Showing posts with label tudung labuh murah. Show all posts
Showing posts with label tudung labuh murah. Show all posts

Wednesday, May 30, 2018

Tudung Sarung Rumaysa Bidang 55 dan Bidang 60 Soft Awning Denim

May 30, 2018 0 Comments

SARUNG RUMAYSA


  • Material: Soft Denim
  • Material tidak terlalu tebal, lembut & selesa dan paling penting tidak melekap
  • TIDAK JARANG (selamat digayakan walaupun tanpa inner atau anak tudung)
  • TAHAN KEDUTAN (Less ironing, dan tanpa iron pun masih boleh dipakai)
  • Labuh depan dan belakang (Solat Ready)
  • Tidak berdagu
  • Jahitan yang kemas, kualiti jahitan butik
  • Didatangkan dalam 2 saiz: L & XL
  • Ukuran hadapan (dari bawah dagu)- L: 19 inci, XL: 24 inci
  • Ukuran belakang (dari bahagian kepala) - L: 32 inci, XL: 35 inci
Nota tambahan: Warna sebenar mungkin sedikit berbeza daripada gambar kerana kesan pencahayaan kamera dan resolusi imej.

Harga : RM49.00 (L/XL)
Kos pos : RM 8 Sem/ RM 12 SS





Perbezaan belakang size L dan XL



Untuk tempahan

Whatsapp 0189100852
Whatsapp 0189100852
Whatsapp 0189100852

Friday, May 25, 2018

Tudung Sarung Labuh Nusayra Terletak dan Soft Awning

May 25, 2018 0 Comments

Tudung Sarung Nusayra

  • Material: Premium Korean Moss Crepe
  • Material tidak terlalu tebal, lembut & selesa dan paling penting tidak melekap
  • Hanya sekali sarung
  • Jahitan pleated di kedua-dua bahu 
  • Kelabuhan sisi boleh di adjust bergantung kepada keselesaan pemakai (disarankan agar meletakkan jarum peniti atau brooch di bahagian pleated di bahu supaya lebih kemas)
  • TIDAK JARANG (selamat digayakan walaupun tanpa inner atau anak tudung)
  • IRONLESS
  • Labuh depan dan belakang (Solat Ready)
  • Berdagu
  • Jahitan yang kemas, kualiti butik
  • Didatangkan dalam 2 saiz: L & XL
Labuh hadapan (ukuran dari bawah dagu)- L: 22.5 inci, XL: 25 inci
Labuh belakang (ukuran dari atas kepala)- L: 35 inci, XL: 38 inci


Nota tambahan: Warna sebenar mungkin sedikit berbeza daripada gambar kerana kesan pencahayaan kamera dan resolusi imej.





HARGA

L/XL = RM 49.00

Kos pos

RM8 Sem/ RM 12 SS


Untuk tempahan

Whatsapp 018-9100852

atau 

Jika anda ada shopee,
Boleh order di sini


Thursday, May 24, 2018

Penjualan Tudung Labuh Tak Perlu Gosok Dan Mampu Milik Kini Kembali

May 24, 2018 0 Comments
Assalamualaikum

Alhamdulillah, saya mula berniaga semula produk tudung labuh. Dulu saya pernah jual tudung labuh namun saya berhenti kerana masa tu supplier kata stok tu dah nak diberhentikan. Taknak produce lagi la begitu. Jadi pendekkan cerita, baru-baru ni saya menjengah kembali ke butik berkenaan dan rupanya dah pun restok!!

Malah ada banyak lagi tudung yang sangat best, sangat motherlike dan paling saya suka bentuk cantik je pada muka dan tak perlu gosok!

Saya memang kalau nak cepat ke mana-mana tapi masih nak nampak molek. Tudung ni la saya akan pakai. Casual boleh, formal pun boleh :)







Insha Allah, saya akan uploadkan produk-produk ini hari ini ya. Stay Tune!!

Monday, April 10, 2017

Saturday, April 01, 2017

Tudung Labuh Instant Harga Bajet

April 01, 2017 0 Comments

Bismillah

Mencari khimar yang tidak terlalu labuh? 
Comel sahaja 
Tutup depan dan belakang semestinya :)

Perkenalkan instant Jameela. Baru sahaja available. 1 kaler 1 helai sahaja tahu. Stok amat terhad kerana ini custom made sendiri. Insha Allah kalau permintaan tinggi, kita buat banyak-banyak ya. 

So ini keluaran batch pertama. 

Jom tengok-tengok dulu. Mana tahu berkenan. 

Material: Heavy Chiffon
Tidak jarang
Tidak mudah keronyok hanya sedikit ironing diperlukan
Mudah dipakai,  sarung sahaja siap. 

Labuh tudung bidang 55.

Harga RM 33 sahaja. Tidak termasuk postage. 

Cas pos: RM 8 semenanjung / RM 11 sabah sarawak. 

Nak dapatkan tudung labuh yang murah? 
Terdapat juga koleksi jubah, blouse yang harganya gerenti bawah RM50. 

Sertai channel telegram untuk maklumat lebih pantas. 

instant jameela limited edition dah ready stok😇😇😇😇

berminat nak order? 
24 hrs booking only
1 kaler 1 pc je eh

sertai channel "pakaian muslimah bwh rm50"

koleksi bajet semuanya bawah RM50
jubah, blause, palazo, skirt, tudung labuh
stok sangat limited
join channel tuk dapatkan details dan booking
sape cepat dia dapat
semuanya fast item


 https://t.me/muslimahbwhrm50 


Saturday, March 11, 2017

Ready Stok Khimar dan Tudung Bawal Extra Labuh

March 11, 2017 0 Comments
Salam semua,

Saya ada beberapa stok khimar dan tudung bawal yang sangat labuh tetapi harganya amat murah.

Kainnya tidak jarang, tidak panas malah paling penting sangat menutup aurat. Si pemakai tampak sentiasa anggun dan bergaya walaupun bertudung labuh.

Harga setiap unit ini RM30 sahaja!!


Khimar ribbon

Ready solat
Tidak jarang
Tidak panas


Bawal ayu
Material: heavy chiffon

sangat best material bawal ayu ni
sejuk, berat, dan flowy sahaja

cun sangat tau

selagi stok masih ada ye

Jika berminat boleh terus whatsapp saya
Klik link di bawah


Home Ads