Rawat Kanser Dengan Gula Stevia RCC

gula pasir penyebab kanser
Gula penyebab sel kanser membiak
gula punca kanser
Gula pasir penyebab kanser
Penyakit kanser merupakan satu penyakit yang mempunyai puluhan cabang. Di Malaysia, penyakit kanser yang paling top ialah kanser payudara, kanser serviks, kanser perut dan kanser otak.

Majority penghidap kanser ialah kaum wanita. Ini boleh dilihat melalui pola pemakanan dan cara hidup yang kurang aktif berbanding kaum lelaki.

Menurut kajian beberapa tahun ini, antara salah satu punca besar yang menyumbang kepada penyakit kanser, 40 peratus datangnya dari ancaman gula pasir! Walaupun terkejut dengan berita ini, namun kesedaran rakyat Malaysia masih terlalu kurang dan tiada pendedahan yang dibuat secara menyeluruh bagi membendung dan mencegah masalah ini.
Tahukah anda jika anda telah didiagnosiskan dengan penyakit kanser ini anda WAJIB SERTA MERTA berhenti mengamalkan sebarang makanan dan minuman yang mengandungi gula tambahan?

Ya. Ini kerana GULA PASIR atau gula tambahan merupakan makanan kepada pembiakan sel kanser tersebut. Saya ulang, dengan mengamalkan gula pasir dalam minuman dan makanan anda, anda sebenarnya sedang menggalakkan pembiakan sel kanser dan akhirnya menyebabkan sel-sel kanser ini menular ke area yang tidak berjangkit pada awalnya.

Jadi, masihkan anda mahu mengamalkan gula pasir ini? Tetapi tanpa gula bagaimana ingin merasai kemanisan? Jangan risau, dengan adanya gula stevia anda dapat menikmati kemanisan tanpa sebarang risiko terhadap kesihatan. Malahan dengan mengamalkan gula stevia, anda sebenarnya sedang dirawat.

Stevia mempunyai nilai perubatan iaitu anti-kanser, anti-bakteria yang membunuh sel-sel kanser ini disebabkan ketiadaan gula pasir yang tersimpan di dalam badan. Stevia menyahkan segala bentuk gula jahat di dalam badan dan akhirnya badan bersih dari aktiviti sel pembiakan kanser.

Bagi kanser serviks pula, gula pasir merupakan musuh sejati. Ini kerana bermula dari masalah candida (keputihan teruk, fungus-kulat), stevia dapat merawat dengan berkesan kerana ianya adalah anti-kanser, anti-bakteria dan anti-kulat.

Masih ragu-ragu? Baca artikel jurnal kajian-kajian yang telah berjaya membuktikan bahawa stevia ini mampu dan paling berkesan bagi merawat dan mencegah penyakit kanser. Jika anda sayang diri anda, mari bertukar ke gula stevia hari ini.  Baca di SINI bagi keterangan lanjut kelebihan stevia.
stevia rawat kanser anti kanser
Stevia rawat kanser


Saya kongsikan testimoni-testimoni yang telah berjaya sembuh dengan hanya mengamalkan gula stevia sahaja tahu. In shaa Allah, kita buang yang racun, kita guna yang baik-baik sahaja.

Testimoni #1 - Kanser otak


Testimoni #2 - Kanser payudara


stevia rawat kanser


2 Ulasan

Terbaru Lebih lama