Perbezaan Software Whatsapp Autowasap VS Wasender Pro

Perbezaan Software Whatsapp antara Autowasap (Android / Desktop) dengan Wasender Pro | Mungkin ada yang masih keliru kenapa kami ada tiga produk software untuk whatsapp. Anda boleh pilih yang mana sesuai untuk kegunaan anda semua dan bagi pengguna iphone pula, pilihan software Whatsapp menggunakan laptop adalah yang terbaik. 


Jom kita baca apa kelebihan dan perbezaan software Whatsapp supaya kita lebih tahu yang mana sesuai mengikut kegunaan marketing Whatsapp bagi bisnes kita nanti kay.


software whatsapp blaster


Untuk autowasap desktop this mainly use dekat laptop ataupun PC jika tuan prefer guna pc rather than phone. 


Main features of this autowasap desktop :

1.Blasting/Autowasap to large number of users/Contact list tuan.

2.Boleh run several whatsapp account if tuan ada high spec laptop/pc.

3.Extract contact dari group

Nak tahu info lanjut? klik sini AUTOWASAP DEKSTOP


software whatsapp blaster


Untuk autowasap android features dia lebih kurang sahaja dengan autowasap desktop cuma ada tambahan 


Main features of this autowasap android :

1.Blast to large number of user.

2.Can autoreply to user

3.Can extract group

4.Can extract contact from group/chat.

5.Schedule message

6.Auto reply

Nak tahu info lanjut? klik sini AUTOWASAP ANDROID


software whatsapp blaster


Untuk wa sender pro , features dia lebih banyak :


Main features of this wasender pro :

1.Blast medium numbers of user to large.

2.Boleh extract number from group/chats

3.Boleh extract number from contact list.

4.Search whatsapp group

5.Boleh run several whatsapp account if tuan ada high spec laptop/pc

6.Boleh filter number mana yang tak ada whatsapp.

Nak tahu info lanjut? klik sini  WASENDER PRO


Amacam? Adakah anda serius sedang mencari software yang dapat bantu anda buat blast di whatsapp? Maka, inilah tiga produk yang kami anda, nak tahu lebih lanjut? Terus klik pada link yang saya berikan di atas kay


Atau jika anda sedang mencari software-software marketing untuk Facebook, Telegram dan ecommerce, kami ada! 


Klik sini untuk lihat kesemua produk digital kami :- NAK TENGOK SEMUA PRODUK DIGITAL UNTUK ONLINE MARKETING


Semoga membantu!

7 Comments

  1. Banyak kan software mcm ni yang memudahkan lebih2 lagi bagi mereka yg berbisnes

    BalasPadam
  2. Thanks for the sharing of information - detailing the differences between different whatsapp software.

    BalasPadam
  3. Rupanya ada banyak product menarik macam ni for those yang running business kan.. Good option to explore bah using this software.. Senang nak manage..

    BalasPadam
  4. bagus juga software ni ya.. esp pada mereka yang terlibat dalam kerja-kerja marketing

    BalasPadam
  5. Belum pernah guna sebab tak meniaga.. tapi ramai kengkawan guna.. kadang nak mesej kena bagi intro dulu, kalau tak.. dia punya intro biz, kemain hilang chat kita hahahaha

    BalasPadam
  6. Baru tau ada whatsapp software, bg org bisness tentu perlu ada software ni

    BalasPadam
  7. Thanks for sharing these information and also the comparison, will read futher if the new is good for me then i will switch for the better

    BalasPadam