Berkongsi kisah kehidupan sebagai suri dan pada masa sama, berniaga untuk bantu keluarga. Suka sharing berkaitan online marketing dan menjual produk islamik seperti jam azan untuk rumah, jam tangan azan, al quran digital dan macam-macam lagi.

5/24/2018

Penjualan Tudung Labuh Tak Perlu Gosok Dan Mampu Milik Kini Kembali

Assalamualaikum

Alhamdulillah, saya mula berniaga semula produk tudung labuh. Dulu saya pernah jual tudung labuh namun saya berhenti kerana masa tu supplier kata stok tu dah nak diberhentikan. Taknak produce lagi la begitu. Jadi pendekkan cerita, baru-baru ni saya menjengah kembali ke butik berkenaan dan rupanya dah pun restok!!

Malah ada banyak lagi tudung yang sangat best, sangat motherlike dan paling saya suka bentuk cantik je pada muka dan tak perlu gosok!

Saya memang kalau nak cepat ke mana-mana tapi masih nak nampak molek. Tudung ni la saya akan pakai. Casual boleh, formal pun boleh :)







Insha Allah, saya akan uploadkan produk-produk ini hari ini ya. Stay Tune!!

0 Comments:

Catat Ulasan

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Popular Posts

Blog Archive

Pageviews

BTemplates.com

Blogroll

About

About

Copyright © Diari Seorang Suri & Bisnesmom | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com