche produk masing masing. Kemudian add mereka sebagai friendlist.. (video disediakan)

2 . Gunakan fungsi boom wall selepas jadikan prospek sebagai frienlist. ( rujuk penerangan di bawah video cara boom wall)

3. Remove friendlist yang bukan targeted untuk produk anda..
(simpan mereka yang selalu support anda dan kenalan anda)


3 TEKNIK UTAMA YANG PALING PENTING UNTUK TINGKATKAN JUALAN DI PERSONAL FB


Software memudahkan urusan seharian. Dengan software viral hidup anda jadi lebih tenang dan dapat beriklan setiap hari tanpa kos yang tinggi. Hanya sekali bayaran sahaja untuk software ini.

Nak tahu lebih lanjut?

Boleh hubungi saya di 0189100852 atau baca dahulu di http://nak.la/salefbmeletop

Home Ads