Cybersona Shopee Bot For Shopee Marketing - BOOST & TAMBAH FOLLOWER

Adakah anda seller di SHOPEE?


NAK NAIKKAN FOLLOWER DAN NAIKKAN SALE DENGAN MUDAH?


PERKENALKAN SOFTWARE CYBERSONA


cybersona shopee bot boost tambah follower


Kenapa anda WAJIB ada Cybersona? 



4 FUNGSI BEST KAT SOFTWARE NI KHAS BUAT ANDA






FUNGSI AUTO FOLLOW TARGETED





Anda boleh lakukan auto scrapt dan following pada TARGETED PROSPEK berdasarkan

– hot keyword ( trending ) dalam shopee
– own keyword ( boleh set keyword sendiri, contoh, jual tudung, set nak follow orang minat tudung )
– Jumlah followers dan following ( ni penting, sebab user biasa kebiasaanya following dan followers mereka tak ramai.

Anda boleh set AKTIF KE TIDAK FOLLOWER korang.


ni PART BEST… software ni HANYA AKAN scrapt user yang mana

– pernah tinggalkan feedback / rating dalam Shopee
– pernah buat belian dalam Shopee


Haaa.. nampak tak macam mana TARGETED nya?


FUNGSI AUTO UNFOLLOW




Sama macam dalam instagram, bila dah tinggi followers, kita nak kurangkan, kita boleh setkan sampai satu nilai,software ni
akan buat auto unfollowing.


AUTO BOOST PRODUK




Okay, ni satu lagi fungsi yang anda memang NAK. Lupa nak boost produk setiap 4 jam? Tak tahu mana satu nak boost? Dengan Cybersona, anda boleh setkan 5 produk akan auto BOOST setiap 4 jam, tanpa perlu nak masuk dan boost again.

Boleh setkan berdasarkan

– produk tertentu ( anda setkan nak produk mana )
– jumlah view tertentu ( contoh, ada produk anda yg view kurang dari 10, boleh auto boost yg tu dulu)
– random produk (mana-mana produk dalam shopee store anda )


UNLIMITED ACCOUNT


Ada banyak akaun shopee? Haaaa, 1 bot boleh run multiple account Shopee☺️ tetapi janganlah run terlalu banyak. nanti slow juga bot nak adjust setting satu per satu kay. Kami cadangkan 3-5 akaun sekali run sudah ok.. Jika ada lebih, anda boleh run secara berjadual atau manual.



LATESTTTT FEATURES



TRENDING SEARCH





Pening nak cari best trending produk kat shopee?


Pening nak buat keyword produk?


Apakata korang buat research aje ikut produk2 sedia ada kat shopee? Dari situ boleh tengok produk berdasarkan keyword yang korang pilih. Tengok sale diaorg. Tengok brand mana. Bolehlah usha2 kedai tu juga kan?


Nak berjaya kene belajar dari pesaing kita. 👍




TAPI PERLU ANDA TAHU



SOFTWARE ni untuk PC sahaja tahu. Windows based.


So HP TAK boleh nak run😅


1 PC 1 lesen sahaja.


Nak pakai banyak pc? Kenalah lain2 lesen☺️


Okay?


Dan... Walaupun unlimited account, kami cadangkan janganlah semua nak run sekaligus. Nanti berat dan delay aktiviti bot. Setakat run 3 ke 5 akaun oklah ye.


So macam mana?



BERMINAT?



NAK TENGOK LATEST DEMO


KLIK SINI👇👇👇



https://youtu.be/Sh4TbuOdi1c

https://youtu.be/Sh4TbuOdi1c




Dah tak sabar nak dapatkan Cybersona Shopee Bot?



Hah..


Jom dapatkan pada harga LAUNCHING kami hari ini


RM 199
RM 199
RM 199




EHHH JANGAN DULU. TAKNAK MAHAL2 LAH.



KHAS TUK ANDA




RM129 SAHAJA 
RM129 SAHAJA 
RM129 SAHAJA 



LIFETIME & FREE UPGRADE



TAWARAN INI AKAN DITUTUP BILA-BILA MASA SAHAJA.



Dapatkan sementara harga masih dibuka😍😍



TERUS ORDER DI SINI


No comments