Berkongsi kisah kehidupan sebagai suri dan pada masa sama, berniaga untuk bantu keluarga. Suka sharing berkaitan online marketing dan menjual produk islamik seperti jam azan untuk rumah, jam tangan azan, al quran digital dan macam-macam lagi.

3/30/2017

Blouse Printed Nursing Friendly Murah-murah Sahaja

Bismillah

Hari ni 96 corak blouse printed nursing frenly akan launch. 😍😍😍

1 corak 1 blouse. Siapa cepat dia dapat.
Size dari M to 5XL

Harga bawah RM30 x termasuk postage

Pelbagai lagi koleksi ada di sini semuanya bawah RM50 😉😉

koleksi bajet semuanya bawah RM50
jubah, blause, palazo, skirt, tudung labuh
stok sangat limited
klik tuk dapatkan details dan booking
sape cepat dia dapat

Sertai channel telegram ini dulu untuk lihat koleksi pelbagai jenis produk.

Semua info disediakan di channel telegram kami😊

 https://t.me/muslimahbwhrm50 



4 ulasan:

  1. Cantiknya! Sysah nak cari nursing blouse yg cantik. Selalu corak mesti tak berapa nak berkenan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Follow channel tu la. Cepat sedikit. Memang fast item. Jarang tahan seminggu stok ni. Nanges

      Padam
  2. Wahhh murahnya.. Dah la cantik :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Follow channel tu la. Cepat sedikit. Memang fast item. Jarang tahan seminggu stok ni. Nanges

      Padam

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Popular Posts

Blog Archive

Pageviews

BTemplates.com

Blogroll

About

About

Copyright © Diari Seorang Suri & Bisnesmom | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com