Produk Baru Jam Tangan Solat Untuk Wanita Fully Leather Tahu!

Jam Tangan Solat Digital khas buat kaum wanita! Waahh, teruja sungguh kan? Kita ni wanita memang suka apa sahaja produk yang didatangkan khas buat diri kita. Bukan apa. Wanita ni sesekali sekala perlu dihargai dengan produk yang exclusive dan dicipta khas buat diri mereka selain pakaian sahaja tahu.


Kita dah biasakan dengan jam tangan wanita, tetapi kali ini jam yang sangat istimewa bagi wanita yang ingin sentiasa didampingi jam yang dapat sentiasa mengingatkan kita kepada Allah s.w.t. Bukankah itu yang terbaik?


Kita wanita sering dijadikan sebagai tempat mengingatkan pasangan kita.


Kitalah isteri
Kitalah ibu


Kitalah juga bertanggungjawab terhadap didikan agama anak-anak kita. Dan bukankah dengan adanya jam istimewa ini, kita menjadi rujukan dan idola buat anak-anak sendiri?


Penasihat Rumah Ngaji, Ustaz Safri Muhammad Zein berkata, ibu ialah 'madrasah' atau tempat belajar anak manakala si ayah menjadi pengetua madrasah tersebut.

https://www.sinarharian.com.my/article/42210/LIFESTYLE/Sinar-Islam/Peranan-ibu-sebagai-madrasah-anak 


Dapat jam tangan yang mampu mengingatkan diri kita setiap kali masuknya waktu solat, Allahu akbar terbaik sungguh!! Dan inilah jua apa yang saya sendiri terapkan buat anak-anak. Ha,, bukan ibu sahaja ada jam tangan solat. Anak-anak saya juga saya hadiahkan setiap sorang jam tangan solat ini. Tidak lupa juga kepada suami tercinta =)


Tetapi hari ini kita nak perkenalkan kepada semua kaum wanita sebuah jam baru dari kami, iaitu Buruj Lady Aysa


Perkenalkan! Jam Tangan Solat Digital Terbaru dari Buruj Watches Khas buat Wanitaburuj lady aysaburuj lady aysaburuj lady aysaTampak ekslusif sangat kan? Tali jam kulit (fully leather) ni memang akan sentiasa nampak unggul dan bergaya. Ditampilkan pula dengan gold stainless steel. Selain tampak bergaya ianya kelihatan casual dan cantik dipandang. Nanti orang salah faham pula ingatkan jam brand ternama digital biasa je. Eh EH.... bukan ni. Ekslusif sebegini rupanya ialah JAM TANGAN DIGITAL BERCIRIKAN ISLAMIK SEPENUHNYA TAHU!!buruj lady aysa


buruj lady aysaSpecial Edition | Buruj Lady Aysa 


❤️ Design exclusive
❤️ Tali kulit simple yang sangat sesuai untuk wanita yang cantik seperti anda 🥰
❤️ Boleh SET nama untuk nampak lebih exclusive & special! 

=================
Normal Price : RM350 
=================

Special Price

Super Early Bird For Launching : 
11 AM (7 Mac 2020) - 12 PM (15 Mac 2020)
 48 Jam sahaja
 RM 279/unit


 Free Postage
 Free Kotak Exclusive 
 Free Tasbih digital 
 Free Buku solat sunat
 Free Tudung Bidang 50 & Brooch (Limited untuk 30 orang sahaja!)


Early Bird Price : 
 15 Mac - 31 Mac 2020
 RM299/unit
 Free tasbih digital & buku solat sunatPromosi ni hanya datang sekaliiii dalam seumur hidup. Grab sekarang atau menyesal kemudian! Bagaimana nak miliki Buruj Aysa ni?
Whatsapp saya di 018-9100852. Jom grab selagi harga masih lagi offer!

Catat Ulasan

Terbaru Lebih lama