Showing posts with label Automasikan Bisnes Anda. Show all posts
Showing posts with label Automasikan Bisnes Anda. Show all posts

Thursday, April 18, 2019

Marketing Kena Sentiasa Jalan, Barulah Ada Sale

April 18, 2019 14 Comments
Tidak kiralah orang baru ke orang lama. Milo pun sibuk buat iklan setiap hari kan? Dah masuk pasaran seluruh dunia pun masih sibuk sangat buat marketing.


Pergi je ke mana-mana kedai pasti ada jual milo!


Tapi hairannya saya dah sebegitu femes mereka tetap buat marketing. Malah pakai iklan TV lagi. Tak mampu i ols


Ialah siapalah kita ni kan. Ramai dikalangan kita terlalu berkira bab costing lagi-lagi bab tools ni. Mahal la. Takut nak gunalah. Jika ditanya, nak income tak?
.
.
Nakkkkkkkk


Boleh keluarkan modal?


Krik krik krik


Inilah yang membezakan orang berjaya, sederhana dan terus terdiam tak buat sale.


Berniaga sesuatu barangan atau servis bermaksud anda harus keluar dari kelompok malu ke kelompok luar biasa. Promot setiap servis / produk anda supaya sampai jauh bukan sekadar di fb personal je.


Rakan FB pula takkan nak biarkan sekadar 100-200 orangkan? Jadi kena tambah sampai limit 5,000 orang!



facebook marketing autopost fb group

Kemudian, sertai sebanyak mana medium group dan sharing servis/ produk yang kita ada. Lakukan secara konsisten. Mampu tak?


Kalau tak mampu sebab busy.. Susah juga. Dah busy bagaimana nak berniaga ni


Mehlah saya ni nak share tools bagi peniaga facebook! Hangpa gunakanlah secara berhemah.


autopost facebook


berniaga di facebook


Nak tahu lebih lanjut, boleh click website ni kay

Friday, March 01, 2019

Software Viral 2.0 Kini Dengan Lite Version Produk Terbaik bagi Facebook Online Seller

March 01, 2019 0 Comments
Kalian yang mengikuti saya di blog ini tentu tahu, saya pengguna Software Viral 2.0 bagi Facebook Marketing. Saya paling kerap gunakan fungsi auto post iklan ke group, dan kedua auto like bagi menaikkan engagement FB profile.


facebook marketing auto post iklan ke fb group secara percuma

facebook marketing



Saya sendiri tidak ingat berapa lama dah saya pakai Software Viral 2.0 ni. Tetapi jarang sangat software ni mengecewakan saya. Iklan-iklan berjalan lancar, engagement bersama kawan-kawan FB sentiasa ada walaupun tak sehebat ramai public figure kan.... Ialah tetapi konsisten itu kena ada.


Marketing ialah konsisten memasarkan produk dan diri kita. Tanpa konsistensi orang lain takkan tahu apa kita buat. Jangan sekadar nak beriklan sahaja di Facebook Group tetapi kita ni di Facebook Profile harus hidup dan aktif.


Saya perasan, ada sesetengah orang suka beriklan di Facebook Group tapi bila kita nak check profile mereka. Krik krik. Tiada update di Facebook profile, malah tak boleh pun tengok profile mereka atas sebab security. Jadi jika anda nak berniaga, anda harus setkan diri anda kepada PUBLIC.


Barulah kepercayaan itu ada. 


APA KELEBIHAN SOFTWARE VIRAL 2.0 VERSI LITE?


Sudah tentu bayarannya lebih murah berbanding full version, jadi anda boleh mencuba dahulu software ini dan fikirkan sama ada anda nak jadikan software ini personal maids FB marketing anda!


Seriusly. 


Kita bukan orang femes kan? 


Jadi kita perlukan software yang boleh bantu diri kita dan bisnes kita. Tiada orang lain yang akan bantu urusniaga anda, tetapi diri anda sendiri. 



software viral 2.0 lite version lebih murah



ANTARA FUNGSI

AUTOPOST GROUP

– Jimatkan masa anda dengan fungsi auto post ke pelbagai group tanpa block apabila jarak masa setiap posting di set (multi image)

(lihat video dibawah)


AUTO SCHEDULE TASK

- Anda boleh scheadule semua aktiviti anda dengan sekali klik


AUTO POST TO WALL FRIEND

- Anda boleh menghantar sebarang post ke wall rakan anda (Anda akan di ajar teknik yang betul untuk hantar post ke wall rakan tanpa mengganggu privasi rakan anda)


AUTO BUMB KOMEN

- Dengan fungsi auto BUMB anda boleh up posting iklan jualan anda di group-group secara berjadual dan pastinya menjimatkan masa dan iklan anda sentiasa kelihatan di dalam group.


AUTO LIKE LATEST POST

- Sistem like latest post sangat berguna untuk bina enggagement walaupun anda sedang sibuk bekerja, sistem akan like status terbaru rakan anda.


AUTO KOMEN LATEST POST

- Sistem komen latest post sangat berguna untuk bina enggagement walaupun anda sedang sibuk bekerja, sistem akan komen status terbaru rakan anda.


KESEMUA FUNGSI INI

BERADA DALAM SATU

SOFTWARE


HARGA ASAL UNTUK MENDAPATKAN SOFTWARE INI ADALAH
RM328.00
RM169.00



NAMUN JANGAN RISAU !!


ANDA BOLEH MENDAPATKAN SOFTWARE INI DENGAN HARGA PROMOSI

HANYA

RM119/6 MONTH

- 1 AKAUN FACEBOOK
- 6 FUNTION AVAILABLE
- GROUP TUTORIAL BERVIDEO


PERCUMA YURAN
SERVER UNTUK 6 BULAN PERTAMA 
BERNILAI RM39.00



Tempahan sudah pun dibuka


Untuk dapatkan software viral 2.0 Lite


Whatsapp

018-9100 852
018-9100 852


Usah tunggu lama-lama untuk berjaya,
mulakan hari ni.


belajar dan gunakan dengan bijak :)

Thursday, February 21, 2019

Cara Paling Berkesan Buat Blasting Iklan Whatsapp Anda Tanpa Perlu Save Nombor Pelanggan!

February 21, 2019 0 Comments
Selesai siapkan databased pelanggan untuk blasting esok guna Aplikasi Autowasap versi Android. Buat masa ni, ada android version sahaja. Iphone belum ada lagi.




Bila cakap tentang whatsapp marketing ni, topik trending la. 


Ada cikgu suruh buat group sendiri. 

Masuk sebanyak mungkin group whatsapp dan beriklan dan guna siap teknik auto reply untuk double action. 

Buat status whatsapp setiap hari. (ni bagus untuk anda semua lakukan, siapa belum buat, silalah buat sedemikian kay)


dan paling best sekali mengenai whatsapp ini ialah....


Blasting, bulk sending post ataupun namanya broadcasting. Tetapi malangnya, jika anda menggunakan apps whatsapp official sama ada Whatsapp atau Business Whatsapp kekurangan terbesar ialah pelanggan perlu save nombor telefon anda terlebih dahulu. TIDAK SAVE, post anda tidak akan sampai kepada mereka. Jadi, cara kedua ialah manual whatsapp kepada pelanggan anda satu per satu.


Whatsapp Broadcasting membolehkan anda blasting iklan atau post anda maksima kepada 256 orang sekaligus! Mudah. Cuma tak konfirm je adalah 256 orang ni dapat lihat iklan anda atau tidak. 


atau cara lain, anda manual iklan kepada pelanggan anda seorang demi seorang. Kaedah ini lambat, menelan banyak masa anda tetapi berkesan. Ini kerana anda sendiri menyampaikan iklan anda secara perseorangan dan malangnya bagi pilihan broadcast tidak dapat menyampaikan iklan anda secara 100% berjaya.


Ramai mana pula anda larat nak whatsapp seorang demi seorang?


Jika anda ada 10,000 pelanggan, berapa lama nak habiskan masa untuk buat aktiviti tersebut? 


Jadi inilah saya nak share satu aplikasi yang saya sendiri pakai iaitu AUTOWASAP. Tidak kiralah berapa kecil pun pelanggan anda nak broadcast. Yang penting 100% sampai iklan anda melainkan pelanggan tu tak pakai nombor whatsapp.


SIAP!


Dan anda boleh pakai format txt file atau excell file atau contact hp anda sendiri. Mudah, berkesan dan jimat masa kan?


Terbaru! Dalam aplikasi Autowasap ni juga developer dan masukkan fungsi auto reply. Jadi anda tidak perlu pakai banyak aplikasi dalam handphone anda untuk lakukan aktiviti bot anda.


Best auto reply ni tau. Anda boleh berkomunikasi dengan pelanggan anda ketika anda tidak ada depan handphone. Robot je jawabkan, tapi setting dululah kan. Jika boleh, jangan buat ayat skema sangat macam robot tu.. HEHE


whatsapp blaster whatsapp broadcast



Demo Apps Autowasap (Wasap Blaster)
Android Version





Friday, September 07, 2018

Bila Keluar Error Pada Iklan Autopost Group Anda

September 07, 2018 0 Comments
Nak cerita indah je tidak bagus jugakan. Seolah-olah software Viral autopost facebook ini sempurna. Hakikatnya tiada perkara itu sempurna melainkan Allah yang Maha Esa. Cewah. Madah permulaan ya.

Pagi tadi saya beriklan, mengiklankan stok clearance jam tangan azan. Stok bagi model Jam tangan azan Harameen 6506 tidak akan direstok kembali oleh HQ kami maka HQ nak bagi clearkan stok ni segera itu yang ada lelong.




CLEARANCES SALE! CLEARANCES SALE!

Untuk makluman semua,kami sedang mengadakan CLEARANCES SALES bagi produk jam tangan azan model Harameen 6506 ini. Dan produk ini TIDAK AKAN DI RESTOCK SEMULA. Jadi cepat dapatkan stok terakhir Jam tangan azan HARAMEEN H6506 ini sekarang!

* Percuma: Baucer RM10 & Beg kertas Eksklusif (STOK TERHAD).

P/S: Pembelian sebelum jam 11.30 pagi akan dihantar pada hari yang sama.šŸ¤© Selepas jam tersebut, akan dihantar hari bekerja berikutnya. InsyAllah šŸ˜Š

Kenapa beli daripada kami?
- Harga paling murah
- Produk direct daripada kilang
- Penghantaran segera
- Tracking Number terus ke telefon anda melalui SMS
- Stok banyak (bagi yang mahu borong)

JAM TANGAN AZAN KIBLAT HARAMEEN 6506
Pilihan warna: Hitam (Skrin Putih), Hitam (Skrin Hitam), Kelabu (Skrin Putih), Kelabu (Skrin HItam), Pink, Putih, Kuning, Hijau Muda, Turquoise, Ungu dan Oren.
*kalau ada yang nak gambar lebih jelas boleh Chat dengan kami ya.

Spec:
•    Automatik Qiblat sepantas 3 saat
•    Automatik Kompas
•    Waktu solat seluruh dunia
•    Tulis nama sehingga 6 huruf
•    Penanda Al Quran
•    Kalender Hijrah dan Masihi
•    Taqweem Malaysia
•    Dwi-bahasa (English & Arabic)
•    Alarm
•    Stopwatch
•    Kalis Air (30M)

Untuk tempahan terus wasap ke 0189100852

#jammurah #harameen #jamazan #jamkiblat #kiblat #solat #buruj #freegift #original #warranty #casio #jamtanganazan #islam #trusted #jamdigital #mikat #quran #promosi

Mula sahaja terus ada masalah pada sistem. Keluar permission error. Aduh. Gelabah la kejap kan. Mana tidaknya kelmarin akibat tamak beriklan dan tidak ikut peraturan facebook saya disekat dan disifatkan sebagai spam. Namun, berjaya selesaikan dengan facebook cuma denda tetap kena dendalah. Saya tidak boleh buat apa-apa posting selama 1 hari. Alhamdulillah cuma sehari.


Bila saya cek kembali rupanya group tersebut sudah tiada ruang untuk membuat sebarang posting. Sudah ditutup. Jadi solusinya selepas ini delete sahaja group ini dari facebook akaun anda selepas itu anda boleh keluarkan dari setting group beriklan di software viral autopost facebook automasikan bisnes anda. 

Mudahnya software viral autopost facebook ini memberikan peluang untuk saya beriklan tanpa membazirkan masa. Malam tadi saya run auto like untuk semua post kawan-kawan di facebook. Insha Allah mulai hari ni nak konsisten add rakan baru 100 orang sehari. Nak add banyak-banyak boleh tetapi nanti masa terguna pula untuk pengiklanan autopost. Anda harus bijak gunakan software supaya facebook tidak anggap anda spamming. Jangan kerana ketamakan kalian, kalian sanggup hilang facebook akaun tahu.

Dan bestnya software viral autopost facebook ini boleh pakai kat handphone. Tidakla susah payah perlu beli laptop. Tak perlu sampai ke tahap tu dan boleh jalankan 3 akaun facebook berlainan sekaligus. 

Ha, apa lagi. Mulakanlah sale anda di facebookšŸ˜Š

Thursday, September 06, 2018

Share Ke Group Facebook Lebih Mudah dengan Software Viral 2.0

September 06, 2018 0 Comments
Bismillah

Dalam kita menulis blog dan menunggu entri kita ditemui di carian google. Ada satu lagi cara iaitu PING ke group support blogger. Group ini berperanan sebagai supporter dan manalah tahu dari sini juga datangnya pelanggan kalian. 

Kadang-kadang kita tidak perasan dalam kita sharing ada orang lain yang mungkin memerlukan produk ataupun sedang mengalami masalah yang sama kita hadapi. Menulis blog tidak semestinya menjual semata-mata, di sini kita berkongsi cerita, kita berkongsi ilmu dan apa jua seperti mana anda lakukan di facebook anda atau instagram. Jadi begitu jugalah blogger juga ada group support di mana kita boleh share link entri kita. 

Alhamdulillah, kalau dulu saya kena share satu-satu ke group blog kini kerja dah lebih mudah. Groupkan group-group blogger ini ke satu file dan kemudian setkan sahaja untuk run secara automatik. Jika anda ada 50 group support blogger maka dengan satu klik entri anda akan dipostkan ke semua group ini tanpa perlu bersusah payah lagi. Kurang masa dan jimatkan tugasan harian anda daripada duduk depan laptop atau handphone tunggu loading. Konfirm kan?

Kalau internet laju, kejap je la kot. Kalau tenet tak berapa nak best, tunggula loading lepas tu nak copy paste lagi, cari nama blog lagi nak tekan post lagi. Semua ni boleh ambil masa sampai sejam atau berjam-jam hanya nak sharekan satu entri anda. 

Jadi memanglah sangat berbaloi produk software viral ni untuk diri saya sebagai online seller. Nak kongsikan maklumat, nak menjual. Alhamdulillah! saya suka sangat-sangat dengan sistem software ni dan admin yang sangat membantu dalam urusan seharian bila mana saya tak dapat selesaikan. Biasalah ada masalah kadang-kadang kita tak terer sangat kan. 

Modal software ni sekarang untuk bulan ni masih lagi RM179 sebelum dinaikkan kepada harga asal iaitu RM328.

Saya tak tipu tahu. Saya memang gunakan software ni. Boleh pakai handphone tu yang lagi best. Mudah dan semakin mudah kerja kita seharian. 

Jika anda sedang menghadapi masalah masa dan urusan pengiklanan produk anda, cubalah software facebook yang viral sangat ni. Mana tahu urusan seharian anda semakin baik dan sale semakin naik!

Berbaloi untuk dicuba. Selagi tak buat anda tidak akan dapat hasil yang lumayan.


Sekian, berita daripada ibu berbisnes dari rumah sambil jaga anak 4 orang aka driver aka ceo dan housewife. semoga bertemu lagi!

3 TEKNIK RAHSIA TINGKATKAN JUALAN MENGGUNAKAN SOFTWARE 

September 06, 2018 0 Comments
3 TEKNIK RAHSIA TINGKATKAN JUALAN MENGGUNAKAN SOFTWARE (wajib buat setiap hari)

Tindakan merupakan tunggak utama kepada kejayaan kalian. Jika dah beli software kemudian tak jalankan maka tak berguna juga kan?

Oleh itu kami senaraikan 3 Teknik Rahsia untuk Tingkatkan Sale Anda







1. Collect targeted prospek mengikut Niche produk masing masing. Kemudian add mereka sebagai friendlist.. (video disediakan)

2 . Gunakan fungsi boom wall selepas jadikan prospek sebagai frienlist. ( rujuk penerangan di bawah video cara boom wall)

3. Remove friendlist yang bukan targeted untuk produk anda..
(simpan mereka yang selalu support anda dan kenalan anda)


3 TEKNIK UTAMA YANG PALING PENTING UNTUK TINGKATKAN JUALAN DI PERSONAL FB


Software memudahkan urusan seharian. Dengan software viral hidup anda jadi lebih tenang dan dapat beriklan setiap hari tanpa kos yang tinggi. Hanya sekali bayaran sahaja untuk software ini.

Nak tahu lebih lanjut?

Boleh hubungi saya di 0189100852 atau baca dahulu di http://nak.la/salefbmeletop

Wednesday, December 20, 2017

Rahsia Sebenar Databased Pelanggan. Jana Pendapatan Berulang dan Automasikan Tempahan Anda!

December 20, 2017 0 Comments


Setelah lebih 8 tahun berniaga dengan pelbagai jenis niche dan pelanggan.


KERUGIAN TERBESAR SAYA IALAH SAYA KEHILANGAN DATABASED PELANGGAN SETIA SAYA
YANG MENGENALI SAYA



kerana saya tidak membuat sebarang filing atau menyimpan databased mereka.


Tahukah anda?


Untuk bina pelanggan baru adalah lebih sukar dari menggunakan pelanggan sedia ada.




Hari-hari teropong pelanggan baru ye tak?




Kenapa pelanggan sedia ada ini penting?





Sepanjang berjumpa para mentor jutawan salah satu aspek persamaan yang paling ketara mereka mempunyai jutaan database pelanggan sama ada mentor Irfan Khairi atau Patric Chan mereka ini mempunyai jutaan database prospect sejak bertahun-tahun lamanya.


Inilah rahsianya.


Adakah anda sudah mempunyai database sebegini ?


Kelebihan mempunyai database pelanggan :

  1. Memudahkan anda buat repeat sales berulang kali tanpa kos.
  2. Jimat tak perlu facebook ads (iklan berbayar facebook) atau paid advertising kerana kita gunakan semula list pelanggan sedia ada untuk buat cross-selling atau update offer terbaru.
  3. Database adalah aset termahal dalam sesuatu business. Boleh jual semula data, cross selling atau upsell tanpa limit selagi kita ada database yang tepat.
Contoh sistem database yang simple dan senang.....

Ni contoh borang pertama kami hari tu. Kami buat satu borang tuk semua produk jualan. tapi lepas tu kami asingkan borang. Borang DMS lain, Jam lain.. dan sekian-sekian. Sebabnya untuk produk kadang-kadang customer tulis salah nama produk atau tidak lengkap. Jadinya error la dekat situ kan. Jadi dengan sistem ni, kita boleh edit dan update atau buat borang baru mengikut kesesuaian kita dan analisis yang kita dapat dari pelanggan. 


Dalam sistem database ini anda mempunyai kelebihan untuk 'melihat' secara lebih mendalam mengenai seseorang pelanggan. Boleh tentukan poket pelanggan tebal mana dan lihat sama ada mempunyai kad kredit Mastercard, Visa, American Express dan sebagainya.




Malah anda juga dapat mengorek rahsia statistic database pelanggan anda secara visual yang cukup friendly. Termasuklah percentage dan nilai kekuatan database anda sepanjang tahun.

Ini adalah game yang amat menyeronokkan kerana sesebuah business boleh buat keputusan untuk lancarkan apa-apa produk atau servis yang bersesuaian.


Add caption

Ini adalah salah satu contoh yang mana borang tempahan online sudah diisi pembayaran oleh pelanggan dan maklumat di'capture' dalam sistem DutaNaga.Net supaya anda boleh 'track' & 'trace' di mana pelanggan anda buat pembayaran serta boleh edit atau print terus maklumat ini boleh dimasukkan ke dalam fail syarikat.

Databased pelanggan dari Dutanaga diexport ke file excell. Tiada lagi perlu keyin secara manual dan mengambil banyak masa anda. Terutamanya jika anda terlalu sibuk untuk mengurusan databased pelanggan!

Saya kongsikan bagaimana saya lakukan dan gunakan sistem databased ini ya?


Saya letakkan setiap borang ini di setiap blog. Link di instagram, facebook malahan apabila pelanggan mahu lakukan transaksi pembelian melalui wasap. Apa yang saya lakukan hanya share sahaja link borang tempahan itu dengan lengkap butiran pembayaran. Jadi apabila pelanggan sudah selesai melakukan pembayaran mereka terus mengisi borang tempahan. Dan usai selesai, kita sebagai peniaga mendapat notis dari emel :)

Semua databased ini tersimpan melalui dua arah dan tidak perlu risau lagi wasap anda hilang la. terformat. terdelete!! 



Bagus bukan?

Jom saya tunjukkan lebih banyak lagi!!


Buat borang dan kutip databased tanpa limit

Buat borang semudah ABC! Tak pandai pun pasti akan pandai :) Jangan risau



Ini cara saya uruskan pelanggan dari wasap :)
Cubalah




Saya sangat-sangat jatuh cinta dengan sistem databased automasi ni.
Tahun ni sahaja dah bazirkan hampir RM2,000 sebab nak pelanggan order dari website kononnya.


Bayar bulan-bulan ke ecommerce website sedangkan sudah ada platform percuma iaitu medan blog saya. Bila menambah ecommerce dan tidak generate sale..


Hakikatnya saya hanya buat kerugian pada perniagaan sendiri. Alhamdulillah tidak lagi dengan 
SISTEM DATABASED


Anda boleh buat pelbagai jenis borang untuk generate databased pelanggan. 
Semua di tangan anda!



Mudah bukan ?




Ini adalah salah satu contoh borang online pendaftaran bagi program client kami. Ia boleh dimasukkan ke dalam mana-mana blog, web, forum dan email. Hanya copy paste sahaja dan ia sememangnya direka untuk mereka yang 'zero' coding programming. 


Borang Hubungi Kami di website emmemarina.com. Anda gunakan code untuk embes terus ke dalam blog atau website anda.


Manakala di bawah ini pula adalah rahsia poket pelanggan anda yang boleh kita tahu berapa banyak gaji mereka sebulan. Ini amat penting supaya anda boleh menyediakan barisan produk yang mengikut jenis tebal poket yang bersesuaian.


Menarik bukan ?

Ramai yang dah berjaya dengan Sistem Database ini....




Semua ini anda boleh miliki sepenuhnya dalam tempoh promosi.

Kami sediakan booster yang hebat untuk anda.

Berminat ?

Boleh segera grab kadar harga murah RM99 sahaja setahun dan anda boleh mulakan pelbagai borang online tanpa batasan.

Ya memang tiada limit. Anda boleh kutip data pelanggan dengan lebih dahsyat  !


Special Offer Sistem Database
-----------------------------
Harga Promo : RM99.00
Harga Sebenar : RM399.00
-----------------------------


Segera daftar sekarang dengan click pada button tempahan di bawah :

Selepas pembelian, anda akan dimasukkan ke Group VIP Support.




Contoh Databased sistem yang kami gunakan sewaktu dulu
Hanya 1 borang sahaja boleh kami guna (percuma)
huhu.

Kalau nak upgrade mahaiiii oiii


Ramai mencadangkan Respon-o-matik kerana sistemnya memang user frenly. Tak pening kepala nak coding, nak guna. Memang paling simple yang pernah kami jumpa sehingga kami jumpa SISTEM DATABASE ni.


TERBAIK!




Special Offer Sistem Database
-----------------------------
Harga Promo : RM99.00
Harga Sebenar : RM399.00
-----------------------------

Home Ads