Software Screen Recording Terbaik. Repeat Subscribe Lagi




Tutorial sudah lama tak dibuat secara konsisten dan meriah. Selain masa yang semakin cemburu, kekuatan dan kemalasan akibat pregnency (alasan agaknya). Sebab terbesar ialah software Screen recording saya sudah tamat tempoh. Bukan tak boleh nak buat free version punya, tetapi bagi yang mengikuti tutorial yang saya selalu lakukan. Tempoh masa diperlukan untuk saya buat sesi recording wajiblah mengambil masa 15 minit ke atas.



Lalu, free version itu tidak mencukupi apatah lagi memuaskan. 


Edit pun tak boleh. 


Saya baru ni cuba juga software screen recording yang lain, nampaknya saya prefer jugalah brand satu ni. Sudah selesa, apa salahnya teruskan bukan?


Subscription setahun sekali sahaja. Saya tidak rekod bila belian dan tamat tempoh. Tengok2 dah sampai setahun. 



Saya sangat suka gunakan software screen recording Screen-o-matic. Mudah. Harga tidak terlalu mahal. Editing juga user friendly. 



Baru sahaja selesai subcribe. Bolehlah kita edit dulu video tanpa suara saya buat malam tadi menggunakan screen recording LOOM. Tak boleh nak edit itu ini. Saya download dahulu dari website LOOM, dan edit guna Screen-O-Matic la gitu ya. 



Anda?


Suka ke buat video screen recording ni?

best juga tau 

No comments