Berkongsi kisah kehidupan sebagai suri dan pada masa sama, berniaga untuk bantu keluarga. Suka sharing berkaitan online marketing dan menjual produk islamik seperti jam azan untuk rumah, jam tangan azan, al quran digital dan macam-macam lagi.

12/13/2019

Contest Isi Dialog Di Blog At-tarmizi.Com

Assalamualaikum, sudah lama rasanya saya tak join mana-mana segmen dan blogwalking. Disebabkan rasa membara untuk mula kembali aktif di dunia blogger. Akhirnya mencabar diri untuk sertai contest sahabat blogger kita, saudara Tarmizi. Contest beliau mudah sahaja... haha, dalam mudah tu takde lah mudah sangat.


Apa yang nak ditulis ya?


Semoga terima ya Tarmizi.


Sahabat blogger semua bolehlah join contest ni kerana contest ini masih berjalan lagi.





Doakan kami berjaya tahu. Join contest mestilah nak berjaya tetapi enjoy dapat berkenalan dengan sahabat-sahabat blogger baru =)

1 ulasan:

  1. haha, prihatin sangat pula jiran ni,terima kasih ya sudi join =)

    BalasPadam

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Popular Posts

Blog Archive

Pageviews

BTemplates.com

Blogroll

About

About

Copyright © Diari Seorang Suri & Bisnesmom | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com